Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

haklısın canım en güzeli çocuğunla olmak..3 yaşından sonra zaten mecbur kreşe verecesin..
hadi bakalım hayırlısı..sevdiğin şeyleri yapmak güzel evde olunca..ben de kurabiyelerimi severek yapıyordum ama çalışırken olmuyor çok yorucu oluyor..

ne güzel çoğalmışızsersumcum senin bi el atman lazımmış arada bi ceee de bize toparlanalımbu arada gözümden kaçmadı 1. olmuşsun tbriklerdarısı haftaya benim başıma
kilo veren veremeyen herkezi kutluyorum burda olmak başarıyı getirecek zaten hadi bakalım yarışa devam

canım ben makine aldım onda patlatıyorum migrodalgada da patladığını söylüyorlar ben denemedim

dün annemler vardı biraz kaçırdım ama bugün toparladım kendimi önemli olan devamını getirmemek
kahvaltım=1büyük dilim tb. ekmeği+1 yumurta+peynir+5 ad. zeytin+2 ceviz+1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi haşhaş+çay
bazı ekmeklerin dilimi büyük oluyo ikiye bölüyorum yarısına fıstık ezmesi sürüyorum diğer yarısını diğerleriyle yiyorum
öğlen= sadece yeşilçay
akşam =fırında mantar üzerine kaşar 1 porsiyon +yarım dilim ekmek
yanında artan tavuk parçaları o da az
ara=1 avuç leblebi
1 meyve
hepsinin kalorisini hesapladım geçmiyor gayet iyi

aynan canım arada bi cadı yüzümü göstermeliyim..yoksa gitmiycek bu kilolar..
sağol bebeeemmm ..haftaya da verelim de sen 1. ol
afiyet olsun kuzucum..ben de fatsecret kullanıyorum iyi oluyor..ama bana almam gereken kaloriyi çok verdi beyaa 1900 kal.diyo..ben 1100-1200 ü geçmiyorum genelde

Canim resmini atsana tokalarin, merak ettim.

Canim haklisin ideal kiloma yaklastim
72 den dustum cok sukur
Ama benim boyum da kisa 1.58 ve basenden sorunluyum. Kiloyu basenden aliyorum. Ondan 55 olursam daha rahat olacak kafam.

Selam kizlarr :))
Bugunku menum:
Öglen yedim yine.
Aksamdan karniyarik kalmisti 1 tane patlican yedim o sekilde.
2 ince dilim salam
Kibritkutusu kadar tulum peynir
1 kizarmis ekmek
Birkac kasik da yogurt yedim.
Ikindine dogru capucino yaptik annemle 1 fincan,onu ikiye bölüp paylastik :)
Aksam:
1 tabak mantar sote
1 tabak da pirasayi soganla az salcayla kavurdum yedim. Ben cok severim sogan turevlerini :))
1 kase yogurt
Ortaboyda muz yedim dayanamadim
Az once de 2 fincan yesilcayli, zencefilli form cayimi yaptim ictim. Suana dek 1 litre su ictim. Uyuyana dek 1 litre daha icicem.
Yuruyus yapamadim bugun. Ev temizligi yaptim 1 saat.

Eki Görüntüle 1778451 Omega 3 alımını ihmal etmeyin kızlar .. Ve Tabiki d vitaminini söylemeye gerek bile duymuyorum .. Alınması şart olan iki mucize vitamin ..
D vitaminini nasil alabiliriz acaba :) ben 24 yasindayim da gerekir mi acaba bana alayim mi ben de sizce? Zayiflamaya etkisi varsa alirim ben de :)

D vitaminini nasil alabiliriz acaba :) ben 24 yasindayim da gerekir mi acaba bana alayim mi ben de sizce? Zayiflamaya etkisi varsa alirim ben de :)
Uzmanlar tarafindan almamiz oneriliyor .. Ayni Zamanda omega 3 ve d vitaminen zayiflamaya katkisi oldugu da uzmanlarca kanitlanmistir .. Siz bilirsiniz Canim .. Baslasaniz iyi olur

Maşallah kuzuya canım düşünüyor musun
Sartlari uyduranadik .. Sirkette Amerika da .. Gittigimizde kalmamis gerekecek .. Falan zor is .. Ama soyle birsey olasiligi da konustuk .. Kiyafetleri gonderirler .. Biz giydirir. Resim cekeriz dedik ama bakalim .. Bilmiyorum .. Uzak olsmasi zahmeti attriyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…