Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...bugün evdeyim yarın gene nöbet sonra bir hafta evdeyim çok şükür..
kahvaltım

tb ekmeğinden tost
çayy

öğlen eşim hazır arnavut ciğeri almış dün ben tavuk ciğeri alıyordum..salataya kattım 5-6 lokma aldım ve döktüm..acayip kokuyordu...bol ayran içtim..tam doymadım aslında..

kızlar bir şey paylaşayım sizinle lakin moralim bozuk..kızım okula servisle gidiyor..yaklaşık evden servise yani ana caddeye 5-6 dk yürüyüş mesafesi..güvenliği için servis en güzeli diye düşünüyoruz..ama dün babasına, bana 2 gündür sabahları kro tipli bi adam dibime kadar gelip sırıtarak günaydın diyor korktum demiş ben nöbetteyken..ayy çok korktum tabii eşim işten izin almış servise kadar götürdü..bugünde ben götürdüm..adamı görmedim görsem gidip tehdit edicem polise haber vericem seni kızıma bir daha yaklaşırsan diye...Allahım en güvenli dediğimizde bile heryer sapık dolu..Allah evlatlarımızı korusun..bir süre böyle biz götürüp getiricez servise kadar..servisin evin önünden alması da mümkün değil..sormayın çok sinir olduk..
işte böyle..canım sıkkın

liste sıramız...

sersum:22 Nisan 2016 liste yaptı

filiztoprak:29 Nisan 2016 liste yaptı

aaadddaaa:06 Mayıs 2016

ficans:13 Mayıs 2016

sarfansarı:20 Mayıs 2016

girlboymom:27 Haziran 2016 izinli

sahlep:03 Haziran 2016

neslihansltn:10 Haziran 2016

yarın liste yapma sırası A aaadddaaa da..canım şimdiden kolay gelsin...umarım tartı yüzümüzü güldürür....ben sabah erken bildirim yapar sonra ilerleyen saatlerde ancak gelebilirim ..lakin nöbetçiyim malum...

sağol canım

çok güldüm kıss...ah filizim muzlu güzelim
en iyisi kendi bildiğin şekerim..
o maya maskesini ben de duymuştum demek doğruymuş..en kısa sürede denemeliyim
hadi hayırlısı
ayyyy bende çok güldüm halime mutlaka de canım süper bişey yüzü toparlıyo en azından haftada 1 yap cildin yağlıysa sarkma ço oluyo kuruysa kırışıklık oluyo malesef doğanın kanunu en azından geciktirelim canım

tebrik canım kendini tutmuşsun

ah canım ne kadar büyüselerde tehlike bitmiyor bizimkide dolmuşla gidip geliyor evin önünden biniyo ve iniyo servis yok bizde bende tedirgin oluyorum tabi geçen sene bizdede oldu o türden şeyler allah evlatlarımızı korusun cümlemizinkini
bir süre yalnız bırakmamak en iyisi

kahvaltım=1 yumurta+zeytin+labne peynir+fystık ezmesi+2 ad. ceviz+2 dilimtb.ek+çay
öğlen yok geç yapıyoruz kahvaltıyı
ara= 1 avuç erik
akşam= 2 tabak mercimek çorbası
ara=1 avuç çiğ fındık+ çay
ara=1 avuç erik
biberli yoğurda devam
regl bitti banyomu yapıcam yine saçıma maske yapıcam bu sefer bildiğimi tabiki bide yüzüme maske yapıcam hazır girmişken duşa saçıma bakım yapayım geçen yaptığım boşa gitti

Canım Allah esirgesin en iyisini yapmışsınız yanında olun bir süre , Allah ım kötülerle karşılaştırmasın cümlemizi yavrularımızı

Bugünkü menülerim

Sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltım 2 yumurtadan omlet peynir zeytin salata

Öğlen gene kahvaltı yumurta yok az yufka ekmek çay 1 parça tahin helva

Akşam mercimek çorba ve karnıyarık olacak çocukları bekliyorum 7:30 gibi geliyorlar tabi pilav onlara ben yemiyecem inşallah

Canim ya cok uzuldum bnce bikac gun desigin gbi kendiniz goturup getrin hatta imkaniniz varsa hep kendiniz goturup alin insan kimseye guvenemio bu devirde

