Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar, sabah menülerimi yazmıştım :)
İkindin interval antrenman yaptım.35 dakika sürdü,3 km. Sonra 5 dakika stepperıma çıktım. 10*10 şeklinde de kollarıma çalışma uyguladım
Akşam yemeğini geç yedil bugün saat 7buçuk hatta 8e geliyordu belki
Akşam menüm:
4 kepçe sütlü brokoli çorbası( çok seviyorum dayanamadım)
Yarım porsiyon patates kızartması,1 bütün biber kızartması
1 kase yoğurt
2 ısırık da kepek ekmeği
Az önce de 2 fincan beşibir herde ve sinamekili form çayımı içtim. Akşam kızartma türevi yediğim için sinemakeli çayı tercih ettim. Her gün içmiyorum zararlıymış çünkü.
Az sonra da annemin calsiyum d vitamni tabletinden içicem. Su henüz 1 litre içtim yatana dek 1 litresini daha güketicem. Bugünlük bu kadar kızlar

Kızlaaar fire verdim benden bugün pass.
Tatlı isteği yüzünden 2000 kalori civarı aldım ve spor da yapamadım ağrım var diye. Ama söz önümüzdeki üç gün spor ve sıkı diyetle bunu telafi edicemm
Olsun canim arada oluyor öyle gecen hafta da ben dayanamadim gecenin korunde cigkofte siparis ettim ustune baklava yedim :)) spor saatini arttirirsin reglin bitince olur biter. :**

Aynen pili niteliğindendir Safransari

Kızlar sabah kahvaltisi
2 dilim ekmek arası lor peynirle tost tam buğday ekmekleri
4 zeytin
çay

Ara
bir ayva

Öğle
ton balığı
söğüş ayran çorba 2dilim ekmek

Ara meyve yerim

Aksam 6 kaşık bezelye yeme i
çorba salata ekmek 2 dilim 2kaşık yoğurt

Yatmadan 1su bardak süt planladım inşallah olacak... dun acıktık ca leblebi yedim kötü etki olmus hic gram vermemisim bugün leblebi yemiycem

selam kızlar site çok yavaş alıntıları ekleyene kadar canım çıktı beyaaa
Kızlaaar fire verdim benden bugün pass.
Tatlı isteği yüzünden 2000 kalori civarı aldım ve spor da yapamadım ağrım var diye. Ama söz önümüzdeki üç gün spor ve sıkı diyetle bunu telafi edicemm
olsun canım regl de hepimizin başında ben de yaptım
Ya tartim bozulmus
Hic giruntu yok
Pili bittigi icin olabilir mi?
pili bitmiştir canım..ben toplu alıyorum teknosadan evde bulunduruyom yanii

Evet canim bende alayim. Heryerde bulunan bir pil degil stok olsun. 3 senedir kullaniyordum pili bitmistir insallah bozulmamistir.

Evet canim bende alayim. Heryerde bulunan bir pil degil stok olsun. 3 senedir kullaniyordum pili bitmistir insallah bozulmamistir.

leblebinin zararıyok canım bende yiyorum abartılı yediysen olabilir 1 avuç yeterli

3 yılda kesin pili bitmiştir canım üzülme..evet anca teknosa gibi büyük yerlerde bulunuyor genelde..ya da saatçilerde

selam kızlar
herkez iyidir umarım
dün kızımın okulundan yerli malı haftası için bişeyler yapın demişler bende börek yaptım mis gibi kotu ama 1 tane bile yemedim eşime 3 tane koydum kızımda yemedi okulda yicez zaten dedi
menüme gelince

kahvaltı=1 yumurta+peynir+zeytin+2 ceviz+2 dilim ekmek+çeri domates salatalık+1 kaşık fıstık ezmesi
tatlı isteğimi azaltıyor tavsiye ederim
öğlen=1 kupa çorba
akşam=hellim salata+2 parça tavuk göğüs+ayran
ara=1 avuç leblebi +1 kivi

ben yine geldim :))

nisanda benim için güzel birşey olacağından en azından o zamana kdr 69-68 olayım diyerekten bu kez kesin bir kararla diyete başlamış bulunuyorum :)

salı günü tartıldığımda 75 kg idim.

bugün

sabah kalkar kalkmaz

1 kupa(2 su bardağından 2 parmak eksk alıyor) maydonoz suyu

öğlen

sade türk kahvesi

aradan yarım saat sonra
classic nescafe

2 gbi

1 fincan ada çayı

1 litrelik su şişem yanımda :)

4 gibi 1 tane salatalık yiyeceğim.

börekler
iyilik canım evdemisin yoksa
bitter ye canım zararı yok 2ve ya 4 kara iyi oluyo bende aldım bitmişti arada yicem yazarım zaten
bugün de evdeyim yarına nöbet sonra da 1 inden itibaren hergün mesai..gerçi 5 mart ta 1 nöbet yazdırdım ve gene eltimler geleceği için 4 gün evdeyimsonra gene hergün mesaibu ay böyle bitecek inşallah
aynen canım ben de özellikle bitter alıyom kahve yanına ve krizler için
son kararın mı

son kararım vazgeçersem vurun beni :) böceğimin karşısına tombul tombul yerine azıcık etli çıkayım bari dedim

leblebinin zararıyok canım bende yiyorum abartılı yediysen olabilir 1 avuç yeterli

ben 3 4 avuc yemiş olabilirim

canım ne yerli malı ya yerli malı mı kaldı aralıktaydı o:) acaba sizin okulun pasta börek yiyesi mi geldi:)

bu ne ölüm orucu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…