Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol bebeemmm

ohh miisss güle güle kirlen
ayy ben de katana gibi duruyorum fotolar da öncesi sonrası için öncesi fotosu çektim ben şok
yarıldim gülmekten

Sabah: 2 yumurta, dil peyniri ve tahlili ekmek.

Saat 4 de: 1.5 tabak yeşil mercimek ve tam tahlili ekmek.
Akşam da çayın yanın da tam tahlili bisküvi 3 tane.
30 mekik.

Kızlar selamlar ben geri döndüm :)) sınav bitti ama şimdi de okul sınavları var. Bu hafta ketojenik diyete başlamayı düşünüyorum. Tek korkum okulda falan tansiyonum düşer mi acaba , bunu düşünüyorum. Tansiyonum normalde 9a 6 nın üstüne çıkmaz. Yani rahatsızlığım yok ama küçüklüğümden beri düşüktür hep 8 9 olur. Bayılıp okulda rezil olmak istemiyorum kimseye :)) aranızda ketojenik diyet veya protein diyeti deneyen oldu mu? Halsizlik,tansiyon düşüklüğü gibi şeyler yaşadınız mı?
Bugün sabah
2 tane minnacık börek yedim ikisi bir yatım avuç etmez bile :) yanında şekersiz çay,peynir,domates
Akşam
Yarım tabak bakla yemeği,3 kaşık yoğurt,domates ve bir de sahanda yumurta yaptırdım babama :) canım çekti akşam akşam o da kıyamadı sağolsun :))
Akşama dek de evtemizliği yaptım, bayağı yoruldum. O da spor olsun :)
Hepinizi çoook öptümm :**

Merhaba kızlar nasılsınız beni sorarsanız çok uzun bir tatilden geldim tatilimizin uzun olduğu kadar kaçınmaklarımızın listesiiiide çook uzun en az üç kilo aldığımı düşünüyorum ..
Elimin iyileşme süreci , kızım , tatilim derken .. Herkes bol bol ikramlarda bulundu bizde ya yedik ya dışarı çıktık ya da yaptık .. İki ayın özeti budur ..
Hedefim en az 10 kilo verip göğüs küçültme ameliyatı olmak .. Ameliyat tarihim kasım. Bir beden küçültüp toplattırmış olacak .. O zamana kadar forma girip yeni hayatıma merhaba demeye hazır olmalıyım inşallah .. Ben 25 , 30 kilo vermiş biri olarak kalan 10 kilo mu da verip hayatım boyunca korumaya çalışacağım .. İnşallah hep birlikte ..
Diyetim Tabiki Karatay
Kilom cuma günü sizlere bildireceğim
Başlangıc tarihi bugün olsun
Başarılar kızlar ve ben

Sinavin nasi gecti canm ben protein doyetini duydum ise yario

Sabah: 2 yumurta, dil peyniri ve tahlili ekmek.

Saat 4 de: 1.5 tabak yeşil mercimek ve tam tahlili ekmek.
Akşam da çayın yanın da tam tahlili bisküvi 3 tane.
30 mekik.
ne güzel canım ben bitürlü çekemiyorum yani unutuyorum aslında hatırlamak için napmam lazım bilmem
düzenli yapmak lazım

gece mesaisi başladı..3.5 a kadar...dayan sersum
ya sersumcum işin çok zor yeme düzeninde bozuluyor dimi
kolay gelsin kuzum

hoş geldin kanel
daha önce fotonu görmüştüm iyiydi saki göğsün hamilelikten sonra mı farketti acaba
bende 75 takrdım evlilik öncesi şmdi 90-95i buluyo bende şikayetçiyim aslında sol taraf daha bi büyük sinir oluyom

Ne kadar zamanda karatay diyetiyle okiloyu verdin cnm

Kızlar Naber?
Az önce tartildim artiyadim. Hiç birşey anlamadım ama yola devam.
Sabah aç Karina yeşil Çaylı limonlu sıcak su.
Kahvalti: 2 yumurta, 3 dilim kaşar, 3 tane zeytin ve 1 dikim tahlili ekmek.

Saat 16 da 1 tabak mercimek çorbası içer. Dersane nin yolunu tutarım.
Şu ana kadar 2.600 adım atabildim. Bakalım aksama kadar kaç adım atarım. Aksama da mekik devam.
Herkes e kolay gelsin. Kilolar gidecek. İnanın. Vermem gereken kilo gerçi artıyor ama olsun. Son gaz devam.

Kolay gelsin ablacım :))
sağol canım benim
sürekli protein yapan biri ve tansiyornu da hep 9-6 olan biri olarak hiç böyle sorunlar yaşamadım canımç..sadece fazla susuyorsun ve ilk başladığında biraz baş ağrısı yapabilir..ketojenik hakkında bir bilgim yok maalesef..sınavın nasıl geçti kıss..hadi geçmiş olsun
hoşgeldin bebeeemmm..seni yeniden görmek güzel
hadi hayırlısı

ne güzel canım ben bitürlü çekemiyorum yani unutuyorum aslında hatırlamak için napmam lazım bilmem
düzenli yapmak lazım

ya sersumcum işin çok zor yeme düzeninde bozuluyor dimi
kolay gelsin kuzum
sağol canım..yeme düzeni mahfoluyor haklısın..

gidecek canım gidecek başka yolu yok

günaydın güzeller lakin bana günaydın yeni uyandım malum...sesim kısıldı havalandırmalar beni mahfediyor..
gece 2.5 gibi kepek ekmek arası peynir zeytin yedim..
sabah kahvaltı yok
az önce

1 kupa lahana çorbası

akşam yemeği muallakta ..öpüyorum şimdilik bu kadar

Çok iyiymis o zaman hemen basliyorum protein diyetine :)) sınav orta sekerliydi diyeyim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…