haklısın canım en güzeli çocuğunla olmak..3 yaşından sonra zaten mecbur kreşe verecesin..İlk aylar çok zor geçti ..Ama alıştım .. Ben çalışırsam kızım kreşe gidecek .. Benim aldığım maaş kreşe .. ( devlet katkısı ile geri alacağım bir bölüm var ama .. ) kızım annesi ile büyüsün .. İstiyorum . Belki de zamana ihtiyacım var bilmiyorum Can'ım ..
Kendi hobimi işe dönüştürmek için uğraşıyorum .. Toka yapımı .. Herkes çok beğeniyor .. Genellikle de hediye ediyorum .. Bakalım .. Tatilden sonra .. Hayırlısıyla öyle bir uğraş edinme derdindeyim
aa çok ilginç..ve güzel..tabii zor bir karar..hayırlısı canımAz önce aradılar xxx bebeğime resmi olarak modellik / reklam yüzü teklifi geldi .. Şaşkınım
ne güzel çoğalmışız19 ŞUBAT 2016 Tarihli Listemiz
Hayırlı Uğurlu Olsun
Kilo verenler
1-sersum: %1.395
2-sarfansarı:%1.346
3-girlboymom:%0.783
4-filiztoprak%0.657
5-ficans%0.425
Aynı kalanlar
6-çakmeL:%00
Kilo alanlar
7-kaneel++%2.452
Aramıza yeni katılanlar ve haftaya listede olacaklar
Sahlep
Neslihansltn
canım ben makine aldım onda patlatıyorumSen dedim ne sacmaliyon bosuna mi yirtiniyom ben burdaayy cok guldum canim bu yorumuna ya insallah dilediginiz kilolara inersiniz kizlar buarada yagsiz misir patlagini nasil yapiyorsun canim :) ben misir patlatmayi bilmiyorum da.tencerede mi yapiliyor tavada mi? Nasil yapiliyor :) ben de yapiyim canim cekti :)
aynan canım arada bi cadı yüzümü göstermeliyim..yoksa gitmiycek bu kilolar..ne güzel çoğalmışızsersumcum senin bi el atman lazımmış arada bi ceee de bize toparlanalım bu arada gözümden kaçmadı 1. olmuşsun tbrikler darısı haftaya benim başıma
kilo veren veremeyen herkezi kutluyorum burda olmak başarıyı getirecek zaten hadi bakalım yarışa devam
afiyet olsun kuzucum..ben de fatsecret kullanıyorum iyi oluyor..ama bana almam gereken kaloriyi çok verdi beyaa 1900 kal.diyo..ben 1100-1200 ü geçmiyorum geneldedün annemler vardı biraz kaçırdım ama bugün toparladım kendimi önemli olan devamını getirmemek
kahvaltım=1büyük dilim tb. ekmeği+1 yumurta+peynir+5 ad. zeytin+2 ceviz+1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi haşhaş+çay
bazı ekmeklerin dilimi büyük oluyo ikiye bölüyorum yarısına fıstık ezmesi sürüyorum diğer yarısını diğerleriyle yiyorum
öğlen= sadece yeşilçay
akşam =fırında mantar üzerine kaşar 1 porsiyon +yarım dilim ekmek
yanında artan tavuk parçaları o da az
ara=1 avuç leblebi
1 meyve
hepsinin kalorisini hesapladım geçmiyor gayet iyi
Maşallah kuzuya canım düşünüyor musunAz önce aradılar xxx bebeğime resmi olarak modellik / reklam yüzü teklifi geldi .. Şaşkınım
Canim resmini atsana tokalarin, merak ettim.İlk aylar çok zor geçti ..Ama alıştım .. Ben çalışırsam kızım kreşe gidecek .. Benim aldığım maaş kreşe .. ( devlet katkısı ile geri alacağım bir bölüm var ama .. ) kızım annesi ile büyüsün .. İstiyorum . Belki de zamana ihtiyacım var bilmiyorum Can'ım ..
Kendi hobimi işe dönüştürmek için uğraşıyorum .. Toka yapımı .. Herkes çok beğeniyor .. Genellikle de hediye ediyorum .. Bakalım .. Tatilden sonra .. Hayırlısıyla öyle bir uğraş edinme derdindeyim
Canim haklisin ideal kiloma yaklastim
sağol bebeemm
canım haklısın sana çok haksızlık yaptılar ve üzdüler..bunu bir kenara atamazsın ama çalışmaya alışan insan içinde çalışmayı özlemek doğal..ama en güzeli de kızınla zaman geçirmek ki ben bunu yaşayamadım kıymetini bil..zor bir kararAllah yardımcın olsun ..
sen ideal kilona çok yakınsın belki de ideal kilondasın canım..bence bundan fark göremiyorsun..keşke bu kiloları görsek bizde ..tabii herkesin kendi görüşü..önemli olan senin memnun olman
Canim masallah reklamlik.cok guzel bir kizin varAz önce aradılar xxx bebeğime resmi olarak modellik / reklam yüzü teklifi geldi .. Şaşkınım
D vitaminini nasil alabiliriz acaba :) ben 24 yasindayim da gerekir mi acaba bana alayim mi ben de sizce? Zayiflamaya etkisi varsa alirim ben de :)Eki Görüntüle 1778451 Omega 3 alımını ihmal etmeyin kızlar .. Ve Tabiki d vitaminini söylemeye gerek bile duymuyorum .. Alınması şart olan iki mucize vitamin ..
Uzmanlar tarafindan almamiz oneriliyor .. Ayni Zamanda omega 3 ve d vitaminen zayiflamaya katkisi oldugu da uzmanlarca kanitlanmistir .. Siz bilirsiniz Canim .. Baslasaniz iyi olurD vitaminini nasil alabiliriz acaba :) ben 24 yasindayim da gerekir mi acaba bana alayim mi ben de sizce? Zayiflamaya etkisi varsa alirim ben de :)
Sartlari uyduranadik .. Sirkette Amerika da .. Gittigimizde kalmamis gerekecek .. Falan zor is .. Ama soyle birsey olasiligi da konustuk .. Kiyafetleri gonderirler .. Biz giydirir. Resim cekeriz dedik ama bakalim .. Bilmiyorum .. Uzak olsmasi zahmeti attriyor ..Maşallah kuzuya canım düşünüyor musun
Sagol Canim teskekkurler .. Hayir Canim resimlerini instigram da paylasiyordum .. Oradan ulastilar .. Ajansa henuz yazdirmadim .. Ama yazdirabilirim .. KismetCanim masallah reklamlik.cok guzel bir kizin var
Bir ajansa mi vermistiniz resmi ?
Ne dusunuyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?