Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar 3 günde 1.5 kg nasıl sizce 75.5 falandim pazartesi başladığımda bugün 3. Günüm ama regl oldum birde yarım saat önce tartildigimda tok karnına 74.00 kg geliyorum
e daha ne olsun
sağol canım
senin de menü gayet güzel..bu sefer bu istikrar bozulmayacak

oh maşallah bebeemm..maydanozlar ,tereler ,zeytinler....ben bu sene girmedim bu işlere ..seneye inşallah

Aksam yememek gercekten cok etkili acikirsaniz yogurt yiyebikirsiniz sindirimi etkilemiormus

Anca geldim kizlar bugun butun doguda neti kestiler yeni geldi sabahtan snra giremedim oglen tavuk ayran aksam da bi avuc antep badem sutlu kahve

ama o içerideki poğaça kek gel ye beni diyor sersum ama yemeyeceğim :) gündüz gözüm kapalı dayandıysam şimdi de dayanırım. en iyisi 1 saat sabredip sonra uyumak
Aferin kıss..yeseydin falaka zopa geliyordu
Aksam yememek gercekten cok etkili acikirsaniz yogurt yiyebikirsiniz sindirimi etkilemiormus
Yoğurtdan ziyade ayran canım..karatay öyle diyor..sütü bile zorda kalmadıkça içmeyin diyor..Ayran en etkisizi bu konuda..
Anca geldim kizlar bugun butun doguda neti kestiler yeni geldi sabahtan snra giremedim oglen tavuk ayran aksam da bi avuc antep badem sutlu kahve
Bravosss

harikasin

harikasin

Kızlar dün çaylı ıslak kek yapmış tim maalesef kacirfim yine ama akşam bir kase erişte çorbası yedim sadece telâfi için
Kahvaltıda
Patates li omlet
Domates
Peynir
Zeytin
Bir kaç dilim helva
İki dilim kek yine yedim dayanamadım artık yapabilecek bir şey yok tatlıyı birakamiyotum bende başka yerden kisicam bir şekilde telâfi etmeye çalışicam

Kızlar bugün 100 gr verirsem aldığım bir kiloyu vermiş olucamm daha fazla versem de eksiye gecsemm ne güzel olur sersum canım tartı fotosu atsak daha iyi olmaz mi her hafta

Yarın tartida eksi goruceksin eminim
inşallah canım
döv döv nereye kadarŞaka bir yana zaten senin fazla kilon yoktu zaten kendini biliyorsun..idare edicen artık napalım
Kızlar bugün 100 gr verirsem aldığım bir kiloyu vermiş olucamm daha fazla versem de eksiye gecsemm ne güzel olur sersum canım tartı fotosu atsak daha iyi olmaz mi her hafta
Bildirimin altına isteyen tartı fotosu atar canım..Ama format aynı olsun..Yıllardır bu şekilde yapıyoruz biz..Bozulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…