bugün az yemeye çalışıyorum.ben de severim ama üstüste yiyince ve bir de işyerinde berbat pişince(bulamaç gibi) çekilmiyor
başlayana kadar zorlanıyoruz hepimiz evet
ramazana diyorum ben de ama ramazandan önce kısmak lazımBende oleydim cnm baktim bogazimi tutamiorum ramazana dedim ama cok sukur ki birden kestim 3 gundur sebze ve meyveyle besleniorum gayet iyiym
Geçen yıl 9 aylıktı tuttum Allah kabul ederse bu yıl 18 aylık çok zor olacak ek gıda alsada acayıp meme düşkünü danam benum:))bugün az yemeye çalışıyorum.
ramazana hazırlıyorum kendimi
inşallah tutacağım
kız 9 aylık oldu
emziriyorum ama tabi ek gıda alıyor
ay kuzummmmmmmmmmmGeçen yıl 9 aylıktı tuttum Allah kabul ederse bu yıl 18 aylık çok zor olacak ek gıda alsada acayıp meme düşkünü danam benum:))
oowww süpersin....Gunaydin kizlarr bugun ins gunumu sivi detoksuyla gecirmek niyetindeyim sabah yarimnlimon bi greyfurt biportakal icine de bi tatli kasigi zeytinyagi oglen elma suyu aksam da ins sabahkinin aynisi
olacak olacakbugün az yemeye çalışıyorum.
ramazana hazırlıyorum kendimi
inşallah tutacağım
kız 9 aylık oldu
emziriyorum ama tabi ek gıda alıyor
geçmiş olsun canım..Allah şifa versin...zoru başardın gerisi geçerSelam kızlar dün burun amelıyatı oldum kbb ye sağlık için oldugumdan çok zor olmadı dıyeyım ama genel anestezı aldım uyanması falan tabı büyük bır ameliyat sayılır..yatarak dınlenmem gerekiyor annem bakıyor sıvı beslenmeye çalışıyorum ama bakalım annem iyilesmen gerek dıye baskı yapıyor..bugünlerde serum falan anestezı odem sonucunda cuma günü ne olduğum anlaşılır..bun hafta hedefim aynı kalmak iyileşme surecındeyım agrım falan çok yok..estetik olanları tebrik ediyorum valla görüntü ıcın nasıl daha agırına katlanıyorlar..neyse
Dün kahvaltı yok haliyle:) ameliyat ıvın bu gece önceden ac kaldım
öğlen çorba,1meyvesuyu
ikindi kepekli makarna ayran
aksam yoğurt çorba bol kayısı seklımde oldu bugün normal katı düzene gecerım
Sabah
tereyağda yumurta
az yufka ekmegı cay
Ögle sımdı
çorba yoğurt az suku köfte
canım benımlkı 9.aydan berı memede uyuyor gece hic bırakmıyor malesef dün bilr burnuma degmesın dıye cabaladık ama uzaklaştıramadım yıne nerdeyse..sütte çok degısıklık olmuyor ama haliylr sen güçsüz düşüyorsun halsiz kalıyorsun ama Allah yardım ediyor denersın en azından kendını baktın çok halsizsin tutmazsınay kuzummmmmmmmmmm
peki sütünde bi değişilik oldu mu geçen yıl. azalma vs. gerçi eskisi gibi çok değil artık
geceleri çok kalkıyor bebem
he ya . zaman çok hızlı çokoowww süpersin....
olacak olacak...maşallah ne çabuk geçiyor zaman yaww
geçmiş olsun canım..Allah şifa versin...zoru başardın gerisi geçer
evet . hayırlısı inşallahcanım benımlkı 9.aydan berı memede uyuyor gece hic bırakmıyor malesef dün bilr burnuma degmesın dıye cabaladık ama uzaklaştıramadım yıne nerdeyse..sütte çok degısıklık olmuyor ama haliylr sen güçsüz düşüyorsun halsiz kalıyorsun ama Allah yardım ediyor denersın en azından kendını baktın çok halsizsin tutmazsın
hoşgeldin aramıza..ama daha erken canım iki ay nedir ki..sağlıklı beslen gider o kilolar...başarılar..
hastaydın canım..çok normal bence yine de iyi 1 kilocuk ne olacak..verirsin sen..yeter ki sağlık olsun
Kolay gelsin canım güzel fikirleriyi akşamlar kızlar
ben cumartesiden beri çok rahatsızım halsizlik devamlı yatıyordum dün biraz kendime geldim sebebi demir eksikliği
ellerim ayaklarım tutmuyodu sanki çok korktum diğer sebebi regl olmam miyom rahatsızlığı olmamadan dolayı reglim çok şiddetli ve uzun sürüyo ve buda çok etkiliyo ilaçda kullanmadım alerji yapar diye İbrahim saraçoğlu nun incir kürü var onu uyguladım iyi geldi sanırım ramazana kadar toparlanmalıyım oyüzdende gelemedim burayaçok sıktım sizi
sersumcum çok geçmiş olsun allah korumuş sizi
pazardan taze yaprak almıştım zeytin yağlı sarma yapıcam 1 büyük tencere oturduğum yerden yavaş yavaş yaparım dondurucuya atarımramazan için sahurda ne yiyeceğimizi şaşıyoz geçen senede yapmıştım çok rahat etmiştim bu haftada nasipse yufka alıp sigara böreği sarıcam o da iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?