alıştım ben artık canım diğer diyetlerlede kilo veremiyorum zaten. lahana çorbasına bol baharat ve bulyon koyuyorum içerkende limon ve pul biber fena olmuyo tadı. canım bişey çekerse hafta sonu serbest günde yiyorum
ben de bulyon katıyordum canım..mercimek çorbasını andırıyor du tadı içilir yanii..alıştım ben artık canım diğer diyetlerlede kilo veremiyorum zaten. lahana çorbasına bol baharat ve bulyon koyuyorum içerkende limon ve pul biber fena olmuyo tadı. canım bişey çekerse hafta sonu serbest günde yiyorum
canım bende fire veriyom illaki ufakta olsa kaçamak oluyo ama kiloda veremiyoz böle olunca kendimize gelmemiz lazım aaaaaaahhhhhhh nerde o eski karatay günleri ne güzel vermiştim 69 olmuştum hafiflemiştimSelam kızlar
Bu ara hiç dikkat edemiyorum hep kaçamaklı geçiyor maalesef biran ö ce normale dönmem lazım
o yüzden menü yazmayım ama pazartesiden beri yürüyüş tamamdır onda fire yok çok şükür
canım dikkat et gerekirse tutucan canım keyfinden değilyaEki Görüntüle 1830912 Eki Görüntüle 1830913
Kahvaltım Dukan krepinden kıymalı kaşarlı börek
resimde görüldüğü gibi içine soğanlı ve biberli kıyma kavurması(akşama karnıyarık yapıcam da)
üstüne kaşar mikrodalgada 40-45 sn kaşarlar eriyene kadar pişiriyoruz..
alın size mis gibin börek
yanında da çayy
kızımı götürdüm geldim evi sildim süpürdüm..belimi zorlamadan yavaş yavaş..bu gidişle kadın tutucam evi temizletmek için dip köşe yapamıyorum çok fena hiç de alışık değilim ama napalım başa gelen çekilir..
ben hiç yapmadım bilmiyom nasıl yapılıyo netten bi araaştırayımalıştım ben artık canım diğer diyetlerlede kilo veremiyorum zaten. lahana çorbasına bol baharat ve bulyon koyuyorum içerkende limon ve pul biber fena olmuyo tadı. canım bişey çekerse hafta sonu serbest günde yiyorum
canım bende fire veriyom illaki ufakta olsa kaçamak oluyo ama kiloda veremiyoz böle olunca kendimize gelmemiz lazım aaaaaaahhhhhhh nerde o eski karatay günleri ne güzel vermiştim 69 olmuştum hafiflemiştim
canım dikkat et gerekirse tutucan canım keyfinden değilya
ben hiç yapmadım bilmiyom nasıl yapılıyo netten bi araaştırayım
ayrıntılı yazarmısın caanım nasıl yapıldığını
karar sizin tabii canımsersumcum unuttum kızım ikna olmadı jilet olunca tırstı sanırım almıcaz
benimde zaten makinayla almaktan çoğu yerim azaldı çıkmıyo o yüzden bende jilet vurmak istemiyom
bi yerde okudum araştırırken makine ile alıyormuş çıkmaya başlayınca ucu görünüyoya jilet gibi o zaman lazer yapıyomuş hiç jilet vurmamış bakalım öle düşünürsek alırız bilgiler için sağol kuzum
aslında ilk 5 günü tam senin sistemine uyuyor canım..ÇORBA YAPIMI:
1 büyük kuru soğanı yemeklik doğrayıp az miktar zeytinyağında kavuruyoruz.
1 orta boy lahanayı ince doğrayıp soğanlar biraz kavrulduktan sonra ilave ediyoruz.ikisini birlikte lahanalar hafif sönene kadar kavuruyoruz salça (veya domates) çeşitli baharatlar (ben karabiber,kimyon, pul biber,kekik ,nane ekliyorum) tavuk veya et bulyon ve tuzunu ekleyip harmanlıyorum. üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip düdüklü tencerede 20 dk pişiriyorum.piştikten sonra blender dan geçirip soğuyunca buz dolabına atıyorum hergün içeceğim kadarını çıkarıp ısıtıp içiyorum 1 hafta yetiyor bana.
DİYET YAPIMI:
1. gün sınırsız çorba ve meyve çok şekerli meyveler hariç
2. gün sınırsız çorba ve sebze
3. gün sınırsız çorba sebze ve meyve
4. gün sınırsız çorba 3 muz sınırsız yağsız süt (ben yoğurtta yiyorum)
5. gün 1 kase çorba,protein (yağsız et vb) domates
6. gün 1 kase çorba,protein ve sebze
aynenaslında ilk 5 günü tam senin sistemine uyuyor canım..5 gün yap sonra 2 gün dikkatli serbest sonra yeniden 1. günden başla...lahana bulursam yapıcam inşallah
Dikkat et cnm beline bu arada senin yemekler beni bitirio cok nefislerEki Görüntüle 1830912 Eki Görüntüle 1830913
Kahvaltım Dukan krepinden kıymalı kaşarlı börek
resimde görüldüğü gibi içine soğanlı ve biberli kıyma kavurması(akşama karnıyarık yapıcam da)
üstüne kaşar mikrodalgada 40-45 sn kaşarlar eriyene kadar pişiriyoruz..
alın size mis gibin börek
yanında da çayy
kızımı götürdüm geldim evi sildim süpürdüm..belimi zorlamadan yavaş yavaş..bu gidişle kadın tutucam evi temizletmek için dip köşe yapamıyorum çok fena hiç de alışık değilim ama napalım başa gelen çekilir..
Ben o lahana corbasini kac kez yaptm ama hic yiyemedim yaalıştım ben artık canım diğer diyetlerlede kilo veremiyorum zaten. lahana çorbasına bol baharat ve bulyon koyuyorum içerkende limon ve pul biber fena olmuyo tadı. canım bişey çekerse hafta sonu serbest günde yiyorum
evet yiyemeyenler oluyomuş canmBen o lahana corbasini kac kez yaptm ama hic yiyemedim ya
senin çorba farklı canım biraz önce inceledim nettenÇORBA YAPIMI:
1 büyük kuru soğanı yemeklik doğrayıp az miktar zeytinyağında kavuruyoruz.
1 orta boy lahanayı ince doğrayıp soğanlar biraz kavrulduktan sonra ilave ediyoruz.ikisini birlikte lahanalar hafif sönene kadar kavuruyoruz salça (veya domates) çeşitli baharatlar (ben karabiber,kimyon, pul biber,kekik ,nane ekliyorum) tavuk veya et bulyon ve tuzunu ekleyip harmanlıyorum. üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip düdüklü tencerede 20 dk pişiriyorum.piştikten sonra blender dan geçirip soğuyunca buz dolabına atıyorum hergün içeceğim kadarını çıkarıp ısıtıp içiyorum 1 hafta yetiyor bana.
DİYET YAPIMI:
1. gün sınırsız çorba ve meyve çok şekerli meyveler hariç
2. gün sınırsız çorba ve sebze
3. gün sınırsız çorba sebze ve meyve
4. gün sınırsız çorba 3 muz sınırsız yağsız süt (ben yoğurtta yiyorum)
5. gün 1 kase çorba,protein (yağsız et vb) domates
6. gün 1 kase çorba,protein ve sebze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?