Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmişolsun ficansım ne kötüolmuşun kıs bol bol vitaminli şeyler ye ne diyeti canım şu durumda diyet mi olur

çok yoğun geçmiş atlatmışsın canımben kendime uygun diyeti buldum aslında canım kalori diyeti bana çok iyi geliyo aslında ama hafta sonları sapıtıyorum yoksa çok güzel vericem kendimi biliyom canım inşallah düzelicek

Bnde katiliorum kafada bitcek onemli olan o cnm
kötü alışkanlıklar gibi bu kilo olayı tiryakilik bizde yemekten vazgeçemiyoz

filiztoprak
b. kilo=76.6
g. hafta=73.6
bu hafta=74.3
fark=1.3 ++
haftalık yüzde= % 1.766
birde regl eklendi durum bu sondan birinciyim

diyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 77.3
BU HAFTA:76.9
FARK:--400GR
YÜZDDE:0,517
BU HAFTA SPOR: Sadece 1gün sabah 30dk yürüyüs
hedef:67
hedefe kalan :9.9 kg verilen toplam:3.4kg azı gitti çogu kaldı ramazana kadar 75 olmalıyım 1.9 kg en acişlinden gidecek inşallah bu sefer cok motiveyim Allahım bozmasın

aminnnn
filiztoprak
b. kilo=76.6
g. hafta=73.6
bu hafta=74.3
fark=1.3 ++
haftalık yüzde= % 1.766
birde regl eklendi durum bu sondan birinciyim
olsun bebeemmm regl den.... 2 hafta reglyle geçiyor(öncesi kendisi) geriye kalıyor 2 hafta onda da biz tırt

süpersin tatlım zaten cok verdigin icin simdilk durması normal sen kontrollü oplmak icin burdasın iyikide burdasın bzide size bakarak motıve oluyoruz

olsun aynen zayıflar daha yavas veriyor zamnla onlarda gidecek idealine ne kaldı surda

her zaman normal takılamıyor insan bugunde felsefi ol bu arada su ne kadar içiyorsun canım ondan kaybediyorsun yoksa cok saglıklı beslenıyorsun

kızlar ben de bildiriyim
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:84.2 kg
bu hafta:84.2kg
fark:00
yüzde:%00
spor:yok

sabah 7 gibi 2 tane kepek ekmekli tost yedim yani tok karına iyi bence ne dersiniz
haftaya listeye girip 1. olcemmm

Kizlar bende katilamk isterim araniza dogim kilolarim yapisti gitmiyo sizlerle beraber motive okur veririm insallah iki ay oldu dogum yapaligelin gorunki sanki bir bebek daha var karnimda bugun basladim sabah
Bir bardak cay bir krep
Oglen
Bir fincan nescafe henuz yemek yemedim ac degilim cunki
Aksam
Bir kepce corba bir adet ota boy biber dolmasi

hoşgeldin aramıza..ama daha erken canım iki ay nedir ki..sağlıklı beslen gider o kilolar...başarılar..
Selam kızlar

Kilo bildirimim aslında hiç yapmak istemiyorum lakin hafta boyu yiyip içip yattım

Geçen hafta 71

Bu hafta 72.1

Fark ++++ 1100 gr

Yüzde hiç yazmayım direk sonuncuyum haftaya bakalım artık
hastaydın canım..çok normal bence yine de iyi 1 kilocuk ne olacak..verirsin sen..yeter ki sağlık olsun

Selam kızlar

Kilo bildirimim aslında hiç yapmak istemiyorum lakin hafta boyu yiyip içip yattım

Geçen hafta 71

Bu hafta 72.1

Fark ++++ 1100 gr

Yüzde hiç yazmayım direk sonuncuyum haftaya bakalım artık
kız kilo almışsın yaaaa

of ben de git gide şişiyorum.
aburcubur ve çikolatadan uzak duramıyorum. bağımlılığım devam

umarım istediğin kiloya hemen ulaşırsın burada.

çok az yemişsin. dayanabiliyorsan harika.

27 Mayıs 2016 tarihli listemiz

Kilo verenler

ipah2016:%0.517

Aynı kalanlar

aaadddaaa:%00

neslihansltn:%00

Kilo alanlar

ficans:%1.549

filiztoprak:%1.766

sersum: kilo bildirim 84.2kg

sahlep:Gelmedi listeci ayrıcana gelmezse cezalı 2 hafta liste yapacak

bundan böyle cezalar başlıyor..herkeşe ona göre tabii S sahlep ciğim belki de okuldasın geciktin şekerim..kusura kalma artık

tek ve biricik 1. mizi kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…