- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
hoşgeldin canım evine allah şifa versin babacına aferin kıs kaçamak yok ne güzel ben çok yaptım sersumcum ama toparladım reglden olduselam kızlar...Döndüm çok şükür evime..evim evim güzel evim..Bugün babamın 4. kürünü aldırıp geldim..Allah şifa versin inşallah..Şubata kadar sürecek...
annemlerde çok kaçamak yapmadım..sadece 1 dilim pasta yedim o da yeğenimin doğum günüydü yanii
onun dışında ekmeksiz tatlısız normal karatay usulü beslendim
sizleri de okudum..hepinizi çok öptüm..devam kızlar devam
ben biraz atlattım canım çok şükür darısı başına atlatırız kıs biz kararlı hatunlarızCanm bnde senin gbi oldum bu ay resmen canim surekli abur cubur istio ama tatlandiricli kek yaptm cok hos oldu
sersumcum kızın kilolumu yoksa zayıf olduğu haldemi karaciğer yağlanması var şaşırdımda benim kızda çok hareketsiz malesef okuldada öyle nedeni bahçesi yok okulun kantin var birde masa tenisi var erkeklerden sıra gelmiyoSelam kızlar...sabah 9.30 da kalktım kalkar kalkmaz çıktım dışarı kızımın okuluna devamsızlık dilekçesi verdim ordan bankada biraz işim vardı hallettim..yürüdüm yürüdüm ..sonra acıktım.. Oturdum bir kafede enfes bi kahvaltı yaptım..kaçamak olarak sadece çeyrek simit 2-3 lokma ballı ekmek...
Dönüşte alışveriş..Kızımda geçen hafta ultrason kontrolünde karaciğer yağlanması başlamışbütün yaz evde hareketsiz kaldı ,anlatamadım dinletemedim kola cips çekirdek full tabii şimdi korktu ama ..kolayı eve almayı yasakladım içecek olarak sadece ayran ,sade maden suyu ve bol taze meyveye izin veriyorum..çerez sadece kabak çekirdeği..bir de limon maydanoz kürü yapacağım..Bir de benimle yürüse tam olacak ama yürümez ..okulda hareket ediyormuş muş...offf bu gençler ..Allah beterinden saklasın..
Ayyy çok konuştum di mi...benden şimdilik bukaa...hepinizi öptümm
Oh oh masallh ya icli kofteler gelsin becerikli hatunlar sizi afiyet olsun:)kahvaltım=1 buçuk dilim tb.ek+peynir+zeytin+1 çay bardağı süt+ekmeğe fıstık ezmesi sürdüm hem tatlı isteğim gidiyo hemde tok tutuyo
öğlen=1 kase yoğurt
akşam= 3 içili köfte yoğurtlu turşu+salata
annem gelecek bugün çok sever içli köfte yaptım akşam onu haşlıcam
ben de de var, bugün başlaıdm ben de,sersum bnde de karacger yaglanmasi var cnm malesef o yuzden tum ugraslarim
Diyet listelerinden hic hoslanmiyorum daha cok yiyesim geliyor.ben de de var, bugün başlaıdm ben de,
kk da bi diyet listesi buldum ona uymaya çalışcam... şimdiden çıldirrceek gibiyimmm, aklımdan geçmeyen ymek kalmadı ya
Senin diyet listen nasil hangi diyeti buldun cnmben de de var, bugün başlaıdm ben de,
kk da bi diyet listesi buldum ona uymaya çalışcam... şimdiden çıldirrceek gibiyimmm, aklımdan geçmeyen ymek kalmadı ya
Cnm bunun tarifini kesinlikle istiyorummmm:)Herkese selam.
Dun benim kocis internette ekmek tarifi gormus. Sagolsun mutfaga cok meraklidir. Aksam hamurunu hazirladi sabah erkenden kalkip pisirdi ayni koy ekmegi gibi oldu. normalde yarim dilim ekmek yiyen ben diyeti falan unuttum kocaman bir dilim kaymak ve tulum peyniriyle yedim hic pisman degilim.
oglen icin somonlu minik bir sandvic ve yesil elma getirdim yanimda. aksam muhtemelen dunku yalanci iskembe corbasindan yerim.
Ben artik kendi vucudumu taniorum mesela seker meyve karbonhidrat iyi gelmio bol protein yario hem tok tutuo hemde gobegim gduo sanki bide ceviz peynir falan iyi gelioDiyet listelerinden hic hoslanmiyorum daha cok yiyesim geliyor.
Ekmek Harika görünüyooooooHerkese selam.
Dun benim kocis internette ekmek tarifi gormus. Sagolsun mutfaga cok meraklidir. Aksam hamurunu hazirladi sabah erkenden kalkip pisirdi ayni koy ekmegi gibi oldu. normalde yarim dilim ekmek yiyen ben diyeti falan unuttum kocaman bir dilim kaymak ve tulum peyniriyle yedim hic pisman degilim.
oglen icin somonlu minik bir sandvic ve yesil elma getirdim yanimda. aksam muhtemelen dunku yalanci iskembe corbasindan yerim.
