- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Arada ben de 1 elma yedim canım hatta yarıma yakın da portakal
2 lahmacunu geçirme sorun olmaz..ben ptesi 2 lahmacun yedim eridi gitti..Hamurunu mayasız yap amakaratay öyle öneriyor..
aynen canım öyle söylüyorlar ama yurtdışında bomba falan diyolarmış turizimi bitsin diye ne üzücü
geçmiş olsun canım
Seylanin Gunlugu canm biberiye cayinin yag yakma ozelligi var
Günaydın bebişlerrrrr...Geceyi çok şükür çooook acıkmama rağmen suyla ve ayranla atlattım..Aferin bana da
kahvaltım (öncesi soğan suyum kür de 3. gün)
süzme yoğurt
çakma dukan böreğimden
peynir zeytin
çayy
Eki Görüntüle 1903655
Kızlar bugün 100 gr verirsem aldığım bir kiloyu vermiş olucamm daha fazla versem de eksiye gecsemm ne güzel olursersum canım tartı fotosu atsak daha iyi olmaz mi her hafta
tünaydın kızlar
dün akşam kaçamak yapmadım asla. erken yattım zaten regl'm belim karnım ağrıyor diye
sabah erkenden 7 sıraları
1 tane salatalık yedim ilaç alacğm diye
ardından öğlen
yarım kaseden biraz fazla yoğurt yedim
şimdi de sade türk kahvesi içiyorum
Bugün ütü günü yaptımhiiiç sevmem
öğlen yemeğim
tavuk döner
salata
şalgam suyu
süzme yoğurt
Eki Görüntüle 1903740
Ayyy ne güzel işte iltifat motivasyon kaynağı ne güzel şeyyy..Gunaydin gelecegin incecik hatunlari!
Bu sabah cok mutluyum esim bana sabah sabah sooole bir bakti ve bayagi bir inceldin dediiii
Esim yabanci olmasina ragmen tam bir lahmacun hastasi. mayasiz yaparsam begenmez mecbur mayali yapicam. ama yanina bol yesillik koyarim ve lahmacunu az yerim.
Aslinda sadece medya ve politikacilar Turkiyeyi kotulemeye calisiyor. siradan insanlar, ozellikle daha once Turkiyeye gitmis olanlar genelde Turkiye hakkinda hep guzel seyler soyluyorlar.
dun cayima biberiyede koydum.
kocaman iki su bardagi bitki cayi ictim yemekten sonra. icine zencefil, biberiye, feslegen, zerdecal, limon, defne yapragi koydum.
Harikasin valla ne diyim supersin masallah!
Benim tartim kg degil lbs o yuzden koyamam malesef.
Resmen ac geziyorsun ben dayanamam bu kadar acliga. Masallah sana.
Menu super yine. salgam suyu cok faydali hele acilisi superr. afiyet olsun.
canım karıştırdım spor meselesini seyhan yapıyorduspor yapmıyorum cnm :) bacağımdan ameliyatlıyım 13 gün falan oldu daha :)
sende onca kış hazırlığı yaptın canım az şeymie daha ne olsun
sağol canım
senin de menü gayet güzel..bu sefer bu istikrar bozulmayacak
oh maşallah bebeemm..maydanozlar ,tereler ,zeytinler....ben bu sene girmedim bu işlere ..seneye inşallah
boş mideye yediğin zaman soğan dha fazla kokusunu hissettiriyor cnm. kahveyi de sade olrk kuru kayısı yada kuru incir ile içmeni tavsiye derim 1 parça kuru incir yda kayısı ısırıp öyle tatlandırabilirsin ağzını ben öyle öyle derken şimdi şekerli içemiyorum :)bugünkü kahvaltım değişmedi aynı
öğlen=1 kase yoğurt
akşam=ciğer sote+salata
kırmızı soğan salatada çok seviyorum ama kokusu devamlı ağzıma geliyo gibi oluyo dokunuyo sanırım sabah bile hissediyom kokusunu nasıl bişey yaaa 1 tane mandalin yedim nafile
ne zaman yesem böyle kahve içeyim dedim şekersiz içemiyorum
birazdan dolapları yerleştiricem iyice temizlendi ev
yarın tartı yüzümüzü güldürsün kızlar
Allah sağlıkla yemek nasip etsin canım hepimize..canım karıştırdım spor meselesini seyhan yapıyordu
olsun canım sende çok istikrarlısın
sende onca kış hazırlığı yaptın canım az şeymi
bakalım maydanozlar ne zaman çıkacak biraz geç çıkıyomuş
Bana da çok dokunuyor soğan filizim..Çok da seviyorum..Akşam yemeğinde yememek lazım..ben çözümü öyle buldum..Sadece öğlen yiyorum .bugünkü kahvaltım değişmedi aynı
öğlen=1 kase yoğurt
akşam=ciğer sote+salata
kırmızı soğan salatada çok seviyorum ama kokusu devamlı ağzıma geliyo gibi oluyo dokunuyo sanırım sabah bile hissediyom kokusunu nasıl bişey yaaa 1 tane mandalin yedim nafile
ne zaman yesem böyle kahve içeyim dedim şekersiz içemiyorum
birazdan dolapları yerleştiricem iyice temizlendi ev
yarın tartı yüzümüzü güldürsün kızlar
Iyiki ac degiksin kiz fast food tatli daha ne olsun tamam yeme o zaman smdilik:)
onlar cezbedici yedikçe yediriyor :) birde tatlı ve fast foodlar yeme duyusunu tetikliyor mesela 1 tabak sebze yemeği tıkarken insanı fast food da koca bir pizzayı yiyebiliyor insanIyiki ac degiksin kiz fast food tatli daha ne olsun tamam yeme o zaman smdilik:)
Evet malesef oyle o zaman hemen kes canm sana guvenioruz yapabikirsin :)onlar cezbedici yedikçe yediriyor :) birde tatlı ve fast foodlar yeme duyusunu tetikliyor mesela 1 tabak sebze yemeği tıkarken insanı fast food da koca bir pizzayı yiyebiliyor insan
pazartesinden beri ağzıma işlenmiş gıda sürmedim :)Evet malesef oyle o zaman hemen kes canm sana guvenioruz yapabikirsin :)
Canım senin adına sevindim bende takip edebilirim ama ben motive olamsdim gitti çok iradesizim belki de kendime biraz zaman vermeliyimY yagmur7968 veee sana geldik cnm seninkiyle benim sorun ayni bnde sekeri kesemiodum hemde hic bikere deneyim dedim sadece 2 gun dayandim suan ben fevzi gonulu takip ediorum ve inanki canim hic ama hic tatli istemio bugun 2 .gun ve ben meyve bile yemedim cnm sabah ve oglen dogru seylerle karnimi doyuruorum ikindide de sutlu kahve oh bitti masallah sana da tabsiye ederim birinci yemegi sindirmeden ikinciyi yemiorum artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?