Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

nöbet çıkışı olduğum ve hasta olduğum için hiç halim yoktu yemek yapmaya
akşam hazır dönerden iskender yaptım tabanında 1 avuç içi kadar bazlama vardı..genelde dukan krepi yapıp koyardım ama halim yoktu kızlar..ama sonuçta sabah ve öğleni sadece lahana çorbasıyla geçiştirdim..yarın telafi ederim...

Gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Geçmiş olsun sabah az yemişssin zaten ablacım bir şey olmaz o kadarcık bazlamadan. Ben de yulafkepeği aldım, onunla krepler yapacağım arada. Yoğurtla karıştırıp yemeyi başaramadım,belki pişince yenebilir bir şey olur:)
Bugünkü menüm
Sabah 2 yumurtalı omlet, çok az peynir,domates,2 dilim kepek ekmeği
Öğleyin sütlü ve şekersiz neskafe yanında 2 madlen çikolata
Akşam patlıcan yemeği bir tabak, yarım kase yoğurt, yarım porsiyon karpuz,3 4 tane kiraz
Öpüyorum hepinizi kızlarr :*

Gecmis olsun cnm dikkat et kendine
sağol canım
sağol canım
sütlü krepi güzel oluyor arasına peynir sarıp ye tavsiye ederim

günaydın güzeller...kızımı götürdüm geldim uyurum sandım ama uyuyamadım..kalktım kahvaltımı yapayım bari dedim lahana çorbasını da düdüklüye koydum kaynıyor..hadi bakalım
kahvaltım

sütlü baharatlı omlet
peynir zeytin
çay

bugün evdeyim yarın nöbet..keyfini çıkarmalı değil mi

güzel kizin güzel annesi hoşgeldin tekrar

geçmiş olsun bol acılı limonlu çorba iç anladın sen onu

Ohhh miss gibi ayaklar uzatulsin tv karsisinda kahvalti yapilsin

slm arkadaşlar dışarıdaydım eşimle gelemedim
kahvaltım=2 dilim tb.ek+1 yumurta+peynir+zeytin+nane+2 tane ceviz+1 kaşık fıstık ezmesi ve haş haş ez.+çay
sabah kahvaltımı sağlam yapıyorum acıkmamak için
öğlen=1 ad. yeşil elma
akşam=büyük kase cacık
ara=çayın yanında 1 avuç çiğ fındık
daha sonrada 1 bardak sütle kapanışı yaptım

geçmiş olsun sersumcum dinlen canım

slm arkadaşlar sabah kahvalttım aynı ayyy yazmaktan bıktım ama yemekten bıkmadım
lahana diyetiyle verdim görünüyodu ama şimdi 74 lerdeyim motiva olcağım daha çok moralim bozuldu offffff
bi ileri bi geri yarı aç yaşamayı bi öğrenebilsem olcakta
neyse sizide germiyeyim kızlar bende durum bu yarına değişeceğini sanmıyorum

Selam kızlar

Bu hafta ben de şifayı kaptım hava ve özellikle evler buz gibi, öksürük ses kısıklığı, bolca da yedim bu ara bunları bahane ederek, boğazım yumuşasın diye gece bile pekmez, peynir , ekmek , hep kaçamaklı geçti

1 haftadır yürüyüş de yapmıyorum iyice şiştim, neyse iyi olunca devam inşallah, hastayken boğaz da tutulmuyor

Sersumcum sana da geçmiş olsun, yeğenine de nice yaşlar olsun inşallah

Kaneelcim hoşgldin sen de , elin de iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…