canım sayfamda tarifim var benim karnabahar ağır olmuyor benimki..
https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
ne yiyeceğimizi şaşırdık bende uyduruyorum bazen
19 ŞUBAT 2016 Tarihli Listemiz
Hayırlı Uğurlu Olsun
Kilo verenler
1-sersum: %1.395
2-sarfansarı:%1.346
3-girlboymom:%0.783
4-filiztoprak%0.657
5-ficans%0.425
Aynı kalanlar
6-çakmeL:%00
Kilo alanlar
7-kaneel++%2.452
Aramıza yeni katılanlar ve haftaya listede olacaklar
Sahlep
Neslihansltn
Sagolasin canim.Tatli ihtiyacini cok guzel bastiriyormus dediler bir de o nedenle iceyim diyodum. O zaman gunduz iceyim bakalim ben de etkisi nasil olacaktarçın iştahı kapatır canım ama gece süt yerine ayran öneriyor mesela karatay..ama şekersiz sonuçta yemektense iyi bence..
sana neyin iyi geldiğini bilirsin canımhep beraber vereceğiz bu sefer inşallah canım...yılmak yok
su çok önemli bu sıralar ben de azalttım arttırmalıyım
yürüyüş için bahane hepimiz de var ben de başlasam çok güzel olacak
canım zaten listeye haftaya girecektin ama tartılmayı unutma kilonu gelecek hafta için not etiyi yolculuklar
geçmiş olsun canımcım sen halledersin üzülme.
haklısın aslında ama dukanla karataya alışınca insan ekmekten korkuyor..ayrıca bazısına örnek şekil 2 A =Ben yaramıyor ekmek hemen şişiriyor canım..denedim tecrübeyle sabit. .sana öyle bir etkisi yok nasılsa keyfini çıkar
Bilsem sabah yarim saat koşar oyle tartilirdim
Tebrik ederim canim simdiden
çok güldüm yaaaeşimde kilon kaç dedi 75.6 dedim aaaaaa kilo almışsın dedi garibim o hala beni 72 lerde sanıyo
sen dedim ne saçmalıyon ben boşunamı yırtınıyom burda
bide geçen yağsız mısır yapmıştım kendime kuşumuz var o geldi evdeki ahali geldi tırtıklamaya 30 g bişey zaten tarttımya
zaten gram gram besleniyom gidin başımdan dedim
eline sağlık canım görücez o kilolariListe sıramda 1. oldum ama hala başlangıç kilomdayım umarım daha iyi gider ve şu 79 u görürümHepimizi tebrik ediyorum Başaracağız kızlar..
Diyetisyen iyi olur dedi tarçın süteSagolasin canim.Tatli ihtiyacini cok guzel bastiriyormus dediler bir de o nedenle iceyim diyodum. O zaman gunduz iceyim bakalim ben de etkisi nasil olacak
Allaaaa seni...
gözün aydın canım.kolay gelsin.teyzeme selam
havalar güzel giderken ben de yapaydım yürüyüş iyiydi..bravos sana
Tesekkur ederim arkadasim :) ben de deneyeyim ders calisirken atistirmama da engel olur belki.gunduz icmeye karar verdim :)Diyetisyen iyi olur dedi tarçın süte
gece reflu yapar zaten dikkat et cnm..Tesekkur ederim arkadasim :) ben de deneyeyim ders calisirken atistirmama da engel olur belki.gunduz icmeye karar verdim :)
Ellerine sağlık sersumcum, ayrıca da önce seni sonra da arkadaşlarımı tebrik ederim , böyle devam inşallah
Sagolasin canim.Tatli ihtiyacini cok guzel bastiriyormus dediler bir de o nedenle iceyim diyodum. O zaman gunduz iceyim bakalim ben de etkisi nasil olacak
ekmeğin her türlüsü yasak canım..yersen 5 km yürü diyor hocasana neyin iyi geldiğini bilirsin canımkaratayda tam buğday ekmeğide mi yasak
çok güldüm yaaa
eline sağlık canım görücez o kilolari
Fırsat buldukça Yürüyorum canım bazen aksasa da ,dikkat de edersek gidecek inşallah bu kilolar
Canim ne guzel yuruyus yapiyorsun ozeniyorumListe için eline sağlık Sersum .. Sen de dahil olmak üzere tüüüm kilo verenleri kutlarımdarısı başıma diyelim artık inş .
Dün benim iyi geçti .. Ödemi atmak için tam iki saat tempolu yürüdüm .. İlk önce Bebek'le bir saat sonra bebeği babaya bıraktım bir saat .. Ve bol bol yeşil çay ve su içtim ..
