Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin gelecegin incecik hatunlari!
Bu sabah cok mutluyum esim bana sabah sabah sooole bir bakti ve bayagi bir inceldin dediiii

Arada ben de 1 elma yedim canım hatta yarıma yakın da portakal

2 lahmacunu geçirme sorun olmaz..ben ptesi 2 lahmacun yedim eridi gitti..Hamurunu mayasız yap amakaratay öyle öneriyor..

Esim yabanci olmasina ragmen tam bir lahmacun hastasi. mayasiz yaparsam begenmez mecbur mayali yapicam. ama yanina bol yesillik koyarim ve lahmacunu az yerim.

aynen canım öyle söylüyorlar ama yurtdışında bomba falan diyolarmış turizimi bitsin diye ne üzücü

geçmiş olsun canım

Aslinda sadece medya ve politikacilar Turkiyeyi kotulemeye calisiyor. siradan insanlar, ozellikle daha once Turkiyeye gitmis olanlar genelde Turkiye hakkinda hep guzel seyler soyluyorlar.

Seylanin Gunlugu canm biberiye cayinin yag yakma ozelligi var

dun cayima biberiyede koydum.
kocaman iki su bardagi bitki cayi ictim yemekten sonra. icine zencefil, biberiye, feslegen, zerdecal, limon, defne yapragi koydum.

Harikasin valla ne diyim supersin masallah!

Kızlar bugün 100 gr verirsem aldığım bir kiloyu vermiş olucamm daha fazla versem de eksiye gecsemm ne güzel olur sersum canım tartı fotosu atsak daha iyi olmaz mi her hafta

Benim tartim kg degil lbs o yuzden koyamam malesef.

Resmen ac geziyorsun ben dayanamam bu kadar acliga. Masallah sana.

Bugün ütü günü yaptımhiiiç sevmem
öğlen yemeğim

tavuk döner
salata
şalgam suyu
süzme yoğurt

Eki Görüntüle 1903740

Menu super yine. salgam suyu cok faydali hele acilisi superr. afiyet olsun.

Ayyy ne güzel işte iltifat motivasyon kaynağı ne güzel şeyyy..

Amaaannn yap mayalı o zaman , incecik hamur zaten az yersin olur biter..

Sağol canım.. Bu aralar motivasyonum tam...Eşimin gelişi yaklaştıkça daha bi hırslanıyorum..Benimki de beni görünce waaaawww süper zayıflamışsın demeli...41 gün kaldı bu arada..
Aynen şekerim..şalgam suyuna bayılırım ve sadece acılı içerim..Hem faydalı dediğin gibi hem de metabolizmayı acayip hızlandırıyor..

Senin bitki çayları da çok faydalı olur metabolizmaya..Ben bu sıralar sadece normal çay içiyorum..Ama soğan kürü devam ettiği için benimki de iyi durumdadır.

spor yapmıyorum cnm :) bacağımdan ameliyatlıyım 13 gün falan oldu daha :)
canım karıştırdım spor meselesini seyhan yapıyordu
olsun canım sende çok istikrarlısın

e daha ne olsun
sağol canım
senin de menü gayet güzel..bu sefer bu istikrar bozulmayacak

oh maşallah bebeemm..maydanozlar ,tereler ,zeytinler....ben bu sene girmedim bu işlere ..seneye inşallah
sende onca kış hazırlığı yaptın canım az şeymi
bakalım maydanozlar ne zaman çıkacak biraz geç çıkıyomuş

bugünkü kahvaltım değişmedi aynı
öğlen=1 kase yoğurt
akşam=ciğer sote+salata
kırmızı soğan salatada çok seviyorum ama kokusu devamlı ağzıma geliyo gibi oluyo dokunuyo sanırım sabah bile hissediyom kokusunu nasıl bişey yaaa 1 tane mandalin yedim nafile
ne zaman yesem böyle kahve içeyim dedim şekersiz içemiyorum
birazdan dolapları yerleştiricem iyice temizlendi ev
yarın tartı yüzümüzü güldürsün kızlar

boş mideye yediğin zaman soğan dha fazla kokusunu hissettiriyor cnm. kahveyi de sade olrk kuru kayısı yada kuru incir ile içmeni tavsiye derim 1 parça kuru incir yda kayısı ısırıp öyle tatlandırabilirsin ağzını ben öyle öyle derken şimdi şekerli içemiyorum :)

