Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canlar nasi gdio oruc bnde dun temizlik yaptm regl bitti bugun niyetlendim ama gece bisey yemedim okulda sadece susadim hic acikmadim aksama ins taze fasulye cacik kiraz bakalim kacamak olirsa yazarim

Canlar nasi gdio oruc bnde dun temizlik yaptm regl bitti bugun niyetlendim ama gece bisey yemedim okulda sadece susadim hic acikmadim aksama ins taze fasulye cacik kiraz bakalim kacamak olirsa yazarim
İyi diyelim iyi olsunsaka bi yana susuzluk harici iyi bence bugün bide 2saat uyuyabildim super oldu

5 km tmm yatmadan önce 6 ya tamamlamak isterim bakalım.
Kızım hasta dünden beri kusuyor ve bizden çıkartmaya çalışıyorum. Bugünden beri çamaşır yıkıyorum.. biraz daha giyecek kıyafeti kalmayacak
Cok gecmis olsun cnm bnde aksam yuruyusumu yaptm iftardan snra iyi geldi

Ah sensiz ne yapicaz biz

iyiyim canım yazmasak ta gönüller bir düşünmen yeter kan için kuru uzum cekirdegi denedin mi

kolaylıklar diliyorum canım topik bize emanet

hadi geçmiş olsun kaneelim..zor olmuştur ama artık sana daha zordu..memişler için de hadi hayırlısı..umarım herşey istediğin gibi olur kısss

5 km tmm yatmadan önce 6 ya tamamlamak isterim bakalım.
Kızım hasta dünden beri kusuyor ve bizden çıkartmaya çalışıyorum. Bugünden beri çamaşır yıkıyorum.. biraz daha giyecek kıyafeti kalmayacak
geçmiş olsun canımcım
Kahvaltı
çeyrek pide tost cay
üstüne kıraz kayısı

Kızlar nerdesnz sersum vurur bizi
eferin eferin...

canlarım ben geldim....3 gün misafir bugün yolculadım harala gürele ben de nöbete geldim..yarına Allah kerim...
yorgunum ama ..napalım tatlı yorgunluk...
yediğimi içtiğimi abartmadım..ama taaa maraştan dondurma gelmiş tabee yedim..regl de geldi malum..cumaya durumum tırtgünyaa geçen haftadan daha iyi olacaktı...misafirle zor dostlar..
yarından tezi yok düzelmece diycem ama yine olmayacak çünkü hafta sonu anneme gidicez..nedir bu çektiğim offff
benden şimdilik bu kadar...hepinizi çok öptümmmm

Merhaba kizlar
Dun gelemedim kizimin kok disleri geliyor cok gec yatti agrimiz var teselli icin Anne sütü yok malum çok üzgünüz ..
Dün orucumu : krep sarma ile açtım sahur da şsever dondurma yedim ve iki kurabiye
Bu gün çalıştım , 1 saat yürüdüm ve iftarda : kıymalı protein börek ( yufkasını sırt proteinden yapıyorum ) bir dilim zar zor ve yanında salata ( çok acıkmıştım fakat yemek giyemedim )
Şimdi 3 kayısı ve portakal çayı ve büyük ihtimalle bu benim sahurum olacak ..

Bu gün ev doktorundaydım onay verdi , göğüsler için yarın estetik kliniği ile konuşma ve tarih belirleme yapacağız kısmet artık

Öptüm kızlar
İyi bakın kendinize

Evet Can'ım zor oldu ama Allah yardım ediyor .. Çabuk uyum sağladı .. Annenin memesi uf olmuş diyorum uff diyo ama hala çok istiyor .. Malum alışkanlık lardan kurtulmak çok zor ..
İnşallah Can'ım istediğim gibi yaparlarsa çok Mutlu olurum kısmet inşallah olur

hadi geçmiş olsun kaneelim..zor olmuştur ama artık sana daha zordu..memişler için de hadi hayırlısı..umarım herşey istediğin gibi olur kısss

geçmiş olsun canımcım
eferin eferin...

Aksam
1kase mercimek çorba
yoğurtlu ot kavurması
manti ama pide yk)

Kahvaltı
1kase kiraz
3erik2kaşık yoğurt

sersum iyi nöbetler. Canım bence hemen toparlaan bak bu hafta herkes eksilerde olur salma sakin bayramda giyecegimiz cicileri düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…