- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
lahana bulayım yapıciim olalım şekerimaynenhadi sizde başlayın destek olalım birbirimize
edebildiğim kadar ediyorum canım sağolDikkat et cnm beline bu arada senin yemekler beni bitirio cok nefisler
hadi hayırlı olsun yeni listenKizlar sabah yazamadim toplu yazim diyetisyenim verdi bu haftaki listemi bugun basladm sabah 2 dilim kizarmis ekmek bi kasik cokelek 5 zeytin yumurta salatalik domates oglen pul binerli yogurt ve onun tarifini verdgi salata ararda 2 ceviz 2 kayosi ikindide sutlu kahve bi kare bitter alsam da et salata bi dilim ekme bakalim bu jafta boyle
yapalım canımcım..sersumcum bizde yapalım kıs
ben şu şekilde düşünüyorum nasipse pazartesi başlayıp
sabah kahvaltı
öğlen çorba
ikindi çorba
akşamda çorba
o listede yazılı şeylerden ekllerim işte 1. gün meyve 2. gün falan oşekilde yapayım diyorum en azından çorbaya alışmış olurum hiç içmedim tadı nasıl acaba
sende kendine göre yaparsın bizimki filizle sersum işi olur
bakalım ne kadar vericez
Ccok tesekkir ettim cnmlahana bulayım yapıciim olalım şekerim
edebildiğim kadar ediyorum canım sağol
ayy canım teşekkür ederim aslında yaptıklarım hep basit şeyler..uğraşsam daha neler çıkarırım ama üşeniyorum..face de diyet yemekleri sayfam var ona da göz gezdirebilirsin link atıyorum alta.
https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/
hadi hayırlı olsun yeni listen
yapalım canımcım..aynen dediğin gibi bizimki filiz sersum işi olur
yüzdenGunayydn kizlar kilo bildirimi yapiorum
Rumuz aaadddaaa
Baslangic kilo 65.5
Gecen hafta 66.7
Bu hafta 66.6
Fark -100 gr
Spor her gun yurudum
Ideal kilo 55
Kizlar yuz gram versgm icin yuzdelik hesaplayamadim cok sacma bi rakam cikti
rica ederimCcok tesekkir ettim cnm
Bende cocuklara kek yaptım canım sabah sabah istedi kizim bende 1 dilim kek yedimdün akşam yemeği yemedim sadec karışık meyve(kiraz ,erik,kayısı)
bu sabah
1 dukan krepi kıymalı böreği(dünkinden)
1 dilim kek(kızıma yapmıştım çok koktu be)
çayy
8 Şehitimiz var Allahım sabır ver Çok üzgünüm çookkkk.
Fark ---600 gr yazmayı unutmusumrumuz:girlboymom
diyeti:karışık
başlangıç kilo:77kg
baş.tarihi:mart2016
geçen hafta:79.2 kg
bu hafta:78.6kg
fark:---
yüzde:%0,757
spor:yok
Dişler için sevindim canım cocuklar için çok önemli iyi eğlenceler afiyet olsunbugün kızımı dişçiye götürücez diş teli ayarlaması var bu arada baya bi düzeldi dişleri
ordanda anneme geçicez sanırım ciğer yapacak akşama görüşürüz kızlar
yok kereviz katmıyorum canım direk lahana,soğan ve domates.ben çorbayı fazla içemiyorum ya çalışıyorum öğle yemeğinde 1 kase akşam çıkışta spora gidiyorum ordan çıkasıya saat geç oluyo içesim gelmiyo o saatten sonrasenin çorba farklı canım biraz önce inceledim netten
ama daha lezzetli olabilir diye düşünüyorum bende alıp yapıcam benim pazarım cumartesi günü
ben farklı yapmayı düşünüyom tam uyamıcam eşim bu aralar evde kahvaltı falan yapınca olmuyo ben kendime göre uydurucam ne kadar çok içilirse o kadar verdiriyomuş nasıl olsa bilgi için sağol canım bakalım bu şekilde ben nekadar vericem
kereviz falan katmıyosun heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?