sağol canımcım hepberaber inşallahsersumcum tebrik ederim kupayı almışsın darısı başımıza
he kıs haftaya daha iyi olur inşallah
aaadddaaa geçmiş olsun canım boğazını üşütmüşsün
ipah = geçmiş olsun canım bi türlü yazamadım hep çıkıyom öle aklıma geliyor inşallah biraz daha iyisindir
aynen canım arada nefsimizi köreltmezsek daha çok yiyiyoruz..bugün koşturmaca içerisindeydik pazara gittik sonra markete ramazanlık bişeler aldık kahvaltılık falan
bugünkü kahvaltım herzamanki gibi diyete uygundu
pazardan gelincede patates kızartması yaptım sarımsaklı yoğurtlu biber köfte falan ama çok özlemişim tadını çıkardım
arada yemek lazım
unutmadan demir hapı kullanıyorum kilo yapar demiyor ama bilmiyorum tabi sonuç ne olacak
ama karatay hoca demir eksikliği olan kolay kilo veremez diyordu
o yüzden içmem lazım
Sagol canmgeçmiş olsun canım
Bugün yediklerimi yazmaya utanıyorum:)))
Ah sensiz ne yapicaz bizselam kızlar 2-3 gün gelemeyebilirim lakin misafirlerim var yatılı...koşuşturmadan..yemeklerim diyete uygun..umarım çok kaçırmam ...bugün aç kaldım çünkü sabahtan beri midem bulanıyor..dün dışarıdan kebap ve lahmacun yedik o bozdu sanırım
sabahtan beri 2 erik ve 2 bulgurlu küçük kuru dolma....neyse düzelirim sanırım..regl kapıda..karnım fena..oyy oy...
hepinizi öpüyorum..topik size emanet boş bıraqkmayın haaa
Sagol canmsersumcum tebrik ederim kupayı almışsın darısı başımıza
ipah = geçmiş olsun canım bi türlü yazamadım hep çıkıyom öle aklıma geliyor inşallah biraz daha iyisindir
iyiyim canım yazmasak ta gönüller bir düşünmen yetersersumcum tebrik ederim kupayı almışsın darısı başımıza
kolaylıklar diliyorum canım topik bize emanetselam kızlar 2-3 gün gelemeyebilirim lakin misafirlerim var yatılı...koşuşturmadan..yemeklerim diyete uygun..umarım çok kaçırmam ...bugün aç kaldım çünkü sabahtan beri midem bulanıyor..dün dışarıdan kebap ve lahmacun yedik o bozdu sanırım
sabahtan beri 2 erik ve 2 bulgurlu küçük kuru dolma....neyse düzelirim sanırım..regl kapıda..karnım fena..oyy oy...
hepinizi öpüyorum..topik size emanet boş bıraqkmayın haaa
sağol canmgeçmiş olsun canım
bende aynen canım yarın bitio ama bizimki yiyip yattıBu arada regiliyim ama eşim için sahura kalkicam.
Zor olmuştur canım Allah kabul etsin ...Selam kızlar
Hepimize hayırlı ramazanlar olsun inşallah
Bu gün sahura kalkamadık maalesef iftarda domates çorba kıymalı taze fasulye salata karpuz az önce de biraz leblebi yedim gece de Allah ne verdiyse yarın yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?