Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar tekrar :) akşam menümü belirttiğim şekilde yapmadım :)
Akşam 7,7buçuk arası yedim. 1kase hazır tavuk çorbası, yarım kase ev yoğurdu ve
1 tabakta yağsız ve az peynirli makarna yedim yine
bir kaşık da bakla yemeği yedim.
Az önce 2 fincan zencefilli yeşil çay içtim. Uyumadan da 20 dk stepperıma çıkıcam orta ayarda yapıcam

hoşgeldin aramıza başarılar...

selam kızlar....
akşam yemeğim

kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
cacık
patlıcan salatası

regl oldum gene tatlı krizi çayla 2 burçak bisküvi
Menü süper canım çekti valla canım ben de regle yaklaştım çikolata yedim sabah olsun o kadar ama arada, hakediyoruz

Ayy kızlar makarna yedim diye korkmuştum,meğer makarna pişince kalorisi düşüyormuş. Akşam yemeğim 260 kalori oldu maksimum. Oleyy

24 yaşındayım canım. Bugün bayağı yedim spor da yapmadım bakalım ne olacak dikkat etmem lazım ama çok haklısın
çok değil yeşil çayda içilmiş..gencecikmissin maşallah sana devam

selam kızlar....
akşam yemeğim

kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
cacık
patlıcan salatası

regl oldum gene tatlı krizi çayla 2 burçak bisküvi
afiyet olsun başka yeme sakin

Ben menüye uydum sadece leblebiyi bi cay bardağı yedim listede yarim diyordu,

İyi geceler fıstıklar

sersumcum senin işinde zor toplumda hepberaber yemek yiyince seninde canın ister zor haklısın allah kolaylık versin

ne güzel yaaa biz eve salamıyorduk kemiriyodu bazı yerlerituvaleti kafeste yapıyodu ordan temizliyodum o şekilde eğitimliydi dışarı salınca kesinlikle tuvaletini yapmıyodu
bizde 2 buçuk aylıkken aldık ama çok şaşırdım odanda kalmasına bizim kabloları kemiriyodu neyse oradad rahattır inşallah

kahvaltım=çökelekli omlet+2 tb. ek.+5 tane zeytin+çeri domates salatalık+1çk.fıstık ezmesi+1 çatal turunç reçeli+çay
öğlen=1 avuç leblebi+yeşil çay
akşam=tavuk dünyasından makarna+salat+tavuk+ayran
avm ye gittik böyle yedim
internetin gitmesinin nedeni modem yanmış öğrendik yenisini aldık mecburen burda 3 gün önce hava çok yağmurluydu
şimşekler çakıyodu o da modemi yakmış çoğu kişide olmuş napalım sağlık olsn
akşam çay ve 2 mandalin

sersumcum senin işinde zor toplumda hepberaber yemek yiyince seninde canın ister zor haklısın allah kolaylık versin
aynen canım ya...diğer nöbetçi arkadaşlar dışarıdan söylediler ben kaçtım yanlarından
ben de dışarı çıktıkça o menüyü yiyiyorum genelde..en azından protein salata az da makarna
aman be ne internetmiş beyaaa ne çektiniz...neyse bunla gelsin geçsin
Çok teşekkür ederim kızlar inş incecik olcaz hep birlikte

selam kızlar okula gitmeden menü yü yazayım
sabah arkadaşımla kahvaltıya gıttık ama hıc bozmadık aferın bıZE

sabah..
1yumurta
2dilim peynir
2dlm ekmek
bol yrsıllık
3zeytın

ara 1kuru incir
öğle (okula götürüyorum yemegımı)
8yk kabak yemegımı
1cavuk çorba
domates salatalık
2dilim ekmek ayran (daha ne olsun kadın bol bol ydırıyor)

ara 1avuc leblebı
1brdk sut

aksam
çorba 1dlm ekmek
ton balıgı
bol salata 2yk yoğurt

saat 8 de yada 8;30
1avuc leblebibu ne full yemek

yiyosunda sersumcum bilinçli yiyosun bence seçerek makarnada o kadar tehlikeli deyil bence sosları tehlikeli birde miktarı az tututmak lazım ben o şekilde yiyorum arada tarttığımda kuruyken 1 buçuk avuç falaan yaapıyo üstüne 1kaşık zeytinyağı ve domtes rendesii kaaşığın ucunda salçça al sana sos gayet sağlıklı varsa feslleğen yaprağı hariika oluyo ben makarnacı biri olarak çok seviyorum kepekliiyii daha çok sevdiim

çok düzenli yemişsin canım devamı gelir inşallah

Merhaba kızlar :) menüler çok iyi. Ben de kuruyemiş eklemeye çalışayım menülerime, ben antep fıstığından başka çerez pek sevmiyorum,ondan yerim artık arada :)
Benüm menüm,
Sabah 2 tane 1000 mglık balıkyağımı içtim.
Öğleyin
Dereotlu sahanda 2 yumurta, tulum peyniri kibrit kutusu kadar,domates,salatalık,az da süzme yoğurt
Az önce 1 çay bardağı süt eklediğim şekersiz neskafem, 1 kupa içtim
Akşama Allah kerim
Sabah uyanınca 5 dakika step aletime çıktım. Dün akşam uyumadan da 10 dakika yaptım. 10 dakikadan fazlası kasları çok şişirir,kötü bi görünüm olur diye okudum o nedenle yapmadım daha fazla. Beğendim step aletini, hem alt bacaklarım hem baldırlarım ve diz kapağım 5 dakikada bile çok yandı. Parmak uçlarımda yapıyorum daha da esnemek için. Az sonra da koşu bandımda 30 35 dakika kadar yürüyeceğim inşallah
Kızlar bir de ben dün akşam annemin poşet poşet alıp da kullanmadığı calsiyum d vitamin3 suda çözünen tabletinden içtim, bugün de içmeyi planlıyorum. Sizce zararı olur mu :)

Selam kızlar ben de sabah haşlanmış yumurta
Tatlı kırmızı biber
2 dilim ev ekmeği
3 dilim tulum peyniri

Ara: şekersiz türk kahvesi
Küçük bi tane tuzlu kurabiye

Aksam Light ton balıklı salata

Ara 2 dilim tulum peyniri (bu ara taktım tulum peynirine:)
Son ara kahve, protein bar totalde 1200 kalori aldım ve tam sınırda kapattım ☺Bugün regl oldum o yüzden kendimi iyi hissedersem 1 saat yürüyebilirim ☺ çok öperim

bence de soslar tehlikeli canım haklısın...kepekli bende de var.
ekstra vitamin abartılmadığı sürece zararlı değil bence..hele d ve kalsiyum..afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…