Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım kıyamam..geçmiş olsun şifa olsun kür sana..regl şiddetli olunca demir eksikliği de kaçınılmaz canım...ben de ne zamandır değerlerime baktırmıyorum baktırsam iyi olacak..benim de spiralden dolayı regl yoğun malum..
ramazanda bende de aynı sorun eşim hafta sonu börek yap mikroda ısıtıp yerim dedi..sarma da iyi fikir ama benimki sevmez..ben de tutmuyorum onun için değmez uğraşmaya..haftalık börek türü ve yanına yumurta haşlarım idare eder inşallah...

Canm benm cok gecmis olsun once saglik vicuduna dikkat et

Canm cok gecmis olsun bende de miyom var bende sogan kuri yapmistim.iyi geldi bu aralar da incir yiyorum her sabah bakalim

Ohh keyif keyif kiskanioruz seni cnm

Bugun sabah 3 incir oglen elma ve 2 ceviz aksam da patates salatasi yapmayi dusunuorum yogurtla ben patatesi yasaklyinca daha korkunc seyler yiyorum en iyisi patatesi de yasaklar listemden kaldirmak

Ohh keyif keyif kiskanioruz seni cnm
keyif yapıcam dedim ama duramadım..mutfağa girince hadi sersum dedim mutfağı derle topla dolap kapaklarını sil..yoruldum gene anca oturdumm
Bugun sabah 3 incir oglen elma ve 2 ceviz aksam da patates salatasi yapmayi dusunuorum yogurtla ben patatesi yasaklyinca daha korkunc seyler yiyorum en iyisi patatesi de yasaklar listemden kaldirmak
battesi ben de çok seviyom çok seyrek yiyiyomm
Merhaba bende araniza yeni katildim dogum kilolarimi vermek istiyorum neler yapmaliyim yardimci olursaniz sevinirim
hoşgeldin...diyetini seç menülerini bizimle paylaş..takıldığın yerde biz buradayız..başarılar

4 km toplam yürüdüm bugün. İnşallah daha fazla olduğu günlerde olur.

Günaydın

6 km yürüyüş

Canm cok gecmis olsun bende de miyom var bende sogan kuri yapmistim.iyi geldi bu aralar da incir yiyorum her sabah bakalim
canım çok geçmiş olsun sanada ara kanamaların varmı yoksa sadece regl mi seninde regl zamanı çok geliyomu merak ettim
bende yaptım soğan kürü ama biyerde olumsuz yorum okumuştum o yüzden yapmadım bidaha miyomu büyütebilir şeklinde bişeydi ama incir kürü kansızlık için demir depolarını dolduruyomuş suyu olacak canım ilgilenirsen ayrıntısını yazarım benim önceden normal geliyodu regl şimdi ilk üç gün çok çok fazla geliyor 2-3 aydır böyle allah şifamızı versin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…