Anladım canım bütçemi ayarlayim bende alicam düşüncelerin benim için önemli radyasyonla icicesin sana güveniyorum o konuda..burun ameliyati geçsin eylule doğru inşallah alırım saol canimben iki kere almanın fiyatını söyledim canım 150000 liği 500 e aldım ben bi de 300000 lik alırsam yaklaşık 1200 olacak yanii 450000 atışsilk'n ilk lazeri çıkaran firmaymış ondan güvendim ben..araştırmalarıma göre zararı yok ama tabii kişisel tercih..
Aynen canım..araştırdım..özellikle kızım için..altta vereceğim linki incele bence çok faydalı.hpl teknoloji en zararsız olanmış diğer markalar daha derine indiğinden zararlı olabiliyormuş..bu sadece tüy köküne kadar iniyor..umarım doğrudur..ne diyelim inanmak durumundayız..Anladım canım bütçemi ayarlayim bende alicam düşüncelerin benim için önemli radyasyonla icicesin sana güveniyorum o konuda..burun ameliyati geçsin eylule doğru inşallah alırım saol canim
sersumcum benim kıza gösterdim bayıldı hemen alalım diyo ben şunu sorucam birkaç sorum var linke baktımda siz kullandığınız için daha iyi bilgi alırım dedimben iki kere almanın fiyatını söyledim canım 150000 liği 500 e aldım ben bi de 300000 lik alırsam yaklaşık 1200 olacak yanii 450000 atışsilk'n ilk lazeri çıkaran firmaymış ondan güvendim ben..araştırmalarıma göre zararı yok ama tabii kişisel tercih..
26 yaşındayım canım bebek henüz yokcanm olsun uzun boy herzman babet gıyersın nyasın kac bu arada bebek var mı
canım bende de makine var ama kesinlikle jiletle alınmalı korkmayın artmıyor..amaç kökler içinde kalacak ki lazer yaksın..makine ve ağdayla alırsan kökleri de alıyor biliyorsun..tek yol jilet..kızımın bikini bölgesini ben alıyorum kesmesin biyerini diye bacaklarını o alıyor..leke falan olmuyor canım..ama güneşe hiç çıkmadım ben gene de uv koruyucu sürmek gerekebilir..ben kışın kullandım daha çok biliyorsun..şu anda fiyatı da çok uygun hepsiburada da 480 lere düşmüş sanırsam ..kaçırmayın derim..sersumcum benim kıza gösterdim bayıldı hemen alalım diyo ben şunu sorucam birkaç sorum var linke baktımda siz kullandığınız için daha iyi bilgi alırım dedim
tüyleri jiletle diyor orda benim makine var jilet sürmüyomda makinayla alınsa olurmu
kışınmı yapılması gerekiyo
yüzde uygulanır diyo bıyık çene gibi leke yapıyormı acaba bunları merak ettim
bi yerde okudum tamamen yok etmiyomuş kullanmayı bırakınca tekrar çıkıyomuş diyodu
Canm kendini cok ac birakma bn hep oyle yaptm snra fazlasini aldimsabah :1 yeşil elma
öğlen :lahana çorbası ,kabak kavurması ve salata yedim
Köfte en güzel bişeydir canım afiyet olsunKizlar sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin domayes salatasi oglen de aynilari aksam yemicektm ama esimle yemege ciktik birazdan kofte yicem sanirim
evet ficansım kızıyom herkeseSelam kızlar
Bu ara hiç dikkat edemiyorum hep kaçamaklı geçiyor maalesef biran ö ce normale dönmem lazım
o yüzden menü yazmayım ama pazartesiden beri yürüyüş tamamdır onda fire yok çok şükür
Köfte en güzel bişeydir canım afiyet olsun
evet ficansım kızıyom herkesegelin buraya da hep beraber motive olalım...
yürüyüş süper
Eki Görüntüle 1830912 Eki Görüntüle 1830913
Kahvaltım Dukan krepinden kıymalı kaşarlı börek
resimde görüldüğü gibi içine soğanlı ve biberli kıyma kavurması(akşama karnıyarık yapıcam da)
üstüne kaşar mikrodalgada 40-45 sn kaşarlar eriyene kadar pişiriyoruz..
alın size mis gibin börek
yanında da çayy
kızımı götürdüm geldim evi sildim süpürdüm..belimi zorlamadan yavaş yavaş..bu gidişle kadın tutucam evi temizletmek için dip köşe yapamıyorum çok fena hiç de alışık değilim ama napalım başa gelen çekilir..
toparlarız canım gel yeter ki senBu ara motivem hiç yok gene niyeyse ama hep beraber toparlarız inşallah
Oh maşallah erkencisin güle güle kirlet olduğu kadar olsun çok zorlama belini
kahvaltın süper çok iştah açıcı görünüyor
owww süpersinnnsabah 1 muz ve 1 bardak yağsız süt içtim
öğlen lahana çorbası ve cacık yiycem
bugün en sevdiğim süt ve muz günü
bu arada sabah tartıldığımda 4 kilo vermiştim3 haftada tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?