Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...

öğlen

tavuk ciğer soteli salata
ayran

çok yemedim canım istemedi..az önce de sade Türk kahvesi yanında 1 parça bitter..
Çok iyi gidiyor Sun canım ya keşke ben de biraz iradeli olsam gerçi dün gece açlıktan bayıldım yemedim ama bu saatlerde çayla kacamaklar yapıyorum

Amin canım Allah cumlemizi korusun evet bence de ara vermek ise yarıyor dünkü kacamaklar a rağmen akşam yemedigim için bir kaç yuzgr gitmiş hafta sonu aldığım bir kiloyu vermek üzere yım kızlar yani bu hafta aynı olsam yeter

teşekkür ederim kızlar 2 parça kızarmış patates ile ceviz büyüklüğünde kek yedim akşam üzeri. birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim. öğleden sonra 1 fincan sade türk kahvesi ile 1 şişe soda içtim

koca bir tabak karışık mevsim salatası yedim sanırım salata konusunda aç gözlü davrandım y

emek tabağına doldurup nar ekşisi döktüm mis gibi oldu ekşi ekşi.

1 yemek kaşığı da patates salatası ekledim

2 kepçe de limonlu yeşil mercimek çorbası içtim ohh mis gibi doydum.

erken yiyorum ben akşam yemeğini 6.30 ile 7 arası ilaç alıyorum

Bugün poğaça yaptm iki çeşit

kek yaptım patates salatası yaptım

ama hep misafirlere kendim sadece ceviz kadar kekten ısırdım. birde açma yaptım kardeşime okula götürsün diye ama ona da ağzımı sürmedim :)

inşallah gece de kaçamak yapmazsam regl olmama rağmen diyette 3.günüm kaçamaksız bitecek :)

Sanki bütün mahalle benim zayıflama kararından haberdar beni döndürmek için seferber biri diyor gel köfte yogiralim biri diyor bulamaç yapalım biri diyor... hepte zaafimin olduğu şeyler

Ohh masallah super! Sana hem acidim hem de ozendim.
Gunaydin kizlar bugun ezandan snra yuruyuse ciktim geldim kahvalti yaptm dus aldm okula geldim sabah
Biberiye cayi
Yulafli ekmegime peynirli ve hindi fumeli tost yaptm

Biberiyeyi kendim yetistiriyorum ama caya koymuyordum. ne ise yariyor acaba? ben genelde defne yapragi ve zencefille cay yapiyorum.

Tatil oldugunda mutlaka deniycem sogan kurunu insallah.
ogun arasi en az 3-4 saat ara vermek gerekiyor dogru ama bir adet elma yerseniz hem yag yakiyor hem de aclik hissini gideriyor. ustelik metabulizmayi calistiriyor. aklinizda olsun.

ohhh masallah.

mide bulantısı karın ağrısı bel ağrısı ölüyorum resmen farkında olmadan sanırım üşüttüm ameliyat zamanı

Gecmis olsun canim bende gecen hafta oyleydim.

Salataya bende bayiliyorum. helede yaninda balik varsa.

Su an ofisteyim hala sekreter bulamadik o yuzden butun is bana kaldi. Bu guzel havalarda disari cikip kosmaya vaktim olmuyor.
oglen dunden kalan sandvic ve corbayi bitiricem bilgisayarimin basinda ve ogle paydosunda yine spor salonuna kacicam 1 saat

Dun aksam zeytinyagli biber dolmasi ve etli bamya yapmistim. ikisinden de az az yedim bu aksam yine menum ayni olacak.
Allah izin verirse bu hafta sonu lahmacun yapicam cok ozledim cunku. insallah abartmam yoksa verdigim kilolar geri gelir.

afiyet olsun :)

Arada ben de 1 elma yedim canım hatta yarıma yakın da portakal

2 lahmacunu geçirme sorun olmaz..ben ptesi 2 lahmacun yedim eridi gitti..Hamurunu mayasız yap amakaratay öyle öneriyor..

kardeşim burger'ın patatesinin yarısını teklif etti kabul etmedim ayy çokta severim bol mayonezli ketçaplı

Sadece hafta sonlari yapsam ise yaramaz herhalde. Calistigim icin hafta ici yapmam imkansiz.

LPG li arac patlamis sanirim teror saldirisi degilmis. Bende sosyal medyada gordum. Allahim korusun
aynen canım öyle söylüyorlar ama yurtdışında bomba falan diyolarmış turizimi bitsin diye ne üzücü

mide bulantısı karın ağrısı bel ağrısı ölüyorum resmen farkında olmadan sanırım üşüttüm ameliyat zamanı
geçmiş olsun canım

sersumcum bu aralar çok iyi gidiyosun maşallh
kahvaltım aynı canlar değişiklik yaparsam yazarım
öğlen yöresel pazar vardı oraya gittik busefer bişey almadık
bazı şeylerin tadına baktık çok az az
akşamda haşlama tavuk+turşu +tavuklu pilavda vardı sadece 2 kaşık aldım
ara olarakda 1 meyve
bu arda 3 kilo zeytin almıştım geçen hafta onun suyunu değiştiriyorum acısı çıkınca yapıcam
bu haftada biberiye turşusu yapıcam çok severek yiyoruz yetmiyo
uzun saksılarım vardı onlara maydanoz ve tere tohumu aldım yarında onları ekicem
aloveralarım vardı onların saksısını değiştiricem uğraşmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…