Bilsem sabah yarim saat koşar oyle tartilirdimkızlar liste oluşmaktayüzdelerdeki küsuratlar da sıralamayı etkiliyor mesela canım Safransari senin de yüzden 1.3 benimde 1.3 ama küsurlarda benimki 1.395 seninki 1.346 olduğundan bu hafta öndeyim
@Girlboymom canım sen yüzdeyi yanlış hesaplamışsın verdiğin 600*100=60000 geçen haftaki kilon 76.6 kg
60000/76600=0.783 oluyor..hesaplamamız ilk sayfada var kızlar takılanlar bakabilir..
Bilsem sabah yarim saat koşar oyle tartilirdim
Tebrik ederim canim simdiden
sersumcum lahana işe yaramış tebrikler kıs bi silkelenelimkızlar liste oluşmaktayüzdelerdeki küsuratlar da sıralamayı etkiliyor mesela canım Safransari senin de yüzden 1.3 benimde 1.3 ama küsurlarda benimki 1.395 seninki 1.346 olduğundan bu hafta öndeyim
@Girlboymom canım sen yüzdeyi yanlış hesaplamışsın verdiğin 600*100=60000 geçen haftaki kilon 76.6 kg
60000/76600=0.783 oluyor..hesaplamamız ilk sayfada var kızlar takılanlar bakabilir..
sağol bebeemmmsersumcum lahana işe yaramış tebrikler kıs bi silkelenelimnerdeyse eski kilomuza dönücektik başlangıca az kalmıştı neyseki kendimize geldik
kıs benimde 78 e ne kaldıydı şunun şurasındasağol bebeemmm
yaradı çok şükür canım da ben başlangıca dönmüştüm zaten..ama bu sefer bir daha 80 leri görmemecesine vericem...
toparlanalım haklısınyoksa yaza tırtt
Sen dedim ne sacmaliyon bosuna mi yirtiniyom ben burdaeşimde kilon kaç dedi 75.6 dedim aaaaaa kilo almışsın dedi garibim o hala beni 72 lerde sanıyo
sen dedim ne saçmalıyon ben boşunamı yırtınıyom burda
bide geçen yağsız mısır yapmıştım kendime kuşumuz var o geldi evdeki ahali geldi tırtıklamaya 30 g bişey zaten tarttımya
zaten gram gram besleniyom gidin başımdan dedim
Canim eline saglik liste ve smilelar cok hos cok eglenceli olmus. Haftaya ilk 3 e girmeyi hedefliyorum19 ŞUBAT 2016 Tarihli Listemiz
Hayırlı Uğurlu Olsun
Kilo verenler
1-sersum: %1.395
2-sarfansarı:%1.346
3-girlboymom:%0.783
4-filiztoprak%0.657
5-ficans%0.425
Aynı kalanlar
6-çakmeL:%00
Kilo alanlar
7-kaneel++%2.452
Aramıza yeni katılanlar ve haftaya listede olacaklar
Sahlep
Neslihansltn
sağol canımCanim eline saglik liste ve smilelar cok hos cok eglenceli olmus. Haftaya ilk 3 e girmeyi hedefliyorum
kıs benimde 78 e ne kaldıydı şunun şurasında
Kizlar ben ayniyim. 59la basladim yine 59um. Kacamaklar sebebiyle inmedi kilom galiba. Bu hafta cok dikkat edicem. Ben onumuzdeki maclara bakiyorum. Sizleri tebrik ediyorum super kilo vermissiniz
eşimde kilon kaç dedi 75.6 dedim aaaaaa kilo almışsın dedi garibim o hala beni 72 lerde sanıyo
sen dedim ne saçmalıyon ben boşunamı yırtınıyom burda
bide geçen yağsız mısır yapmıştım kendime kuşumuz var o geldi evdeki ahali geldi tırtıklamaya 30 g bişey zaten tarttımya
zaten gram gram besleniyom gidin başımdan dedim
gözün aydın canım.kolay gelsin.teyzeme selambugün annemler gelecek hazırlık içerisindeyim yediklerimi bi ara yazarım yetşmesse yarına yazarım
havalar güzel giderken ben de yapaydım yürüyüş iyiydi.Selam kızlar
Dün sabah kahvaltım tereyağında 2 yumurta,peynir,zeytin,fındık,kuru kayısı
Akşam lahana salatası,mandalina
Bu sabah lahana salatası,1 köfte,peynir,domates
Kahvaltı öncesi 1 saat yürüyüş
Kilo bildirimim
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 70.2
Fark 300 gr
% 0.425
Herkes eksilerdedir inşallah,sersumum kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?