Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar selamlar. Sehirdisindaydim ve hiic diyet falan yapmadım nedenleyazamadim bugünden itibaren bildirime basliyorum.
Güncel kilomu bilmiyorum ama bir kilo aldım galiba
Sabah: 2 dilim kepek ekmegi,kibrit kutusu kadar peynir,5zeytin,1 tatlı kaşığı bal ve 1 ceviz, çay
Öğleyin: 1 açma, çeyrek boyoz, 1 tane ufak kek ve çay
Akşama hafif yemeye calisicam :)) tekrar aranizday im kızlar :)) spor buara pek yapamiycam. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Supersiniz :*

selam canlarım...üzgünüz hem de çok üzgünüz..Allah ailelere sabır versin..gitti kuzular..kızım da 4 saat önce oradaydı ..Allahım yavrularımızı korusun..Lanet olsun teröre..
bu sabah

yumurta salatası

öğlen

ton balıklı salata
ayran

akşam

2 dukan krepi
adana köfte
yeşillik
ayran

işe geliş gidiş 3 km yürüme benden bu kadar..

Ankara da değilim belki ama fark etmez.. orda da olabilirdik. Rabbim herkesi korusun.
Geliyim bu güne
sabah biraz kepek ekmek, 3 tane ceri domates ve 2 tane yumurta

Saat 15 de yeşil mercimekli bulgur pilavı ve biraz yoğurt
ama akşam 1.5 simit yedim dersane de çok acıktım..
hafta sonu sadece 1 tane poğaça yedim kacamak olarak o kadar.

Kızlar selam. Bugün yanı biten günün menüsünü paylaşıyorum :)
Öğleyin yedim yine. 1 kase eristeli domates çorbası,1 pastane simidi. Azıcık da tahinli poğaça ve yarım kibrit kutusu peynir:) gripim yatak döşek yazıyorum. Annem de simartmak istiyo hastayım diye ben de kiramiyorum haliyle kaçtı biraz :)
Akşam da 6kasik makarna,5 kaşık da yeşil fasulye yemeği. 1 porsiyon da sütlaç yedim ah annem çok güzel yapmış dayanamadım
Hepinizi çok opuyorum :**

Evet Sersum Ankara saldırısı bitmekte olan terörün son çırpınışları Allahın izniyle.
3. Köprü
Uzay üssü
Tanap
İslam ordusu
Güneydoğunun temizlenişi
Ekonominin teröre ve suriyeye rağmen büyümesi
TÜRKSOY
TİKA
Türkiyen in itibarının artışı

Ve ve ve.....
Daha çok şey....

İngiltere- abd- israil-rusya = pkk-pyd-kck-Bazı vekiller 3 partide bulunan.

Ne yaparlarsa yapsınlar mazlumken öldürülenler inşallah cennette, ebedi hayatta,bizse onların savunucu ve dua çınarları olacağız inşAllah.

ALLAH BİZİMLE
GÜÇLÜ OLAN DEĞİL
ALLAH KİMİN YANINDAYSA O KAZANIR.
ELHAMDÜLİLLAH İ RABBİL ALEMİN.

Son düzenleme:
Kızlar selam şuana dek yediklerimin yazayım.
Sabah: yarım simit,az peynir,1 kepçe eristeli domates corbasi, 2 parça da milka çikolata yedim :)
Akşama tavuk suyuna çorba yapicam :) herkese sağlıklı zayiflamalarr :**

canım yiyorlar ama calısıyorlar diyorsun yanim 3köprü yapmıs ntakdir ederimm ama keske kendiside haramsız yönetseydi..neyse sevdıklerımle sıyaset konusamam ama herkes kadar suclu görüyporum hukumeti cunku zamnında dolmalarına apolara yüz verdii...

Sabah 3 yumurta 3 tane ceri domates ve cok az tam tahıllı ekmek
saat 14 .30 da yarım tabak kara lahana yemeği ve saat 15.00 itibari ile de 4 tane tam buğdaylı bisküvi ile bugünü tamamlamayı hedefliyorum. . İnşallah kursta çok acikmam.
bugün kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum herhalde havalardan..
Ayrıca kendime limon, yeşil çay, rezene ve tarçın dan oluşan karisim yapıp gün için de onu içiyorum.
herkese iyi günler..

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…