afiyet olsun canım olur o kadar kociş de yapmış yenmezmi şifa olur o merak etmeHerkese selam.
Dun benim kocis internette ekmek tarifi gormus. Sagolsun mutfaga cok meraklidir. Aksam hamurunu hazirladi sabah erkenden kalkip pisirdi ayni koy ekmegi gibi oldu. normalde yarim dilim ekmek yiyen ben diyeti falan unuttum kocaman bir dilim kaymak ve tulum peyniriyle yedim hic pisman degilim.
oglen icin somonlu minik bir sandvic ve yesil elma getirdim yanimda. aksam muhtemelen dunku yalanci iskembe corbasindan yerim.
bende iyice tanıdım canım vücudumu banada 1 çeşit meyve kilo aldırmıyo yiyorum ben akşam hafif yemem gerekiyoBen artik kendi vucudumu taniorum mesela seker meyve karbonhidrat iyi gelmio bol protein yario hem tok tutuo hemde gobegim gduo sanki bide ceviz peynir falan iyi gelio
canım brokoliyi haşlayıp öylemi kavuruyorsun sert olur heralde tam tarif edebilirmisinIlk basta sevmesende sonradan sevmeye baslarsin. benim sevmedigim o kadar sey vardi simdi seve seve yiyorum hatta bazilarini yemeden duramiyorum.
Patlicana bayilirim ozellikle kozlenmis sarimsakli salatasini cok seviyorum. pirasa yemegi bol limonlu ve favorilerimden ustelik kilo vermene yardimci olan harika sebzelerden biri. lahananin sarmasini, ve zeytinyagli kerevizi cok seviyorum. (kerevizden nefret ederdim eskiden) bamyayida sevmezdim ama simdi severek yiyorum. zeytinyagli fasulyeyi zaten ne zaman olsa yerim. bugulanmis balik ve salatada diyet icin mukemmel ikili.
Brokoliyi zeytinyaginda sarimsakli ve bol baharatli kavurup bulgur pilavinin yaninda yiyebilirsin. karnibaharida ben boyle pisiriyorum. kirmizi aci pul biber metabolizmayi hizlandirir. aci seviyorsan ekle birazda kekik koy sarimsakli cok lezzetli oluyor.
Annemlere gidip geldim ya gitmeden arabaya kış lastiklerini taktirmistim araba yalpaliyordu bugün gittim gene bişey yok ama kontrol edelim dediler dönüşte avm ye uğradım gezdim arabaya bi geldim yağ akitmis anam şu kocişim gelene kadar bi sorun çıkmasa arabada..Bayaniz ya hiç birşey bilmiyoruz sanıyor tamirciler..halbuki ben 18 yıllık şoförüm ..gıcık oldum abla fren mi yaptın da yalpaladi diyor..Hee dedim..çok akıllısın yaa fren yaptım yalpaladi . .salak yaa.. dedim acemi degilim ben bişey var ki geldim asabımı bozma neyse bişey çıkmaz inşallah. .az önce de yemek yedim
Mercimek çorbası
Tavuk sote
Börülce salatası
Şimdi de kahve
Az sonra da eve donucem . ..[/QUOTE
canım iyice pişirmişin sen şöförlüğü ben çok üşeniyorum arabayla biyere gitmeyi mesafeler yakın evin önünden ya otobüse biniyorum yakın yelere bisiletle gidiyorum park yeri armak mesele şehir içinde ama binmeyincede unutuluyor trafiğe çıkmak zor geliyo kocişte kızıyo bana ehliyeti boşamı aldın sen diye uzun yola çıktığımızda kullanıyorum o zamanda dalga geçiyo uzun yolların şöförü diye çatlak yaaaaa
Sağol canım..Ben sanayiye gitmek dışında herşeyiyle ilgilenirim canım..severim ben lastik havasına kadar doldururum..Ama 18 yıldır hep kullanırım..Arabadan da anlarım..Hatta iş arkadaşlarım(erkekler)araba muhabbeti yaparken ben de katılırım şaşırırlarsersum canm oncelikle kizina ve sana da araba nedeniyle gecmis olsun benm arabanin herseyiyle esim ilgilenir hattaki kac yildir suruorum.benzin bile almamisimdir yani:) bazen otobisle gitmektense arabayla gitmek daha rahat oluo muhtemelen ondan demistir senin kiz bu arada cnm sen sanki calisiodun bu aralar izin falan mi aldn ne zamandir nobet tutmuosun sanki
He kıss ben kocamın tabiriyle kamyon şoförüyümcanım iyice pişirmişin sen şoförlüğü ben çok üşeniyorum arabayla biyere gitmeyi mesafeler yakın evin önünden ya otobüse biniyorum yakın yelere bisiletle gidiyorum park yeri armak mesele şehir içinde ama binmeyincede unutuluyor trafiğe çıkmak zor geliyo kocişte kızıyo bana ehliyeti boşamı aldın sen diye uzun yola çıktığımızda kullanıyorum o zamanda dalga geçiyo uzun yolların şöförü diye çatlak yaaaaa
Günaydın kızlar...
