- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
çok iyi canım çok istikrarlısın zaten sporda yapıyosun olacak inşallhKızlar 3 günde 1.5 kg nasıl sizce 75.5 falandim pazartesi başladığımda bugün 3. Günüm ama regl oldum birde yarım saat önce tartildigimda tok karnına 74.00 kg geliyorum
spor yapmıyorum cnm :) bacağımdan ameliyatlıyım 13 gün falan oldu daha :)çok iyi canım çok istikrarlısın zaten sporda yapıyosun olacak inşallh
e daha ne olsunKızlar 3 günde 1.5 kg nasıl sizce 75.5 falandim pazartesi başladığımda bugün 3. Günüm ama regl oldum birde yarım saat önce tartildigimda tok karnına 74.00 kg geliyorum
sağol canımsersumcum bu aralar çok iyi gidiyosun maşallh
kahvaltım aynı canlar değişiklik yaparsam yazarım
öğlen yöresel pazar vardı oraya gittik busefer bişey almadık
bazı şeylerin tadına baktık çok az az
akşamda haşlama tavuk+turşu +tavuklu pilavda vardı sadece 2 kaşık aldım
ara olarakda 1 meyve
bu arda 3 kilo zeytin almıştım geçen hafta onun suyunu değiştiriyorum acısı çıkınca yapıcam
bu haftada biberiye turşusu yapıcam çok severek yiyoruz yetmiyo
uzun saksılarım vardı onlara maydanoz ve tere tohumu aldım yarında onları ekicem
aloveralarım vardı onların saksısını değiştiricem uğraşmaca
Cok gecmis olsun cnm dikkat et caninin bisey istmemesi cok guzelmide bulantısı karın ağrısı bel ağrısı ölüyorum resmen farkında olmadan sanırım üşüttüm ameliyat zamanı
Aksam yememek gercekten cok etkili acikirsaniz yogurt yiyebikirsiniz sindirimi etkilemiormusAmin canım Allah cumlemizi korusunevet bence de ara vermek ise yarıyor dünkü kacamaklar a rağmen akşam yemedigim için bir kaç yuzgr gitmiş hafta sonu aldığım bir kiloyu vermek üzere yım kızlar yani bu hafta aynı olsam yeter
Alkissss cok iyiKızlar 3 günde 1.5 kg nasıl sizce 75.5 falandim pazartesi başladığımda bugün 3. Günüm ama regl oldum birde yarım saat önce tartildigimda tok karnına 74.00 kg geliyorum
Aferin kıss.ama o içerideki poğaça kek gel ye beni diyorsersum ama yemeyeceğim :) gündüz gözüm kapalı dayandıysam şimdi de dayanırım. en iyisi 1 saat sabredip sonra uyumak
Yoğurtdan ziyade ayran canım..karatay öyle diyor..sütü bile zorda kalmadıkça içmeyin diyor..Ayran en etkisizi bu konuda..Aksam yememek gercekten cok etkili acikirsaniz yogurt yiyebikirsiniz sindirimi etkilemiormus
BravosssAnca geldim kizlar bugun butun doguda neti kestiler yeni geldi sabahtan snra giremedim oglen tavuk ayran aksam da bi avuc antep badem sutlu kahve
Bugün poğaça yaptm iki çeşit
kek yaptım patates salatası yaptım
ama hep misafirlere kendim sadece ceviz kadar kekten ısırdım. birde açma yaptım kardeşime okula götürsün diye ama ona da ağzımı sürmedim :)
inşallah gece de kaçamak yapmazsam regl olmama rağmen diyette 3.günüm kaçamaksız bitecek :)
Bugün poğaça yaptm iki çeşit
kek yaptım patates salatası yaptım
ama hep misafirlere kendim sadece ceviz kadar kekten ısırdım. birde açma yaptım kardeşime okula götürsün diye ama ona da ağzımı sürmedim :)
inşallah gece de kaçamak yapmazsam regl olmama rağmen diyette 3.günüm kaçamaksız bitecek :)
Çok iyiKızlar 3 günde 1.5 kg nasıl sizce 75.5 falandim pazartesi başladığımda bugün 3. Günüm ama regl oldum birde yarım saat önce tartildigimda tok karnına 74.00 kg geliyorum
Yarın tartida eksi goruceksin eminimGünaydın bebişlerrrrr...Geceyi çok şükür çooook acıkmama rağmen suyla ve ayranla atlattım..Aferin bana da
kahvaltım (öncesi soğan suyum kür de 3. gün)
süzme yoğurt
çakma dukan böreğimden
peynir zeytin
çayy
Eki Görüntüle 1903655
inşallah canım
Yarın tartida eksi goruceksin eminim
döv döv nereye kadarKızlar dün çaylı ıslak kek yapmış tim maalesef kacirfim yine ama akşam bir kase erişte çorbası yedim sadece telâfi için
Kahvaltıda
Patates li omlet
Domates
Peynir
Zeytin
Bir kaç dilim helva
İki dilim kek yine yedim dayanamadım artık yapabilecek bir şey yok tatlıyı birakamiyotum bende başka yerden kisicam bir şekilde telâfi etmeye çalışicam
Bildirimin altına isteyen tartı fotosu atar canım..Ama format aynı olsun..Yıllardır bu şekilde yapıyoruz biz..BozulmazKızlar bugün 100 gr verirsem aldığım bir kiloyu vermiş olucamm daha fazla versem de eksiye gecsemm ne güzel olursersum canım tartı fotosu atsak daha iyi olmaz mi her hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?