Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar liste oluşmakta yüzdelerdeki küsuratlar da sıralamayı etkiliyor mesela canım Safransari senin de yüzden 1.3 benimde 1.3 ama küsurlarda benimki 1.395 seninki 1.346 olduğundan bu hafta öndeyim
@Girlboymom canım sen yüzdeyi yanlış hesaplamışsın verdiğin 600*100=60000 geçen haftaki kilon 76.6 kg
60000/76600=0.783 oluyor..hesaplamamız ilk sayfada var kızlar takılanlar bakabilir..

Bilsem sabah yarim saat koşar oyle tartilirdim

Tebrik ederim canim simdiden

sersumcum lahana işe yaramış tebrikler kıs bi silkelenelim nerdeyse eski kilomuza dönücektik başlangıca az kalmıştı neyseki kendimize geldik

sersumcum lahana işe yaramış tebrikler kıs bi silkelenelim nerdeyse eski kilomuza dönücektik başlangıca az kalmıştı neyseki kendimize geldik
sağol bebeemmm
yaradı çok şükür canım da ben başlangıca dönmüştüm zaten..ama bu sefer bir daha 80 leri görmemecesine vericem...
toparlanalım haklısınyoksa yaza tırtt

eşimde kilon kaç dedi 75.6 dedim aaaaaa kilo almışsın dedi garibim o hala beni 72 lerde sanıyo
sen dedim ne saçmalıyon ben boşunamı yırtınıyom burda
bide geçen yağsız mısır yapmıştım kendime kuşumuz var o geldi evdeki ahali geldi tırtıklamaya 30 g bişey zaten tarttımya
zaten gram gram besleniyom gidin başımdan dedim

Selam kızlar

Dün sabah kahvaltım tereyağında 2 yumurta,peynir,zeytin,fındık,kuru kayısı

Akşam lahana salatası,mandalina

Bu sabah lahana salatası,1 köfte,peynir,domates

Kahvaltı öncesi 1 saat yürüyüş

Kilo bildirimim

Geçen hafta 70.5

Bu hafta 70.2

Fark 300 gr

% 0.425

Herkes eksilerdedir inşallah,sersumum kolay gelsin

19 ŞUBAT 2016 Tarihli Listemiz

Hayırlı Uğurlu Olsun

Kilo verenler

1-sersum: %1.395

2-sarfansarı:%1.346

3-girlboymom:%0.783

4-filiztoprak%0.657

5-ficans%0.425

Aynı kalanlar

6-çakmeL:%00

Kilo alanlar

7-kaneel++%2.452

Aramıza yeni katılanlar ve haftaya listede olacaklar

Sahlep
Neslihansltn

Sen dedim ne sacmaliyon bosuna mi yirtiniyom ben burda ayy cok guldum canim bu yorumuna ya insallah dilediginiz kilolara inersiniz kizlar buarada yagsiz misir patlagini nasil yapiyorsun canim :) ben misir patlatmayi bilmiyorum da.tencerede mi yapiliyor tavada mi? Nasil yapiliyor :) ben de yapiyim canim cekti :)

Canim eline saglik liste ve smilelar cok hos cok eglenceli olmus. Haftaya ilk 3 e girmeyi hedefliyorum

kıs benimde 78 e ne kaldıydı şunun şurasında

Kizlar ben ayniyim. 59la basladim yine 59um. Kacamaklar sebebiyle inmedi kilom galiba. Bu hafta cok dikkat edicem. Ben onumuzdeki maclara bakiyorum. Sizleri tebrik ediyorum super kilo vermissiniz

Allaaaa seni...
bugün annemler gelecek hazırlık içerisindeyim yediklerimi bi ara yazarım yetşmesse yarına yazarım
gözün aydın canım.kolay gelsin.teyzeme selam
havalar güzel giderken ben de yapaydım yürüyüş iyiydi..bravos sana

akşam kızımla dışarıdaydık ..3 ay önce aldığım kotun dikişleri ayrılınca geri götürdüm iade aldılar..
dışarıda yedik

chilli soslu tavuk
2 kaşık makarna
salata

bol bol da yürüdük

1 lt su daha da içicem az oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…