Sagol cnmGeçmiş olsun
Çok iyi gidiyor Sun canım ya keşke ben de biraz iradeli olsam gerçi dün gece açlıktan bayıldım yemedim ama bu saatlerde çayla kacamaklar yapıyorumselam kızlar...
öğlen
tavuk ciğer soteli salata
ayran
çok yemedim canım istemedi..az önce de sade Türk kahvesi yanında 1 parça bitter..
Geçmiş olsun canımmide bulantısı karın ağrısı bel ağrısı ölüyorum resmen farkında olmadan sanırım üşüttüm ameliyat zamanı
Amin canım Allah cumlemizi korusunCanım en az 5 gün üst üste yapmalısın ki etkisi olsun..ben geçen sefer 5 gün yapmıştım ve kilo verişimi hızlandırmıştı..2 kiloya yakın gitmişti..
aminn
Ben eşim gittiğinden beri öyleyim canım..neyseki işe gitmiyorum..yoksa uykusuzluk çekilmez..Aman dikkat bize de girmişti hırsız Allah korusun..
Çevre bize karşı sanki
Karaty da en az 3-4 saat diyor canım..ne kadar ara olursa o kadar iyi..
Geçmiş olsun canım
Sanki bütün mahalle benim zayıflama kararından haberdar beni döndürmek için seferber biri diyor gel köfte yogiralim biri diyor bulamaç yapalım biri diyor... hepte zaafimin olduğu şeyler
Gunaydin kizlar bugun ezandan snra yuruyuse ciktim geldim kahvalti yaptm dus aldm okula geldim sabah
Biberiye cayi
Yulafli ekmegime peynirli ve hindi fumeli tost yaptm
Canım en az 5 gün üst üste yapmalısın ki etkisi olsun..ben geçen sefer 5 gün yapmıştım ve kilo verişimi hızlandırmıştı..2 kiloya yakın gitmişti..
aminn
Karaty da en az 3-4 saat diyor canım..ne kadar ara olursa o kadar iyi..
regl olmuşum ben ayy belim kopuyor kızlar.
sabah 3 dilim elma
öğlene yakın 1 kupa ada çayı
misafir gelecek diye
havuçlu tarçınlı kek ile iki çeşit poğaça birde patates salatası yaptım
ama hiç canım bile istemedi.
birazdan 1 tane sade türk kahvemi içerim
mide bulantısı karın ağrısı bel ağrısı ölüyorum resmen farkında olmadan sanırım üşüttüm ameliyat zamanı
koca bir tabak karışık mevsim salatası yedim sanırım salata konusunda aç gözlü davrandımy
emek tabağına doldurup nar ekşisi döktüm mis gibi oldu ekşi ekşi.
1 yemek kaşığı da patates salatası ekledim
2 kepçe de limonlu yeşil mercimek çorbası içtim ohh mis gibi doydum.
erken yiyorum ben akşam yemeğini 6.30 ile 7 arası ilaç alıyorum
afiyet olsun :)Su an ofisteyim hala sekreter bulamadik o yuzden butun is bana kaldi. Bu guzel havalarda disari cikip kosmaya vaktim olmuyor.
oglen dunden kalan sandvic ve corbayi bitiricem bilgisayarimin basinda ve ogle paydosunda yine spor salonuna kacicam 1 saat
Dun aksam zeytinyagli biber dolmasi ve etli bamya yapmistim. ikisinden de az az yedim bu aksam yine menum ayni olacak.
Allah izin verirse bu hafta sonu lahmacun yapicam cok ozledim cunku. insallah abartmam yoksa verdigim kilolar geri gelir.
Arada ben de 1 elma yedim canım hatta yarıma yakın da portakalTatil oldugunda mutlaka deniycem sogan kurunu insallah.
ogun arasi en az 3-4 saat ara vermek gerekiyor dogru ama bir adet elma yerseniz hem yag yakiyor hem de aclik hissini gideriyor. ustelik metabulizmayi calistiriyor. aklinizda olsun.
ohhh masallah.
Gecmis olsun canim bende gecen hafta oyleydim.
Salataya bende bayiliyorum. helede yaninda balik varsa.
2 lahmacunu geçirme sorun olmaz..ben ptesi 2 lahmacun yedim eridi gitti..Hamurunu mayasız yap amaSu an ofisteyim hala sekreter bulamadik o yuzden butun is bana kaldi. Bu guzel havalarda disari cikip kosmaya vaktim olmuyor.
oglen dunden kalan sandvic ve corbayi bitiricem bilgisayarimin basinda ve ogle paydosunda yine spor salonuna kacicam 1 saat
Dun aksam zeytinyagli biber dolmasi ve etli bamya yapmistim. ikisinden de az az yedim bu aksam yine menum ayni olacak.
Allah izin verirse bu hafta sonu lahmacun yapicam cok ozledim cunku. insallah abartmam yoksa verdigim kilolar geri gelir.
kardeşim burger'ın patatesinin yarısını teklif etti kabul etmedim ayy çokta severim bol mayonezli ketçaplı
aynen canım öyle söylüyorlar ama yurtdışında bomba falan diyolarmış turizimi bitsin diye ne üzücüSadece hafta sonlari yapsam ise yaramaz herhalde. Calistigim icin hafta ici yapmam imkansiz.
LPG li arac patlamis sanirim teror saldirisi degilmis. Bende sosyal medyada gordum. Allahim korusun
geçmiş olsun canımmide bulantısı karın ağrısı bel ağrısı ölüyorum resmen farkında olmadan sanırım üşüttüm ameliyat zamanı
Sağol cnmaynen canım öyle söylüyorlar ama yurtdışında bomba falan diyolarmış turizimi bitsin diye ne üzücü
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?