Sağlıklı zayıflamak isteyenler diye Google girersen kk Daki sayfa çıkıyor Can'ım , o listelerle ilgili kafam da Bi kaç soru var , bakınca söyle de sorayım sanaSenin diyet listen nasil hangi diyeti buldun cnm
Ilk basta sevmesende sonradan sevmeye baslarsin. benim sevmedigim o kadar sey vardi simdi seve seve yiyorum hatta bazilarini yemeden duramiyorum.Merhaba kızlar ben de buügn başlaıdm ama sabah tartılmaıdm,
sebze yemeği olarak neler pişiriyorsunuz acabaaa?
Akşamları sebze yemeği yiyeceğim de
Selam kızlar...sabah 9.30 da kalktım kalkar kalkmaz çıktım dışarı kızımın okuluna devamsızlık dilekçesi verdim ordan bankada biraz işim vardı hallettim..yürüdüm yürüdüm ..sonra acıktım.. Oturdum bir kafede enfes bi kahvaltı yaptım..kaçamak olarak sadece çeyrek simit 2-3 lokma ballı ekmek...
Dönüşte alışveriş..Kızımda geçen hafta ultrason kontrolünde karaciğer yağlanması başlamışbütün yaz evde hareketsiz kaldı ,anlatamadım dinletemedim kola cips çekirdek full tabii şimdi korktu ama ..kolayı eve almayı yasakladım içecek olarak sadece ayran ,sade maden suyu ve bol taze meyveye izin veriyorum..çerez sadece kabak çekirdeği..bir de limon maydanoz kürü yapacağım..Bir de benimle yürüse tam olacak ama yürümez ..okulda hareket ediyormuş muş...offf bu gençler ..Allah beterinden saklasın..
Selam kızlar...sabah 9.30 da kalktım kalkar kalkmaz çıktım dışarı kızımın okuluna devamsızlık dilekçesi verdim ordan bankada biraz işim vardı hallettim..yürüdüm yürüdüm ..sonra acıktım.. Oturdum bir kafede enfes bi kahvaltı yaptım..kaçamak olarak sadece çeyrek simit 2-3 lokma ballı ekmek...
Cnm bunun tarifini kesinlikle istiyorummmm:)
sağol canımcım..hoşgeldin canım evine allah şifa versin babacına aferin kıs kaçamak yok ne güzel ben çok yaptım sersumcum ama toparladım reglden oldu
ben biraz atlattım canım çok şükür darısı başına atlatırız kıs biz kararlı hatunlarız
Yok canım zayıff fit bi kız..Manken gibi maşallah ama işte hareketsizlik..Korktu o da diyete uyacak..ama benimle oyle şeyler yapmaz benim kız..sersumcum kızın kilolumu yoksa zayıf olduğu haldemi karaciğer yağlanması var şaşırdımda benim kızda çok hareketsiz malesef okuldada öyle nedeni bahçesi yok okulun kantin var birde masa tenisi var erkeklerden sıra gelmiyo
bende balon şişiriyorum onunla oynuyoruz bazençok zevkli oluyo yere düşürmemeye çalışıyoruz banada hareket oluyo sersumcum tavsiye ederim evde en güzel oyun malum tek çocuk hem arkadaş olduk hem anne en iyi biz anlarız
geçmiş olsun canımsersum bnde de karacger yaglanmasi var cnm malesef o yuzden tum ugraslarim
aferin kıssGunaydin kizlar bikac gunkik kacamaktan snra ve adet olamadim onun siskinligiyle tattida gordgum rakamdan korktum ve bugun sabah hindi izgara
Oglen tavuk izgara
Aksam da tavuk izgara ile bi sok yapicam ins
sana da geçmiş olsun canım..ben de de var, bugün başlaıdm ben de,
Ekmek çok süper gözüküyor..Afiyet olsun sen halleder eritirsin onuHerkese selam.
Maşallah canım..Benim kızım da zayıf..Ama çok hareketsiz..Benim kız spora yanaşmaz..Varsa yoksa müzik resim..Ama babası gelince yürüyüşe başlarız umarım..Beni pek takmıyor bu konudaBizim eve tatli meyve suyu yada gazoz kola gibi icecekler, cips vesaire asla giremez. esim doktor oldugu icin izin vermiyor. benim cocuklarda haliyle cok zayiflar. birde ben kizlari karate kursuna gonderiyorum okuldan sonra. boylece hergun spor yapmis oluyorlar. lidyanur mor kusakta, melis azra mavi kusakta. hem kotu insanlara karsi kendilerini savunurlar hemde hareket etmis oluyorlar. Turkiyede boyle aktiviteler vardir mutlaka tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?