Tamam Canim .. Tatilden geldikten sonra yogunlasacagim .. Simdi Elimde renk skalasi olusturdum o var xxxCanim resmini atsana tokalarin, merak ettim.
Detayları konuştuk .. Günde 4 saat çalışmamı istiyorlar .. Akşam üzeri 15 de başlayacak -18.30 A kadar ..haklısın canım en güzeli çocuğunla olmak..3 yaşından sonra zaten mecbur kreşe verecesin..
hadi bakalım hayırlısı..sevdiğin şeyleri yapmak güzel evde olunca..ben de kurabiyelerimi severek yapıyordum ama çalışırken olmuyor çok yorucu oluyor..
Hap seklinde galiba bunlar :) ptesi sorayim eczaneye ben de alayim tesekkurler :)Uzmanlar tarafindan almamiz oneriliyor .. Ayni Zamanda omega 3 ve d vitaminen zayiflamaya katkisi oldugu da uzmanlarca kanitlanmistir .. Siz bilirsiniz Canim .. Baslasaniz iyi olur
Ayy cook guzeller elinize saglik :))Eki Görüntüle 1778866
Tamam Canim .. Tatilden geldikten sonra yogunlasacagim .. Simdi Elimde renk skalasi olusturdum o var xxx
canım çok tatlı bi kızın var maşallah cocuklar için zor işler oyunculuk falan reklam olabilir belki fotoğraf çekimi de ama dikkatli ol şahsen ben istemezdim çok nazar değiyor bebeğin gibi güzel çocuklara Allah bahtını güzel etsinSartlari uyduranadik .. Sirkette Amerika da .. Gittigimizde kalmamis gerekecek .. Falan zor is .. Ama soyle birsey olasiligi da konustuk .. Kiyafetleri gonderirler .. Biz giydirir. Resim cekeriz dedik ama bakalim .. Bilmiyorum .. Uzak olsmasi zahmeti attriyor ..
süperler yaaa nasıl yapıyorsun ahşap mi bunlar ya kargo olayı olsa keske sipariş verirdik başka çeşitlerin var mi turkiyeyr gelince haberimiz olsun tatlım alırız sendenEki Görüntüle 1778866
Tamam Canim .. Tatilden geldikten sonra yogunlasacagim .. Simdi Elimde renk skalasi olusturdum o var xxx
bana kalırsa babası bakacaksa çalış derimDetayları konuştuk .. Günde 4 saat çalışmamı istiyorlar .. Akşam üzeri 15 de başlayacak -18.30 A kadar ..
Akşam ben işe gidince baba bakacak oynayacak .. O bakımdan olabilir gibi geldi bana ama Zaman .. İstedim zor bir karar .. Hayırlısı olsun .. Evde durmaya da çok alıştım
Cok guzel canim ellerine saglikEki Görüntüle 1778866
çok güzel olmuşlar...Eki Görüntüle 1778866
aslında çalışma saatleri çok güzel canım..hemen hayır deme benceDetayları konuştuk .. Günde 4 saat çalışmamı istiyorlar .. Akşam üzeri 15 de başlayacak -18.30 A kadar ..
Akşam ben işe gidince baba bakacak oynayacak .. O bakımdan olabilir gibi geldi bana ama Zaman .. İstedim zor bir karar .. Hayırlısı olsun .. Evde durmaya da çok alıştım
çok güzel olmuşlar...
aslında çalışma saatleri çok güzel canım..hemen hayır deme bence
Hap seklinde galiba bunlar :) ptesi sorayim eczaneye ben de alayim tesekkurler :)
Ayy cook guzeller elinize saglik :))
canım çok tatlı bi kızın var maşallah cocuklar için zor işler oyunculuk falan reklam olabilir belki fotoğraf çekimi de ama dikkatli ol şahsen ben istemezdim çok nazar değiyor bebeğin gibi güzel çocuklara Allah bahtını güzel etsin
süperler yaaa nasıl yapıyorsun ahşap mi bunlar ya kargo olayı olsa keske sipariş verirdik başka çeşitlerin var mi turkiyeyr gelince haberimiz olsun tatlım alırız senden
bana kalırsa babası bakacaksa çalış derim
Cok guzel canim ellerine saglik
Keske turkiyede olsaydin destek olurduk sana
Benim cirkin kizima da cok yakisirdi
çok güzel olmuşlar...
