Orta seviyedeydi canım sınavı.ben D eise yarıyor diye duydum bu hafta basliyccam Allah nasip ederse :))Sinavin nasi gecti canm ben protein doyetini duydum ise yario
Gecmis olsun cnm dikkat et kendinenöbet çıkışı olduğum ve hasta olduğum için hiç halim yoktu yemek yapmaya
akşam hazır dönerden iskender yaptım tabanında 1 avuç içi kadar bazlama vardı..genelde dukan krepi yapıp koyardım ama halim yoktu kızlar..ama sonuçta sabah ve öğleni sadece lahana çorbasıyla geçiştirdim..yarın telafi ederim...
Geçmiş olsunnöbet çıkışı olduğum ve hasta olduğum için hiç halim yoktu yemek yapmaya
akşam hazır dönerden iskender yaptım tabanında 1 avuç içi kadar bazlama vardı..genelde dukan krepi yapıp koyardım ama halim yoktu kızlar..ama sonuçta sabah ve öğleni sadece lahana çorbasıyla geçiştirdim..yarın telafi ederim...
sağol canımGecmis olsun cnm dikkat et kendine
sağol canımGeçmiş olsunsabah az yemişssin zaten ablacım bir şey olmaz o kadarcık bazlamadan. Ben de yulafkepeği aldım, onunla krepler yapacağım arada. Yoğurtla karıştırıp yemeyi başaramadım,belki pişince yenebilir bir şey olur:)
Bugünkü menüm
Sabah 2 yumurtalı omlet, çok az peynir,domates,2 dilim kepek ekmeği
Öğleyin sütlü ve şekersiz neskafe yanında 2 madlen çikolata
Akşam patlıcan yemeği bir tabak, yarım kase yoğurt, yarım porsiyon karpuz,3 4 tane kiraz
Öpüyorum hepinizi kızlarr :*
güzel kizin güzel annesi hoşgeldin tekrarMerhaba kızlar nasılsınız beni sorarsanız çok uzun bir tatilden geldim tatilimizin uzun olduğu kadar kaçınmaklarımızın listesiiiide çook uzun en az üç kilo aldığımı düşünüyorum ..
Elimin iyileşme süreci , kızım , tatilim derken .. Herkes bol bol ikramlarda bulundu bizde ya yedik ya dışarı çıktık ya da yaptık .. İki ayın özeti budur ..
Hedefim en az 10 kilo verip göğüs küçültme ameliyatı olmak .. Ameliyat tarihim kasım. Bir beden küçültüp toplattırmış olacak .. O zamana kadar forma girip yeni hayatıma merhaba demeye hazır olmalıyım inşallah .. Ben 25 , 30 kilo vermiş biri olarak kalan 10 kilo mu da verip hayatım boyunca korumaya çalışacağım .. İnşallah hep birlikte ..
Diyetim Tabiki Karatay
Kilom cuma günü sizlere bildireceğim
Başlangıc tarihi bugün olsun
Başarılar kızlar ve ben
geçmiş olsunnöbet çıkışı olduğum ve hasta olduğum için hiç halim yoktu yemek yapmaya
Ohhh miss gibi ayaklar uzatulsin tv karsisinda kahvalti yapilsingünaydın güzeller...kızımı götürdüm geldim uyurum sandım ama uyuyamadım..kalktım kahvaltımı yapayım bari dedim lahana çorbasını da düdüklüye koydum kaynıyor..hadi bakalım
kahvaltım
sütlü baharatlı omlet
peynir zeytin
çay
bugün evdeyim yarın nöbet..keyfini çıkarmalı değil mi
anlaşıldı merkezgüzel kizin güzel annesi hoşgeldin tekrar
geçmiş olsunbol acılı limonlu çorba iç anladın sen onu
aynenOhhh miss gibi ayaklar uzatulsin tv karsisinda kahvalti yapilsin
geçmiş olsun sersumcum dinlen canımnöbet çıkışı olduğum ve hasta olduğum için hiç halim yoktu yemek yapmaya
sağol canımmgeçmiş olsun sersumcum dinlen canım
Sabah 1yumurta maydonoz cay 1çatal peynir
Öğle kasarli tost
Aksam
2kase çorba
1tabak sebze yemeği salata
Cayın yAnına..... kaçamaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?