Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geç cevap yazdığım için özür Can'ım ama var .. Bir ara eşim kullanmıştı .. Magnezyum eksikliği kilo aldırıyor .. Magnezyum A da dikkat etmek şart Can'ım
Acil şifalar

Merhaba ballar
Nasılsınız
Ben iki gündür yokum .. Geleceğim geleceğim gelemedim ..

Diyet öyle böyle şöyle gidiyor .. Evde uğraşanız olmak beni yemek yemeye bişeyler atıştırmaya itiyor .. Uğraş şart bana ..

Toka malzemem bitti
Sipariş etmedim tatile gideceğiz diye keşke etseymişim ..
Onları yaparken atıştırma yapmıyorum ..

Havalar soğuk yağışlı ama ben kızçe ile en az 45 dakika yürümeye çalışıyorum

Bu gün yediklerime gelince

Sabah : taze fasulye diple yumurtalı , peynir , bir elma , kahve

Öğle : 1 mini muz , 1 kase yoğurt ve tarçin

Akşam : fırında karnıbahar kızartması ( yumurtalı , kıymalı kaşarlı menemen

Şimdi yoğurt yedim
Yeşil çayımı ve suyumu içiyorum

Selam kizlarr yarina hazir misiniz
Ben bugun costum ama pek iyi hissediyorum oleyy
Sabah canim yine h8cbir sey istemedi. 2 tane 1000 mglik balik hapimi ve 1 adet dvit3 suda cozunen kapsulumu ictim, 1 litreye yakin da su ictim.
Bir sey yemeden 1 saatten fazla ev temizligi yaptim.
Ikindine dogru dominostan pizza soyledim Tek kisilik pizzanin 3 dilimini ben yedim 1 dilimini anacim yedi. Yaninda 100 gr elma dilim patates ve taam 800 ml kola ictim
Cok ozlemisim kolanin tadini
Aksam da 1 tabak ispanak yemegi ve 1 kase yogurt.
Az sonra 2 fincan besibiyerde ve zencefil cayi icicem yatana kadar da 1 bucuk kitre su tuketicem.
Ek olarak sabah ackarna 5 dakika stepperda calistim 100er sayi da kollarima calistim. Uyumadan 5 dakika daha stepper calisirim. Ben bugun dayanamadim tartildim ama sabah soyleyecegim hepinizi cook optumm

liste sıramız...

sersum:19 Şubat 2016liste yaptı

filiztoptak:26 Şubat 2016

cakmel:4 Mart 2016

kaneel:11 Mart 2016

ficans:18 Mart 2016

sarfansarı:25 Mart 2016

girlboymom:1 Nisan 2016

sahlep:8 Nisan 2016

neslihansltn:15 Nisan 2016

Yeni gelenler

d1d333m haftaya listede

sabahvesen haftaya listede

filiztoprak ım canım kolay gelsin tartı yüzümüzü güldürsün kızlar.

..herkes gelecek mazeret yok ona göre.

.Çünkü izin alan yok bu hafta

Selam kizçelerim

Ben bugünü 1600 kalori ile kapatıyorum. Sabah işe giderken akşamdan yaptığım sütte bekletilmiş yulaf ezmesinden aceleyle 2-3 kaşık alabildim.

Öğlen yemeği:
Peynirli börek
1 küp petek pal (2 küp şeker büyüklüğünde)
1 küp tereyağı (2 küp şeker büyüklüğünde)
1 tatlı kaşığı çemen
1 minik dilim zeytinli susamlı ekmek
1 dilim beyaz peynir
Valla hepsini yedim

Aksam yemeği:
1 kase yoğurt içine dilimlenmiş 1 muz
1 avuç leblebi 8-9 adet kuru dut
Bu da kalori bombasi hafif öğünüm

Ara öğün sade kahve, bir minik kare çikolata ve 15 adet badem

Totalde 1600 kusur kalori oluyor ben buna da şükrediyorum gerçi.

işten gelir gelmez de oturmadan hemen çıktım koşu bandına dizi açtım bi de izleye izleye 2 saat yürümüşüm bi de kol egzersizi yaptım ohh tamaaaam biraz kendimi iyi hissettim valla

Günlük raporum budur efendim çok öperim

günaydın ballar...Nöbete gitmeden ilk bildirim benden
regl 4. gün maalesef -- değil neyse ki ++ da değil aynı kalmışım
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:84.8 kg
bu hafta:84.8kg
fark:00
yüzde:%00
spor:yok

inşallah sizler güzel kilocuklar vermişsinizdir...öptüm sizi byyyyyy

Tüh! Diyetimi Bozdum!

Kaçamaklarınızdan pişman olmayın.

