Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dün yediklerim
kahvaltı=köy yufkası+1yumurta+peynir+domates salatalık+çay
akşam=kıymalı gözleme+ayran
ara=1 kivi+1mandalin
bu yediklerimin kallorisi yufka ve gözlemeden dolayı yüksek oldu biraz pişmanlık duydum alışınca düzenli yemeye

bugün yediğğim
sabah=2 tb. ek.+1 y.k çökellek+yeşillik+fıstık ezmesi 1 tatlı k.+çay+2 ceviz
öğlen=1 kase fırın sütlaç üzerine dondurma
akşam=telafi çok az mantar kalorisi yok
1 avuç lebllebi+yarım ayva+kivi
bu yedikkllerimden sonra daha çok hakkım var ama yemiyorum yürüyemedim zaten
azalttıkça mide küçüülüyo

hımm ona da bakayım bakalım
şansınıza bak yawwww..ne çektiniz be filizim
gidecek gidecek
olsun yine de düzen güzel
sanırım irademe hakim olamıyorum kızlar bu yüzden cuma bildirim yapmadım çnkü br kaç haftadır diyet yapmıyorum aranızdan ayrılıyorum hoşçakalın demeye geldim
hoşçakal canım..her zaman bekleriz.

geçmiş olsun
ben de bugün acayip tatlısadım neyse ki tutttum kendimi..regl yaklaştı..onun etkisi
bazen aynı senin gibi ben de sırf yemek için yiyiyorum tabii sonu pişmanlık off offf olmamalı

selam canlar
hasta biraz azaldı anca gelebildim..3.5 ğa kadar bende nöbet sonra tumba..
bugün yediklerime gelince
sabah

yumurta salatası
çay

öğlen

çorba
2 kaşık pilav
mantarlı et sote(koklattılar resmen onun için pilavı da yedim)

arada elma

akşam

sulu köfte
fırında karnabahar
2 kaşık erişte
yoğurt

gece 12 gibi de bir kupa sebze çorbası

ilerleyen saatlerde 1 elma daha yiyeceğim inşallah

benden bu kadar..öptümmmm

Merhaba ballar
Nasılsınız ?
Dün kahvaltıyı paylaştıktan sonra gelemedim . Malum kızım .. Çok hareketli ..

Yediklerimle gelince

Öğle : bir parça haşlanmış tavuk , badem , 1 muz ve kahve

Akşam : 1 krep ( dürüm gibi yaptım içine kıyma , kapya biber , kaşar peyniri .. Koyup sardım .. Üstleri görünecek şekilde ekip fırına attım .. Harika oldu )
Ve bürüksel lahanasi

Spor ; 45/50 dk yürüyüs , bol su ve vitamineer

Selam kızlar

Kaç gündür dikkat edemiyorum,cumadan beri desem yeridir

Girlboymom bu iştahımızı napıcaz bilmiyorum ama pes etmek yok

Kaneelcim tokalar çok güzel ellerine sağlık,kuzuya da maşallah Allah nazarlardan korusun

Benim düzene girmem lazım ama nasıl

Bir ileri iki geri,hep mi böyle olur

Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz inşallah

2 ay sonra kardeşim evleniyor,inşallah o zamana kadar verebilirim sağlıklı bir şekilde,şok diyet de yapmak istemiyorum,yüzden gidiyor hızlı olunca da,hayırlısı bakalım

Bu gün Kahvaltm ; yarim muz , iki yumurta , salatalık , peynir , kahve

Öğle yapmayacağım yarım muz o nedenle yedim
Bol bol su .. Akşama da mercimek çorbası yapacağım
canım bende magnezyum eksikligi ve bı kaç grup kansizlik çıktı magnezyum için tablet var midir bildiğin

canım aynen sok diyetler bana hiçbişey kaymadim az yiyerek 70 e düşen ben sonrasında sok diyetler sonrasi 76 oldum düşün benim geri gitme şansım yok diyetisyen biçer beni insallah istahima yenilmicem tek dilegim bu
sersum aynen geri gitme şansımız yok tam gaz devam

Kansizlik ve magnezyum eksikliği varmis ki,lar bende belkide ihale aclik krizleri yaşıyorum hemen onlara çözüm bulmakla beraber diyete devam..

