@demirleke canim ben de ilk 55 e dustugum zamanlar inanki yiyerek dusmustum manken gibiydim snra yemek olayini hayatimdan cikardim elimin altinda ne varsa ondan tukettim cerez nescafe yada ne varsa snrq da yavas ya as almaya basladim yani yaklasik 1.5 yil hic yemek yemedim diyebilirim smdi bu yil yeniden yemek yemege basladim
rumuz:sabahvesen
diyeti:karışık
başlangıç kilo:75.5
baş.tarihi:24 Ekim 2016
geçen hafta:73.500
bu hafta:72.00
fark:-1.500
yüzde:%2,04
ilk hedef:68
spor:yok
filiztoprak
b. kilo= 75.2
g. hafta=73.0
bu hafta= 74.5
fark=1.5
haftalık yüzde= 2.054
spor=yok
regl oldum çok şişim eşimde şaşırıyo senin karnın böyle olmazdı diyo malesef miyom hastası olalı hep böyleyim ağrısı ona keza çekilir gibi deyil haplarla atlatıyorum 10 gün sürüyor
sizler vermişinizdir umarım
rumuz:sabahvesen
diyeti:karışık
başlangıç kilo:75.5
baş.tarihi:24 Ekim 2016
geçen hafta:73.500
bu hafta:72.00
fark:-1.500
yüzde:%2,04
ilk hedef:68
spor:yok
@demirleke canm valla bi ileri iki geri ferken ramazandan oncesinden basladm vermeye ama o zaman 68.5 tum tabiki ben istioorum ki bi beslenme duzeni kurarak verim az yiyerek 2 hafta da veririm ama geri alirim ilk 55 e dustugumde yiyerek vermistim cnku
EVET BU HAFTAKI LISTEMIZZZ KIZLAR
KILO VERENLER
1. SABAHVESEN -1.500 KG
2.AAADDDAAA -300 GR
3.SERSUM- 200 GR
KILO ALANLAR
FILIZTOPRAK +1.500 KG
evet 1.mizi tebrik ediruz ins haftaya hepimiz guzel guzel veririz kizlar seylanin gunlugu yok gelirse ekleriz sanirim saat farkindan dolayi
Kusura bakmayın kızlar malum saat farkı, spor, alışveriş falan derken anca girebildim. Arabamın tekerine çivi girmiş habire inip duruyordu onu getirdim servise. Değiştiriyorlar bende beklerken vakit geçsin diye nette dolaşıyorum.
Ben bu hafta az vermişim üç gün lahmacun yedim birde iki gün spor yapmadım sonuç berbat.
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 56.800
Bu hafta : 56.450
Fark: 350 gr yani hedeflediğim kadar veremedim çok kızgınım.
52 kilo olana kadar lahmacun yasak bana yemiycem
Kızlar selam...bugün babamın sonuçları çıktı çok şükür iyiye gidiyorAllah ihtiyacı olan herkese şifa versin.
bugün halamla Kızılaya gittik bol bol yürüdük sadece kahve içtik okaaa
akşam yemeğim
5 adet çinekop
salata 3 adet çiğköfte
EVET BU HAFTAKI LISTEMIZZZ KIZLAR
KILO VERENLER
1. SABAHVESEN -1.500 KG
2.AAADDDAAA -300 GR
3.SERSUM- 200 GR
KILO ALANLAR
FILIZTOPRAK +1.500 KG
evet 1.mizi tebrik ediruz ins haftaya hepimiz guzel guzel veririz kizlar seylanin gunlugu yok gelirse ekleriz sanirim saat farkindan dolayi