Allah sağlıkla yemek nasip etsin canım hepimize..
Bana da çok dokunuyor soğan filizim..Çok da seviyorum..Akşam yemeğinde yememek lazım..ben çözümü öyle buldum..Sadece öğlen yiyorum ..Aman gözün aydın..Pis böcükler gelmesinler bidaha

Kızlar daha 20 dk var gören görsün yazayım dedim..bugün 17:55 -18:55 arası merkür ve güneş aynı derece ve dk da olacakmış ..Bu sürede düşüncelerinize dikkat edin olumlu düşünün ve bol bol dua edin deniliyor..15 dk var bitmesine

Akşam yemeğim halamın yaptığı dukan tarhanası..nasıl yaptığını bilmiyorum ben sadece normal çorba gibi pişirdim..
sanırım netten almış tarifi..Bir ara ben de yapıcam lakin çok güzel..

!!!DUYURU!!
Kızlar yarın listeye gönüllü lazım..Benim yola çıkma ihtimalim var..Çıkmazsam yaparım..

akşam yemeğimi yedim. yemekten önce hani şu top top lokma tatlıları var ya 1 tane ondan attım ağzıma

2 kepçe tarhana çorbası

ve

bir soğanı ince ince kıydım azıcık zeytinyağında soteledim. azıcık tuz karabiber kimyon kırmızı toz biber yarım tatlı kaşığı salça ve azıcık su ile pişirdim bunu. yarısından fazlasını yedim ama hepsini yemedim yanında 2 yemek kaşığı yoğurt ile akşam yemeği faslı da geçmiş oldu.

sersum evet cnm sutu cok tavsiye etmio ayran daha iyi tabi ama yogurt da cognenmedgi icin bisey yapmiormus ben icine corekotu ve keyen tohumu da katiorum oh mis
yazarhanim35 canm menun cok az bak ac kalmak zayiflatmio burda cok denemis biri olarak soyluorum inanki@Seylanin Gunlugu oh masallah butun yag yakici seyleri koymussun cayina cnm afiyet olsun@filiztoprak menum guzel canm ins bu hafta da eksi olirsun

A aaadddaaa ama aç değilim ki cnm ben sanırım içtiğm damar ilacı da tıkıyor beni açlık hissetmiyorum
zaten benm sorunum yemekle değil aburcubur ve fasfodd ürünleri ile birde ben kendmi kötü hissettiğim zaman mutfağa girip habire tatlı yapıyorum ehh sonra da yiyince gelsin kilolar

Y yagmur7968 veee sana geldik cnm seninkiyle benim sorun ayni bnde sekeri kesemiodum hemde hic bikere deneyim dedim sadece 2 gun dayandim suan ben fevzi gonulu takip ediorum ve inanki canim hic ama hic tatli istemio bugun 2 .gun ve ben meyve bile yemedim cnm sabah ve oglen dogru seylerle karnimi doyuruorum ikindide de sutlu kahve oh bitti masallah sana da tabsiye ederim birinci yemegi sindirmeden ikinciyi yemiorum artk

Evet kizlar benim bugunku menum
Sabah
Yulafli ekmegimden bir dilim
Cokelek
Acuka
Oglen
Tavuk salata ayran
Aksam corba yogurt badem yedim bitek onu aksam yeyeydim eyiydi ama tum gun ayaktaydim bugun yuruyus de yaptm.okulda nobetciydim masllh ogrencilerin enerjisine yetisilmio

Iyiki ac degiksin kiz fast food tatli daha ne olsun tamam yeme o zaman smdilik:)

onlar cezbedici yedikçe yediriyor :) birde tatlı ve fast foodlar yeme duyusunu tetikliyor mesela 1 tabak sebze yemeği tıkarken insanı fast food da koca bir pizzayı yiyebiliyor insan
Evet malesef oyle o zaman hemen kes canm sana guvenioruz yapabikirsin :)

Canım senin adına sevindim bende takip edebilirim ama ben motive olamsdim gitti çok iradesizim belki de kendime biraz zaman vermeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…