Sabah
Kendi yaptigim peynir
3 zeytin2 tam buğday ekmeği
şekersiz cay ,bol marul

Ara öğün
1 ayva bol su

Öğle
ton baligi
2 dilim tam buğday ekmeği ayran
ikindi
meyve

Aksam
yoğurt çorbası
salata
2 dilim tam buğday ekmeği
8 kaşık sebze yemegi inşallah kaçamam siz olur

20.30 da 3 hurma 2 yk yoğurt 1 avuç leblebi

Biz daha bebekken sahiplenmistik canim :) o nedenle tuvalet aliskanligi edindirdik. Tuvaletini balkona koyuyoruz. Tuvaletten sonra patilerini topis kuyrugunu siliyoruz kokusu olmuyor :)) kisin odamda kaliyor,havalar isininca ust katta teras var bizim oraya cikariyoruz,asil yuvasi orda :) biz de dusunduk ciftlik ama bizimki cins tavsan degil bildigimiz duz tavsan. Ben de korktum keser yerler diye vermedik,cok da alistim bizimki biraz yaslandi tabii mayista 4 yasina girecek insallah :)

Kizlar selamm :) menuler super hepinizi tebrik ediyorum, motive oluyorum boyle menuler gordukce :)
Benim menum ise;
Sabaha karsi uyudum zaten,buaralar tez stresim basladi uyuyamadim stresten kasildim kaldim haliyle ogleyin uyandim.

1 bucuk tabak yagsiz az tuzlu makarna yaptim. Uzerine biraz peynir,2 parca pismis pastirma ve 3 ceri domates pismis sekilde ekledim. Sekersiz cay
Az once de sutlu kahve yaptim, yaninda 6 tane bonibon yedim. Regl olucam bugunlerde dayanamadim
Aksama, tavuksuyuna corba yapmayi planliyorum. Yaninda da 1 tabak karnabahar ve 1 kase ev yogurdu dusunuyorum :)
Buarada kizlar dun aksam 10bucuk gibi tartildim 59 ciktim. Sabah yani oglen uyaninca tartildim yine 59 ciktim. Moralim bozuldu ya dun yediklerim 350 kalori ancak ediyordu. Benim almam gereken 1600 olmasina ragmen her gun 800 kaloriyi pek gecmemeye calisiyorum. Aksam 59 gorunce cok sevinmistim, tok karna aksam vakti 59 isem, sabah ac karna 58 cikarim diyordum ama cikmadim. Sinirden tartiyi tepikledim :) niye boyle oldu nerde hata yaptim acaba

Selam kızlar ben de bu zayıflama serüveninde size eşlik etmek isterim kabul ederseniz ☺ benim de başlangıç kilom 65 şu anki güncel kilom 61 hedefim de 50 inşş
Sevgili S sahlep cim hiç moralini bozma tartıda 59 görmenin sebebi vücudundaki ödemlerin ve sindirim sisteminde sindirilmiş ancak henüz atılmamış besin atıkları. 2 - 3 güne normale dönecektir.

Durup moral bozmak yok, hedef büyük, yol uzun biz azimli

Hosgeldin kuzum :) bu topik cok iyi motive ediyordu, sen de eklenince ben acaip gaza gelirim artik
Tamam canim moral bozmuyorum artik tartiya da zirt pirt cikmayacagim

canım stres yemek yediriyor sakinleş tez yetişir herşey hallolur ama kilolar bize kalır çok kaçırma tatlım gece canım bist isteyince bi roma ye daha çok gençsin canım valla sonra alınan kilolar verilmiyor bu arada kaç yaşındasın

hoşgeldin canım hepimiz azimliyiz verecez bu kilolari

24 yaşındayım canım. Bugün bayağı yedim spor da yapmadım bakalım ne olacak dikkat etmem lazım ama çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…