Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Detayları konuştuk .. Günde 4 saat çalışmamı istiyorlar .. Akşam üzeri 15 de başlayacak -18.30 A kadar ..
Akşam ben işe gidince baba bakacak oynayacak .. O bakımdan olabilir gibi geldi bana ama Zaman .. İstedim zor bir karar .. Hayırlısı olsun .. Evde durmaya da çok alıştım

Merhaba kızlar
Nasılsınız

Hava çok yağışlı olmasına rağmen .. Yürüdüm geldim 40/45 dakika kadar

Yediklerime gelince

Sabah
2 haşlanmış yumurta sarısı ( beyaz yüğemiyorum ) yarım elma , 10-15 badem , zeytin , peynir , salam , kahve

Öğle : 2 fincan kahve ( latte )

Akşam :
Et haşlama
Beyaz lahana salatası
Bol su
Ve vitaminler ( 3x omega3 , 2x d vitamini , 1 multi ) ( ben böyle alıyorum .. Herkesin kendi ölçüsü vardır bu beni. Ki )

Uzmanlar tarafindan almamiz oneriliyor .. Ayni Zamanda omega 3 ve d vitaminen zayiflamaya katkisi oldugu da uzmanlarca kanitlanmistir .. Siz bilirsiniz Canim .. Baslasaniz iyi olur
Hap seklinde galiba bunlar :) ptesi sorayim eczaneye ben de alayim tesekkurler :)

canım çok tatlı bi kızın var maşallah cocuklar için zor işler oyunculuk falan reklam olabilir belki fotoğraf çekimi de ama dikkatli ol şahsen ben istemezdim çok nazar değiyor bebeğin gibi güzel çocuklara Allah bahtını güzel etsin

Eki Görüntüle 1778866
Tamam Canim .. Tatilden geldikten sonra yogunlasacagim .. Simdi Elimde renk skalasi olusturdum o var xxx
süperler yaaa nasıl yapıyorsun ahşap mi bunlar ya kargo olayı olsa keske sipariş verirdik başka çeşitlerin var mi turkiyeyr gelince haberimiz olsun tatlım alırız senden

bana kalırsa babası bakacaksa çalış derim

Eki Görüntüle 1778866
Tamam Canim .. Tatilden geldikten sonra yogunlasacagim .. Simdi Elimde renk skalasi olusturdum o var xxx
çok güzel olmuşlar...
aslında çalışma saatleri çok güzel canım..hemen hayır deme bence

çok güzel olmuşlar...

Hap seklinde galiba bunlar :) ptesi sorayim eczaneye ben de alayim tesekkurler :)

Ayy cook guzeller elinize saglik :))

Cok guzel canim ellerine saglik
Keske turkiyede olsaydin destek olurduk sana
Benim cirkin kizima da cok yakisirdi

çok güzel olmuşlar...

Teşekkür ederim kızlar .. Deri görünümlü kumaş dan yapıyorum yani sahte deri den .. Ben internet aracılığı ile fikir edindim .. Dedim bi bakim yapim baktım çok güzel oldular .. Maalesef kızım çok küçük olduğu için çıkarıp atıyor .. Bende az büyük olanlara hediye olarak verdim .. Bakalım inşallah böyle bir düşüncem var .. Eşim yine karışmıyor .. Ama birazçekimser bakalım hayırlısı inş.

Sağolun kızlar .. .. Her yavru bal .. Allah hepsine ıçuzun ömürler versin inşallah .. Ben de çekimler için hayır dedim ama fotoğraf Çek'imi olursa olabileceğini söyledim .. Film işine biraz karşıyım .. Direk uzun reklam filmi dediler .. Ben hayır dedim .. Allah büyüktür .. Kısmet .. Artık ..

İş işine gelince .. Bana adaletsizce davrandıkları için .. Ben biraz naza aldım kendimi .. Bakalım .. Çok ihtiyaçları var bana .. Biliyorum .. Bakalım xx

Evet bebeğe ben çalışırken akşamları hep baba baktı .. Gündüz malum o işte .. Üçüncü ayından 9. Ayına kadar .. Şimdi kızçe 16,5-17 aylık oldu .. Daha kolay ama babanın daha gazla enerji sarf etmesi lazım .. Biraz fazlaca hareketliyiz çünkü

Dün kaçamak yapmadım
Hava fırtınalı olduğu için yürüyemedik .. Evde sürekli oyun ürettik .. Biraz yoğun bir gündü.. Mutlaka enerjimizi atmamız lazım .. Yürümemiz koşmamız lazım