Seylanin Gunlugu cicim yeni başkanınız hayırlı olsun. .Ben Clinton kazanır diyordum şoklardayım valla
Sabah kızım gitti derken telefonuyla uyandım servisi kaza yapmış gelememiş beni götürür müsünnn diye yalvarıyor..Yaa kızım dibin durak atla otobüse git dedim olmadı iş başa düştü..Sabah Ankara trafiği kötü oluyor halbuki otobüse binse eve gelene kadar yürüdüğü yer yerine okula gitmiş olurdu..Allah'a şükür ufak bir kazaymış çocuklara bir şey olmamış ..Allah korusun evlatlarımızı
kahvaltım
pastırmalı omlet
bol peynir(annemlerin orada peynirci var her çeşit aldım)
zeytin
çeri maydanoz
çayy
afiyet olsun canım olur o kadar kociş de yapmış yenmezmi şifa olur o merak etme
bende iyice tanıdım canım vücudumu banada 1 çeşit meyve kilo aldırmıyo yiyorum ben akşam hafif yemem gerekiyo
ne güzel tanıyoruz artık kendimizi eskiden nerdeeeee
canım brokoliyi haşlayıp öylemi kavuruyorsun sert olur heralde tam tarif edebilirmisin
En guzeli en sagliklisi hafif haslamak sanirsamAynen herkes sokta sanirim millet kafayi yedi burda kimse beklemiyordu.
ben brokoliyi cok az suda ve kisik ateste hasliyorum ama cok yumusamadan suzup soguk suyla yikiyorum diri kalsin diye sonra kavuruyorum.
evet bende çok kızıyom bi kornaya bas falan derim ama nerdeee çok sakinSağol canım..Ben sanayiye gitmek dışında herşeyiyle ilgilenirim canım..severim ben lastik havasına kadar doldururum..Ama 18 yıldır hep kullanırım..Arabadan da anlarım..Hatta iş arkadaşlarım(erkekler)araba muhabbeti yaparken ben de katılırım şaşırırlarEşim dalga geçer kamyon şoförü diye..
Canım ben raporluyum..Babam için aldım kemoterapiye gidip geliyorum ya onun için.30 kasım da bitiyor
He kıss ben kocamın tabiriyle kamyon şoförüyümÇok agresifimdir araba kullanırken..Hiç hata affetmem yandan araya girmeye çalışanlara falan acayip çatarım.. Eşim diyor benim yanımda bari yapma bir gün dayak yiycem senin yüzünden Keşke burada da bisikletle gidilebilse ama mümkün değil..
AynenAynen herkes sokta sanirim millet kafayi yedi burda kimse beklemiyordu.
ben brokoliyi cok az suda ve kisik ateste hasliyorum ama cok yumusamadan suzup soguk suyla yikiyorum diri kalsin diye sonra kavuruyorum.
Ayy aynen kıssevet bende çok kızıyom bi kornaya bas falan derim ama nerdeee çok sakin
kıs biz bu adamlara dayak yedircezzz
Al bnden de aynisi cnm geldi gelcek siskinligi bi dert agrisi bi dert yaniGünaydın güzeller...
Bu gün de erkenciyim...Regl şişkinliği başladı..Ha geldi ha gelecek..
kahvaltım
pastırmalı omlet
peynir zeytin
3 ceviz
1 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?