- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
Aslinda karaciger yaglanmadina iyi gelio diolar ama bnde tarcinli zencefilli su iciorum bde bu aralar az yemege gayret edicem
hoşgeldin aramıza :)Günaydın kızlar
56 ile evlendim
63 ile hamile kaldım
82 ile doğum yaptım
Oğlum 2 yaşında ben 63,300 gr
Hedefim 5 kilo
Geceden 2 ceviz kırıp ılık suya koyuyorum kahvaltıdan önce içip cevizlerini yiyorum
Zayıflamak için değil ama kahvaltı alışkanlığım yok
2 adet kurukayısı yedim sadece
bende oldum canım hala sürüyo benim gelmeden 3 gün önce fena tatlı istiyo canım ellerim titriyo resmen tiroit var ikisi birleşince fena oluyorum mecburen biraz yiyorum sonra tamamen kesiyorum tatlıyı offfff kadın olmak ne zorrrBnde bugun sabah
Peynir
Yumurta
Oglen hindi sote yogurtbi avuc badem ceviz
Aksam azcik bal ekmek
Adet olcam tatli krizi gelio surekli ya
hoşgeldin canımÖğlen yemeğinde yediklerimi de birazdan yazarım
önce kötü geliyo sonra alışıyosun tadına güzel bile geliyoöğlen
şu sunta gibi olanın içinden 2 tane aldım yedim
yarım su bardağı da bundan içtim :)
sunta gibi diyorum bisküviye ama tadı güzel ya :))
akşama kendime terbiyeli tavuklu çorba yapacğm yerken içine dövülmüş sarımsak ile sirke eklerim :) mis gibi hem gribe birebir hem de doyurucu
limonlusu şekerli de ben kalorisi düşük olan çikolatalardan aldım onları 4 e bölüp yiyorum :)bende oldum canım hala sürüyo benim gelmeden 3 gün önce fena tatlı istiyo canım ellerim titriyo resmen tiroit var ikisi birleşince fena oluyorum mecburen biraz yiyorum sonra tamamen kesiyorum tatlıyı offfff kadın olmak ne zorrr
hoşgeldin canım
önce kötü geliyo sonra alışıyosun tadına güzel bile geliyo
bende limonlusundan aldım çayın kahvenin yanında 2 tanesi yetiyor
onlar daha şekerlidir diye almadım ben nasıl acabalimonlusu şekerli de ben kalorisi düşük olan çikolatalardan aldım onları 4 e bölüp yiyorum :)
147 kalori bir tanesi altı çikolata üstü mısır patlağı ama ben bölerek yiyorumonlar daha şekerlidir diye almadım ben nasıl acaba
ben sade içebiliyorum kahveyi ama normalde yanında çeşit çeşit çikolata yiyenlerdendim :) bunlar çok iyi benm aldğm portakallısı ve birde fındık çikolatalısını aldım. portakal ile çikolatanın uyumu muhteşemmüsli bar diye geçiyo nefsi köreltmek için iyi bence çok kaçamak yapmak yerine tadımlık çok iyi
çayı kahveyi boş içemeyenlerdenim bende:)
günaydın cnm :) bize de tünaydınGünaydın kızlar. Burda saatler 1 saat geriye alındı artık Türkiye ile saat farkı 6 ya düştü. Tabii bende alışkanlık olduğu için 1 saat erken uyandım.
Birazdan çocukları okullarına götürücem gitmeden size bir selam vereyim dedim. Kahvaltım aynı kaşar peyniri ve yarım dilim ekmek 1 bardak ballı çay.
günaydın kızlar
ufaklığı okula yollamaya hemde ilaç içmeye kalktm
2 dlim ayva
Bnde seni merak ettim cnm yogunlugun gecnce ugra
öğlen
şu sunta gibi olanın içinden 2 tane aldım yedim
yarım su bardağı da bundan içtim :)
sunta gibi diyorum bisküviye ama tadı güzel ya :))
akşama kendime terbiyeli tavuklu çorba yapacğm yerken içine dövülmüş sarımsak ile sirke eklerim :) mis gibi hem gribe birebir hem de doyurucu
Canm bnde senin gbi oldum bu ay resmen canim surekli abur cubur istio ama tatlandiricli kek yaptm cok hos oldumüsli bar diye geçiyo nefsi köreltmek için iyi bence çok kaçamak yapmak yerine tadımlık çok iyi
çayı kahveyi boş içemeyenlerdenim bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?