Ben bir kere boğuluyordum çocukken kavanozu ağzıma boşaltmisimyazarhanim35 bnde aslinda tarcini sevmiorum suda falan ama napim mecbur iciorum
Akşam yemeği
2 kepçe çorba
1 yemek kaşığı pilav
Off yarın yoğun bir gün olck kargoyu gidip almam gerek ardından kardeşime gidip ders kitabı alcgm oradan tekrar kargo ya uğrayıp hediye kargolayacgm :/[/QUOTEspor olir iste ne guzel:)
sağol canım...eşim şimdidlik dönüş 8 aralık gözüküyor ama onların işleri hiiç belli olmaz hayırlısı olsunsersum oncelikle gecmis olsun cnum babana tekrardan iyi olmasina sevndim cok kacamak yapmaman da cabasi esin ne zaman gelio
Amin canım sağolasınGeçmiş olsunsersum Allah babana ve tüm hastalara şifa versin
Ben bir kere boğuluyordum çocukken kavanozu ağzıma boşaltmisimalerjm de olunca hikk diye gidiyormuşum
Ben de yarın çok yoğunum çoookkkAkşam yemeği
2 kepçe çorba
1 yemek kaşığı pilav
Off yarın yoğun bir gün olck kargoyu gidip almam gerek ardından kardeşime gidip ders kitabı alcgm oradan tekrar kargo ya uğrayıp hediye kargolayacgm :/
Tekrar geçmiş olsun canım..Dinlenmeden geçmiyor
sağol cnmyazarhanim35 o zaman coook gecmis olsun
günaydın cnm :) bize de tünaydın
afiyet olsun ama kaşar peyniri kalorisi yüksek bir peynir diye biliyorum ben
sersum uyumak uyanmamak istiyorm ama mecburen gidip kargomu almam gerek paketi açmam tekrar paketleyip ptt ye gidip kargoya vermem kardeşime kitap almam gerek :) ki kardeşmn kitabını da 3-4 yere sormam gerek :)
Ispanak pirsa patlicanmevsimo cnm guzel okuMerhaba kızlar ben de buügn başlaıdm ama sabah tartılmaıdm,
sebze yemeği olarak neler pişiriyorsunuz acabaaa?
Akşamları sebze yemeği yiyeceğim de
hiçbirini sevmiyorum azcık ıspanak belki.....Ispanak pirsa patlicanmevsimo cnm guzel oku
Ah canım mecbur işlerin olunca halin olmasa da yapmak zorunda kalıyorsun.haklısın..ben de bugün hiiç istemesemde kızımın okulu için çarşıdaki işlerim için mecbur çıktım daha yeni geldim..sersum uyumak uyanmamak istiyorm ama mecburen gidip kargomu almam gerek paketi açmam tekrar paketleyip ptt ye gidip kargoya vermem kardeşime kitap almam gerek :) ki kardeşmn kitabını da 3-4 yere sormam gerek :)
Afiyet olsun canım..Oglen 1 adet karniyarik yedim yogurtla. sonra 1 saatten fazla spor yaptim sonrada yarim ayva ve bir kac dilim bal kabagi yedim.
Aksama bol sirkeli sarimsakli corba icerim zaten baska bisey yemem.
İyiyiz şekerim sen nasılsınGunsydn kizlarr nsilsiniz nssil gdio hafta
Hoşgeldin aramıza..başarılarMerhaba kızlar ben de buügn başlaıdm ama sabah tartılmaıdm,
sebze yemeği olarak neler pişiriyorsunuz acabaaa?
Akşamları sebze yemeği yiyeceğim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?