Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aslinda karaciger yaglanmadina iyi gelio diolar ama bnde tarcinli zencefilli su iciorum bde bu aralar az yemege gayret edicem

iğrenç zaten cnm tadı maydonozun. benm tarçına alerjim var çok faydalı keşke kullanabilsem ama solunum yolumu tıkıyor nefes alamıyorum kullandğm zaman.

Öğlen yemeğinden geldim
1 kase tarhana çorbası
yarım tabak kuru fasülye
yarım kase cacık
0 ekmek

hoşgeldin aramıza :)

öğlen

şu sunta gibi olanın içinden 2 tane aldım yedim

yarım su bardağı da bundan içtim :)

sunta gibi diyorum bisküviye ama tadı güzel ya :))

akşama kendime terbiyeli tavuklu çorba yapacğm yerken içine dövülmüş sarımsak ile sirke eklerim :) mis gibi hem gribe birebir hem de doyurucu

Bnde bugun sabah
Peynir
Yumurta
Oglen hindi sote yogurtbi avuc badem ceviz
Aksam azcik bal ekmek
Adet olcam tatli krizi gelio surekli ya
bende oldum canım hala sürüyo benim gelmeden 3 gün önce fena tatlı istiyo canım ellerim titriyo resmen tiroit var ikisi birleşince fena oluyorum mecburen biraz yiyorum sonra tamamen kesiyorum tatlıyı offfff kadın olmak ne zorrr

Öğlen yemeğinde yediklerimi de birazdan yazarım
hoşgeldin canım

önce kötü geliyo sonra alışıyosun tadına güzel bile geliyo
bende limonlusundan aldım çayın kahvenin yanında 2 tanesi yetiyor

limonlusu şekerli de ben kalorisi düşük olan çikolatalardan aldım onları 4 e bölüp yiyorum :)

kahvaltım=1 yumurta+zeytin peynir+limonlu tere+1 dilim tb.ek+çay
şimdide 1 bardak tarçınlı süt
akşam= sebzeli tavuk sote+yoğurt
ara=1 portakal

müsli bar diye geçiyo nefsi köreltmek için iyi bence çok kaçamak yapmak yerine tadımlık çok iyi
çayı kahveyi boş içemeyenlerdenim bende:)

müsli bar diye geçiyo nefsi köreltmek için iyi bence çok kaçamak yapmak yerine tadımlık çok iyi
ben sade içebiliyorum kahveyi ama normalde yanında çeşit çeşit çikolata yiyenlerdendim :) bunlar çok iyi benm aldğm portakallısı ve birde fındık çikolatalısını aldım. portakal ile çikolatanın uyumu muhteşem

Günaydın kızlar. Burda saatler 1 saat geriye alındı artık Türkiye ile saat farkı 6 ya düştü. Tabii bende alışkanlık olduğu için 1 saat erken uyandım.
Birazdan çocukları okullarına götürücem gitmeden size bir selam vereyim dedim. Kahvaltım aynı kaşar peyniri ve yarım dilim ekmek 1 bardak ballı çay.

günaydın cnm :) bize de tünaydın

afiyet olsun ama kaşar peyniri kalorisi yüksek bir peynir diye biliyorum ben

günaydın kızlar
ufaklığı okula yollamaya hemde ilaç içmeye kalktm

2 dlim ayva

Ayvayı ben de çok seviyorum hem insanı tıkıyor hem de zayıflatıcı etkisi var. Buraya Şiliden geliyor ve tanesi 3 dolar. O yüzden çok aldığım bişey değil. Cuma günü 2 tane aldım birini yedim diğerini bugün yicem

Bnde seni merak ettim cnm yogunlugun gecnce ugra

Benimki yorgunluktan ziyade vakitsizlik. 3 çocuk, iş, ev ve yemek çok vakit alıyor.

Bende aynı çorbayı yapıcam :)) ve ben de sirkeli sarımsaklı seviyorum. biraz işkembeyi andırıyor. zaten işkembe çorbasınıda çok severim.

Seylanin Gunlugu ben 1 koca ayvayı 1 hafta falan yiyorum sizin orada pahalıymış tanesi tr parasıyla 9 tlye faln geliyor :) yalancı işkembe çorbası zaten ayrı yerde yoğurt un limon yumurta terbiye yapıyorum tavuklu kaynayan tavuk suyuna terbiyeyi koyup kaynatıyorum :) sirkeli sarımsakla güzel oluyor :)

selam kızlar...Döndüm çok şükür evime..evim evim güzel evim..Bugün babamın 4. kürünü aldırıp geldim..Allah şifa versin inşallah..Şubata kadar sürecek...
annemlerde çok kaçamak yapmadım..sadece 1 dilim pasta yedim o da yeğenimin doğum günüydü yanii
onun dışında ekmeksiz tatlısız normal karatay usulü beslendim

sizleri de okudum..hepinizi çok öptüm..devam kızlar devam

Canm bnde senin gbi oldum bu ay resmen canim surekli abur cubur istio ama tatlandiricli kek yaptm cok hos oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…