Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Anladım canım bütçemi ayarlayim bende alicam düşüncelerin benim için önemli radyasyonla icicesin sana güveniyorum o konuda..burun ameliyati geçsin eylule doğru inşallah alırım saol canim

Anladım canım bütçemi ayarlayim bende alicam düşüncelerin benim için önemli radyasyonla icicesin sana güveniyorum o konuda..burun ameliyati geçsin eylule doğru inşallah alırım saol canim
Aynen canım..araştırdım..özellikle kızım için..altta vereceğim linki incele bence çok faydalı.hpl teknoloji en zararsız olanmış diğer markalar daha derine indiğinden zararlı olabiliyormuş..bu sadece tüy köküne kadar iniyor..umarım doğrudur..ne diyelim inanmak durumundayız..

http://silkn.com.tr/silkn-glide-150-000/

günaydın kızlar...bugün eşim evde kahvaltıda simit var

dün akşam

tabanında dukan krepi
tire köfte
2-3 kaşık patates salatası(eşim ne zamandır yalvarıyodu yaptım garii)

bu sabah

1 simit(incesinden sokak simiti)
peynir zeytin
kuymak
pastırmalı omlet

az sonra dışarı çıkıcaz..Ankara soğuk ve yağmurlu ..dün çok yağdı bugün de yağacak sanırım..donuyoruzzz...yaz gelsin artık

sabah
patatesli yumurta cay azcık peynır

ogle
yogurt salatalık elma

aksam
corba türlü

bun ara suyu azalttm artırmam lazım

selam kızlar
dün akşamı yazmamıştım
taze fasulye+cacık 2kase
bugün kahvaltı=1 yumurta+peynir+5 ad. zeytin+2 dilim ek.tb+2 ceviz+çay
öğlen=meyve çilek +yeni dünya+1 nektar
biraz fazlamı oldu ne
akşam =kinoadan pilav+yanınada tavuk göğüs et+ yoğurt

sersumcum benim kıza gösterdim bayıldı hemen alalım diyo ben şunu sorucam birkaç sorum var linke baktımda siz kullandığınız için daha iyi bilgi alırım dedim
tüyleri jiletle diyor orda benim makine var jilet sürmüyomda makinayla alınsa olurmu
kışınmı yapılması gerekiyo
yüzde uygulanır diyo bıyık çene gibi leke yapıyormı acaba bunları merak ettim
bi yerde okudum tamamen yok etmiyomuş kullanmayı bırakınca tekrar çıkıyomuş diyodu

canım bende de makine var ama kesinlikle jiletle alınmalı korkmayın artmıyor..amaç kökler içinde kalacak ki lazer yaksın..makine ve ağdayla alırsan kökleri de alıyor biliyorsun..tek yol jilet..kızımın bikini bölgesini ben alıyorum kesmesin biyerini diye bacaklarını o alıyor..leke falan olmuyor canım..ama güneşe hiç çıkmadım ben gene de uv koruyucu sürmek gerekebilir..ben kışın kullandım daha çok biliyorsun..şu anda fiyatı da çok uygun hepsiburada da 480 lere düşmüş sanırsam ..kaçırmayın derim..

Kizlar sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin domayes salatasi oglen de aynilari aksam yemicektm ama esimle yemege ciktik birazdan kofte yicem sanirim
Köfte en güzel bişeydir canım afiyet olsun
evet ficansım kızıyom herkese gelin buraya da hep beraber motive olalım...
yürüyüş süper

Kahvaltım Dukan krepinden kıymalı kaşarlı börek
resimde görüldüğü gibi içine soğanlı ve biberli kıyma kavurması(akşama karnıyarık yapıcam da)
üstüne kaşar mikrodalgada 40-45 sn kaşarlar eriyene kadar pişiriyoruz..
alın size mis gibin börek
yanında da çayy

kızımı götürdüm geldim evi sildim süpürdüm..belimi zorlamadan yavaş yavaş..bu gidişle kadın tutucam evi temizletmek için dip köşe yapamıyorum çok fenahiç de alışık değilim ama napalım başa gelen çekilir..

Köfte en güzel bişeydir canım afiyet olsun

evet ficansım kızıyom herkese gelin buraya da hep beraber motive olalım...
yürüyüş süper

Bu ara motivem hiç yok gene niyeyse ama hep beraber toparlarız inşallah

Oh maşallah erkencisin güle güle kirlet olduğu kadar olsun çok zorlama belini

kahvaltın süper çok iştah açıcı görünüyor

Bu ara motivem hiç yok gene niyeyse ama hep beraber toparlarız inşallah

Oh maşallah erkencisin güle güle kirlet olduğu kadar olsun çok zorlama belini

kahvaltın süper çok iştah açıcı görünüyor
toparlarız canım gel yeter ki sen
sağol canım

lezzetli de valla
sabah 1 muz ve 1 bardak yağsız süt içtim
öğlen lahana çorbası ve cacık yiycem
bugün en sevdiğim süt ve muz günü
bu arada sabah tartıldığımda 4 kilo vermiştim 3 haftada tabi
owww süpersinnn iyi dayanıyosun benim de yapasım geldi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…