canım benim her yer yağ deposu dolu ondan yemiştir vücutaaaaaaaa
sadece çeyrek tost mu kahvaltıda
nasıl dayandın.
peynir zeytin yemedin mi
Wuhuuu27 Mayıs 2016 tarihli listemiz
Kilo verenler
ipah2016:%0.517
Aynı kalanlar
aaadddaaa:%00
neslihansltn:%00
Kilo alanlar
ficans:%1.549
filiztoprak:%1.766
sersum: kilo bildirim 84.2kg
sahlep:Gelmedi listeci ayrıcanagelmezse cezalı 2 hafta liste yapacak
bundan böyle cezalar başlıyor..herkeşe ona göre tabii S sahlep ciğim belki de okuldasın geciktin şekerim..kusura kalma artık
tek ve biricik 1. mizi kutlarım
canım ikea ya mi gidiyrosun genelde chilli soslu tavuk oralarda varyaöğlen kalkınca canım birşey istemedi 12-13 tane erik...akşama sinemaya gideceğiz..kızım istedi Alis harikalar diyarında ya..Kızım 16 yaşında ama hala seyrediyoruz biz ailecek böyle filmleri. .dışarıda yiyeceğiz malum..chilli soslu tavuk makarna ve salata üçlüsünü yerim büyük ihtimal ..gece gelebilirim belk i ...öpüldünüz..
sakın yenilme o hormonlara canım dur1.mizi kutluyorum
bende fenayım öküz gibi yiyesim geliyor şu regl ne fena şşey yaaa resmen hormonlar sapıtıyor
bu ay daha fazla etkkillendiim tavan yaptı
ankamall a gittik canım...canım benim her yer yağ deposu dolu ondan yemiştir vücutsaka bi yana yaa kahvaltıyı sevmeyen öğlene kadar canı istemeyen aksam içinden bir öküz çıkan biriyim
Wuhuuusonunda bu kupa yi kaldıracağımi biliyordum saka bi yana bu hafta 400grla icleracisi durum kızlar
canım ikea ya mi gidiyrosun genelde chilli soslu tavuk oralarda varya
sağol datlımmsersumm iyi eğlenceler kuzummmmmm
Canim ben aksam cok yiyorum sorun orafçok az yemişsin. dayanabiliyorsan harika.
çok geçmiş olsun Allah korumuş en korktuğum yangin sonra hırsızkızlar güzeldi film..jhonny depp e severiz biz ailecek
sinema çıkışı mesaj geldi kızıma ve eşime apartmandan..meğer biz yokken bodrumda yngın çıkmış..neyse ki büyük birşey yok..Allah korusun..geldik apartman feci kokuyor..
akşam yemeğim
chilli soslu tavuk
makarna salata
ve karışık pideyi eşimle paylaştık..
ben daha çok et ve salata yedim
bi de ayran
sinemada da accuk mısır ve zero cola
tam tahılda sorun yok canım 2dilim ye ders çalışacaksın sanırım Allah yardımcıj olsun iyi geceler1. Mızı kutluyorum bize de nasip olsun inşallah diyorum.
Ben çok sıvı tüketen biri değilim. Su anlamına da ama çay dersem gün de 3 demlik içerim.
Bugün bol bol limonlu su içtim ama sıkıntı yok aynen devam.
