Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar selam..Annemlerdeyim telden yazıyorum. ..Azcık kaçamağım var ama çok değil. .P.tesi. döneceğiz . .o zaman tam disiplin devam..Liste için A aaadddaaa ellerine sağlık canım. ..Hepinizi çok öpüyorum

gribim ben pek halim yok 1 e geliyordu kalktığmda

1 bardak maydonoz suyu içtim

1 simit
1 dilim ince macar salam
1 tatlı kaşığı bal
biraz peynir
4-5 zeytin
1 bardak çay ile hem kahvaltı hem öğle yemeği yaptım

biraz önce de 2 bardaklık kupamla sodalı yeşilçay içtim
bu çay hem metobolizma çalıştırıyor hemde tuvalete çıkartıyor. kaçamak yaptığım zamnlar içiyorum. 4 bardaklık çıkıyor.
1 er kupa olmak üzere 2 kupa olrk birini kaçamaktan sonra birini de akşam yemeğinden önce içiyorum.

şimdi de sade türk kahvesi keyfi yapıyorum :) akşama bizimkilere pilav ve tavuk sote yapacğm dünden mercimek çorbam var 1 kase mercimek çorbası içerim ben o bana yeter :)

Oh afiyet olsun ben orda olsam sanirim haftasonu kahvaltisi olarak kesin boyoz yerdim:)

Bnde bugun sabah
Peynir
Yumurta
Oglen hindi sote yogurtbi avuc badem ceviz
Aksam azcik bal ekmek
Adet olcam tatli krizi gelio surekli ya

akşam yemeğim

2 kepçe bol limonlu mercimek çorbası :)

ilacımı da aldım ve ardından 1 fincan türk kahvesi içtim bu saatten sonra başka birşey yemem artık belki nescafe kahve falan içebilirim :)

İki gündür giremedim kızlar kusura bakmayın. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Bugün ilk defa kaçamak yaptım. Eşim alıp gelmiş kıramadım onu yarım bardak Starbucks double shot içtim. Ama öğlen yarım ayva dışında bişey yemedim. Sabah kahvaltılarım aynı olduğu için yazmıyorum. Bu akşam için biraz et ve çorba yapıyorum. Yarın ve Salı da giremeyebilirim. Yarın ofis kalabalık Salı günüde burda oy verme günü malum. Herkese sevgiler.

Çok uykum var benim gece 12 de yattim ama nedense dön Allah dön 3.30 falandi uykuya daldigmda azıcık dha uyuyaym bari

Maydonoz suyunu kestim açıkçası bir faydası olmadığının yani sıra farkettm ki onu içtiğim günler çok acıkıyorm

Bnde seni merak ettim cnm yogunlugun gecnce ugra

Aslinda karaciger yaglanmadina iyi gelio diolar ama bnde tarcinli zencefilli su iciorum bde bu aralar az yemege gayret edicem

Günaydın kızlar
56 ile evlendim
63 ile hamile kaldım
82 ile doğum yaptım
Oğlum 2 yaşında ben 63,300 gr
Hedefim 5 kilo
Geceden 2 ceviz kırıp ılık suya koyuyorum kahvaltıdan önce içip cevizlerini yiyorum
Zayıflamak için değil ama kahvaltı alışkanlığım yok
2 adet kurukayısı yedim sadece

Hosgeldin cnm bende 55 ile evlendim 65 oldum snradan zayiflamaya basladim ama hedefim yine 55:)bu sabah bnde cviz kayisi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…