liste sıramız...
sersum:19 Şubat 2016 Liste yaptı
filiztoptak:26 Şubat 2016 Liste yaptı
cakmel:4 Mart 2016 Liste yaptı
kaneel:11 Mart 2016
ficans:18 Mart 2016
sarfansarı:25 Mart 2016
girlboymom:1 Nisan 2016
sahlep:8 Nisan 2016
neslihansltn:15 Nisan 2016
d1d333:22 Nisan 2016
leylak84:29 Nisan 2016
!!!!Bu arada 1 haftadır @sahlepleylak84 ficans aramızda değil 1 uyarı kendilerine bu hafta da gelmezlerse (menü bildirimlerine) liste dışı olacaklar !!!
Bugun telafi edersin canim.evdesin nede olsaKızlar cuma diye bi paket sultanı büsküvi ve 2 avuç leblebi kacrdm pişmanım250kere ip atladım 25 mekik çektim etki etmesin diye
Eline saglik.canimBir gün gecikmeli olarak listemiz
Anlayışınız için teşekkür ederim kızlar
Bende hala misafirler var ..
Listemiz
Kilo verenler :
Tebrikler
Girlboymom -1kg
Ficans -800 gram
Filiztoprak -100 gram
Alanlar :
Safransarı +200 gram
Çakmel +800 gram
Aynı kalanlar :
Leylak84 aynı
Sersum aynı
Neslihansltn aynı
Birincimizi ve kilo verebilen herkesi tebrik ediyorum .. Başarılarınız daim olsun ballar .. Darısı aynı kalan ve alanların başına ..
eline sağlık canımListemiz
Kilo verenler :
Tebrikler
1-Girlboymom -1kg
2-Ficans -800 gram
3-Filiztoprak -100 gram
Alanlar :
1-Safransarı +200 gram
2-Çakmel +800 gram
Aynı kalanlar :
1-Leylak84 aynı
2-Sersum aynı
3-Neslihansltn aynı
misafir bozuyo canım haklısın benim annemde elinde bir tepsi su böreğiyle gelmiş olsun kıızım bugün yede yarın yemessin diyo ama insan bikere bulaştımı gerisi geliyor tutmak gerekiyor çare yokEllerine sağlıkKaneel ciğim...1. mizi kutlarım
ahh kızlar ahh bende de durumlar kötü..misafir ve kaçamak fulll..p.tesi full protein başlıyor..pazarda kaçamaksız bir gün inşallah..
Buyur gel tabi canimİyi geceler bende aranıza katılmak isterim .3 haftadır diyet yapıyorum boyum 168 76 kilo ile başladım güncel kilom 69.5 7 kiloya yakın verdim. Bu arada cuma zayıflama yarışması formunda 7. takımda yarışıyorum burayada yazmak isterim . Diğer topikten (ocak anneleri) arkadaşlar da burdaSafransari I imspecial sizede selam canlar . Hep beraber istediğimiz hedef kiloya ulasiriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?