Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

liste sıramız...

sersum:22 Nisan 2016 liste yaptı

filiztoprak:29 Nisan 2016 liste yaptı

aaadddaaa:06 Mayıs 2016

ficans:13 Mayıs 2016

sarfansarı:20 Mayıs 2016

girlboymom:27 Haziran 2016 izinli

sahlep:03 Haziran 2016

listemiz yarın ficanscığımda..kızlar umarım tartı hepimizi güldürsün..
ben regl yim şişim biraz ama olsun..haftaya iyi olur inşallah

H hndkck canım ben de annemden dönünce yapıcam lahanayı geçen yıl yapmıştım 4 gün kadar 2 kilo vermiştim bu sefer dayanıcam bakalım dayanabildiğim kadar..
alıştım ben artık canım diğer diyetlerlede kilo veremiyorum zaten. lahana çorbasına bol baharat ve bulyon koyuyorum içerkende limon ve pul biber fena olmuyo tadı. canım bişey çekerse hafta sonu serbest günde yiyorum

sabah kahvaltısı
5kasık melemen
ceyrek tost

ara
3kasık sütlac cocuklara yapmıstım

öglen sımdı
yogurt 2 elma 3 salatalık

aksam
yesıl mercımek corbası
mantar kasarlı :)

ben de bulyon katıyordum canım..mercimek çorbasını andırıyor du tadı içilir yanii..
hafta sonu serbest gün iyi fikir..bende öyle yaparım ama dışarı çıktım bizim manavda lahana bulamadım

a101 bim gross marketleri gezdim alışveriş malum dönüşte manavımıza uğradım lahana yok
öğlen yemeğim

tavuk arnavut ciğerli salata
yoğurt
şalgam suyu

canım bende fire veriyom illaki ufakta olsa kaçamak oluyo ama kiloda veremiyoz böle olunca kendimize gelmemiz lazım aaaaaaahhhhhhh nerde o eski karatay günleri ne güzel vermiştim 69 olmuştum hafiflemiştim

canım dikkat et gerekirse tutucan canım keyfinden değilya

ben hiç yapmadım bilmiyom nasıl yapılıyo netten bi araaştırayım
ayrıntılı yazarmısın caanım nasıl yapıldığını

kahvaltım=2 dilim tb.ek+1 yumurta+peynir+yeşillik+çayy
öğlen=1 avuç erik
akşam=1 tabak taze fasulye+yarım tabak kinoa pilavı+cacık
ara=1 avuç fındık +çay
ara=1 avuç erik
hiç vermişim gibi gelmiyor bakalım yarın görücez

sersumcum unuttum kızım ikna olmadı jilet olunca tırstı sanırım almıcaz
benimde zaten makinayla almaktan çoğu yerim azaldı çıkmıyo o yüzden bende jilet vurmak istemiyom
bi yerde okudum araştırırken makine ile alıyormuş çıkmaya başlayınca ucu görünüyoya jilet gibi o zaman lazer yapıyomuş hiç jilet vurmamış bakalım öle düşünürsek alırız bilgiler için sağol kuzum

ÇORBA YAPIMI:
1 büyük kuru soğanı yemeklik doğrayıp az miktar zeytinyağında kavuruyoruz.
1 orta boy lahanayı ince doğrayıp soğanlar biraz kavrulduktan sonra ilave ediyoruz.ikisini birlikte lahanalar hafif sönene kadar kavuruyoruz salça (veya domates) çeşitli baharatlar (ben karabiber,kimyon, pul biber,kekik ,nane ekliyorum) tavuk veya et bulyon ve tuzunu ekleyip harmanlıyorum. üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip düdüklü tencerede 20 dk pişiriyorum.piştikten sonra blender dan geçirip soğuyunca buz dolabına atıyorum hergün içeceğim kadarını çıkarıp ısıtıp içiyorum 1 hafta yetiyor bana.
DİYET YAPIMI:
1. gün sınırsız çorba ve meyve çok şekerli meyveler hariç
2. gün sınırsız çorba ve sebze
3. gün sınırsız çorba sebze ve meyve
4. gün sınırsız çorba 3 muz sınırsız yağsız süt (ben yoğurtta yiyorum)
5. gün 1 kase çorba,protein (yağsız et vb) domates
6. gün 1 kase çorba,protein ve sebze

karar sizin tabii canım

aslında ilk 5 günü tam senin sistemine uyuyor canım..5 gün yap sonra 2 gün dikkatli serbest sonra yeniden 1. günden başla...lahana bulursam yapıcam inşallah

Dikkat et cnm beline bu arada senin yemekler beni bitirio cok nefisler

Ben o lahana corbasini kac kez yaptm ama hic yiyemedim ya

Kizlar sabah yazamadim toplu yazim diyetisyenim verdi bu haftaki listemi bugun basladm sabah 2 dilim kizarmis ekmek bi kasik cokelek 5 zeytin yumurta salatalik domates oglen pul binerli yogurt ve onun tarifini verdgi salata ararda 2 ceviz 2 kayosi ikindide sutlu kahve bi kare bitter alsam da et salata bi dilim ekme bakalim bu jafta boyle

senin çorba farklı canım biraz önce inceledim netten
ama daha lezzetli olabilir diye düşünüyorum bende alıp yapıcam benim pazarım cumartesi günü
ben farklı yapmayı düşünüyom tam uyamıcam eşim bu aralar evde kahvaltı falan yapınca olmuyo ben kendime göre uydurucam ne kadar çok içilirse o kadar verdiriyomuş nasıl olsa bilgi için sağol canım bakalım bu şekilde ben nekadar vericem
kereviz falan katmıyosun heralde

sersumcum bizde yapalım kıs
ben şu şekilde düşünüyorum nasipse pazartesi başlayıp
sabah kahvaltı
öğlen çorba
ikindi çorba
akşamda çorba
o listede yazılı şeylerden ekllerim işte 1. gün meyve 2. gün falan oşekilde yapayım diyorum en azından çorbaya alışmış olurum hiç içmedim tadı nasıl acaba
sende kendine göre yaparsın bizimki filizle sersum işi olur
bakalım ne kadar vericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…