Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi akşamlar arkadaşlar kimsecikler yok
lahana diyetini incelemeye devam ediyom bana o kadarda zor gelmedi bazı yiyecekleri istediğin kadar yiyebilirsiz diyo gününde tabi aslında tam uygulamak isterdim ama eşimden dolayı uygulayamıcam kendime göre ayarlıcam ramazana kadar bari biraz vereyim ramazanda mutlaka kilo alınıyo aç aç sofraya oturunca malum
öpüyorum kızlar

aynen hadi sizde başlayın destek olalım birbirimize
lahana bulayım yapıciim olalım şekerim
Dikkat et cnm beline bu arada senin yemekler beni bitirio cok nefisler
edebildiğim kadar ediyorum canım sağol
ayy canım teşekkür ederim aslında yaptıklarım hep basit şeyler..uğraşsam daha neler çıkarırım ama üşeniyorum..face de diyet yemekleri sayfam var ona da göz gezdirebilirsin link atıyorum alta.

https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
hadi hayırlı olsun yeni listen
yapalım canımcım..aynen dediğin gibi bizimki filiz sersum işi olur

Ccok tesekkir ettim cnm

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:84.2 kg
bu hafta:84.2kg
fark:00
yüzde:%00
spor:yok

regl 4. gün aynı kalmam iyidir..uamrım haftaya -- lerde olucam
ficans cığım kolay gelsin canım

Bende cocuklara kek yaptım canım sabah sabah istedi kizim bende 1 dilim kek yedim hic haber dinlemedim yine mi şehit of Allahım sabir versin ailelere haber dinlemiyorum artik tukendim

ficansım kolay gelsin
arkadaşlar bu lahana çorbası kaça kadar içilecek
akşam yemeği benim 6 da bitiyo
baktım yazmıyor
sersumcum lahananın mevsimimi geçti yoksa bulamamşınya
pazarda varmıdır kıs
ben yarın bakıcam sersum blendırdan geçiriyonmu sen
ben iki türlüde deneyeyim diyorum
benim kızın naptığı belli deyil bu seferde babasına alalıım dedi epilasyonu şaşkın yaaa

bugün kızımı dişçiye götürücez diş teli ayarlaması var bu arada baya bi düzeldi dişleri
ordanda anneme geçicez sanırım ciğer yapacak akşama görüşürüz kızlar
Dişler için sevindim canım cocuklar için çok önemli iyi eğlenceler afiyet olsun

Sabah
1dilim kek azcik patates kizartmasi

Öğle yoğurt salatalik meyve(okulda başka bisey yememek için yiyorum boyle devam edicem

Aksam yoğurt corbası
ıspanak yemegi
cayın yanina hurma az kuruyemiş yerim öpüyorum iyi haftasonlari

yok kereviz katmıyorum canım direk lahana,soğan ve domates.ben çorbayı fazla içemiyorum ya çalışıyorum öğle yemeğinde 1 kase akşam çıkışta spora gidiyorum ordan çıkasıya saat geç oluyo içesim gelmiyo o saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…