- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Selamun aleykum laptobum bozuktu giremedim ama bu süre de cok guzel seyler yaptım kendim için 2 haftadır spora gdiyorum salona yazıldım 1 ay da yag oranım %44 ten %36 ya düştü bu ara diyete pek uyamıyorum sınavlarım yaklasıyo gecem gunduzume girdi fakat düzenli spor yapıyorum inceldiğğimi hissediyorum bir de annem Kinoa die toz içeck almıs Herbalife gibi mama seklinde öglenleri onu yiyorum artık bakalm faydası olacakmı
dün manavgata gittik eşimle iiş görüşşmesi için
bide burada su kesintisi olcakmış 3 gün yokmuş su
su doldurmak için bişeyler aldık onlarla uğraştım dün
diğer ufak tefek şeylleriş hep doldurmuştum bugünde kesilmiş
nasıl dayanıcaz bilmem çok zor olacak
temizlik kovamı ayrı doldurmuşştum bugün evşi süpürüp silicem
kaç gündür dışardayız o yüzdende gelemedim buraya eşim evde olunca devamlı bişey çıkıyo benide sürüklüyo
kahvaltımı henüz yapmadım aynı oluur büyük ihtimal
tekrar gelirim akşamı düşünmedim henüz
Olsun canım..sen arada takıl yine de bize arayı uzatmaSersum canım Listeye de ekledin beni ama olmuyor sizi takip edicem hakkını helal et
inşallah canım...İyi çok şükür şimdilik tomografi sonuçlarını bekliyoruz.inşallah iyi çıkacak1. mizi ben de tebrik ediyorum.
sersum. seni de eksilerde görmek istiyorum. git gite eksilerde görmek istiyorum her hafta yalnız .
babacığın nasıl oldu sersum cuğum. iyidir inşallah
ceza verilmiştir canım..döner sonra@sabahvesen in hesabi nie pasif anlamadim
Kendimi bugün biraz zayıflamış hissediyorum ama alçak baskulöyle demiyor bazen eşimden şüpheleniyorum acaba oynuyor mu
Ayy benimki de çok dökülüyor sinirrr..bende kaçırdım canım bu ara regl kapıda tatlı isteği tavan yaptı azucuk bişeler yedim
en sevmediğim şey saç bizdede çok oluyo benimde çok dökülüyo
Hadi hayırlı işleri olsun inşallah canım...dün manavgata gittik eşimle iiş görüşşmesi için
bide burada su kesintisi olcakmış 3 gün yokmuş su
su doldurmak için bişeyler aldık onlarla uğraştım dün
diğer ufak tefek şeylleriş hep doldurmuştum bugünde kesilmiş
nasıl dayanıcaz bilmem çok zor olacak
temizlik kovamı ayrı doldurmuşştum bugün evşi süpürüp silicem
kaç gündür dışardayız o yüzdende gelemedim buraya eşim evde olunca devamlı bişey çıkıyo benide sürüklüyo
kahvaltımı henüz yapmadım aynı oluur büyük ihtimal
tekrar gelirim akşamı düşünmedim henüz
canım güzel güzel sonuçlar alırsınız İnşallah Allah ın izniyle.Olsun canım..sen arada takıl yine de bize arayı uzatma
inşallah canım...İyi çok şükür şimdilik tomografi sonuçlarını bekliyoruz.inşallah iyi çıkacak
ceza verilmiştir canım..döner sonra
bak seeen yapar mı öyle şeyler
Ayy benimki de çok dökülüyor sinirrr..
Hadi hayırlı işleri olsun inşallah canım...
Offf susuzluk çok fenaaa..Allah yardımcın olsun canım ..
Sagol sersumcum ugramaya calis ama ozletme kendiniselam kızlar...gelemedim kusura kalmayın..Yarın da kilomu bildirebilirim inşallah..Olmazsa idare edin misafirim var malum..Ama kaçamak yapmadımYarın annemlere gidiyorum..p.tesi dönücem..hayırlısıyla kaçamaksız inşallah
naber addaaaaSagol sersumcum ugramaya calis ama ozletme kendini
Amin canım.. çok şükür minimal de olsa küçülme varmış kitlede çok mutlu oldukcanım güzel güzel sonuçlar alırsınız İnşallah Allah ın izniyle.
Siz benim yerimi aratmazsınız canımcımSagol sersumcum ugramaya calis ama ozletme kendini
Iyuyim cnm ya nerelerdesin ozledim seni benim tam gaz devam edio kilo verme maratonu sen nasilsin koruyabilio musinnaber addaaaa
Iner o bikac gune cnm yarin sis cikarsan da sakin takma sular gelmis oh ne guzelgözünaydın sersumcum sevindim babana
halanda kafa dengiymiş iyi senin için
kızlar sular geldi inşallah gitmez
bu arada regl oldum çok şişim
kahvaltım=bugün omletti yanında çay
akşam=köfte salata
canım koruyamadım tabi.Iyuyim cnm ya nerelerdesin ozledim seni benim tam gaz devam edio kilo verme maratonu sen nasilsin koruyabilio musin
aaa benim 10 yaşındaki oğlan istiyor xbox . iyi olmuş . ne güzel faydalan işteKizlar ya esim xbox almis nasi sevndim aksamlari aciorum cardio dans esiorum havalar soguk sadece disarda 30 dk yuruyebikiodum kosu bandim var ama suan dans etmek daha guzel geldi bna
oy kuzum ço k sevindim. Allah şifa versin inşallah babacığına ve bütün hastalara.Amin canım.. çok şükür minimal de olsa küçülme varmış kitlede çok mutlu olduk
Siz benim yerimi aratmazsınız canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?