- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Canım senin adına sevindim bende takip edebilirim ama ben motive olamsdim gitti çok iradesizim belki de kendime biraz zaman vermeliyimY yagmur7968 veee sana geldik cnm seninkiyle benim sorun ayni bnde sekeri kesemiodum hemde hic bikere deneyim dedim sadece 2 gun dayandim suan ben fevzi gonulu takip ediorum ve inanki canim hic ama hic tatli istemio bugun 2 .gun ve ben meyve bile yemedim cnm sabah ve oglen dogru seylerle karnimi doyuruorum ikindide de sutlu kahve oh bitti masallah sana da tabsiye ederim birinci yemegi sindirmeden ikinciyi yemiorum artk
Ayyy ne güzel işte iltifat motivasyon kaynağı ne güzel şeyyy..
Amaaannn yap mayalı o zaman , incecik hamur zaten az yersin olur biter..
Sağol canım.. Bu aralar motivasyonum tam...Eşimin gelişi yaklaştıkça daha bi hırslanıyorum. .Benimki de beni görünce waaaawww süper zayıflamışsın demeli ...41 gün kaldı bu arada..
Aynen şekerim..şalgam suyuna bayılırım ve sadece acılı içerim..Hem faydalı dediğin gibi hem de metabolizmayı acayip hızlandırıyor..
Senin bitki çayları da çok faydalı olur metabolizmaya..Ben bu sıralar sadece normal çay içiyorum..Ama soğan kürü devam ettiği için benimki de iyi durumdadır.
boş mideye yediğin zaman soğan dha fazla kokusunu hissettiriyor cnm. kahveyi de sade olrk kuru kayısı yada kuru incir ile içmeni tavsiye derim 1 parça kuru incir yda kayısı ısırıp öyle tatlandırabilirsin ağzını ben öyle öyle derken şimdi şekerli içemiyorum :)
sersum evet cnm sutu cok tavsiye etmio ayran daha iyi tabi ama yogurt da cognenmedgi icin bisey yapmiormus ben icine corekotu ve keyen tohumu da katiorum oh mis
yazarhanim35 canm menun cok az bak ac kalmak zayiflatmio burda cok denemis biri olarak soyluorum inanki@Seylanin Gunlugu oh masallah butun yag yakici seyleri koymussun cayina cnm afiyet olsun@filiztoprak menum guzel canm ins bu hafta da eksi olirsun
onlar cezbedici yedikçe yediriyor :) birde tatlı ve fast foodlar yeme duyusunu tetikliyor mesela 1 tabak sebze yemeği tıkarken insanı fast food da koca bir pizzayı yiyebiliyor insan
Supersin alkisss1 sigara ve 1 fincan nescafe ile benim gün bitti :)
nasıl yapıyorduk listeyi!!!!!!!DUYURU!!!!!Kızlar...Bu hafta son kez biri gönüllü yapıversin listeyiBen yola gideceğim, gitmezsem ben yaparım(Bir gönüllü arıyoruzz ),artık düzenli sıraya geçiyoruz. .Herkes sırasını bilecek ,düzenli yapılacak artık listemiz..Taparlandık artık di mi yaww..Ciddileşelim garii
Listeye girmek isteyen liste yapmayı kabul ederse listeye girecek.Eski kurallarımız aynen devam..Ben her perşembe listeyi hatırlatacağım ve ilk sayfada da olacak liste yapma sıramız.
.Liste yapmayı kabul etmeyenler sadece menü paylaşımı yapmaya devam edebilir tabii ki ..
Gorursun cnm tabiki ama o beslenme programinla olmaz aaglikli biseyler yap cnm metobolizmani durdurcaksnyarın o tartıda 73 ü görmek istiyorum ama benen azından haftada 2 kg verirsem ayın 24ünde falan kalp damarda kontrolüm var doktoruma azıcık zayıf görüneyim diyorum. 24'e 28 gün var hiç değilse 28 günde 70i görmeliyim
Sbah kahvaltı zaten yapamıyorum cnm alışkanlığım yok ilaç alıyorum diye azıcık da olsa atistiriyorum da pazartesinden sonra düzene koyacagm birde her gün tartilmayacgm yarın tartılır kg bildirimi yapar bir dha haftaya cuma tartilirim anckGorursun cnm tabiki ama o beslenme programinla olmaz aaglikli biseyler yap cnm metobolizmani durdurcaksn
Seylanin Gunlugu bende pazar sabahtan akşama kadr dışarıda olacağım çarşıda hareket halinde o yüzden o gün kaçamak yapıp yürüyüp eritmeyi düşünüyorum :)
bnde kahveleri şekerli asla içemem hele süt tozunun son kullanma tarihi geçmiş sütlerden yapıldğını öğrendikten sonra süt tozunu hayatımdan çıkarttım
!!!!!!!DUYURU!!!!!Kızlar...Bu hafta son kez biri gönüllü yapıversin listeyiBen yola gideceğim, gitmezsem ben yaparım(Bir gönüllü arıyoruzz ),artık düzenli sıraya geçiyoruz. .Herkes sırasını bilecek ,düzenli yapılacak artık listemiz..Taparlandık artık di mi yaww..Ciddileşelim garii
Listeye girmek isteyen liste yapmayı kabul ederse listeye girecek.Eski kurallarımız aynen devam..Ben her perşembe listeyi hatırlatacağım ve ilk sayfada da olacak liste yapma sıramız.
.Liste yapmayı kabul etmeyenler sadece menü paylaşımı yapmaya devam edebilir tabii ki ..
Seylanin Gunlugu bnde onceden pizzaya bayikirdim ama bigun bi tiksindim cok sukurki yemiorum artik canm sen is arasinda nasi spor yapip snra da ustynj degistirebiliosun benm oyle bi imkanim yok malesef zaten ogrenciler beni peslerinde kisturuo tum gun ayaktayim o da bi spor tabi ayriyeten yuruyus de yapiorum:)
ben niye az verdim o kadr az yememe rağmen diye ağlamak istiyorum ama regl'm diyedir diye düşünüyorum
Tamam cnm o da bi baslangic zaten oyle yapSbah kahvaltı zaten yapamıyorum cnm alışkanlığım yok ilaç alıyorum diye azıcık da olsa atistiriyorum da pazartesinden sonra düzene koyacagm birde her gün tartilmayacgm yarın tartılır kg bildirimi yapar bir dha haftaya cuma tartilirim anck
Tamam cnm sorun yok yapamazsan burdayim her daimKızlar ilk sayfada nasıl kilo bildiriminde bulunacağımız ve yüzde hesaplama var..Yarın A aaadddaaa yapıcak görürsünüz zaten..
kilo bildirimi şu şekilde olacak
Kilo bildirim formatı
rumuz:sersumA aaadddaaa canım sağolasın
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
spor:4 gün leslie gibi
Yüzde hesaplama da ilk sayfada yazıyor..ilk sayfaya bakıverin hatunlar...
ben yaparım ..plan değişti gitmiyorum..haftaya gideceğim..haftaya da yeni sıramızı yaparım
tamam canımcım sağol..Tamam cnm sorun yok yapamazsan burdayim her daim
Canım işin zevki orada biz topik olarak kaç yıldır böyle yapıyoruz..İstemiyorsan ,zor geliyorsa cuma listesine girmezsin,sadece menülerini paylaşır kilonu paylaşır bize bu şekilde eşlik edersin..Karar senin.Sucumu kabul ederek ilk ben soyleyim hic kilo veremedim
Ya böyle uzun uzadıya hesap yapmasak direk kilomuzu hedefimizi yazsak yetmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?