canım valla artik o salonlar normal geliyor erkek bebklerr hallenenler oldukça bu pis dünyada off ya valla esim diyo erkeklerin %80 sapık inanmaya basladim
rumuz:girlboymom
diyeti:karışık
başlangıç kilo:76 kg
baş.tarihi:mart 2016
geçen hafta:bilinmiyot
bu hafta:79.2
fark:+++++
filiztoprak
başlangıç kilo=76.6
geçen hafta=74.5
bu hafta=74.8
fark= ++o.3
haftalık yüzde=0.402
regl bitimi sonuç bu ama kaçamak çok yaptım bu hafta haftaya daha sıkı tutucam işi
bi 72 ye düşemedim yaaaaaa
kolay gelsin aaadddaaa
yüzdeli canım alanlar da..aynı hesaplıyoruz..alanlar arasın da da yarış var tersine yüzdesi büyük olan sonuncu oluyor şekerim..ama tek alan sensen iş değişir..
Kizlar bende haberler iyi değil
+800 gram bu hafta çok kacirdim ya canım sıkıldı. Haftaya 1 kilo en az vermiş olmayı umuyorum. Sabah da sıkıntıyla 1 tabak pilav yedim ay sıkıldım hepitopu 7 kilo vermem lazım ayda 1 kilo versem yazdan beri vermistim. İnşallah sizlerde durumlar iyidir.cook optumm :*
Kizlar bende haberler iyi değil
+800 gram bu hafta çok kacirdim ya canım sıkıldı. Haftaya 1 kilo en az vermiş olmayı umuyorum. Sabah da sıkıntıyla 1 tabak pilav yedim ay sıkıldım hepitopu 7 kilo vermem lazım ayda 1 kilo versem yazdan beri vermistim. İnşallah sizlerde durumlar iyidir.cook optumm :*
bende bugün sabah 2 dilim buğday ekmeği bi dilim peynir 5 zeytin bi yumurta salatalık yeşiilk
öğlen bi tane lahmacun yeşillik ayran
aksam da 2 tane çikolatalı kurabiye bi dlim ekmek peynir