- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
temizlik yoruyor canım oruç oruç bide kansızlıkolunca yerlerdeyim
geçmiş olsun kuzuya çabucak atlatsın inşallah5 km tmm yatmadan önce 6 ya tamamlamak isterim bakalım.
Kızım hasta dünden beri kusuyor ve bizden çıkartmaya çalışıyorum. Bugünden beri çamaşır yıkıyorum.. biraz daha giyecek kıyafeti kalmayacak
sersumcum annenlere yakınlaşınca işin zor gitsen pastalar börekler gitmesen özlersin yada alınırlarcanlarım ben geldim....3 gün misafir bugün yolculadım harala gürele ben de nöbete geldim..yarına Allah kerim...
yorgunum ama ..napalım tatlı yorgunluk...
yediğimi içtiğimi abartmadım..ama taaa maraştan dondurma gelmiş tabee yedim..regl de geldi malum..cumaya durumum tırtgünyaa geçen haftadan daha iyi olacaktı...misafirle zor dostlar..
yarından tezi yok düzelmece diycem ama yine olmayacak çünkü hafta sonu anneme gidicez..nedir bu çektiğim offff
benden şimdilik bu kadar...hepinizi çok öptümmmm
Aynen ya pide bitiriyor benide yalniz ac kalarak ta çok kilo verilmediğini görüyoruzdün yediklerim
sahur=avuç içi kadar pide+zeytin peynir+karpuz + çay+1 yumurta
iftar=ızgara tavuk+2 hurma+çok az pide
akşam=1 şeftali
bugün sahur=sıgara böreği+karpuz+çay
akşam=sulu köfte +cacık
birazdaha toparlanmam lazım pideye dayanmak zor offffff
Bence pide almayın. Biz tahlili ekmeğe devam ediyoruz.dün yediklerim
akşam=1 şeftali
akşam=sulu köfte +cacık
İyisin maşallah.canım esim pide almadan durmaz ki tam tahıl falan yemezBizim evde herkes dökülüyor kızım dan sonra oğlum ve eşim de hasta. Benim de midem kötü ne dokundu anlamadık yada salgın var.
Acim ama yiyesim yok.
Sabah 2 yumurta tahlili ekmek üzeri krem peynir yedim o kadar
Aksam da yarım tabak dan az bulgur pilavı
sağol canımcım...iyi geçti şükür...ahh ahhh ne cicisi...bana cici mici haram 7 li rakamları görene kadar..Aksam
1kase mercimek çorba
yoğurtlu ot kavurması
mantiama pide yk)
Kahvaltı
1kase kiraz
3erik2kaşık yoğurt
sersum iyi nöbetler. Canım bence hemen toparlaan bak bu hafta herkes eksilerde olur salma sakin bayramda giyecegimiz cicileri düşün
aynen tatlım daha sık görüşüyoruz tabii güzel ama getirisi çoktemizlik yoruyor canım oruç oruç bide kansızlıkolunca yerlerdeyim
bizimki pis boğazlık canım aslındaher canımızın istediğini yemesek bile ne kadar fark eder
geçmiş olsun kuzuya çabucak atlatsın inşallah
sersumcum annenlere yakınlaşınca işin zor gitsen pastalar börekler gitmesen özlersin yada alınırlar
neyse toparlarsın canım üzülme sadece bu aralar düzenin bozulmuş bide regl olunca olur o kadar
ah o pide biz daha 1 kere aldıkdün yediklerim
akşam=1 şeftali
akşam=sulu köfte +cacık
çok geçmiş olsun canımBizim evde herkes dökülüyor kızım dan sonra oğlum ve eşim de hasta. Benim de midem kötü ne dokundu anlamadık yada salgın var.
Acim ama yiyesim yok.
Sabah 2 yumurta tahlili ekmek üzeri krem peynir yedim o kadar
Aksam da yarım tabak dan az bulgur pilavı
Canm cok dogru demissin ac kalarak kilo verilmio gercektenAynen ya pide bitiriyor benide yalniz ac kalarak ta çok kilo verilmediğini görüyoruz
Canm ya Allah kavustursun insselam kızlar liste bugün bende ama kilo durumları iyi değil sanırım..regl 5. gün..onun için moral bozmak yok
evet kızlar bundan sonra size daha çok takılıcamfilize dediğim gibi eşim tüm yaz yok..6 aylık bir görev maalesef..bu 6 ay kızımla, arada annemle geçecek hayırlısıyla inşallah...Ne diyelim Allah hayırlısını versin. .
kahvaltım
3 kuru bulgurlu kıymalı patlıcan dolması
yoğurt
çay
Kilo bildirimi
rumuz:sersum regl 5. gün
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:83.5 kg
bu hafta:84.3kg
fark:+800gr
yüzde:++%0.958
spor:yok
Bugün kızımın gösterisi var.oradanda direk anneme gidecez .Listeyi en geç 16.30 da yayınlarım bildirimler bu saate kadar gelsin lütfen
-300 yazmışım -1200grRumUz:ipah2016
diyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 76.6
BU HAFTA:75.4
FARK:--300GR
YÜZDDE:1,566
Spor yok...
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67
Canım bu verdıgm kılo ılkıki gunden sonra durdu 17saat ac kal kılo vereme çok garip gerci 1200 de iyiCanm ya Allah kavustursun ins
bize kalsa almayızda canım evdekiler dururmu hele eşimmmBence pide almayın. Biz tahlili ekmeğe devam ediyoruz.
allah kavuştursun canımselam kızlar liste bugün bende ama kilo durumları iyi değil sanırım..regl 5. gün..onun için moral bozmak yok
evet kızlar bundan sonra size daha çok takılıcamfilize dediğim gibi eşim tüm yaz yok..6 aylık bir görev maalesef..bu 6 ay kızımla, arada annemle geçecek hayırlısıyla inşallah...Ne diyelim Allah hayırlısını versin. .
kahvaltım
3 kuru bulgurlu kıymalı patlıcan dolması
yoğurt
çay
Kilo bildirimi
rumuz:sersum regl 5. gün
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:83.5 kg
bu hafta:84.3kg
fark:+800gr
yüzde:++%0.958
spor:yok
Bugün kızımın gösterisi var.oradanda direk anneme gidecez .Listeyi en geç 16.30 da yayınlarım bildirimler bu saate kadar gelsin lütfen
Amin canım...sersum hayırdır canım yurtdısı gorevı mı Allah kavuştursun
edicez tatlım başka yolu yok..bize kalsa almayızda canım evdekiler dururmu hele eşimmm
bende dün tb. ekmeğimi aldım evde kalmamıştı tek ben yiyorum fazlasını dondurucuya atıyorum taze kalıyo sahurda onu yicem
allah kavuştursun canımkilo durumları bendede tırt
ramazan bana yaramıyo zaten kilo alıyorum ara öğünlü yiyordum olsun dikkat edicem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?