Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Zor olmuştur canım Allah kabul etsin ...

filiztoprak
temizlik yoruyor canım oruç oruç bide kansızlıkolunca yerlerdeyim
bizimki pis boğazlık canım aslında her canımızın istediğini yemesek bile ne kadar fark eder

5 km tmm yatmadan önce 6 ya tamamlamak isterim bakalım.
Kızım hasta dünden beri kusuyor ve bizden çıkartmaya çalışıyorum. Bugünden beri çamaşır yıkıyorum.. biraz daha giyecek kıyafeti kalmayacak
geçmiş olsun kuzuya çabucak atlatsın inşallah

sersumcum annenlere yakınlaşınca işin zor gitsen pastalar börekler gitmesen özlersin yada alınırlar
neyse toparlarsın canım üzülme sadece bu aralar düzenin bozulmuş bide regl olunca olur o kadar

dün yediklerim
sahur=avuç içi kadar pide+zeytin peynir+karpuz + çay+1 yumurta
iftar=ızgara tavuk+2 hurma+çok az pide
akşam=1 şeftali
bugün sahur=sıgara böreği+karpuz+çay
akşam=sulu köfte +cacık
birazdaha toparlanmam lazım pideye dayanmak zor offffff

Aynen ya pide bitiriyor benide yalniz ac kalarak ta çok kilo verilmediğini görüyoruz

Bence pide almayın. Biz tahlili ekmeğe devam ediyoruz.

Bizim evde herkes dökülüyor kızım dan sonra oğlum ve eşim de hasta. Benim de midem kötü ne dokundu anlamadık yada salgın var.
Acim ama yiyesim yok.
Sabah 2 yumurta tahlili ekmek üzeri krem peynir yedim o kadar
Aksam da yarım tabak dan az bulgur pilavı

İyisin maşallah.canım esim pide almadan durmaz ki tam tahıl falan yemez

sağol canımcım...iyi geçti şükür...ahh ahhh ne cicisi...bana cici mici haram 7 li rakamları görene kadar..
aynen tatlım daha sık görüşüyoruz tabii güzel ama getirisi çok
bu yaz daha da sık olacak görüşmeler lakin eşim göreve gidiyor 6 ay yok kızım orada kalacak ben de tatilde oradayım sonrası okullar açılana kadar gidip geleceğim..
ah o pide biz daha 1 kere aldık
çok geçmiş olsun canım

selam kızlar liste bugün bende ama kilo durumları iyi değil sanırım..regl 5. gün..onun için moral bozmak yok
evet kızlar bundan sonra size daha çok takılıcam filize dediğim gibi eşim tüm yaz yok..6 aylık bir görev maalesef..bu 6 ay kızımla, arada annemle geçecek hayırlısıyla inşallah...Ne diyelim Allah hayırlısını versin..
kahvaltım

3 kuru bulgurlu kıymalı patlıcan dolması
yoğurt
çay

Kilo bildirimi

rumuz:sersum regl 5. gün
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:83.5 kg
bu hafta:84.3kg
fark:+800gr
yüzde:++%0.958
spor:yok

Bugün kızımın gösterisi var.oradanda direk anneme gidecez .Listeyi en geç 16.30 da yayınlarım bildirimler bu saate kadar gelsin lütfen

RumUz:ipah2016
diyet başlama tarihi 1 MAYIS 2016
bAŞLANGIÇ 79.2
GEÇEN HAFTA: 76.6
BU HAFTA:75.4
FARK:--300GR
YÜZDDE:1,566
Spor yok...
diyet: herşeyden az yemeye calisarak
hedef:67

Canm ya Allah kavustursun ins

Rumuz aaadddaaa
Baslangic 65
Gecen hafta 65
Bu hafta 64
Fark -1 KG
YUZDE% 1.538
Spor yuruyus
Diyet ortaya karisik
Ne yavas gdio ya bu kilolar gerci regl botince direk dusmusum o iyi sersumcum simdiden kolay gelsin

Bence pide almayın. Biz tahlili ekmeğe devam ediyoruz.
bize kalsa almayızda canım evdekiler dururmu hele eşimmm
bende dün tb. ekmeğimi aldım evde kalmamıştı tek ben yiyorum fazlasını dondurucuya atıyorum taze kalıyo sahurda onu yicem

allah kavuştursun canım kilo durumları bendede tırt
ramazan bana yaramıyo zaten kilo alıyorum ara öğünlü yiyordum olsun dikkat edicem artık

sersum hayırdır canım yurtdısı gorevı mı Allah kavuştursun
Amin canım...
edicez tatlım başka yolu yok..
Amin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…