Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bizim kizlarin diyet deneyimlerine masallh tu tu bnde adet olmak uzereyim sanirim bi agri o yuzden yarin normal kilomu goremicem ama olsun bugun evdeyim arkadaslarla cardakta kahvalti keyfi yapicaz ee haliyle azcicik kacamak olur
oh ne güzel açıkhavada kahvaltı gibisi yok...afiyet olsun kuzuu

selam canlarım....
canım sıkıldı evde avm ye gittim azcık mutfak alışverişi yaptım ağzım sulanarak yazlık kıyafetlere baktım,öğle yemeği yedim,yürüdüm ,yoruldum geldim..he bi de kızımın haftaya sanat gecesi var onun için tulumunun altına desenli çorap aldım..
öğlen

1 karışık pide(1-1.5 lahmacun kadar incecik dış hamurları yenmedi)
salata
ayran

akşama yemeyebilirim bile yesem de anca tadına bakarım...benden bukaaaa

günaydın güzellerrrr
kahvaltım

yumurta salatası
çayy

yarından umutluyum kızlar hadi bakalım
hadi bakalım kim birinci olacak buralar karışır benden söylemesisaka saka

bulgurlu kadın budundan biseycik olmaz zaten karniyarikta haşlama gibiymis afiyet olsun

sabah sabah yumurta salatamı yaparken maydanozu doğradığım yeşillik makasıyla parmağımın ucunu kestim..büyük başarı valla..
tebrik ediyorum Allah korusun kuzu ya dikkat et biseye benzetmedigin biblo ile adamlarin kafasına tv de bi indiriyorlar şut ve gol

Bizim kizlarin diyet deneyimlerine masallh tu tu bnde adet olmak uzereyim sanirim bi agri o yuzden yarin normal kilomu goremicem ama olsun bugun evdeyim arkadaslarla cardakta kahvalti keyfi yapicaz ee haliyle azcicik kacamak olur
ohh tartı öncesi yarasın

Sabah kahvaltim
Yaprak sarma sayısını bilmiyorum dünden kalmıştı annemle götürdük hamurişi yemeyim diye olsun aferin bana :)) cay

Ara leblebi su

Öğle
Yeşil mercimekli tarhana bi kase
Etli nohut yoğurt su

Bi tanecik tatlı geçmiş olsuna kaynım almış sicacikti

Aksam yememek hafi geçirmek umidiyle

Geciriin cnm uzulme sonucta ne kadar dikkat etsek de oluo kacamaklar benim aklimda hic kahvalti yoktu mesela arkadaslar soktu

hadi bakalım
sağol canımm

Akşam yemeğim

3 kaşık ıspanak
yoğurt

eşimle çıkıp yaklaşık bi 20 dk yürüdük şimdilik yavaş yavaş belimi zorlamadan
sahi sersumcum belin nasıl oldu ağrı yapıyomu hala

sabah sabah yumurta salatamı yaparken maydanozu doğradığım yeşillik makasıyla parmağımın ucunu kestim..büyük başarı valla..
geçmiş olsun kıs inşallah çok kesmemişsindir

o kadar olur canım arada

sende benim kafadasın kıs sıkılınca ne yapcağım belli olmaz aldıklarını güle güle kullan cicim

kahvaltım=peynirli omlet 2 yumurtadan eşimle yedik +2 dilim tb.ek+2 ceviz çay
öğlen=zeytin yağlı yaprak sarma yaptım büyük bir tencere sadece 1tane yedim tadına bakayım diye
malum yarın tartı günü beniim regl bitti ama sonuç ne olur bilmem
akşam=1 büyük kase cacık
kendimi iyi tuttum bugün canım bişey istemedi

günaydın güzeller..bildirim yapıp kaçıyom malum nöbet
rumuz:sersum
baş.kilo:86kg
geçen hafta kg:84.2kg
bu hafta:83.5kg
fark:-700gr
yüzde:%0.831
diyet :karışık..

regl geliyo ona rağmen gitmiş..hadi bakalım..sizler daha çok verdiniz inşallah...
N neslihansltn kolay gelsin cicim

aferim kız sersum

Bildirim zamanı benim regl i gelemedi ama günde 4 km yapan biri için sonuç aynı oldu.

Rumuz: neslihansltn
Gecen hafta:58.500
Bu hafta:58.500
Fark: 000
Hedef:53.00

Yola devam Allahın izniyle.
gelmediği içindir canım öbür hafta daha iyi sonuç alırsın inşallah

filiztoprak
b. kilo=76.6
g. hafta=74.3
bu hafta=74.8
fark=0.5
haftalık yüzde= %o.672
regl yeni bitti benimde bide fazla dikkat edemedim sonuç normal şaşırmadım
kabak çorbasına gelince yazık oldu döktüm aşırı acı olmuş içemedim mideme dokunacaktı
bidaha yapıcam tabiki çok az acılı
neslihancım kolay gelsin

RumUz:ipah2016
diyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 76.9
BU HAFTA:76.6
FARK:--300GR
YÜZDDE:0,256
Spor yok...
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67

Kızlar bu hafta çok yiyemesemde serumlar,antibiyotikler,agrikesiciler heralde etki etmiştir ..hic yoktan iyidir 300 gr napalim sanırım ders un birinci olacak bakalım son anda bi kontra atak olacak mi :)))

sabah mevye yedim bolca.
çilek falan .
öğlen yemeğim makarna 1 kase
1 kase taze fasülye.
karataya pek uymuyor ama
alışacağız inşallah

geçmiş olsun hasta mıydın
hastayken iyi beslenmek lazım. boş ver . iyileş ozaman devam .

iyisin maşallah. hadi göreyim seni sersummmmm

Gunaydin canlarim az once regl oldum cok sukur o yuzden kilo ayni gbi dursada aslinda verdigimi dusunuorum
Rumuz aaadddaaa
Baslangic 65.5
Gecen hafta 65.0
Bu hafta yine 65.0
Ideal kilo 55
Spor yuruyus
Saka gibi 2 hafyadir gramina kadar ayni ama dedigim gbi smdi adet oldum botsi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…