aslında çalışma saatleri çok güzel canım..hemen hayır deme bence
Bende takviye olarak demir+folik asit aliyorumD vitamini sorusunu soran arkadaş için ben tablet olarak alıyorum .. Minicik oluyor .. Ama Türkiye'de seçenekler arasında iğne olmak da var .. Sen bilirsin hangisi sana uygun olursa .. Onu yaparsın zaten .. Ve aldığımız d vitaminin aktive olabilmesi İçin güneş çıktığı Zaman en az 15 dakika yüzünün ellerinin kollarının bacaklarının Güneş'i görmesi lazım .. ( kapalı olsan bile balkonda veya kadınlar için olan yerlerde güneşlenmen gerekli ) kadınlar için d vitaminin önemi çok büyük ..
Canim evde 1 torba dolusu tarihi gecmemis d vitamini ve kalsiyum tableti varmis. Annem fazla fazla almis icmemis. Eczaciya danisip ben de baslayacagim. D vitaminim eksiktir diye dusunuyorum. Cunku uzun zamandir tez yazicam diye eve kapandim,gunes gormuyorum desem yeridir. Tesekkur ederim cevabin icin :)D vitamini sorusunu soran arkadaş için ben tablet olarak alıyorum .. Minicik oluyor .. Ama Türkiye'de seçenekler arasında iğne olmak da var .. Sen bilirsin hangisi sana uygun olursa .. Onu yaparsın zaten .. Ve aldığımız d vitaminin aktive olabilmesi İçin güneş çıktığı Zaman en az 15 dakika yüzünün ellerinin kollarının bacaklarının Güneş'i görmesi lazım .. ( kapalı olsan bile balkonda veya kadınlar için olan yerlerde güneşlenmen gerekli ) kadınlar için d vitaminin önemi çok büyük ..
benim kullandığım myfitness pal çok beğeniyorum ben kemndim hesapladım alacağım kaloriyi hemen hemen aynı çıktı o yüzden güvendim çokta iyi gidiyo şimdiye kadar verdim uymak gerekiyor hepimiz verelim inşallah şu kilolarıaynan canım arada bi cadı yüzümü göstermeliyim..yoksa gitmiycek bu kilolar..
sağol bebeeemmm ..haftaya da verelim de sen 1. ol
afiyet olsun kuzucum..ben de fatsecret kullanıyorum iyi oluyor..ama bana almam gereken kaloriyi çok verdi beyaa 1900 kal.diyo..ben 1100-1200 ü geçmiyorum genelde
canım boğazımızı tutmassak olmuyo istediğin kadar spor yap boş doymadan kalkmamız lazımKizlar selam. Dun yazamadim. Tavsanim rahatsizdi. Iyi simdi cok sukur.
Dun bayagi kacirdim da aslinda.
Dun sabah menum:
1 tabak menemen, az suzme yogurt, kibrit kutusu kadar tulum peynir,1 yesil zeytin, 1 kizarmis beyaz ekmek,1 tatli kasigi bal
Dun aksamsa, kebabindan tatlisina bayagi kacirdim. Moralim bozuk olunca yerim ben, yedikce yerimbir suru yedim hem de gec saatte.
Bugun ise;
Sabah: 3 dilim pastirmali 2 yumurta sahanda, kibrit kutusu kadar peynir,2 domates
Aksam menude karnibahar yemegi var, 1 tabak karnibaharla 1 kase yogurt yemeyi dusunuyorum dunu telafi etmek icin.
2 gundur yuruyus yapmiyorum kismetse yarina artik yuruyus.
Ikindin de sutlu kahve yaptik annemle :) sekersiz tabii.
Aksam yine form cayimi icmeyi dusunuyorum zencefilli yesil cay yani.
Herkese saglikli zayiflamalararkadaslar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?