D vitamini sorusunu soran arkadaş için ben tablet olarak alıyorum .. Minicik oluyor .. Ama Türkiye'de seçenekler arasında iğne olmak da var .. Sen bilirsin hangisi sana uygun olursa .. Onu yaparsın zaten .. Ve aldığımız d vitaminin aktive olabilmesi İçin güneş çıktığı Zaman en az 15 dakika yüzünün ellerinin kollarının bacaklarının Güneş'i görmesi lazım .. ( kapalı olsan bile balkonda veya kadınlar için olan yerlerde güneşlenmen gerekli ) kadınlar için d vitaminin önemi çok büyük ..

Dün yediklerime gelince

Sabah ; Sucuklu yumurta ( sucuğu ben yaptım ) tarifini vereceğim .. Çok daha sağlıklı ve ister acısını isterseniz tuzunu dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz ))) yanında kahve , zeytin ?", peynir

Öğle ; 1 adet Ricewaffle ( Türkiye'de mavi yeşil formlarda vardı adını bilmiyorum ) ) yaninda cay

Aksam ; firinda kiymali peynirli karnibahar

Sabah
Yumurta, peynir,
Bende takviye olarak demir+folik asit aliyorum

Kizlar selam. Dun yazamadim. Tavsanim rahatsizdi. Iyi simdi cok sukur.
Dun bayagi kacirdim da aslinda.
Dun sabah menum:
1 tabak menemen, az suzme yogurt, kibrit kutusu kadar tulum peynir,1 yesil zeytin, 1 kizarmis beyaz ekmek,1 tatli kasigi bal
Dun aksamsa, kebabindan tatlisina bayagi kacirdim. Moralim bozuk olunca yerim ben, yedikce yerim bir suru yedim hem de gec saatte.
Bugun ise;
Sabah: 3 dilim pastirmali 2 yumurta sahanda, kibrit kutusu kadar peynir,2 domates
Aksam menude karnibahar yemegi var, 1 tabak karnibaharla 1 kase yogurt yemeyi dusunuyorum dunu telafi etmek icin.
2 gundur yuruyus yapmiyorum kismetse yarina artik yuruyus.
Ikindin de sutlu kahve yaptik annemle :) sekersiz tabii.
Aksam yine form cayimi icmeyi dusunuyorum zencefilli yesil cay yani.
Herkese saglikli zayiflamalararkadaslar :))

Canim evde 1 torba dolusu tarihi gecmemis d vitamini ve kalsiyum tableti varmis. Annem fazla fazla almis icmemis. Eczaciya danisip ben de baslayacagim. D vitaminim eksiktir diye dusunuyorum. Cunku uzun zamandir tez yazicam diye eve kapandim,gunes gormuyorum desem yeridir. Tesekkur ederim cevabin icin :)

Selam kızlar güzel başlayan gün ve devamında bi şekilde kendime hakım olamayısım açlık değil benımkı sebebinş anlayamıyorum çok kızıyorum kendime yarın tahlil sınucları çıkacak vitamin eksikliği değilse piskolojik çünkü ger ekten ac olmayarak kacamak yapıyorum offf zumbaya yazılcam onumuzdekı hafta dıyetısyene ne dıyecem 3 martta kontrol var ..peş etmek tok devm edicem tüm ıradesızlıgıme ragmen

benim kullandığım myfitness pal çok beğeniyorum ben kemndim hesapladım alacağım kaloriyi hemen hemen aynı çıktı o yüzden güvendim çokta iyi gidiyo şimdiye kadar verdim uymak gerekiyor hepimiz verelim inşallah şu kiloları
bizim internet yine gittitelden bağlandım laptop a bu evde bize yaramadı hep sorun arızayı aradık yine bakalım ne olacak

canım boğazımızı tutmassak olmuyo istediğin kadar spor yap boş doymadan kalkmamız lazım
tavşanın mı var nerde besliyosun
benimde vardı kafesteydi balkona salıyoduk kemirgen olduğu içiin evde olmuyor bizimki baya büyüdüü ve çok kokmaya başladı fazla salmıyodukta bi ççiiftliğe verdik koşa kkoşşa aldılar cüce lop tavşandı çok değerli bi tavşan üretmek için aldıllar ama içim rahat doğal ortamında büyüsün böyle hayvanları kapatmak ta günahmış vicdanım el vermedi fotolarına bakıp bazen ağlıyoz ama o mutllu olsun adıda tobiydi kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…