Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar cuma geçti herkesss kayıp
A aaadddaaa ve ben varız sadecene

kahvaltım kaçamaklı lakin eşim kıymalı börek istedi aldım ve yedimmm

öğlen
yok

akşam

kuru sebzeli bulgur pilavı
tavuk döner
şalgam suyu
pulbiberli yoğurt

çayın yanına 2 burçak bisküvi

veee 2 top dondurma

eşim nöbetçi kızımla benim lazer yapma günümüz yaniiher biyerimizi lazerledik öldük bittik
bu arada kızlar ben bayaa memnunum evde kendim yapmaya üşenmemin dışında kollarım bayaa azaldı diğer bölümleri seyrek yapmama rağmen seyrelme çok fazla ve çok geç çıkıyor..hani demiştim ilk aldığımda kullandıkça söylerim diye..kızım sağolsun yalvar yakar yaptırıyor..yaz geliyor diyorum dinlemiyor nedir bundan çektiğim bilmem

Bugun ikindi bi bardak sutku kahve 23 ceviz biraz leblebi aksam da esimle yemege ciktik kizlar yarim adana yedim ammmaa harika ekmek yapmislardi dayanamadim ondan baya yedim bi parca da bitter cikilata sanirim bugun adet oluorum insssss

Evet canm herkescikler haftasonu tatilinde sanirsammm kizlllarrrr nerdeeiniz

bu sabah

omlet
peynir
zeytin
kızımdan kalan avuç içim kadar pizza
çayy

bu hafta evdeyim çok şükür dinlenicem..gerçi ay sonu fena sıkışık nöbetlerim ama napalım olcak okaaa
şimdilik bukaaa kızlar...

evet kızlar... A aaadddaaa ciğimin de dediği gibi herkesler nerdee..kızlar 1 ay kaldı yaza saldık gitmiyo kilolar da tabiii
dün kızımı MR a götürdüm kulağı için gündüz de alışverişteydim gelemedim gene kimseler yok..hadi hafta sonu anladık geziyoz..ama hafta içi gelin kızlar..olmuyo böylee ceza kesecem bakın

dünsabah

omlet
peynir zeytin

öğlen

1 lahmacun
ayran salata

akşam

menemen
peynir zeytin

bu sabah erken uyandım gene tabii..kızımı götürdüm geldim uykum vardı ...uyudum 11.30 da kalktım
şimdi kahvaltı yapıyom

pastırmalı sütlü omlet
yoğurt
peynir zeytin
çay

regl oldum bugün cumaya şişerim gene..

buralardayım çekecem kulağınızı ama

filizimin dediği yaş maya maskesinden yaptım bakalım nasıl olacak yarım saat sonra..
filiztoprak canım ben tariflere baktım sütle veya yoğurtla inceltin diyor ben ikisindende accık kattım sen ne katıyon deyiver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…