Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

çorbanın tadı güzel fakat çok acı olmuşdiyetisyen acı olacak dedi ama yiyemeyenler az acı yapabilir
sersumcum lahanadan bıktıysan sende bundan yap istersen yazarım tarifi bi düşün canım

iyiyim canım şükür toparlandım sende iyisindir umarım
iyim canım şükür
sersumcum ben lahanayı bıraktım yeni bişey buldum yağ yakan kabak çorbası şimdi yaptım birazdan blendırdan geçiricem bakalım tadı nasıl
hadi hayırlısı...
çorbanın tadı güzel fakat çok acı olmuşdiyetisyen acı olacak dedi ama yiyemeyenler az acı yapabilir
sersumcum lahanadan bıktıysan sende bundan yap istersen yazarım tarifi bi düşün canım
ver kıs tarifini merek ettim..evde kabak ta var lahana bitsin yaparım

iyim canım şükür

hadi hayırlısı...

ver kıs tarifini merek ettim..evde kabak ta var lahana bitsin yaparım
tabi veririm canım biraz önce içtim fena deyil

Saol canım aynen
ben tarifi isterim ama bu yorumuna çok güldüm lahanayi biraktim bunu yapıyorum deyince
gülenlere tarif vermiyoruzşaka şaka
ne yapcamızı şaştık kıs

hızlı yağ yakan kabak ççorbası
öncelikle biraz sıvı bi çorba o yüzden kasede deeyilde kupada içilmesi daha kolay
1 ad. kabak
1 ad. acı kırmızı biber
1 küçük soğan
1 diş sarımsak 1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı acı toz biber
1 çay kaşığı çekilmiş karabiber
hepsi bu kadar
kabakları halka halka doğruyoruz irice düdüklü tencereye soğanıda 4 de böl koy diğğerlerinide ekle
yaklaşık 2 litre su koy kapağını kapat 15-20 dakika sonra blendırdan geççiir
şöyle söyliyeyim benimki çok acı oldu acı kırmızı biber koymadım tatlı kapya koydum evde yoktu benim pul biber acııymmış bide karabiber olunca ikisi çok acı oldu birde tavuk bulyon koydum 1 tane tuz koyulmmuyo içemiyosanız sağllıklı himalaya tuzu biraz koyarsınız hepsi bu kadar

Saol canım aynen
ben tarifi isterim ama bu yorumuna çok güldüm lahanayi biraktim bunu yapıyorum deyince
denemedik kür bırakılmaz itinayla denenilir

ne yapcamızı şaştık kıs
hadi bakalım..yarasın bebeğimeee
güzele benziyo kıss...üstüne de hani 2 yıl önce zerdeçallı zencefilli tarçınlı yoğurt yerizz oh missss

ne yapcamızı şaştık kıs
gülenler sizden farklı olsa bari

Saol canimyordum seni de
denemedik kür bırakılmaz itinayla denenilir

hadi bakalım..yarasın bebeğimeee
güzele benziyo kıss...üstüne de hani 2 yıl önce zerdeçallı zencefilli tarçınlı yoğurt yerizz oh missss
denemedik hicbisey bırakılmaz canim

liste sıramız...

sersum:22 Nisan 2016 liste yaptı

filiztoprak:29 Nisan 2016 liste yaptı

aaadddaaa:06 Mayıs 2016

ficans:13 Mayıs 2016

ipah2016:20 Mayıs 2016

sersum:27 Mayıs 2016

neslihansltn:03 Haziran 2016

sersum:10 Haziran 2016

sahlep:17 Haziran 2016

kızlar yarın liste N neslihansltn da..şimdiden kolay gelsin canım

tartı yüzümüzü güldürsün..yarın ben nöbetçi..sabah bildirim yaparım..

pazar günü misafirim var kaynım gelecek 2 günlüğüne ne yemek yapsam diyordum..karnıyarık olacak sanırım..p.tesi de ramazanın ilk günü eşim kadın budu köfte sipariş etti..karnıyarık actifryda kadınbudu da bulgurlu olur kaçamak olmaz inşallah

sabah sabah yumurta salatamı yaparken maydanozu doğradığım yeşillik makasıyla parmağımın ucunu kestim..büyük başarı valla..

Bizim kizlarin diyet deneyimlerine masallh tu tu bnde adet olmak uzereyim sanirim bi agri o yuzden yarin normal kilomu goremicem ama olsun bugun evdeyim arkadaslarla cardakta kahvalti keyfi yapicaz ee haliyle azcicik kacamak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…