Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bizim manav gelmez dediydi ama markette buldum aldım canım...kereviz sakın koyma tadını fena bozuyor hele ben geçen zencefil koyduydum iğğğrenç olduydu içemedim
blendırdan geçirmeden içilmez zaten canım..ama bulyon mutlaka koyy..tadını çok değiştiriyor..zararlı ama napalım kilo verene kadar
karar onun bakalım
bugün kızımı dişçiye götürücez diş teli ayarlaması var bu arada baya bi düzeldi dişleri
ordanda anneme geçicez sanırım ciğer yapacak akşama görüşürüz kızlar
benim kızın da yer tutucusu çıktı gene artık sınavlar bitince gidicez biz de..sevindim canım düzelmesine dişlerinin..boşa gitmiyor ne güzel...kolay değil tel taşımak..
Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bua vermem hereken kilom vat inş. Hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız boyum 163 kilo 95 malesef kullandoğm ilaçlar 1-2 seneds 35 kilo almama neden oldu
hoşgeldin canım...diyetini belirle menüleri paylaş takıldığın yerlerde bizler hepimiz yardıma hazırız..başarılarr

Kızlar alım çıktı çok şükür ama tartım bozuldu bu hafta bilirim yapamam.
Haftaya inş hallerin.
izinli ol canım bu hafta sen..
ficans cım duyrulur...

öğlen gene dışarıdaydım...chilli soslu tavuk ve makarna yanında salata ayran...yeğenimin haftaya 1. yaş günü.. hediyesini aldım..haftaya gidicez..pastasını ben yapıcam inşallah...

Son düzenleme:

İNŞALLAH HAFTAYA EKSİLERDE OLURUZ HEP BERABER

Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bua vermem hereken kilom vat inş. Hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız boyum 163 kilo 95 malesef kullandoğm ilaçlar 1-2 seneds 35 kilo almama neden oldu

Hoşgeldin başarılar:)

Kızlar alım çıktı çok şükür ama tartım bozuldu bu hafta bilirim yapamam.
Haftaya inş hallerin.

Hadi geçmiş olsun haftaya bomba ggibi gelirsin

becerikli kadın güzel yasları olsun
amin canımcım sağolasın...
öncelikle 1. mizi sonrasında da hepimizi kutlarım..gayret kızlar gidecek gidecek inşallah
ellerine sağlık ficansım...haftaya bomba gibin gelelim inşallah

Kızlar selamlar haftaya KPSS var ben internetten uzak kalmaya çalışıyorum. Bugün bildirim günü olduğunu yeni hatırladım ben ayniyim zaten bu hafta umutluyum ama reglim çünkü.o bitince belki 1kilo oynar :)) düzenli değil sınava kadar yemek düzenm o nedenle menü bildirimi yapamiyorum. Ders çalışırken hep atistiriyorum. Geçen hafta 60tim yine 60im. Hepinizi cook optum haftaya yine menü bildirimi yapamayabilirim ama kilo bildirimine gelirim.bana izin verirseniz yanı kızlar :)) Gorusmek uzere. Şimdiden 1. Mızı kutlarimm :*

eline sağlık canım 1.olmuşum aferin bana basarilarimin devamini diliyorum hepimiz bol eksili oluruz insallah

eline sağlık canım 1.olmuşum aferin bana basarilarimin devamini diliyorum hepimiz bol eksili oluruz insallah

izinli yazarım canım..sen hayırlısıyla çalış..Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…