günaydın güzeller...bir pazar sabahı ve ben evdekileri uyur vaziyette bırakıp nöbete geldim....sonrası 4 gün evdeyim inşallah...bu hafta 2 güne bir nöbet ağır geldi...artık normale döndüm...
kahvaltıda dünden kalan 1 çibörek uyanamadım geciktim maalesef hazırda o vardı..ama son bitti..bu hafta tam sıkıyönetim durumları var sersumda..
şimdilik bukaaa..
Kizlar misafirim var dunden beri ama iyiki de geldi ben misafir var kacamak yaparim derken misafirlerim de diyetteydi cok sukur bugun sabah 3 incir oglen muz badem findik ceviz aksam cacik salata
Sabah: 1 tane yumurta bir yumurtanın da sarısı beyazın i kızım yedi. 1 dilim tahlili ekmek biraz da peynir 3 tane zeytin ve 3 tane tahlili bisküvi
Saat 15.40 itibari ile 2 tane haşlama tavuk ve 1.5 tabak mercimek çorbası. Kahvaltısı 9 da yapınca çok açıktım.
İlerleyen saatler de 3 tane köfte ve gün biter inşallah.
selam canlarım
nöbet çıkışı 1 ince sokak simiti ile kahvaltı sonrası uyku(kötü oldu ama açtım)
kalkınca 10-15 erik
akşam yemeğinde menemen
kızımın okuluna gittim geçen annemlere gidince okula devamsızlığı vardı dilekçe verdim ..bu çok iyi oldu ya eskiden mazeret için mutlaka rapor gerekiyordu şimdi veli mazeret dilekçesi yeterli..ben bildikten sonra sorun değil ki zaten..güzel uygulama beğeniyorum
selam canlarım
nöbet çıkışı 1 ince sokak simiti ile kahvaltı sonrası uyku(kötü oldu ama açtım)
kalkınca 10-15 erik
akşam yemeğinde menemen
kızımın okuluna gittim geçen annemlere gidince okula devamsızlığı vardı dilekçe verdim ..bu çok iyi oldu ya eskiden mazeret için mutlaka rapor gerekiyordu şimdi veli mazeret dilekçesi yeterli..ben bildikten sonra sorun değil ki zaten..güzel uygulama beğeniyorum
günaydın güzeller
bu sabah çok çalışkandım çook...
kızımı yolladım geldim ıspanak almıştım dün unutunca kalıyor dedim ayıkladım pişirdim akşamın yemeği tavuk vardı onu da koydum ocağa sonra giriştim temizliğeaz önce bitti ..silindi süprüldü..ama yoruldum yanii..şimdi de kahvaltımı yapacağım
menemen
peynir zeytin
erik kiraz..
öğleni ve akşamı lahana çorbasıyla geçirmeyi planlıyorum inşallah..tavuğun tadına bakarım sadece
Gunaydin kizlarr bugun ins gunumu sivi detoksuyla gecirmek niyetindeyim sabah yarimnlimon bi greyfurt biportakal icine de bi tatli kasigi zeytinyagi oglen elma suyu aksam da ins sabahkinin aynisi