Diyet yaparken kendinizi arkadaşınızın doğum gününde pasta yerken mi buldunuz? Ya da film izlerken yanında patlamış mısır ne iyi gidiyor diye düşünüyorsunuz, değil mi? Yoksa canınız dondurma mı istedi? “Diyetimi bozdum” diyerek üzülmeyin, bu kaçamakların keyfini çıkarın. İşte diyet yaparken kaçamak yaptığınız zamanları en zararsız şekilde atlatmanızı sağlayacak sağlıklı beslenme önerileri: Yaptığınız bir öğünlük bir kaçamak ise: Örneğin yatmadan önce yediğiniz çikolatalı fındık ezmesi… Diyetinizi düzenli bir şekilde uyguluyorsanız, günün sonunda tükettiğiniz 2-3 kaşık çikolatalı fındık ezmesi size kilo aldırmayacaktır. Çünkü yarım kilo (500 gram) almanız için, vücudunuza harcadığınız enerjiden yaklaşık 3500 kalori daha fazlasını almanız gerekir. 2-3 kaşık çikolatalı fındık ezmesi ile yaklaşık 200 kalori almış olursunuz. Kaçamağınız bunun gibi bir öğünlük bir kaçamak ise, o haftayı kilo almadan atlatabilirsiniz. Bir öğünlik kaçamak için ne yapmalı? Moralinizi bozup “Battı balık yan gider” diye düşünmek kontrolünüzü iyice kaybetmenize neden olur. Moralinizi bozmadan uykuya yatmalısınız. Bu küçük kaçamağın etkisinden tamamen kurtulmak içinse ertesi gün yapacağınız fiziksel aktiviteyi artırabilirsiniz. Ya da bu kaçamağı aklınıza koyduysanız, günün geç saatlerinde tüketim yapmak veya uykudan uyanıp yemek yerine gündüz bir bardak sütle birkaç küçük parça çikolata tüketebilirsiniz. Burada önemli olan tüketim zamanı, sıklığı ve miktarıdır.

Hafta sonu kaçamaklarına ne demeli?

“Hafta sonu Ankara’dan abim geldi, evde bir bayram havası; börekler, çörekler, dolmalar, mantılar mutfakta sıralanıyor… Ben de ne yapayım, kırk yılda bir abim gelmiş, yedim.” diyorsanız: İnanın sorun değil, afiyet olsun. Ya da arkadaşlarla birlikte kahvaltıdasınız. Açık büfeye dayanamıyor ve her şeyin tadına bakıyorsunuz. Sonrasında sinema, büyük boy mısır, “Eh bugün pazar, akşam yemek yapmayalım, dışarıdan pizza sipariş edelim.”... Afiyet olsun, ama dikkat! Haftasonu kaçamağı için ne yapmalı? Birkaç gün üst üste normalden fazla tüketim yaptıysanız, kilo almanız olasıdır. Pazartesi günü tartıya çıktığınızda gördüğünüz rakam 2 gün öncesine göre 1-2 kilo fazla olabilir. Fakat bunu çözmek için açlık diyetlerine girmemelisiniz.

Kendinize zaman tanımalısınız. Böyle bir kaçamak sonrasında diyetinize geri döndüğünüzde, önceki kilonuza en fazla 1 hafta sonra kavuşursunuz. Bu süreci hızlandırmak için ise her gün fazladan yarım saat yürüyebilir ve ertesi gün öğünlerinizde peynirli, tavuklu, hindili yağsız salata, yoğurt ve 1 dilim ekmek tüketebilirsiniz. “İpin ucunu fena kaçırdım: Bir hafta boyunca önüme geleni yedim.” Örneğin ben yüksek lisans tezimi yetiştirmem gereken son 5-6 günde, önüme geleni yedim. Ne zaman, ne yedim hiç farkında değildim. Amacım sadece karnımı doyurabilmekti ve sonunda 2 kilo almıştım. Ya da tüm yılın yorgunluğunu attığınız günlerde, tatildesiniz. “Diyet de neymiş canım” demezseniz şaşırırım. Fakat günde ortalama 2.000 – 2.500 kalorilik fazla tüketim, bir haftada ortalama 3 kilo almanıza neden olabilir. Diyette kaçamak uzun sürerse ne yapmalı? Sebep iş, stres, aşk, tatil, her ne ise; bir hafta boyunca diyetinizin dışına çıkarak canınız ne istediyse yediniz, içtiniz. Bu kiloların kalıcı olma ihtimali çok yüksek olduğu için hemen durumu kontrol altına almalısınız ve kalori kontrollü diyetinize en kısa sürede başlamalısınız. Veya böyle bir dönemden sonraki ilk hafta, kesinlikle patates, pirinç ve hamur işleri gibi nişastalı ve karbonhidrat ağırlıklı besinleri tüketmemelisiniz. Bunların yerine bol bol sebze ve meyve yemelisiniz. Hafta sonlarını ise spor yaparak değerlendirebilirsiniz. Tüm bunların sonunda size şunu söyleyebilirim: Yediklerinizden asla pişman olmayın! Her şeyin mutlaka bir çözümü vardır; sadece bakış açınızı değiştirmeniz yeterli: “Ben değerliyim ve bedenim de değerli.” Herkese şimdiden afiyet olsun! :) Sevgiler.

Kaynak https://www.diyetkolik.com/tuh-diyetimi-bozdum/

Bildirimimi de yapayım

Kaneel

Diyet : Karatay
Başlangıç kilosu ( geçen hafta ) 75,200
Bu gün : 72,600
Fark : - 2,600
Spor : her gün en az 40/45 dakika yürüyüş
Boy; 1,72

Geçen haftaki kilom ödem olmasına çok sevindim .. Olduğum kilonun da altına düştüğüm için memnunum inş böyle gider

Çok mutsuzum kızlar kaç gündür cebellesiyorum ilginç bi şekilde gram oynanmıyor acaba regl olamadım ondan mi 2 aydır olmuyorum emzirirken duzensizlik oluyor malesef ...neyse kilo bildirimi yapmak için heyecanla uyandım ama çok mutsuz oldum açıkçası

Kilo sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…