- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
niye canım tat bakımındanmıBana diyetisyenim vermisti cnm kabak corbasini ama malesef ben ne kabak nede lahana yiyemiodmm ya
iyim canım şüküriyiyim canım şükür toparlandım sende iyisindir umarım
hadi hayırlısı...sersumcum ben lahanayı bıraktım yeni bişey buldum yağ yakan kabak çorbası şimdi yaptım birazdan blendırdan geçiricem bakalım tadı nasıl
ver kıs tarifini merek ettim..evde kabak ta var lahana bitsin yaparımçorbanın tadı güzel fakat çok acı olmuşdiyetisyen acı olacak dedi ama yiyemeyenler az acı yapabilir
sersumcum lahanadan bıktıysan sende bundan yap istersen yazarım tarifi bi düşün canım
Saol canım aynenCanm benm cok gecmis olsun once saglik vicuduna dikkat et
ben tarifi isterim ama bu yorumuna çok güldüm lahanayi biraktim bunu yapıyorum deyincesersumcum ben lahanayı bıraktım yeni bişey buldum yağ yakan kabak çorbası şimdi yaptım birazdan blendırdan geçiricem bakalım tadı nasıl
Galiba tat bakimindan canim olmadi bi turluniye canım tat bakımındanmı
sen sevdiğin bişey ekleyebilirsin
ayrıca inan bana bende kabak sevmem yeni yemeye başladım çok seven biri deyilim
tabi veririm canım biraz önce içtim fena deyiliyim canım şükür
hadi hayırlısı...
ver kıs tarifini merek ettim..evde kabak ta var lahana bitsin yaparım
gülenlere tarif vermiyoruzSaol canım aynen
ben tarifi isterim ama bu yorumuna çok güldüm lahanayi biraktim bunu yapıyorum deyince
denemedik kür bırakılmaz itinayla denenilirSaol canım aynen
ben tarifi isterim ama bu yorumuna çok güldüm lahanayi biraktim bunu yapıyorum deyince
hadi bakalım..yarasın bebeğimeeetabi veririm canım biraz önce içtim fena deyil
gülenlere tarif vermiyoruzşaka şaka
ne yapcamızı şaştık kıs
hızlı yağ yakan kabak ççorbası
öncelikle biraz sıvı bi çorba o yüzden kasede deeyilde kupada içilmesi daha kolay
1 ad. kabak
1 ad. acı kırmızı biber
1 küçük soğan
1 diş sarımsak 1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı acı toz biber
1 çay kaşığı çekilmiş karabiber
hepsi bu kadar
kabakları halka halka doğruyoruz irice düdüklü tencereye soğanıda 4 de böl koy diğğerlerinide ekle
yaklaşık 2 litre su koy kapağını kapat 15-20 dakika sonra blendırdan geççiir
şöyle söyliyeyim benimki çok acı oldu acı kırmızı biber koymadım tatlı kapya koydum evde yoktu benim pul biber acııymmış bide karabiber olunca ikisi çok acı oldu birde tavuk bulyon koydum 1 tane tuz koyulmmuyo içemiyosanız sağllıklı himalaya tuzu biraz koyarsınız hepsi bu kadar
hoşgeldin...diyetini seç menülerini bizimle paylaş..takıldığın yerde biz buradayız..başarılarMrb bende katılmak istyorummm acaba yardımcı olur musunuz:)
gülenler sizden farklı olsa baritabi veririm canım biraz önce içtim fena deyil
gülenlere tarif vermiyoruzşaka şaka
ne yapcamızı şaştık kıs
Saol canimhızlı yağ yakan kabak ççorbası
öncelikle biraz sıvı bi çorba o yüzden kasede deeyilde kupada içilmesi daha kolay
1 ad. kabak
1 ad. acı kırmızı biber
1 küçük soğan
1 diş sarımsak 1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı acı toz biber
1 çay kaşığı çekilmiş karabiber
hepsi bu kadar
kabakları halka halka doğruyoruz irice düdüklü tencereye soğanıda 4 de böl koy diğğerlerinide ekle
yaklaşık 2 litre su koy kapağını kapat 15-20 dakika sonra blendırdan geççiir
şöyle söyliyeyim benimki çok acı oldu acı kırmızı biber koymadım tatlı kapya koydum evde yoktu benim pul biber acııymmış bide karabiber olunca ikisi çok acı oldu birde tavuk bulyon koydum 1 tane tuz koyulmmuyo içemiyosanız sağllıklı himalaya tuzu biraz koyarsınız hepsi bu kadar
denemedik hicbisey bırakılmaz canimdenemedik kür bırakılmaz itinayla denenilir
hadi bakalım..yarasın bebeğimeee
güzele benziyo kıss...üstüne de hani 2 yıl önce zerdeçallı zencefilli tarçınlı yoğurt yerizz oh missss
Teşekkür ederimm
gülenler sizden farklı olsa bari
Saol canimyordum seni de
denemedik hicbisey bırakılmaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?