Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldin canım evine allah şifa versin babacına aferin kıs kaçamak yok ne güzel ben çok yaptım sersumcum ama toparladım reglden oldu

Canm bnde senin gbi oldum bu ay resmen canim surekli abur cubur istio ama tatlandiricli kek yaptm cok hos oldu
ben biraz atlattım canım çok şükür darısı başına atlatırız kıs biz kararlı hatunlarız

sersumcum kızın kilolumu yoksa zayıf olduğu haldemi karaciğer yağlanması var şaşırdımda benim kızda çok hareketsiz malesef okuldada öyle nedeni bahçesi yok okulun kantin var birde masa tenisi var erkeklerden sıra gelmiyo
bende balon şişiriyorum onunla oynuyoruz bazen çok zevkli oluyo yere düşürmemeye çalışıyoruz banada hareket oluyo sersumcum tavsiye ederim evde en güzel oyun malum tek çocuk hem arkadaş olduk hem anne en iyi biz anlarız

kahvaltım=1 buçuk dilim tb.ek+peynir+zeytin+1 çay bardağı süt+ekmeğe fıstık ezmesi sürdüm hem tatlı isteğim gidiyo hemde tok tutuyo
öğlen=1 kase yoğurt
akşam= 3 içili köfte yoğurtlu turşu+salata
annem gelecek bugün çok sever içli köfte yaptım akşam onu haşlıcam

Oh oh masallh ya icli kofteler gelsin becerikli hatunlar sizi afiyet olsun:)

Gunaydin kizlar bikac gunkik kacamaktan snra ve adet olamadim onun siskinligiyle tattida gordgum rakamdan korktum ve bugun sabah hindi izgara
Oglen tavuk izgara
Aksam da tavuk izgara ile bi sok yapicam ins

Herkese selam.
Dun benim kocis internette ekmek tarifi gormus. Sagolsun mutfaga cok meraklidir. Aksam hamurunu hazirladi sabah erkenden kalkip pisirdi ayni koy ekmegi gibi oldu. normalde yarim dilim ekmek yiyen ben diyeti falan unuttum kocaman bir dilim kaymak ve tulum peyniriyle yedim hic pisman degilim.
oglen icin somonlu minik bir sandvic ve yesil elma getirdim yanimda. aksam muhtemelen dunku yalanci iskembe corbasindan yerim.

Eklentiler

• ekmek.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 32
Cnm bunun tarifini kesinlikle istiyorummmm:)

Ekmek Harika görünüyoooooo

Merhaba kızlar ben de buügn başlaıdm ama sabah tartılmaıdm,

sebze yemeği olarak neler pişiriyorsunuz acabaaa?

Akşamları sebze yemeği yiyeceğim de
Ilk basta sevmesende sonradan sevmeye baslarsin. benim sevmedigim o kadar sey vardi simdi seve seve yiyorum hatta bazilarini yemeden duramiyorum.
Patlicana bayilirim ozellikle kozlenmis sarimsakli salatasini cok seviyorum. pirasa yemegi bol limonlu ve favorilerimden ustelik kilo vermene yardimci olan harika sebzelerden biri. lahananin sarmasini, ve zeytinyagli kerevizi cok seviyorum. (kerevizden nefret ederdim eskiden) bamyayida sevmezdim ama simdi severek yiyorum. zeytinyagli fasulyeyi zaten ne zaman olsa yerim. bugulanmis balik ve salatada diyet icin mukemmel ikili.
Brokoliyi zeytinyaginda sarimsakli ve bol baharatli kavurup bulgur pilavinin yaninda yiyebilirsin. karnibaharida ben boyle pisiriyorum. kirmizi aci pul biber metabolizmayi hizlandirir. aci seviyorsan ekle birazda kekik koy sarimsakli cok lezzetli oluyor.

Bizim eve tatli meyve suyu yada gazoz kola gibi icecekler, cips vesaire asla giremez. esim doktor oldugu icin izin vermiyor. benim cocuklarda haliyle cok zayiflar. birde ben kizlari karate kursuna gonderiyorum okuldan sonra. boylece hergun spor yapmis oluyorlar. lidyanur mor kusakta, melis azra mavi kusakta. hem kotu insanlara karsi kendilerini savunurlar hemde hareket etmis oluyorlar. Turkiyede boyle aktiviteler vardir mutlaka tavsiye ederim.

Bizim eve tatli meyve suyu yada gazoz kola gibi icecekler, cips vesaire asla giremez. esim doktor oldugu icin izin vermiyor. benim cocuklarda haliyle cok zayiflar. birde ben kizlari karate kursuna gonderiyorum okuldan sonra. boylece hergun spor yapmis oluyorlar. lidyanur mor kusakta, melis azra mavi kusakta. hem kotu insanlara karsi kendilerini savunurlar hemde hareket etmis oluyorlar. Turkiyede boyle aktiviteler vardir mutlaka tavsiye ederim.

Cnm bunun tarifini kesinlikle istiyorummmm:)

Turkceye cevirmem lazim. bir ara cevirip koyarim. hic yogurulmadan yapilan ekmekmis.

sağol canımcım..sana da aferin..Hallederiz biz
Yok canım zayıff fit bi kız..Manken gibi maşallah ama işte hareketsizlik..Korktu o da diyete uyacak..ama benimle oyle şeyler yapmaz benim kız...babamız gelince beraberce yürürüz onun zoruyla onu kıramaz
sersum bnde de karacger yaglanmasi var cnm malesef o yuzden tum ugraslarim
geçmiş olsun canım

Gunaydin kizlar bikac gunkik kacamaktan snra ve adet olamadim onun siskinligiyle tattida gordgum rakamdan korktum ve bugun sabah hindi izgara
Oglen tavuk izgara
Aksam da tavuk izgara ile bi sok yapicam ins
aferin kıss
ben de de var, bugün başlaıdm ben de,
kk da bi diyet listesi buldum ona uymaya çalışcam... şimdiden çıldirrceek gibiyimmm, aklımdan geçmeyen ymek kalmadı ya
sana da geçmiş olsun canım..
Ekmek çok süper gözüküyor..Afiyet olsun sen halleder eritirsin onu
Maşallah canım..Benim kızım da zayıf..Ama çok hareketsiz..Benim kız spora yanaşmaz..Varsa yoksa müzik resim..Ama babası gelince yürüyüşe başlarız umarım..Beni pek takmıyor bu konudaAma diyetine dikkat edecek kola türü şeyler çıktı artık evden bol meyve sağlıklı beslenme..Enginar yaprağı kürü varmış onu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…