Doktorumu aradım .. Ödemin geçici olduğunu söyledizaten biliyordum ama içimi rahatlattı ..
Dünkü listem şöyleydi
Sabah : yumurta salatası on on beş tane badem ve çay
Öğle : kahve
Akşam : film akşamı yaptık .. Kavrulmamış fıstık , peynir , organik sosis .. Kahve , çay bol su xx
GüZel bir gelişme oldu .. Eski iş yerim aradı mail attı beni geri istiyorlar başka bir fonksiyon için .. Ben beni adaletsizce işten çıkardıkları için ( kadro vermediler ) ben kararsızım .. Çalışmamaya kızımla Zaman geçirmeye çok alıştım .. Eşim karışmıyor ..En yakın Zaman'da kabul edip etmediğimi sizlerle paylaşırım
Öpüldünüz
Mutlu hafta sonları
Slm kızlar
Liste gayet şen vede şakrak sersum eline sağlık canım.
Topik şenlenmiş herkes moda girmiş çok güzel...
Kızlar öğleye kadar yemek,kahvaltı oğlanı okula yolla beslenmesini ayarla derken sonra benim okul zamanı geliyor ve koş okula akşam 7 eve dönüş ve kuzuınun ödevleri küçüğe sevgi zamanı derken hooop yatış o nedene gelemiyorum.
Kahvaltı
2 lokma ekmek
1 bardak çay
2 parmak kaşar
Şimdide kahvem
sağol bebeemmListe için eline sağlık Sersum .. Sen de dahil olmak üzere tüüüm kilo verenleri kutlarımdarısı başıma diyelim artık inş .
Dün benim iyi geçti .. Ödemi atmak için tam iki saat tempolu yürüdüm .. İlk önce Bebek'le bir saat sonra bebeği babaya bıraktım bir saat .. Ve bol bol yeşil çay ve su içtim ..
Doktorumu aradım .. Ödemin geçici olduğunu söyledizaten biliyordum ama içimi rahatlattı ..
Dünkü listem şöyleydi
Sabah : yumurta salatası on on beş tane badem ve çay
Öğle : kahve
Akşam : film akşamı yaptık .. Kavrulmamış fıstık , peynir , organik sosis .. Kahve , çay bol su xx
GüZel bir gelişme oldu .. Eski iş yerim aradı mail attı beni geri istiyorlar başka bir fonksiyon için .. Ben beni adaletsizce işten çıkardıkları için ( kadro vermediler ) ben kararsızım .. Çalışmamaya kızımla Zaman geçirmeye çok alıştım .. Eşim karışmıyor ..En yakın Zaman'da kabul edip etmediğimi sizlerle paylaşırım
Öpüldünüz
Mutlu hafta sonları
sen ideal kilona çok yakınsın belki de ideal kilondasın canımCanim ne guzel yuruyus yapiyorsun ozeniyorum
Ben hic spor yapamiyorum bu yuzden kilo yavas veriyorum ve siklasmadigim icin arada fark cok az ben.
Motive olmak icin kilo verdikce resim cekiniyorum aradaki farklara bakiyorum ama cok fark yok
Eki Görüntüle 1778355
Calismayla ilgili belki eski yazilarimi okumusundur. Hamileyken kpss sinavuna hazirlandim ve iyi bir puan aldim 87 puan ama atanamadim
Cok buyuk.haksizlik yapildi ve hayatimda ilgi odagim sadece bu oldu son zamanlarda.
Simdi tekrar hazirlaniyorum 90 ustu puan almak icin ve kizim uyudugunda yada esim kizima baktiginda hemen ders calisiyorum.
Kizim uyanikken youtubede video izleyerek leslie yapmaya calisiyorum ama kizim kucagima grlmek istoyor hemen izin vermiyor.
İnsallah ben atanirsam hemen calismaya baslayacagim ama bu zamanlar birlikte gecirdigimiz icin sansliyiz. Cok tatlilar
İlk aylar çok zor geçti ..
sağol bebeemm
canım haklısın sana çok haksızlık yaptılar ve üzdüler..bunu bir kenara atamazsın ama çalışmaya alışan insan içinde çalışmayı özlemek doğal..ama en güzeli de kızınla zaman geçirmek ki ben bunu yaşayamadım kıymetini bil..zor bir kararAllah yardımcın olsun ..
sen ideal kilona çok yakınsın belki de ideal kilondasın canım..bence bundan fark göremiyorsun..keşke bu kiloları görsek bizde ..tabii herkesin kendi görüşü..önemli olan senin memnun olman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?