Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ben de severim ama üstüste yiyince ve bir de işyerinde berbat pişince(bulamaç gibi) çekilmiyor

başlayana kadar zorlanıyoruz hepimiz evet
bugün az yemeye çalışıyorum.
ramazana hazırlıyorum kendimi
inşallah tutacağım
kız 9 aylık oldu
emziriyorum ama tabi ek gıda alıyor

Bende oleydim cnm baktim bogazimi tutamiorum ramazana dedim ama cok sukur ki birden kestim 3 gundur sebze ve meyveyle besleniorum gayet iyiym
ramazana diyorum ben de ama ramazandan önce kısmak lazım
yoksa vucut şoka girecek.
azalttım bugün
sabah 2 haşlanmış yumurta
az ekmek
az peynir
çocuklar bağrışıyordu kız ağlıyordu ne kadar yedim bilmiyorum ama azdı

öğlen küçük bi pidenin yarısı

Sabah: Sucuklu yumurta ve zeytin peynir az. Bir tutam ekmek.

Yemek olarakta yeşil mercimekli nohut yaptım. Atmasyon bir yemek ama lezzetli oldu galiba. Tok tutar diye düşündüm. Saat 3 gibi ondan yer be dersane ye giderim. Yarım simit de orda yer günü kapatirim..

Selam kızlar dün burun amelıyatı oldum kbb ye sağlık için oldugumdan çok zor olmadı dıyeyım ama genel anestezı aldım uyanması falan tabı büyük bır ameliyat sayılır..yatarak dınlenmem gerekiyor annem bakıyor sıvı beslenmeye çalışıyorum ama bakalım annem iyilesmen gerek dıye baskı yapıyor..bugünlerde serum falan anestezı odem sonucunda cuma günü ne olduğum anlaşılır..bun hafta hedefim aynı kalmak iyileşme surecındeyım agrım falan çok yok..estetik olanları tebrik ediyorum valla görüntü ıcın nasıl daha agırına katlanıyorlar..neyse

Dün kahvaltı yok haliyle:) ameliyat ıvın bu gece önceden ac kaldım

öğlen çorba,1meyvesuyu
ikindi kepekli makarna ayran

aksam yoğurt çorba bol kayısı seklımde oldu bugün normal katı düzene gecerım
Sabah
tereyağda yumurta
az yufka ekmegı cay

Ögle sımdı
çorba yoğurt az suku köfte

inşallah tutacağım
kız 9 aylık oldu
Geçen yıl 9 aylıktı tuttum Allah kabul ederse bu yıl 18 aylık çok zor olacak ek gıda alsada acayıp meme düşkünü danam benum:))

Geçen yıl 9 aylıktı tuttum Allah kabul ederse bu yıl 18 aylık çok zor olacak ek gıda alsada acayıp meme düşkünü danam benum:))
ay kuzummmmmmmmmmm
peki sütünde bi değişilik oldu mu geçen yıl. azalma vs. gerçi eskisi gibi çok değil artık
geceleri çok kalkıyor bebem

ben az yedim bugün . gerçekten de yedim yani. ki kendimden hiç ummuyordum

tek düşüncem oruç , ramazan. kendimi hazırlamak istedim . azaltarak yediklerimi.

Gunaydin kizlarr bugun ins gunumu sivi detoksuyla gecirmek niyetindeyim sabah yarimnlimon bi greyfurt biportakal icine de bi tatli kasigi zeytinyagi oglen elma suyu aksam da ins sabahkinin aynisi
oowww süpersin....
inşallah tutacağım
kız 9 aylık oldu
olacak olacak...maşallah ne çabuk geçiyor zaman yaww
geçmiş olsun canım..Allah şifa versin...zoru başardın gerisi geçer

selam kızlar....bugün gene kızımın okuluna gittim..evde götürmesi gereken birşeyi unutmuşş..anneeeeee yetişşşş dedi..oflasam da puflasam da gittim...kızılayda portakal suyu içtim...şimdi geldim laha çorbası

ay kuzummmmmmmmmmm
peki sütünde bi değişilik oldu mu geçen yıl. azalma vs. gerçi eskisi gibi çok değil artık
geceleri çok kalkıyor bebem
canım benımlkı 9.aydan berı memede uyuyor gece hic bırakmıyor malesef dün bilr burnuma degmesın dıye cabaladık ama uzaklaştıramadım yıne nerdeyse..sütte çok degısıklık olmuyor ama haliylr sen güçsüz düşüyorsun halsiz kalıyorsun ama Allah yardım ediyor denersın en azından kendını baktın çok halsizsin tutmazsın

oowww süpersin....

olacak olacak...maşallah ne çabuk geçiyor zaman yaww
geçmiş olsun canım..Allah şifa versin...zoru başardın gerisi geçer
he ya . zaman çok hızlı çok
evet . hayırlısı inşallah

iyi akşamlar kızlar
ben cumartesiden beri çok rahatsızım halsizlik devamlı yatıyordum dün biraz kendime geldim sebebi demir eksikliği
ellerim ayaklarım tutmuyodu sanki çok korktum diğer sebebi regl olmam miyom rahatsızlığı olmamadan dolayı reglim çok şiddetli ve uzun sürüyo ve buda çok etkiliyo ilaçda kullanmadım alerji yapar diye İbrahim saraçoğlu nun incir kürü var onu uyguladım iyi geldi sanırım ramazana kadar toparlanmalıyım oyüzdende gelemedim buraya çok sıktım sizi
sersumcum çok geçmiş olsun allah korumuş sizi
pazardan taze yaprak almıştım zeytin yağlı sarma yapıcam 1 büyük tencere oturduğum yerden yavaş yavaş yaparım dondurucuya atarım ramazan için sahurda ne yiyeceğimizi şaşıyoz geçen senede yapmıştım çok rahat etmiştim bu haftada nasipse yufka alıp sigara böreği sarıcam o da iyi oluyo

Kolay gelsin canım güzel fikirler

Aksam yemeği
yarim kase corna
1tabak türlü
salata yoğurt

Saat 21.00de kayısı ve yenidünya

günaydın güzeller...
bu sabah 5 gibi kalktım uyku tutmadı kitap okudum sonra 7 de kızımı götürdüm geldim ve uyudum...
10.30 da kalktı canım bişey istemedi şimdi kahvaltı yapıyorum,

1 kupa lahana çorbası
ıspanak yemeği (az bulgurlu)
yoğurt

bugün de bozmazsam lahana çorbamın 2. günü sebze ağırlıklı ve lahanalı gün..dün pişirdiğim ıspanak sebzem olacak
hava açık mı kapalı mı belli değil sıkkın diyelim..e bu beni de sıkıyor..hiç bir şey yapasım yok..bugün mayışma günüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…