- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
geçmişolsun ficansım ne kötüolmuşun kıs bol bol vitaminli şeyler ye ne diyeti canım şu durumda diyet mi olurSelam kızlar
Bu hafta ben de şifayı kaptım hava ve özellikle evler buz gibi, öksürük ses kısıklığı, bolca da yedim bu ara bunları bahane ederek, boğazım yumuşasın diye gece bile pekmez, peynir , ekmek , hep kaçamaklı geçti
1 haftadır yürüyüş de yapmıyorum iyice şiştim, neyse iyi olunca devam inşallah, hastayken boğaz da tutulmuyor
Sersumcum sana da geçmiş olsun, yeğenine de nice yaşlar olsun inşallah
Kaneelcim hoşgldin sen de , elin de iyidir inşallah
çok yoğun geçmiş atlatmışsın canımSelam kızlar okulda isler çok yoğun çocuklarına mezuniyet eşyalarını verme isleri sabah velilerle dışarda kahvaltı organizasyonu hepsi bu hafta bitirdim ve bende bittim disim iyileşti şükür
..bugün yediklerimin etkisi yarin görülecek ama geçen haftaya gore iyiyim 2 ogun normal beslenme öglen yoğurt meyve işi benim yeme standardim oldu gayette iyi oldu karatay bana uyar sanırım yakında karatay yapicam ama bugün ne yediğimi yazmayim yarın a yüzümüz gülsün @neslihansltn iyi gidiyor benc birinci o bu hafta maşallah
@filiztoprak canım dediğim gibi lahana isvec fos insana anlık mutluluk onlar kendine iyi gelen stili bulmak Önemli çok vermesem de mutlu hissediyorum inşallah sende kendine iyi gelen yontemi bulursun;)
kötü alışkanlıklar gibi bu kilo olayı tiryakilik bizde yemekten vazgeçemiyozBnde katiliorum kafada bitcek onemli olan o cnm
aminnnnBildirim yapmadım.
Rumuz: neslihansltn
Gecen hafta: 58.500
Bu hafta:58.500
Fark: yok
Hedef: 53.00
Sasirdiniz di mi bende şaşırdım ama çok fazla sıvı tüketmemek ve yavaş çalışan bağırsak hareti ile rejime duyarlı bünye. Kırmak biraz zaman alacak ama olsun bunu yapcaz.. insan oğlu bir düşer bin kalkar yeterki yanımızda şah damarimizdan yakın olan Rabbimiz olsun.
Bugün felsefe ye bağladım kızlar maruz görün lütfen.
olsun bebeemmm regl den.... 2 hafta reglyle geçiyor(öncesi kendisifiliztoprak
b. kilo=76.6
g. hafta=73.6
bu hafta=74.3
fark=1.3 ++
haftalık yüzde= % 1.766
birde regl eklendi durum bu sondan birinciyim
süpersin tatlım zaten cok verdigin icin simdilk durması normal sen kontrollü oplmak icin burdasın iyikide burdasın bzide size bakarak motıve oluyoruzYaklaşık 2 yıldır bende bu sitedeyi m yaklaşık 30 kilo yani doğum kiloları mi bu site sayesinde ve Karatay diyeti ile bolca sporla verdim. Yazın 53 kiloya indim ama sonrasında da azıcık serbest bırakınca geri aldım 5 kilosunu..
olsun aynen zayıflar daha yavas veriyor zamnla onlarda gidecek idealine ne kaldı surdaBenim için aslında biraz yaşam tarzı oldu. Çok kilo verenler de direnç daha fazla oluyor. Aslında da suan da ki önceliğim çok da kilo olmamali ama kendimi kilo alınca moralmen kötü ve ağır hissediyorum.
Kpss ye hazırlanıyorum ekim de sınavım var. Dersane ye gidiyorum. Çocuklar es ve ders calismaya çalışıyorum. Zor bir süreç bazen çok yoruluyorum ama...
İlk başladığım zamanlar da kilo çok olduğundan haftada 2 yada 3 kilo verdiğimi çok net hatırlıyorum.. sonralardan baya bi yavaşlıyor verme hızı yaşa ve harekete bağlı olarak. Bu iş aslında, yediklerinizi reji m için değilde yaşam felsefi hayat tarzı olmasi ve bol bol sıvı ile düzenli çalışan bağırsak hareketleri tamamlıyor.
her zaman normal takılamıyor insan bugunde felsefi olBildirim yapmadım.
Rumuz: neslihansltn
Gecen hafta: 58.500
Bu hafta:58.500
Fark: yok
Hedef: 53.00
Sasirdiniz di mi bende şaşırdım ama çok fazla sıvı tüketmemek ve yavaş çalışan bağırsak hareti ile rejime duyarlı bünye. Kırmak biraz zaman alacak ama olsun bunu yapcaz.. insan oğlu bir düşer bin kalkar yeterki yanımızda şah damarimizdan yakın olan Rabbimiz olsun.
Bugün felsefe ye bağladım kızlar maruz görün lütfen.
hoşgeldin aramıza..ama daha erken canım iki ay nedir ki..sağlıklı beslen gider o kilolar...başarılar..Kizlar bende katilamk isterim araniza dogim kilolarim yapisti gitmiyo sizlerle beraber motive okur veririm insallah iki ay oldu dogum yapaligelin gorunki sanki bir bebek daha var karnimda bugun basladim sabah
Bir bardak cay bir krep
Oglen
Bir fincan nescafe henuz yemek yemedim ac degilim cunki
Aksam
Bir kepce corba bir adet ota boy biber dolmasi
hastaydın canım..çok normal bence yine de iyi 1 kilocuk ne olacak..verirsin sen..yeter ki sağlık olsunSelam kızlar
Kilo bildirimim aslında hiç yapmak istemiyorum lakin hafta boyu yiyip içip yattım
Geçen hafta 71
Bu hafta 72.1
Fark ++++ 1100 gr
Yüzde hiç yazmayım direk sonuncuyum haftaya bakalım artık
kız kilo almışsın yaaaaSelam kızlar
Kilo bildirimim aslında hiç yapmak istemiyorum lakin hafta boyu yiyip içip yattım
Geçen hafta 71
Bu hafta 72.1
Fark ++++ 1100 gr
Yüzde hiç yazmayım direk sonuncuyum haftaya bakalım artık
umarım istediğin kiloya hemen ulaşırsın burada.Kizlar bende katilamk isterim araniza dogim kilolarim yapisti gitmiyo sizlerle beraber motive okur veririm insallah iki ay oldu dogum yapaligelin gorunki sanki bir bebek daha var karnimda bugun basladim sabah
Bir bardak cay bir krep
Oglen
Aksam
herkes kilo mu almış ne.filiztoprak
b. kilo=76.6
g. hafta=73.6
bu hafta=74.3
fark=1.3 ++
haftalık yüzde= % 1.766
birde regl eklendi durum bu sondan birinciyim
ben 400 gr verdimherkes kilo mu almış ne.
ben de aldım bu hafta 1 kilo çünkü.
aaaaaaaaaben 400 gr verdim
aaaaaaaasabah
ceyrek tost
öglen yogurt 1paket form buskıvı 10 kayısı
ara
1 fındıklı neskafe:))
aksama mechullll
çok az yemişsin. dayanabiliyorsan harika.Kizlar bende katilamk isterim araniza dogim kilolarim yapisti gitmiyo sizlerle beraber motive okur veririm insallah iki ay oldu dogum yapaligelin gorunki sanki bir bebek daha var karnimda bugun basladim sabah
Bir bardak cay bir krep
Oglen
Aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?