Akşam en son saat 5 de yedim. Şuanda saat itibari ile midem kaziniyor minicik nefsi mi koreletmek için tam tahlili ekmek atıcam ağzıma haberiniz ola çünkü sabaha kadar ayaktayim. Aziciktan fazla yersem yazarım. Ama bu konu da nefsim iyidir
Kolaylıklar başarılar diliyorumKızlar iyi geceler okuldayim sehirdisinda ancak görebiliyorum
Ben kilo alanlardanım bu haftatam 1 kilo almışsim 60 idim 61 olmusum. Buarada liste sırası 3 haziranda bende gorunuyorrdu geçen hafta,degistiginden haberim yoktu kusura bakmayın sersum ablacigim eline sağlık liste için teşekkürler ben de senin sırada yapayım liste odeselim :) kilo veren tek kişi olmuş galiba, bu hafta pek yaramadı bize. Bu arada önümüzdeki hafta kongreye katılacağıim sonra da finallerinm var ben menü bildirimine gelemeyebilirim beni izinli sayar mısınız iki hafta çünkü sehirdisinda kalıyorum hep dışarıda yiyorum hepinizi coook optum 1. Mızı kutlarım. Arada gelmeye calisirim kendinize iyi bakın gorusene dek :* :))
sağolasın...aynen canım ben de çok korkarım..Allah korusunçok geçmiş olsun Allah korumuş en korktuğum yangin sonra hırsız
tam tahılda sorun yok canım 2dilim ye ders çalışacaksın sanırım Allah yardımcıj olsun iyi geceler
hadi bakalım affettim canımKızlar iyi geceler okuldayim sehirdisinda ancak görebiliyorum
Ben kilo alanlardanım bu haftatam 1 kilo almışsim 60 idim 61 olmusum. Buarada liste sırası 3 haziranda bende gorunuyorrdu geçen hafta,degistiginden haberim yoktu kusura bakmayın sersum ablacigim eline sağlık liste için teşekkürler ben de senin sırada yapayım liste odeselim :) kilo veren tek kişi olmuş galiba, bu hafta pek yaramadı bize. Bu arada önümüzdeki hafta kongreye katılacağıim sonra da finallerinm var ben menü bildirimine gelemeyebilirim beni izinli sayar mısınız iki hafta çünkü sehirdisinda kalıyorum hep dışarıda yiyorum hepinizi coook optum 1. Mızı kutlarım. Arada gelmeye calisirim kendinize iyi bakın gorusene dek :* :))
Inanamiorum cnm suan soklardayim 2 yilda 30 kilo valla helal olsun sana yaYaklaşık 2 yıldır bende bu sitedeyi m yaklaşık 30 kilo yani doğum kiloları mi bu site sayesinde ve Karatay diyeti ile bolca sporla verdim. Yazın 53 kiloya indim ama sonrasında da azıcık serbest bırakınca geri aldım 5 kilosunu..
Valla kilo verme surecini cok guzel anlatmissin cnm gercekten harikasin masllh sana bu 2 yildq hic mi bozmadinBenim için aslında biraz yaşam tarzı oldu. Çok kilo verenler de direnç daha fazla oluyor. Aslında da suan da ki önceliğim çok da kilo olmamali ama kendimi kilo alınca moralmen kötü ve ağır hissediyorum.
Kpss ye hazırlanıyorum ekim de sınavım var. Dersane ye gidiyorum. Çocuklar es ve ders calismaya çalışıyorum. Zor bir süreç bazen çok yoruluyorum ama...
İlk başladığım zamanlar da kilo çok olduğundan haftada 2 yada 3 kilo verdiğimi çok net hatırlıyorum.. sonralardan baya bi yavaşlıyor verme hızı yaşa ve harekete bağlı olarak. Bu iş aslında, yediklerinizi reji m için değilde yaşam felsefi hayat tarzı olmasi ve bol bol sıvı ile düzenli çalışan bağırsak hareketleri tamamlıyor.
Canim tatli krizi die bisey yokmus aslinda kne kadar karbonhosrat yersen o kadar vazgecemzsn ama bitti ben bunu yemicem die komutlanirsan beyinde biterse oluraaaaaaaaa
çok kıskandımmmmmmmmmmm
bugün 2 tane abırcubur yedim. birini şimdi yiyorum. popkek yiyorum.
dayanamıyorum ya. of kızlar. tatlı krizim geçmedi haftalardır
Sersum ablamizii cokkk tebrik ediorz ve yangindan dolayi cok gecmis olsunselam kızlar...
kahvaltım
salçalı omlet
sucuk pastırma
söğüş salata
maydanoz
yoğurt
azcıkta ekmek kabuğu
bugün bizimkiler bana çok yalvardı çibörek istedi yapıcam kıramadım mecburi bir kaçamak olacak
sağol canımcımSersum ablamizii cokkk tebrik ediorz ve yangindan dolayi cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?