Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canımcım hepberaber inşallah
aynen canım arada nefsimizi köreltmezsek daha çok yiyiyoruz..afiyet olsun
karatay hoca doğru söyler

selam kızlar 2-3 gün gelemeyebilirim lakin misafirlerim var yatılı...koşuşturmadan..yemeklerim diyete uygun..umarım çok kaçırmam ...bugün aç kaldım çünkü sabahtan beri midem bulanıyor..dün dışarıdan kebap ve lahmacun yedik o bozdu sanırım
sabahtan beri 2 erik ve 2 bulgurlu küçük kuru dolma....neyse düzelirim sanırım..regl kapıda..karnım fena..oyy oy...
hepinizi öpüyorum..topik size emanet boş bıraqkmayın haaa

Ah sensiz ne yapicaz biz

Sagol canm

Simdi acilden geldik bogazlarim cok kotu iltihao kapmis bisey yiyemiorum.yedigimden de hic tat alamiorum kizlar bu arada herkese simdiden iyi ramazanlar

iyiyim canım yazmasak ta gönüller bir düşünmen yeter kan için kuru uzum cekirdegi denedin mi

kolaylıklar diliyorum canım topik bize emanet

Merhaba kızlar
Geçen hafta gelemedim maşum kızım 2 aylık ve artık sütten ayrılması gerekiyordu .. Hem benim için hem onun için en iyisi buydu son Zaman'larda her yerde emmek istiyor .. Dur yok bilmiyordu .. Sonuç olarak .. Bıraktırdım .. Bir hafta onu teselli ile .. Geçti .. Gezdirdik .. Oynattık .. Aklına geldi ağladı .. Ama bıraktı .. Şimdi meme de değil bana sarılarak kucağım da uyuyor .. Çok daha içten çok daha güzel .. İkimiz için de zor oldu ama başardık ..

Foruma gelmeme nedenim buydu ..

Kızlar mübarek Ramazan I şerifiniz hayırlı olsun .. Allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah ..

Bende bu günden itibaren oruçluyum .. İki yıl üstüne ( hamilelik ve emzireme dönemi) bakalım Nasıl olacak benim için .. Bir de iş var Tabiki çalışmaya da başladım ..
Bir de Bi gelişme daha ..
Göğüslerimi burada yani Hollanda da yaptırma kararı verdim . Çarşamba ilk sonra perşemebe ikinci doktor ile görüşmem var .. Ağustos gibi yaptırmayı düşünüyorum .. Kısmet .. Ağustos A kadar biraz kilo vermem lazım bu sever gerçekten ama gerçekten diyetteyim ..

Kaçamak falan yapmamaya çalışacağım .. Sizlerin de desteği ile .. Kilomu bilmiyorum .. Bilmek te istemiyorum ama perşembe günü doktor ölçecek .. Öğreneceğiz artık

Şimdilik benden bunakdar

Sahur da yediklerim : su , yoğurt , bir elma ve biraz cornflex

Akşam için de yapmayı planladığım : taze fasulye ve köfte ( eşim de diyette olduğu için bu ramazan inş kolay kolay kiloları kaybedeceğiz )

Saat 15.00 -18.00 saatleri arasında çalışmak üzere işte olacağım

Öpüldünüz
İlk gün herkese kolaylar gelsin

Kaneel hoşgeldin canım kızın artık abla olmuş darısı aralıkta oğluma.. canım gogusleri kuculteceksin ama başka bebek düşünmüyor musun deforme oluyor ya

Kahvaltı
1dilim ıspanaklı gözleme
1haşlanmış yumurta 1çatal peynir
1 kase kiraz 3bardak su

Aksam
daha çok var ..mercimek çorbası
güveç düşünüyorum salatayla

Bebeğim emiyor bakalım elimden geleni yapacagm

Mercimek çorba
salata
güveç bir dilim pide 2 kaşık yoğurt

Yarim mini magnum 2tatlı kaşığı kazandibi

Gece yatmadan meyve ...

iyi akşamlar kızlar
ve iyi ramazanlar hepimize
sahurda yedilerim = 3küçük patates+1 yumurta+3 sosis+2 tb. ekmeği peynir zeytin+çay
biraz çok oldu ama hiç acıkmadım
iftar=bir avuç kadar pide+menemen+çorba
1 avuç erik
bugün ayrıca ev temizledim hava çok sıcaktı ter içinde kaldım tuvaletler ve toz kısmetse yarına kaldı
baya bi yoruldum
sersumcum burayı düşüme canım keyfine bak kalabalığız çok şükür

Zor olmuştur canım Allah kabul etsin ...

filiztoprak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…