Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bu aralar internet sıkıntım var bitmek üzere pek göremiyorum biraz geç oldu ama bende 200 gr vermişim

Gunaydin kizlar bugun niyetliyim ins aksama ne yedgimi yazarim herkese iyi haftasonlari

tünaydın kızlar. 11.30da uyandım uyanır uyanmaz 1 bardak maydanoz suyumu içtim iğrenç olsa da.

daha sonra markete gittim kardeşim çikolata vs isterken bunları gördüm bende kendime aldım.

kendime bu cicileri aldım bugün marketten :)

en üstteki prtakallı 143 kalori ama ben onu 1 seferde değil 4 kere de tüketeceğim nasılsa 1 parçada da tat aynı 4 parçada da maksat nefsi köreltmek.
altındaki bitter çikolatalı fındıklı olan 127 kalori ondan biraz daha az ama onu da 3'e bölerim
yeşil elmalı çayı da bardakla ölçüp kalorisini ona göre günlere böleceğim :)

yulaflı olanı tüketirken yarım paket olarak tüketirim nasılsa o saman gibi kalorisi yok bile
kahvemin yanında portakallı çikolatalı olandan 1/4 ünü yedim bile :)

canım çok greyfurt istedi alacaktım aslında ama sonradan ilaç kullananların greyfurt tüketmemesi gerektiği geldi aklıma aldığımı geri bıraktım neyse ilaç bitince artık

canım çok greyfurt istedi alacaktım aslında ama sonradan ilaç kullananların greyfurt tüketmemesi gerektiği geldi aklıma aldığımı geri bıraktım neyse ilaç bitince artık
Valla bu ilac yaradi sana bisey yiyemiosun:)sagol cnm bu arada izmir nasi memleketim cok ozledim

ah ah göbişim olmadığı gibi basenlerim de olmasa ya. :))
bütün kg'lar basenlerimde toplanıyor aksi gibi

Eklentiler

• PhotoGrid_1478352295206.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 62
  • PhotoGrid_1478352312728.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 37
3 litre suyum bitmek üzere

ufak bir karecik milka çikolata yedim. onun dışında içersem kahve içeblrm yemek faslını kapattım bugünlük

Ayy bnde suan kahve ismek istiorum bugun meyve dahil hic seker almadim regl olcam sanirsam canm sekee istio bari sut icim

Ayy bnde suan kahve ismek istiorum bugun meyve dahil hic seker almadim regl olcam sanirsam canm sekee istio bari sut icim
tarçınlı süt tatlı isteğini köreltiyormş cnm :)
ne yazıkki benm tarçına alerjim var nefes alamıyorum tarçın tükettiğim zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…