Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım senin adına sevindim bende takip edebilirim ama ben motive olamsdim gitti çok iradesizim belki de kendime biraz zaman vermeliyim

Aynen cok guzel motivasyon oldu gercekten. simdi yine oglen paydosunu spor salonunda kosarak gecirdim. ofise geldim ustumu degistim benim kocis spor yapmama bayilir o yuzden hemen aldi terli kiyafetlerimi yikamaya koydu yaaa askim benimm

enerjimi yiyeceğim kalorileri bende pazara saklıyorum Seylanin Gunlugu :)

biliyorsun ben spor ve kalori hesabiyla diyet yapiyorum. simdilik bayagi basarili gidiyor. kalori hesabi bana gunluk butce veriyor ve bu butceyi asmamam gerekiyor. 10 gundur hic asmadim hatta butcenin cok cok altindayim o yuzden 2 lahmacunla bisey olmaz diye dusunuyorum. olmazsa o gun yarim saat fazla spor yaparim. lahmacum icin herseye deger.

ben de kahveyi sekersiz icemedigim icin hic icmiyorum ama inciri cok severim tavsiyeni mutlaka deniycem.

haklisin bende ac kalinca kilo veremem. esim aclik metabolizmayi yavaslatir vucut yag yakmaz der hep o yuzden biraz yemek gerekiyor ama dogru seyleri yiyip yanlislardan mesela fast food ve tatlidan ozellikle tatli iceceklerden uzak durmak gerekiyor. cok sukur ben zaten tatli sevmem ve sudan ve caydan baska bisey icmiyorum. cayida sabah kahvaltisiyla 1 bardak balli iciyorum. bali kesme dedi esim ve kesmedim. zararinda cok faydalari varmis.

burdaki amerikalilarda abur cubur kola ve fast food yuzunden 100 kisiden 80 i obez. dikatli olmak lazim. cok sukur hic sevmedigim seyler pizza falan. evde yaparsam 40 yilda bir bir dilim yerim.

onlar cezbedici yedikçe yediriyor :) birde tatlı ve fast foodlar yeme duyusunu tetikliyor mesela 1 tabak sebze yemeği tıkarken insanı fast food da koca bir pizzayı yiyebiliyor insan

fast food obezlik ve kanser tetikcisi aman dikkatli olalim.

1 saat 10 dk sporumu yaptim somonlu sandvicimi yedim bol bol su iciyorum. aksam menum hazir degil daha ama muhtemelen salata ile gecistircem cunku yemek yapmaya vaktim olmucak bu aksam kizimin karate testi var mavi kusaga gececek bu aksam,

yarinki kilom icin ben de cok heyecanliyim.

Seylanin Gunlugu bende pazar sabahtan akşama kadr dışarıda olacağım çarşıda hareket halinde o yüzden o gün kaçamak yapıp yürüyüp eritmeyi düşünüyorum :)
bnde kahveleri şekerli asla içemem hele süt tozunun son kullanma tarihi geçmiş sütlerden yapıldğını öğrendikten sonra süt tozunu hayatımdan çıkarttım

yarın tartıda hiç değilse 73 ü görmeyi planlıyorum bakalım daha bacağımın ameliyat yerlerinin şişi de inmedi sağ bacağım soldan daha şiş.
sanki serumun ve anestezinin ödemini atamadım ben vücudumdan öyle hissediyorum

!!!!!!!DUYURU!!!!!
Kızlar...Bu hafta son kez biri gönüllü yapıversin listeyiBen yola gideceğim, gitmezsem ben yaparım(Bir gönüllü arıyoruzz),artık düzenli sıraya geçiyoruz..Herkes sırasını bilecek ,düzenli yapılacak artık listemiz..Taparlandık artık di mi yaww..Ciddileşelim garii
Listeye girmek isteyen liste yapmayı kabul ederse listeye girecek.Eski kurallarımız aynen devam..Ben her perşembe listeyi hatırlatacağım ve ilk sayfada da olacak liste yapma sıramız.

.Liste yapmayı kabul etmeyenler sadece menü paylaşımı yapmaya devam edebilir tabii ki ..