Ayy liste yapcagim icin cok heycanliyim kizlar ins basarabilirim kih kih yarin bildirimlerinizi yapmayi unutmayin ne kadar erken o kadar iyi hehehe

Selamlar kızlar :) birkaç gündür menü bildirimi yapamıyodum, okuldan dolayı.
Dünkü menüm,
Sabah, evdeydim şehriye çorbası yaptım domatesli ev yapımı. 2 kase içtim ondan kahvaltıda :)) çok severim çorbayı her öğün içebilirim :)
Akşam da bol çorbalı geçti. 1 kase şehriyeli domates çorbası ve yarım kase yeşil mercimek yemeği mi desem çorbası mı desem işte ondan :) yanında da 1 kase ev yoğurdu
Bugün
Sabah,sahanda az yağlı yumurta,kibrit kutusu kadar peynir,domates,salatalık ve 1 dilim köy ekmeği, 1 dilim de peynirli börek
Akşam, 1 porsiyon zeytinyağlı yeşil fasülye,4 kaşık da sebzeli pilav,1 kase de ev yoğurdu
Bugün su içmeye ayrıca dikkat ettim. Vücudum ödem topluyor. çünkü her hafta 15 saat yol gidip geliyorum. Eczaneden diüretik istedim antibiyotik vermiş,sinir oldum. Ayak bileklerim fil gibi oldu,göz kapaklarım şişti. Önerebileceğiniz bir şey var mı ödem atmak içim? Maydonoz haricinde,o bende işe yaramadı. Umarım sabah bol eksili başlangıçlar olur. Hepinizi çook öptümm :**

Geçmiş olsun ablacım. Bir süre hatta dönem sonuna dek yalnız bırakmamakta fayda var. Allah muhafaza etsin kızınızı. Devir çok kötü

Gunaydin canlarim okula gitcegim icin erkenden uyandim hemen bildirim yapim dedim
Rumuz=aaadddaaa
Baslangic=65.5
Grcen hafta =67.8
Bu hafta=66.7
Fark=-1.100 gr
Yuzde=-1.649
Spor=yuruyus
Ideal kilo=55

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:84.4 kg
bu hafta:84.2kg
fark:-200
yüzde:-%0.236
spor:yok

kızlar bildirim yapıp kaçıyom sonra gelirim öpüldünüz... A aaadddaaa kolay gelsin canım

canım valla artik o salonlar normal geliyor erkek bebklerr hallenenler oldukça bu pis dünyada off ya valla esim diyo erkeklerin %80 sapık inanmaya basladim

rumuz:girlboymom
diyeti:karışık
başlangıç kilo:76 kg
baş.tarihi:mart 2016
geçen hafta:bilinmiyot
bu hafta:79.2
fark:+++++

spor:2 gün 30dk yürüyüş

addaaaaa kilo alanlara eklersin beni

filiztoprak
başlangıç kilo=76.6
geçen hafta=74.5
bu hafta=74.8
fark= ++o.3
haftalık yüzde=0.402
regl bitimi sonuç bu ama kaçamak çok yaptım bu hafta haftaya daha sıkı tutucam işi
bi 72 ye düşemedim yaaaaaa
kolay gelsin aaadddaaa

aynen şekerim
sağol bebeemm

ah sorma..Allah evlatlarımızı korusun
Canım Allah esirgesin en iyisini yapmışsınız yanında olun bir süre , Allah ım kötülerle karşılaştırmasın cümlemizi yavrularımızı
Amin canım..
Canim ya cok uzuldum bnce bikac gun desigin gbi kendiniz goturup getrin hatta imkaniniz varsa hep kendiniz goturup alin insan kimseye guvenemio bu devirde
Aynen canım okul sonuna kadar böyle gidecek..
Ayy liste yapcagim icin cok heycanliyim kizlar ins basarabilirim kih kih yarin bildirimlerinizi yapmayi unutmayin ne kadar erken o kadar iyi hehehe
halledersin sen
nescafe de çok diüretikdir canım ama sonrası daha da şişirir mi bilmem
Geçmiş olsun ablacım. Bir süre hatta dönem sonuna dek yalnız bırakmamakta fayda var. Allah muhafaza etsin kızınızı. Devir çok kötü
Amin canım..sonuna kadar götürücez..
Ins bu kez dogru yaptim
eferimmm
aynen canım..sapık dolu ortalıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…