Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam yemeği

2 kepçe çorba
1 yemek kaşığı pilav

Off yarın yoğun bir gün olck kargoyu gidip almam gerek ardından kardeşime gidip ders kitabı alcgm oradan tekrar kargo ya uğrayıp hediye kargolayacgm :/

sersum oncelikle gecmis olsun cnum babana tekrardan iyi olmasina sevndim cok kacamak yapmaman da cabasi esin ne zaman gelio
sağol canım...eşim şimdidlik dönüş 8 aralık gözüküyor ama onların işleri hiiç belli olmaz hayırlısı olsun
Geçmiş olsun sersum Allah babana ve tüm hastalara şifa versin
Amin canım sağolasın
Ben bir kere boğuluyordum çocukken kavanozu ağzıma boşaltmisim alerjm de olunca hikk diye gidiyormuşum

Akşam yemeği

2 kepçe çorba
1 yemek kaşığı pilav

Off yarın yoğun bir gün olck kargoyu gidip almam gerek ardından kardeşime gidip ders kitabı alcgm oradan tekrar kargo ya uğrayıp hediye kargolayacgm :/
Ben de yarın çok yoğunum çoookkk
A aaadddaaa halen gribi atamadm üzerimden ama
Tekrar geçmiş olsun canım..Dinlenmeden geçmiyor

sersum uyumak uyanmamak istiyorm ama mecburen gidip kargomu almam gerek paketi açmam tekrar paketleyip ptt ye gidip kargoya vermem kardeşime kitap almam gerek :) ki kardeşmn kitabını da 3-4 yere sormam gerek :)

günaydın cnm :) bize de tünaydın

afiyet olsun ama kaşar peyniri kalorisi yüksek bir peynir diye biliyorum ben

Evet ama beyaz peyniri cok sevmiyorum ya erzincan tulum ya kasar olmali. zaten Turkiyeden getiriyorum burda oyle guzel peynir satilmiyor. bir cogunu denedim tadlari berbatti.

sersum uyumak uyanmamak istiyorm ama mecburen gidip kargomu almam gerek paketi açmam tekrar paketleyip ptt ye gidip kargoya vermem kardeşime kitap almam gerek :) ki kardeşmn kitabını da 3-4 yere sormam gerek :)

Kolay gelsin insallah halledersin hem biraz gezme olur bosver.

Oglen 1 adet karniyarik yedim yogurtla. sonra 1 saatten fazla spor yaptim sonrada yarim ayva ve bir kac dilim bal kabagi yedim.
Aksama bol sirkeli sarimsakli corba icerim zaten baska bisey yemem.

Merhaba kızlar ben de buügn başlaıdm ama sabah tartılmaıdm,

sebze yemeği olarak neler pişiriyorsunuz acabaaa?

Akşamları sebze yemeği yiyeceğim de

Ah canım mecbur işlerin olunca halin olmasa da yapmak zorunda kalıyorsun.haklısın..ben de bugün hiiç istemesemde kızımın okulu için çarşıdaki işlerim için mecbur çıktım daha yeni geldim..
Oglen 1 adet karniyarik yedim yogurtla. sonra 1 saatten fazla spor yaptim sonrada yarim ayva ve bir kac dilim bal kabagi yedim.
Aksama bol sirkeli sarimsakli corba icerim zaten baska bisey yemem.
Afiyet olsun canım..
Gunsydn kizlarr nsilsiniz nssil gdio hafta
İyiyiz şekerim sen nasılsın
Merhaba kızlar ben de buügn başlaıdm ama sabah tartılmaıdm,

sebze yemeği olarak neler pişiriyorsunuz acabaaa?

Akşamları sebze yemeği yiyeceğim de
Hoşgeldin aramıza..başarılar

Selam kızlar...sabah 9.30 da kalktım kalkar kalkmaz çıktım dışarı kızımın okuluna devamsızlık dilekçesi verdim ordan bankada biraz işim vardı hallettim..yürüdüm yürüdüm..sonra acıktım..Oturdum bir kafede enfes bi kahvaltı yaptım..kaçamak olarak sadece çeyrek simit 2-3 lokma ballı ekmek...
Dönüşte alışveriş..Kızımda geçen hafta ultrason kontrolünde karaciğer yağlanması başlamışbütün yaz evde hareketsiz kaldı ,anlatamadım dinletemedim kola cips çekirdek full tabii şimdi korktu ama ..kolayı eve almayı yasakladım içecek olarak sadece ayran ,sade maden suyu ve bol taze meyveye izin veriyorum..çerez sadece kabak çekirdeği..bir de limon maydanoz kürü yapacağım..Bir de benimle yürüse tam olacak ama yürümez..okulda hareket ediyormuş muş...offf bu gençler..Allah beterinden saklasın..
Ayyy çok konuştum di mi...benden şimdilik bukaa...hepinizi öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…