Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen kalkınca canım birşey istemedi 12-13 tane erik...akşama sinemaya gideceğiz..kızım istedi Alis harikalar diyarında ya..Kızım 16 yaşında ama hala seyrediyoruz biz ailecek böyle filmleri..dışarıda yiyeceğiz malum..chilli soslu tavuk makarna ve salata üçlüsünü yerim büyük ihtimal..gece gelebilirim belki ...öpüldünüz..

aaaaaaaa
sadece çeyrek tost mu kahvaltıda
nasıl dayandın.
peynir zeytin yemedin mi
canım benim her yer yağ deposu dolu ondan yemiştir vücutsaka bi yana yaa kahvaltıyı sevmeyen öğlene kadar canı istemeyen aksam içinden bir öküz çıkan biriyim

Wuhuuu sonunda bu kupa yi kaldıracağımi biliyordum saka bi yana bu hafta 400grla icleracisi durum kızlar
canım ikea ya mi gidiyrosun genelde chilli soslu tavuk oralarda varya

ankamall a gittik canım...
sersumm iyi eğlenceler kuzummmmmm
sağol datlımm

kızlar güzeldi film..jhonny depp e severiz biz ailecek
sinema çıkışı mesaj geldi kızıma ve eşime apartmandan..meğer biz yokken bodrumda yngın çıkmış..neyse ki büyük birşey yok..Allah korusun..geldik apartman feci kokuyor..
akşam yemeğim

chilli soslu tavuk
makarna salata
ve karışık pideyi eşimle paylaştık..
ben daha çok et ve salata yedim
bi de ayran

sinemada da accuk mısır ve zero cola

1. Mızı kutluyorum bize de nasip olsun inşallah diyorum.
Ben çok sıvı tüketen biri değilim. Su anlamına da ama çay dersem gün de 3 demlik içerim.
Bugün bol bol limonlu su içtim ama sıkıntı yok aynen devam.
Akşam en son saat 5 de yedim. Şuanda saat itibari ile midem kaziniyor minicik nefsi mi koreletmek için tam tahlili ekmek atıcam ağzıma haberiniz ola çünkü sabaha kadar ayaktayim. Aziciktan fazla yersem yazarım. Ama bu konu da nefsim iyidir

çok geçmiş olsun Allah korumuş en korktuğum yangin sonra hırsız

tam tahılda sorun yok canım 2dilim ye ders çalışacaksın sanırım Allah yardımcıj olsun iyi geceler

Kızlar iyi geceler okuldayim sehirdisinda ancak görebiliyorum
Ben kilo alanlardanım bu hafta tam 1 kilo almışsim 60 idim 61 olmusum. Buarada liste sırası 3 haziranda bende gorunuyorrdu geçen hafta,degistiginden haberim yoktu kusura bakmayın sersum ablacigim eline sağlık liste için teşekkürler ben de senin sırada yapayım liste odeselim :) kilo veren tek kişi olmuş galiba, bu hafta pek yaramadı bize. Bu arada önümüzdeki hafta kongreye katılacağıim sonra da finallerinm var ben menü bildirimine gelemeyebilirim beni izinli sayar mısınız iki hafta çünkü sehirdisinda kalıyorum hep dışarıda yiyorum hepinizi coook optum 1. Mızı kutlarım. Arada gelmeye calisirim kendinize iyi bakın gorusene dek :* :))

Kolaylıklar başarılar diliyorum

çok geçmiş olsun Allah korumuş en korktuğum yangin sonra hırsız

tam tahılda sorun yok canım 2dilim ye ders çalışacaksın sanırım Allah yardımcıj olsun iyi geceler
sağolasın...aynen canım ben de çok korkarım..Allah korusun
hadi bakalım affettim canımşaka bir yana tahmin ettim zaten..birilerinin işi olunca yaparsın listeyi ödeşiriz cicim..önemli değilizne ayırıyorum seni o zaman canım

selam kızlar...
kahvaltım

salçalı omlet
sucuk pastırma
söğüş salata
maydanoz
yoğurt
azcıkta ekmek kabuğu

bugün bizimkiler bana çok yalvardı çibörek istedi yapıcam kıramadım mecburi bir kaçamak olacak

Inanamiorum cnm suan soklardayim 2 yilda 30 kilo valla helal olsun sana ya

Valla kilo verme surecini cok guzel anlatmissin cnm gercekten harikasin masllh sana bu 2 yildq hic mi bozmadin

aaaaaaaaa
çok kıskandımmmmmmmmmmm

bugün 2 tane abırcubur yedim. birini şimdi yiyorum. popkek yiyorum.
dayanamıyorum ya. of kızlar. tatlı krizim geçmedi haftalardır
Canim tatli krizi die bisey yokmus aslinda kne kadar karbonhosrat yersen o kadar vazgecemzsn ama bitti ben bunu yemicem die komutlanirsan beyinde biterse olur

Sersum ablamizii cokkk tebrik ediorz ve yangindan dolayi cok gecmis olsun

Kizlar misafirim var dunden beri ama iyiki de geldi ben misafir var kacamak yaparim derken misafirlerim de diyetteydi cok sukur bugun sabah 3 incir oglen muz badem findik ceviz aksam cacik salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…