Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende 2 haftadır lahana diyeti yapıyorum hafta içleri hafta sonu serbest bırakıyorum kendimi bende dün regl oldum tartılmaya korkuyorum açıkçası 76 kilo civarındayım boyum 177 bu hafta diyetimi devam ettirip cuma tartılacağım inş hiç değilse 74 ü görürüm hedefim 65-68 arası hadi bakalım inşallah birbirimize böyle destek olarak veririz kiloları

aaaaaaaaaaa nooldu kıss kolunaa..ben mi kaçırdım..geçmiş olsun canımm..alçıyı 2 kilo sayarsın şampiyon olursun kıssss

hafta sonu hepimiz salıyoruz azcık canım..lahana çorbası mı yapıyon yoksa suyunu mu içiyosun..sürekli çorbaya dayanamaz insan yanee

çorbasını yapıp blenderdan geçiriyorum canm. aynen öyle son zamanlarda çorba içmemek için bazen akşam öğünlerimde bile su içiyorum ama durum böyleyken bile kilo veremiyorum
geçen sene lahana diyetiyle 1 - 1,5 ayda 8 kilo vermiştim inşallah bu sene 12 kilo filan verebilirim

sersumcum haklısın canım gelemiyom bi türlü cuma günü ya annemlere gidiyoz yada onlar geliyor eve geç geliyoz
cumarteside pazar var eşim evde kızında okul olmayınca benle derdi bitmiyor pazar malum gezme falan ayyyyy valla gelemiyom ama dikkat edicem benimde zararıma
canım belin iyimi bu aralar işede başladınya merak ettim
kızının sonuçları ne çıktı iyidir inşallh

Neslihan geçmiş olsun canım nolduydu koluna kıs haberim olmadı

sütle incelttim canım harika bişeyya iyiki hatırlattın bende yapıcaktım
hergün yapmayı düşünüyorum hatta
birde yumurta akı ile şekerde yapılıyo belki araştırırken görmüşündür
1 yumurta akı+1 tatlı kaşığı şeker kar haline gelinceye kadar çırpılıyo 20 dk . falan bekleniyo buda sarkmaya karşı hatta göğüslere bile yapılıyomuş botoks gibi oluyomuş şaştım vallaamaan yüz neysede göğüsle kim uğraşcak

dün akşam ekmek yaptım yine eşim çok sevdide
dün yediklerim sağlıklı sabah kahvaltımı yaptım
öğlen 1 avuç erik yedim
akşam=2 etli biber dolması +yoğurt+domates salatası
ara=erik
son anda bozuldu dondurma yedim
bu sabah kahvaltı=2 DİLİM TB. EK=peynir zeytin naneye takmış durumdayım nerdeyse yarım demet nane yiyom kızlar
kızıma hamileykende yiyordum+çay+ceviz
akşamı sonra yazayım düşünmedim
sonra tekrar gelirim

canım lazer hakkıbnda biraz bilfgi verirmisin lumia mı aldın 600 liralık olanmı 1000lik mi bıyyık bölgene falan da oluyor mu acı var mım kışın mı yapılıyro
merhabalaar bende kilo vermeye çalışıp bir türlü veremeyenlerdenim paylaşımlarınız birbirinize destek olmanız çok hoşuma gitti bende katılabilir miyiiim sizeee
hoşgeldin

gecmişş olsun canm naptın
maşallah boyun cok uzunmuş

kızlar bende regl olamıyorum diye moralim bozuktu malum emziriyorum sonmunda dün oldum şişkinliklerim gecer yediklerimde cok duzensiz bugun öglen

çagla yiycem

aksam
yogurtlu ıspanak kavurma
mercimek corbası

kuruyemiş beni bitiryor

off çok fena tadı ben yaparken bulyon katıyordum idare ediyordu o zaman..1-1.5 ayda 8 kilo e daha ne olsun tebrik valla
anlıyorum canım..ama burası da boş olunca biliyosun bizde de motivasyon kalmıyo
belim daha iyi çok şükür arkadaşlar da anlayışlı sağolsunlar yormadan yavaş yavaş çalışıyorum napalım
kızımın kulağı işte canım bakalım rapor çıksın doğru dürüst bi kbb ciye gidicez inşallah

hımmm onu da denemeli....ferahlık hissi verdi bana üstüne de gül suyu ile tonikledim

dondurma kaçınılmaz kaçamağımız maalesef yazın..olsun okaa beee

silk'n canım 150000.atımlık..kızımla beraber kullanıyoruz..bıyık koltukaltı bikini bacak heryere uygulanıyor..ağdanın yanında hiiiiiç acımıyor..atım bitince gene alıcam bu sefer 300000 atımlık alıcam..o da bizi bitirir zaten ana kız 1200-1300 TL ye lazer daha ne olsun..en güzeli koyu ciltleri de görüyor bu ürün philips in ki koyu ciltleri görmüyormuş..hem de pahalı

regl den sonra 2-3 gün daha şiş olursun canım moralini bozma

boyum başıma bela zaten eşim benden kısa olunca kötü oluyo
babet giyersin cicim noolcak..

Kes sersumum bncede haketti bizimkiler heheh

Bende olamamistim cnm ipin ucunu kacirmistim sisliklrde malum ama cok sukir oldum 3 gun bugun artik dikkat etmeye basladim

aynen öyle yapıyorum canımm

canım baktım da 300.000 atıslıgı 650 nerdeyse lumiayla aynı ama dedigin gıbıyse gorme olayından bun tercıh edılmelı ama para nerdeyse ayn ıya geliyorzarrı var mıdır acaba radyasyon acısından

canım baktım da 300.000 atıslıgı 650 nerdeyse lumiayla aynı ama dedigin gıbıyse gorme olayından bun tercıh edılmelı ama para nerdeyse ayn ıya geliyorzarrı var mıdır acaba radyasyon acısından
ben iki kere almanın fiyatını söyledim canım 150000 liği 500 e aldım ben bi de 300000 lik alırsam yaklaşık 1200 olacak yanii 450000 atış silk'n ilk lazeri çıkaran firmaymış ondan güvendim ben..araştırmalarıma göre zararı yok ama tabii kişisel tercih..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…