Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ahh ahhh ben de de yarın durumlar tırt
gidecek kuzum gidecek..o yarı aç yaşamayı ben de öğrenmeliyim
geçmiş olsun canım..biz valla akşamlaı klimayı çalıştırıyoruz çok soğuk evler..ankara buzzzz...
çok sağol canım amiinn

Al benden de aynisi cnm ya binileri bi geri biktim artik son zamanlarsa ise hep geri sanki

Selam kızlar okulda isler çok yoğun çocuklarına mezuniyet eşyalarını verme isleri sabah velilerle dışarda kahvaltı organizasyonu hepsi bu hafta bitirdim ve bende bittim disim iyileşti şükür
..bugün yediklerimin etkisi yarin görülecek ama geçen haftaya gore iyiyim 2 ogun normal beslenme öglen yoğurt meyve işi benim yeme standardim oldu gayette iyi oldu karatay bana uyar sanırım yakında karatay yapicam ama bugün ne yediğimi yazmayim yarın a yüzümüz gülsün N neslihansltn iyi gidiyor benc birinci o bu hafta maşallah
@filiztoprak canım dediğim gibi lahana isvec fos insana anlık mutluluk onlar kendine iyi gelen stili bulmak Önemli çok vermesem de mutlu hissediyorum inşallah sende kendine iyi gelen yontemi bulursun;)

Teşekkür ederim canım. Yarın tartı da bakalım neler olur. Kafa da bitti mi daha kolay oluyor herşey..

Teşekkür ederim canım. Yarın tartı da bakalım neler olur. Kafa da bitti mi daha kolay oluyor herşey..
Kesinlikle katiliyorum insallah yüzümüz güler bende fena değilim ama rakibin olmak için bi 10 kg var aramızda saka bi yana insalah güzel sonuçlar alırız iyi geceler

liste sıramız...

sersum:22 Nisan 2016 liste yaptı

filiztoprak:29 Nisan 2016 liste yaptı

aaadddaaa:06 Mayıs 2016

ficans:13 Mayıs 2016

ipah2016:20 Mayıs 2016

sahlep:27 Mayıs 2016

neslihansltn:03 Haziran 2016

ben ne durumdayım bilmiyorum umarım sizler iyi kilolar vermişinizdir canlar..zaten ben sadece kilomu bildiricem geçen hafta yoktum...hepinizi şimdiden kutlarım
S sahlep ciğim şimdiden kolay gele cicim

son 3 saat dayan sersum
6 gibi kepek ekmek arası peynir zeytin yerim ..gece bişey yemedim..ama yediğim pattess oturtma yeterdi zaten..şansıma tavuk menüsü bugünmüş..bana olaydı keşke
şimdilik bukaa...artık öğleden sonra 1-2 gibi gelirim..öpüldünüz...

Kizlarrr gunaydinnn istqnbulda yediklerimin acisini kac gundur vermeye calisarak cekiorum anca gecen haftaki halime inebildim
Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 65
Bu hafta 65
Fark%0
Spor yuruyus
Ideal kilo 55
Sahlepcigim kolay gelsin

Benim için aslında biraz yaşam tarzı oldu. Çok kilo verenler de direnç daha fazla oluyor. Aslında da suan da ki önceliğim çok da kilo olmamali ama kendimi kilo alınca moralmen kötü ve ağır hissediyorum.
Kpss ye hazırlanıyorum ekim de sınavım var. Dersane ye gidiyorum. Çocuklar es ve ders calismaya çalışıyorum. Zor bir süreç bazen çok yoruluyorum ama...
İlk başladığım zamanlar da kilo çok olduğundan haftada 2 yada 3 kilo verdiğimi çok net hatırlıyorum.. sonralardan baya bi yavaşlıyor verme hızı yaşa ve harekete bağlı olarak. Bu iş aslında, yediklerinizi reji m için değilde yaşam felsefi hayat tarzı olmasi ve bol bol sıvı ile düzenli çalışan bağırsak hareketleri tamamlıyor.

Bildirim yapmadım.
Rumuz: neslihansltn
Gecen hafta: 58.500
Bu hafta:58.500
Fark: yok
Hedef: 53.00
Sasirdiniz di mi bende şaşırdım ama çok fazla sıvı tüketmemek ve yavaş çalışan bağırsak hareti ile rejime duyarlı bünye. Kırmak biraz zaman alacak ama olsun bunu yapcaz.. insan oğlu bir düşer bin kalkar yeterki yanımızda şah damarimizdan yakın olan Rabbimiz olsun.
Bugün felsefe ye bağladım kızlar maruz görün lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…