Son düzenleme:
nasıl yapıyorduk listeyi

Seylanin Gunlugu bnde onceden pizzaya bayikirdim ama bigun bi tiksindim cok sukurki yemiorum artik canm sen is arasinda nasi spor yapip snra da ustynj degistirebiliosun benm oyle bi imkanim yok malesef zaten ogrenciler beni peslerinde kisturuo tum gun ayaktayim o da bi spor tabi ayriyeten yuruyus de yapiorum:)

yarın o tartıda 73 ü görmek istiyorum ama ben en azından haftada 2 kg verirsem ayın 24ünde falan kalp damarda kontrolüm var doktoruma azıcık zayıf görüneyim diyorum. 24'e 28 gün var hiç değilse 28 günde 70i görmeliyim

Gorursun cnm tabiki ama o beslenme programinla olmaz aaglikli biseyler yap cnm metobolizmani durdurcaksn

Gorursun cnm tabiki ama o beslenme programinla olmaz aaglikli biseyler yap cnm metobolizmani durdurcaksn
Sbah kahvaltı zaten yapamıyorum cnm alışkanlığım yok ilaç alıyorum diye azıcık da olsa atistiriyorum da pazartesinden sonra düzene koyacagm birde her gün tartilmayacgm yarın tartılır kg bildirimi yapar bir dha haftaya cuma tartilirim anck

Ben sut tozu zaten sevmiyorum karnimi agritiyor ama yagsiz sut koyarim bazen.

Nasil yapildigini bilmiyorum ben amaa

Aslinda evimin oldugu yerde disarda kosmayi daha cok seviyorum ama bu gunlerde sekreter olmadigi icin 9-5 arasi calismak zorundayim normalde 3 e kadar calisiyorum o yuzden mahallede kosmak icin zamanim oluyor. sekreter bulana kadar bu sekilde yapicam malesef. Ayrica Ofis esime ait. Dolayisiyla patron o oldugu icin kolay oluyor. spor salonuda yan binada. ayrica ofiste calisanlar uniformalarini yikadiklari icin camasir ve kurutma makinasi var. Kendime ait odamda var o yuzden cok Sansliyim yani

ben niye az verdim o kadr az yememe rağmen diye ağlamak istiyorum ama regl'm diyedir diye düşünüyorum

acikcasi ben kendi adima soyleyeyim 40 gun ac kalsam kilo veremem. ramazanda kilo aliyorum mesela. dogru seyler yiyip spor yapmadan mumkun olmuyor. sen spor yapamadigin icin biraz yavas vermen zaten normal. ogun aralarinda 1 kase sekersiz buharda pisirilen bal kabagida cok ise yariyor. yag yakici bitki caylarida icmelisin. yine ogun aralarinda 1 elma soy ve ye hem metabolizmani calistirir hem yag yakar. 8-10 bardak su ic mumkunse limonlu. ama spor yapmaya baslayabildigin gun yurumeye basla farki farkedeceksin.

Tamam cnm o da bi baslangic zaten oyle yap

Kızlar ilk sayfada nasıl kilo bildiriminde bulunacağımız ve yüzde hesaplama var..Yarın A aaadddaaa yapıcak görürsünüz zaten..
kilo bildirimi şu şekilde olacak
Kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg

spor:4 gün leslie gibi

Yüzde hesaplama da ilk sayfada yazıyor..ilk sayfaya bakıverin hatunlar...
A aaadddaaa canım sağolasın ben yaparım ..plan değişti gitmiyorum..haftaya gideceğim..haftaya da yeni sıramızı yaparım

Tamam cnm sorun yok yapamazsan burdayim her daim

Sucumu kabul ederek ilk ben soyleyim hic kilo veremedim
Ya böyle uzun uzadıya hesap yapmasak direk kilomuzu hedefimizi yazsak yetmez mi

Tamam cnm sorun yok yapamazsan burdayim her daim
tamam canımcım sağol..
Sucumu kabul ederek ilk ben soyleyim hic kilo veremedim
Ya böyle uzun uzadıya hesap yapmasak direk kilomuzu hedefimizi yazsak yetmez mi
Canım işin zevki orada biz topik olarak kaç yıldır böyle yapıyoruz..İstemiyorsan ,zor geliyorsa cuma listesine girmezsin,sadece menülerini paylaşır kilonu paylaşır bize bu şekilde eşlik edersin..Karar senin..Ama Cuma listesine girmek istiyorsan bu formata uymalısın...hem yarış yapıyor hem de eğleniyoruz sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…