ahh ahhh ben de de yarın durumlar tırtslm arkadaşlar sabah kahvalttım aynı ayyy yazmaktan bıktım ama yemekten bıkmadım
lahana diyetiyle verdim görünüyodu ama şimdi 74 lerdeyim motiva olcağım daha çok moralim bozuldu offffff
bi ileri bi geri yarı aç yaşamayı bi öğrenebilsem olcakta
neyse sizide germiyeyim kızlar bende durum bu yarına değişeceğini sanmıyorum
geçmiş olsun canım.Selam kızlar
Bu hafta ben de şifayı kaptım hava ve özellikle evler buz gibi, öksürük ses kısıklığı, bolca da yedim bu ara bunları bahane ederek, boğazım yumuşasın diye gece bile pekmez, peynir , ekmek , hep kaçamaklı geçti
1 haftadır yürüyüş de yapmıyorum iyice şiştim, neyse iyi olunca devam inşallah, hastayken boğaz da tutulmuyor
Sersumcum sana da geçmiş olsun, yeğenine de nice yaşlar olsun inşallah
Kaneelcim hoşgldin sen de , elin de iyidir inşallah
Al benden de aynisi cnm ya binileri bi geri biktim artik son zamanlarsa ise hep geri sankislm arkadaşlar sabah kahvalttım aynı ayyy yazmaktan bıktım ama yemekten bıkmadım
lahana diyetiyle verdim görünüyodu ama şimdi 74 lerdeyim motiva olcağım daha çok moralim bozuldu offffff
bi ileri bi geri yarı aç yaşamayı bi öğrenebilsem olcakta
neyse sizide germiyeyim kızlar bende durum bu yarına değişeceğini sanmıyorum
Teşekkür ederim canım. Yarın tartı da bakalım neler olur. Kafa da bitti mi daha kolay oluyor herşey..Selam kızlar okulda isler çok yoğun çocuklarına mezuniyet eşyalarını verme isleri sabah velilerle dışarda kahvaltı organizasyonu hepsi bu hafta bitirdim ve bende bittim disim iyileşti şükür
..bugün yediklerimin etkisi yarin görülecek ama geçen haftaya gore iyiyim 2 ogun normal beslenme öglen yoğurt meyve işi benim yeme standardim oldu gayette iyi oldu karatay bana uyar sanırım yakında karatay yapicam ama bugün ne yediğimi yazmayim yarın a yüzümüz gülsün N neslihansltn iyi gidiyor benc birinci o bu hafta maşallah
@filiztoprak canım dediğim gibi lahana isvec fos insana anlık mutluluk onlar kendine iyi gelen stili bulmak Önemli çok vermesem de mutlu hissediyorum inşallah sende kendine iyi gelen yontemi bulursun;)
Kesinlikle katiliyorum insallah yüzümüz güler bende fena değilim ama rakibin olmak için bi 10 kg var aramızda saka bi yana insalah güzel sonuçlar alırız iyi gecelerTeşekkür ederim canım. Yarın tartı da bakalım neler olur. Kafa da bitti mi daha kolay oluyor herşey..
Bnde katiliorum kafada bitcek onemli olan o cnmTeşekkür ederim canım. Yarın tartı da bakalım neler olur. Kafa da bitti mi daha kolay oluyor herşey..
Neslihancigimizzz hangi diyeti yapiooo ben yine ortaya karisik devam heheKesinlikle katiliyorum insallah yüzümüz güler bende fena değilim ama rakibin olmak için bi 10 kg var aramızda saka bi yana insalah güzel sonuçlar alırız iyi geceler
SAnırım belli bi diyet değil canım kendi beslenmesi yataktan çıkıp tartiya gitmeye üşeniyorum uyumK istiyorumNeslihancigimizzz hangi diyeti yapiooo ben yine ortaya karisik devam hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?