Bence de oyle,teşekkürler Sersumcumbence de soslar tehlikeli canım haklısın...kepekli bende de var.
ekstra vitamin abartılmadığı sürece zararlı değil bence..hele d ve kalsiyum..afiyet olsun
Olsun canim arada oluyor öyle gecen hafta da ben dayanamadim gecenin korunde cigkofte siparis ettim ustune baklava yedim :)) spor saatini arttirirsin reglin bitince olur biter. :**Kızlaaar fire verdim benden bugün pass.
Tatlı isteği yüzünden 2000 kalori civarı aldım ve spor da yapamadım ağrım var diye. Ama söz önümüzdeki üç gün spor ve sıkı diyetle bunu telafi edicemm
olsun canım regl de hepimizin başında ben de yaptımKızlaaar fire verdim benden bugün pass.
Tatlı isteği yüzünden 2000 kalori civarı aldım ve spor da yapamadım ağrım var diye. Ama söz önümüzdeki üç gün spor ve sıkı diyetle bunu telafi edicemm
pili bitmiştir canımYa tartim bozulmus
Hic giruntu yok
Pili bittigi icin olabilir mi?
Evet canim bende alayim. Heryerde bulunan bir pil degil stok olsun. 3 senedir kullaniyordum pili bitmistir insallah bozulmamistir.selam kızlar site çok yavaş alıntıları ekleyene kadar canım çıktı beyaaa
olsun canım regl de hepimizin başında ben de yaptım
pili bitmiştir canım..ben toplu alıyorum teknosadan evde bulunduruyom yanii
Evet canim bende alayim. Heryerde bulunan bir pil degil stok olsun. 3 senedir kullaniyordum pili bitmistir insallah bozulmamistir.selam kızlar site çok yavaş alıntıları ekleyene kadar canım çıktı beyaaa
olsun canım regl de hepimizin başında ben de yaptım
pili bitmiştir canım..ben toplu alıyorum teknosadan evde bulunduruyom yanii
leblebinin zararıyok canım bende yiyorum abartılı yediysen olabilir 1 avuç yeterliAynen pili niteliğindendirSafransari
Kızlar sabah kahvaltisi
2 dilim ekmek arası lor peynirle tost tam buğday ekmekleri
4 zeytin
çay
Ara
bir ayva
Öğle
ton balığı
söğüş ayran çorba 2dilim ekmek
Ara meyve yerim
Aksam 6 kaşık bezelye yeme i
çorba salata ekmek 2 dilim 2kaşık yoğurt
Yatmadan 1su bardak süt planladım inşallah olacak... dun acıktık ca leblebi yedim kötü etki olmus hic gram vermemisimbugün leblebi yemiycem
3 yılda kesin pili bitmiştir canım üzülme..evet anca teknosa gibi büyük yerlerde bulunuyor genelde..ya da saatçilerdeEvet canim bende alayim. Heryerde bulunan bir pil degil stok olsun. 3 senedir kullaniyordum pili bitmistir insallah bozulmamistir.
iyilik canım
böreklerselam kızlar
herkez iyidir umarım
dün kızımın okulundan yerli malı haftası için bişeyler yapın demişler bende börek yaptım mis gibi kotu ama 1 tane bile yemedimeşime 3 tane koydum kızımda yemedi okulda yicez zaten dedi
menüme gelince
kahvaltı=1 yumurta+peynir+zeytin+2 ceviz+2 dilim ekmek+çeri domates salatalık+1 kaşık fıstık ezmesi
tatlı isteğimi azaltıyor tavsiye ederim
öğlen=1 kupa çorba
akşam=hellim salata+2 parça tavuk göğüs+ayran
ara=1 avuç leblebi +1 kivi
bugün de evdeyim yarına nöbet sonra da 1 inden itibaren hergün mesai..gerçi 5 mart ta 1 nöbet yazdırdım ve gene eltimler geleceği için 4 gün evdeyimiyilik canımevdemisin yoksa
bitter ye canım zararı yok 2ve ya 4 kara iyi oluyo bende aldım bitmişti arada yicem yazarım zaten
son kararın mıben yine geldim :))
nisanda benim için güzel birşey olacağından en azından o zamana kdr 69-68 olayım diyerekten bu kez kesin bir kararla diyete başlamış bulunuyorum :)
salı günü tartıldığımda 75 kg idim.
bugün
sabah kalkar kalkmaz
1 kupa(2 su bardağından 2 parmak eksk alıyor) maydonoz suyu
öğlen
sade türk kahvesi
aradan yarım saat sonra
classic nescafe
2 gbi
1 fincan ada çayı
1 litrelik su şişem yanımda :)
4 gibi 1 tane salatalık yiyeceğim.
son kararım vazgeçersem vurun beni :) böceğimin karşısına tombul tombul yerine azıcık etli çıkayım bari dedimbörekler
bugün de evdeyim yarına nöbet sonra da 1 inden itibaren hergün mesai..gerçi 5 mart ta 1 nöbet yazdırdım ve gene eltimler geleceği için 4 gün evdeyimsonra gene hergün mesai bu ay böyle bitecek inşallah
aynen canım ben de özellikle bitter alıyom kahve yanına ve krizler için
son kararın mı
leblebinin zararıyok canım bende yiyorum abartılı yediysen olabilir 1 avuç yeterli
ben 3 4 avuc yemiş olabilirimselam kızlar
herkez iyidir umarım
dün kızımın okulundan yerli malı haftası için bişeyler yapın demişler bende börek yaptım mis gibi kotu ama 1 tane bile yemedimeşime 3 tane koydum kızımda yemedi okulda yicez zaten dedi
menüme gelince
kahvaltı=1 yumurta+peynir+zeytin+2 ceviz+2 dilim ekmek+çeri domates salatalık+1 kaşık fıstık ezmesi
tatlı isteğimi azaltıyor tavsiye ederim
öğlen=1 kupa çorba
akşam=hellim salata+2 parça tavuk göğüs+ayran
ara=1 avuç leblebi +1 kivi
bu ne ölüm orucu muben yine geldim :))
nisanda benim için güzel birşey olacağından en azından o zamana kdr 69-68 olayım diyerekten bu kez kesin bir kararla diyete başlamış bulunuyorum :)
salı günü tartıldığımda 75 kg idim.
bugün
sabah kalkar kalkmaz
1 kupa(2 su bardağından 2 parmak eksk alıyor) maydonoz suyu
öğlen
sade türk kahvesi
aradan yarım saat sonra
classic nescafe
2 gbi
1 fincan ada çayı
1 litrelik su şişem yanımda :)
4 gibi 1 tane salatalık yiyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?