canım kıyamamiyi akşamlar kızlar
ben cumartesiden beri çok rahatsızım halsizlik devamlı yatıyordum dün biraz kendime geldim sebebi demir eksikliği
ellerim ayaklarım tutmuyodu sanki çok korktum diğer sebebi regl olmam miyom rahatsızlığı olmamadan dolayı reglim çok şiddetli ve uzun sürüyo ve buda çok etkiliyo ilaçda kullanmadım alerji yapar diye İbrahim saraçoğlu nun incir kürü var onu uyguladım iyi geldi sanırım ramazana kadar toparlanmalıyım oyüzdende gelemedim burayaçok sıktım sizi
sersumcum çok geçmiş olsun allah korumuş sizi
pazardan taze yaprak almıştım zeytin yağlı sarma yapıcam 1 büyük tencere oturduğum yerden yavaş yavaş yaparım dondurucuya atarımramazan için sahurda ne yiyeceğimizi şaşıyoz geçen senede yapmıştım çok rahat etmiştim bu haftada nasipse yufka alıp sigara böreği sarıcam o da iyi oluyo
Canm benm cok gecmis olsun once saglik vicuduna dikkat etSelam kızlar dün burun amelıyatı oldum kbb ye sağlık için oldugumdan çok zor olmadı dıyeyım ama genel anestezı aldım uyanması falan tabı büyük bır ameliyat sayılır..yatarak dınlenmem gerekiyor annem bakıyor sıvı beslenmeye çalışıyorum ama bakalım annem iyilesmen gerek dıye baskı yapıyor..bugünlerde serum falan anestezı odem sonucunda cuma günü ne olduğum anlaşılır..bun hafta hedefim aynı kalmak iyileşme surecındeyım agrım falan çok yok..estetik olanları tebrik ediyorum valla görüntü ıcın nasıl daha agırına katlanıyorlar..neyse
Dün kahvaltı yok haliyle:) ameliyat ıvın bu gece önceden ac kaldım
öğlen çorba,1meyvesuyu
ikindi kepekli makarna ayran
aksam yoğurt çorba bol kayısı seklımde oldu bugün normal katı düzene gecerım
Sabah
tereyağda yumurta
az yufka ekmegı cay
Ögle sımdı
çorba yoğurt az suku köfte
Baaakk oluo iste aferi sana cnmben az yedim bugün . gerçekten de yedim yani. ki kendimden hiç ummuyordum
tek düşüncem oruç , ramazan. kendimi hazırlamak istedim . azaltarak yediklerimi.
Canm cok gecmis olsun bende de miyom var bende sogan kuri yapmistim.iyi geldi bu aralar da incir yiyorum her sabah bakalimiyi akşamlar kızlar
ben cumartesiden beri çok rahatsızım halsizlik devamlı yatıyordum dün biraz kendime geldim sebebi demir eksikliği
ellerim ayaklarım tutmuyodu sanki çok korktum diğer sebebi regl olmam miyom rahatsızlığı olmamadan dolayı reglim çok şiddetli ve uzun sürüyo ve buda çok etkiliyo ilaçda kullanmadım alerji yapar diye İbrahim saraçoğlu nun incir kürü var onu uyguladım iyi geldi sanırım ramazana kadar toparlanmalıyım oyüzdende gelemedim burayaçok sıktım sizi
sersumcum çok geçmiş olsun allah korumuş sizi
pazardan taze yaprak almıştım zeytin yağlı sarma yapıcam 1 büyük tencere oturduğum yerden yavaş yavaş yaparım dondurucuya atarımramazan için sahurda ne yiyeceğimizi şaşıyoz geçen senede yapmıştım çok rahat etmiştim bu haftada nasipse yufka alıp sigara böreği sarıcam o da iyi oluyo
Ohh keyif keyif kiskanioruz seni cnmgünaydın güzeller...
bu sabah 5 gibi kalktım uyku tutmadı kitap okudum sonra 7 de kızımı götürdüm geldim ve uyudum...
10.30 da kalktı canım bişey istemedi şimdi kahvaltı yapıyorum,
1 kupa lahana çorbası
ıspanak yemeği (az bulgurlu)
yoğurt
bugün de bozmazsam lahana çorbamın 2. günü sebze ağırlıklı ve lahanalı gün..dün pişirdiğim ıspanak sebzem olacak
hava açık mı kapalı mı belli değil sıkkın diyelim..e bu beni de sıkıyor..hiç bir şey yapasım yok..bugün mayışma günüm..
Ohh keyif keyif kiskanioruz seni cnm
battesi ben de çok seviyomBugun sabah 3 incir oglen elma ve 2 ceviz aksam da patates salatasi yapmayi dusunuorum yogurtla ben patatesi yasaklyinca daha korkunc seyler yiyorum en iyisi patatesi de yasaklar listemden kaldirmak
hoşgeldin...diyetini seç menülerini bizimle paylaş..takıldığın yerde biz buradayız..başarılarMerhaba bende araniza yeni katildim dogum kilolarimi vermek istiyorum neler yapmaliyim yardimci olursaniz sevinirim
evet arkidişimmmmmmmmmmmmmmmCanm benm cok gecmis olsun once saglik vicuduna dikkat et
4 km toplam yürüdüm bugün. İnşallah daha fazla olduğu günlerde olur.
Günaydın
6 km yürüyüş
canım çok geçmiş olsun sanada ara kanamaların varmı yoksa sadece regl mi seninde regl zamanı çok geliyomu merak ettimCanm cok gecmis olsun bende de miyom var bende sogan kuri yapmistim.iyi geldi bu aralar da incir yiyorum her sabah bakalim
iyiyim canım şükür toparlandım sende iyisindir umarım
Benim pso da var cnm o yuzden gec oluorum adet her ay catlicak gbi oluorum ara kanamalarim yok miyomlar sagolsunlar simdilik o tarz etki yapmiolar sogan kurinun bnde olumsuzluklarini duydum canm ama onu yaptigim ay tam zaninda gelmisti bu ay da ins su incirler fayda verir ayrintisini seni yormicaksa yazarsan sevnirim cnm bide kilo vermek de ise yario suan cok acim ama bogazimi tutuorum sanki bogazimi tuttigum aylar zamaninda gelio gbi cnm
canım çok geçmiş olsun sanada ara kanamaların varmı yoksa sadece regl mi seninde regl zamanı çok geliyomu merak ettim
bende yaptım soğan kürü ama biyerde olumsuz yorum okumuştum o yüzden yapmadım bidaha miyomu büyütebilir şeklinde bişeydi ama incir kürü kansızlık için demir depolarını dolduruyomuş suyu olacak canım ilgilenirsen ayrıntısını yazarım benim önceden normal geliyodu regl şimdi ilk üç gün çok çok fazla geliyor 2-3 aydır böyle allah şifamızı versin ne diyelim
Bana diyetisyenim vermisti cnm kabak corbasini ama malesef ben ne kabak nede lahana yiyemiodmm yasersumcum ben lahanayı bıraktım yeni bişey buldum yağ yakan kabak çorbası şimdi yaptım birazdan blendırdan geçiricem bakalım tadı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?