Simdiden koay gelsin cnmYarın liste bende hadi yarın herkesten iyi sonuçlar bekliyorum kızlar.
Bnde bugun bolcaaa meyve yedim cnmsabah mevye yedim bolca.
çilek falan .
öğlen yemeğim makarna 1 kase
1 kase taze fasülye.
karataya pek uymuyor ama
alışacağız inşallah
Olsun cnm onemli olan senin sagligin gercekten hem ona ragmen gitmisRumUz:ipah2016
diyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 76.9
BU HAFTA:76.6
FARK:--300GR
YÜZDDE:0,256
Spor yok...
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67
Kızlar bu hafta çok yiyemesemde serumlar,antibiyotikler,agrikesiciler heralde etki etmiştir ..hic yoktan iyidir 300 gr napalim sanırım ders un birinci olacak bakalım son anda bi kontra atak olacak mi :)))
saol canım nefes almakta sıkıntı vardı küçük bir burun ameliyati oldum estetik değilgeçmiş olsun hasta mıydın
hastayken iyi beslenmek lazım. boş ver . iyileş ozaman devam .
saol canım aynen ben biraz agzimi tutsam daha iyi gidecek sanırım da ancak bu kadar oluyorOlsun cnm onemli olan senin sagligin gercekten hem ona ragmen gitmis
geçmiş olsun canımcımsaol canım nefes almakta sıkıntı vardı küçük bir burun ameliyati oldum estetik değilsimdi toparlandim
saol canım aynen ben biraz agzimi tutsam daha iyi gidecek sanırım da ancak bu kadar oluyor
Kolay gelsinKızlar liste birazdan yayında
Canım eline sağlık 1.ye tebrikler @sersumUmarim eksik gedik yoktur.
iyisin maşallah. hadi göreyim seni sersummmmm
Haftanın
1. Si --- 700 ile sersum
Yüzde % 0.831
2. Si --- 300 ile ipoh2016
0.256
Haftanın aynı kalanları
Neslihansltn 58.500
Aaadddaaa 65.000
Haftanın kilo alanı
Filiztoprak +++500
%0.672
sağol canımcımmmSersum Tebrikler. Devamını dileriz.
sağol bebeemmmmCanım eline sağlık 1.ye tebrikler @sersumkupamı sana devrettim...
hepinize az kaçamaklisiz günler haftasonlari
sağol bebeemmmmSersummm tebrik ederimm cnm
geçmiş olsun canımGunaydin kizlar dun dondurma yemistim bogazlarim mahvolmus cok hasta oldum o yuzden su ana kadar bisey yiyemedim
daha iyiyim canım Allah şükür..sağolasın...sahi sersumcum belin nasıl oldu ağrı yapıyomu hala
geçmiş olsun kıs inşallah çok kesmemişsindir
o kadar olur canım arada
sende benim kafadasın kıs sıkılınca ne yapcağım belli olmaz aldıklarını güle güle kullan cicim
valla iyi tutmuşun kısskahvaltım=peynirli omlet 2 yumurtadan eşimle yedik +2 dilim tb.ek+2 ceviz çay
öğlen=zeytin yağlı yaprak sarma yaptım büyük bir tencere sadece 1tane yedim tadına bakayım diye
malum yarın tartı günü beniim regl bitti ama sonuç ne olur bilmem
akşam=1 büyük kase cacık
kendimi iyi tuttum bugün canım bişey istemedi
daha regl yeni bitti kuzum hafataya güzel gider..filiztoprak
b. kilo=76.6
g. hafta=74.3
bu hafta=74.8
fark=0.5
haftalık yüzde= %o.672
regl yeni bitti benimde bide fazla dikkat edemedim sonuç normal şaşırmadım
kabak çorbasına gelince yazık oldu döktüm aşırı acı olmuş içemedim mideme dokunacaktı
bidaha yapıcam tabiki çok az acılı
neslihancım kolay gelsin
geçmiş olsun canımGunaydin kizlar dun dondurma yemistim bogazlarim mahvolmus cok hasta oldum o yuzden su ana kadar bisey yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?