oh ne güzel açıkhavada kahvaltı gibisi yok...Bizim kizlarin diyet deneyimlerine masallh tu tu bnde adet olmak uzereyim sanirim bi agri o yuzden yarin normal kilomu goremicem ama olsun bugun evdeyim arkadaslarla cardakta kahvalti keyfi yapicaz ee haliyle azcicik kacamak olur
hadi bakalım kim birinci olacak buralar karışır benden söylemesigünaydın güzellerrrr
kahvaltım
yumurta salatası
çayy
yarından umutluyum kızlar hadi bakalım
bulgurlu kadın budundan biseycik olmaz zaten karniyarikta haşlama gibiymis afiyet olsunpazar günü misafirim var kaynım gelecek 2 günlüğünene yemek yapsam diyordum..karnıyarık olacak sanırım ..p.tesi de ramazanın ilk günü eşim kadın budu köfte sipariş etti. .karnıyarık actifryda kadınbudu da bulgurlu olur kaçamak olmaz inşallah
tebrik ediyorumsabah sabah yumurta salatamı yaparken maydanozu doğradığım yeşillik makasıyla parmağımın ucunu kestim..büyük başarı valla..
ohh tartı öncesi yarasınBizim kizlarin diyet deneyimlerine masallh tu tu bnde adet olmak uzereyim sanirim bi agri o yuzden yarin normal kilomu goremicem ama olsun bugun evdeyim arkadaslarla cardakta kahvalti keyfi yapicaz ee haliyle azcicik kacamak olur
Sagol canimcimoh ne güzel açıkhavada kahvaltı gibisi yok...afiyet olsun kuzuu
Geciriin cnm uzulme sonucta ne kadar dikkat etsek de oluo kacamaklar benim aklimda hic kahvalti yoktu mesela arkadaslar soktuhadi bakalım kim birinci olacak buralar karışır benden söylemesisaka saka
bulgurlu kadın budundan biseycik olmaz zaten karniyarikta haşlama gibiymis afiyet olsun
tebrik ediyorumAllah korusun kuzu ya dikkat et biseye benzetmedigin biblo ile adamlarin kafasına tv de bi indiriyorlar şut ve gol
ohh tartı öncesi yarasın
Sabah kahvaltim
Yaprak sarma sayısını bilmiyorum dünden kalmıştı annemle götürdük hamurişi yemeyim diye olsun aferin bana :)) cay
Ara leblebi su
Öğle
Yeşil mercimekli tarhana bi kase
Etli nohut yoğurt su
Bi tanecik tatlıgeçmiş olsuna kaynım almış sicacikti
Aksam yememek hafi geçirmek umidiyle
hadi bakalımhadi bakalım kim birinci olacak buralar karışır benden söylemesisaka saka
bulgurlu kadın budundan biseycik olmaz zaten karniyarikta haşlama gibiymis afiyet olsun
tebrik ediyorumAllah korusun kuzu ya dikkat et biseye benzetmedigin biblo ile adamlarin kafasına tv de bi indiriyorlar şut ve gol
ohh tartı öncesi yarasın
Sabah kahvaltim
Yaprak sarma sayısını bilmiyorum dünden kalmıştı annemle götürdük hamurişi yemeyim diye olsun aferin bana :)) cay
Ara leblebi su
Öğle
Yeşil mercimekli tarhana bi kase
Etli nohut yoğurt su
Bi tanecik tatlıgeçmiş olsuna kaynım almış sicacikti
Aksam yememek hafi geçirmek umidiyle
sahi sersumcum belin nasıl oldu ağrı yapıyomu halaAkşam yemeğim
3 kaşık ıspanak
yoğurt
eşimle çıkıp yaklaşık bi 20 dk yürüdük şimdilik yavaş yavaş belimi zorlamadan
geçmiş olsun kıs inşallah çok kesmemişsindirsabah sabah yumurta salatamı yaparken maydanozu doğradığım yeşillik makasıyla parmağımın ucunu kestim..büyük başarı valla..
o kadar olur canım aradaBizim kizlarin diyet deneyimlerine masallh tu tu bnde adet olmak uzereyim sanirim bi agri o yuzden yarin normal kilomu goremicem ama olsun bugun evdeyim arkadaslarla cardakta kahvalti keyfi yapicaz ee haliyle azcicik kacamak olur
sende benim kafadasın kıs sıkılınca ne yapcağım belli olmaz aldıklarını güle güle kullan cicimselam canlarım....
canım sıkıldı evde avm ye gittim azcık mutfak alışverişi yaptım ağzım sulanarak yazlık kıyafetlere baktım,öğle yemeği yedim,yürüdüm ,yoruldum geldim..he bi de kızımın haftaya sanat gecesi var onun için tulumunun altına desenli çorap aldım..
öğlen
1 karışık pide(1-1.5 lahmacun kadar incecik dış hamurları yenmedi)
salata
ayran
akşama yemeyebilirim bile yesem de anca tadına bakarım...benden bukaaaa
o arkadaşlar yok mu zatenGeciriin cnm uzulme sonucta ne kadar dikkat etsek de oluo kacamaklar benim aklimda hic kahvalti yoktu mesela arkadaslar soktu
aferim kız sersumgünaydın güzeller..bildirim yapıp kaçıyom malum nöbet
rumuz:sersum
baş.kilo:86kg
geçen hafta kg:84.2kg
bu hafta:83.5kg
fark:-700gr
yüzde:%0.831
diyet :karışık..
regl geliyo ona rağmen gitmiş..hadi bakalım..sizler daha çok verdiniz inşallah...
N neslihansltn kolay gelsin cicim
gelmediği içindir canım öbür hafta daha iyi sonuç alırsın inşallahBildirim zamanı benim regl i gelemedi ama günde 4 km yapan biri için sonuç aynı oldu.
Rumuz: neslihansltn
Gecen hafta:58.500
Bu hafta:58.500
Fark: 000
Hedef:53.00
Yola devam Allahın izniyle.
geçmiş olsun hasta mıydınRumUz:ipah2016
diyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 76.9
BU HAFTA:76.6
FARK:--300GR
YÜZDDE:0,256
Spor yok...
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67
Kızlar bu hafta çok yiyemesemde serumlar,antibiyotikler,agrikesiciler heralde etki etmiştir ..hic yoktan iyidir 300 gr napalim sanırım ders un birinci olacak bakalım son anda bi kontra atak olacak mi :)))
iyisin maşallah. hadi göreyim seni sersummmmmgünaydın güzeller..bildirim yapıp kaçıyom malum nöbet
rumuz:sersum
baş.kilo:86kg
geçen hafta kg:84.2kg
bu hafta:83.5kg
fark:-700gr
yüzde:%0.831
diyet :karışık..
regl geliyo ona rağmen gitmiş..hadi bakalım..sizler daha çok verdiniz inşallah...
N neslihansltn kolay gelsin cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?