Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar...

Seylanin Gunlugu cicim yeni başkanınız hayırlı olsun..Ben Clinton kazanır diyordum şoklardayım valla

Sabah kızım gitti derken telefonuyla uyandım servisi kaza yapmış gelememiş beni götürür müsünnn diye yalvarıyor..Yaa kızım dibin durak atla otobüse git dedim olmadı iş başa düştü..Sabah Ankara trafiği kötü oluyor halbuki otobüse binse eve gelene kadar yürüdüğü yer yerine okula gitmiş olurdu..Allah'a şükür ufak bir kazaymış çocuklara bir şey olmamış..Allah korusun evlatlarımızı

kahvaltım

pastırmalı omlet
bol peynir(annemlerin orada peynirci var her çeşit aldım)
zeytin
çeri maydanoz
çayy

Annemlere gidip geldim ya gitmeden arabaya kış lastiklerini taktirmistim araba yalpaliyordu bugün gittim gene bişey yok ama kontrol edelim dediler dönüşte avm ye uğradım gezdim arabaya bi geldim yağ akitmis anam şu kocişim gelene kadar bi sorun çıkmasa arabada..Bayaniz ya hiç birşey bilmiyoruz sanıyor tamirciler ..halbuki ben 18 yıllık şoförüm ..gıcık oldum abla fren mi yaptın da yalpaladi diyor..Hee dedim..çok akıllısın yaa fren yaptım yalpaladi . .salak yaa..dedim acemi degilim ben bişey var ki geldimasabımı bozma neyse bişey çıkmaz inşallah. .az önce de yemek yedim

Mercimek çorbası
Tavuk sote
Börülce salatası
Şimdi de kahve

Az sonra da eve donucem . ..

sersum canm oncelikle kizina ve sana da araba nedeniyle gecmis olsun benm arabanin herseyiyle esim ilgilenir hattaki kac yildir suruorum.benzin bile almamisimdir yani:) bazen otobisle gitmektense arabayla gitmek daha rahat oluo muhtemelen ondan demistir senin kiz bu arada cnm sen sanki calisiodun bu aralar izin falan mi aldn ne zamandir nobet tutmuosun sanki

afiyet olsun canım olur o kadar kociş de yapmış yenmezmi şifa olur o merak etme

Ben artik kendi vucudumu taniorum mesela seker meyve karbonhidrat iyi gelmio bol protein yario hem tok tutuo hemde gobegim gduo sanki bide ceviz peynir falan iyi gelio
bende iyice tanıdım canım vücudumu banada 1 çeşit meyve kilo aldırmıyo yiyorum ben akşam hafif yemem gerekiyo
ne güzel tanıyoruz artık kendimizi eskiden nerdeeeee

canım brokoliyi haşlayıp öylemi kavuruyorsun sert olur heralde tam tarif edebilirmisin

canım iyice pişirmişin sen şöförlüğü ben çok üşeniyorum arabayla biyere gitmeyi mesafeler yakın evin önünden ya otobüse biniyorum yakın yelere bisiletle gidiyorum park yeri armak mesele şehir içinde ama binmeyincede unutuluyor trafiğe çıkmak zor geliyo kocişte kızıyo bana ehliyeti boşamı aldın sen diye uzun yola çıktığımızda kullanıyorum o zamanda dalga geçiyo uzun yolların şöförü diye çatlak yaaaaa

kahvaltım aynı
öğlen =nescafe+limonlu diyet bisküi 3 ad.
akşam=1 kase tarhana çorbası+1 tabak taze fasulye+salata+turşu
çay+1 avuç leblebi
1 tane meyve

Sağol canım..Ben sanayiye gitmek dışında herşeyiyle ilgilenirim canım..severim ben lastik havasına kadar doldururum..Ama 18 yıldır hep kullanırım..Arabadan da anlarım..Hatta iş arkadaşlarım(erkekler)araba muhabbeti yaparken ben de katılırım şaşırırlarEşim dalga geçer kamyon şoförü diye..
Canım ben raporluyum..Babam için aldım kemoterapiye gidip geliyorum ya onun için.30 kasım da bitiyor
He kıss ben kocamın tabiriyle kamyon şoförüyümÇok agresifimdir araba kullanırken..Hiç hata affetmem yandan araya girmeye çalışanlara falan acayip çatarım..Eşim diyor benim yanımda bari yapma bir gün dayak yiycem senin yüzündenKeşke burada da bisikletle gidilebilse ama mümkün değil..

Eveeeet yeni baskanimiz insallah hayirli olur. Hepimiz soktayiz resmen buyuk bir farkla clinton pisligi kazanir saniyorduk ama Trump herkesi soke etti!

Sabah kahvaltim dunku ile ayni sadece ekmegi cok az yedim bugun.

Dun aksam corba icecektim ama cocuklara yogurtlu fiyonk makarna yaptim bol domatesli biberli offf cok severim bende yedim tabiii.

bugun oglende biraz hafif yerim arada bisey yemiyorum zaten bir kac gundur. aksama daha cok var karar vermedim.

Aynen herkes sokta sanirim millet kafayi yedi burda kimse beklemiyordu.

ben brokoliyi cok az suda ve kisik ateste hasliyorum ama cok yumusamadan suzup soguk suyla yikiyorum diri kalsin diye sonra kavuruyorum.

evet bende çok kızıyom bi kornaya bas falan derim ama nerdeee çok sakin
kıs biz bu adamlara dayak yedircezzz

Aynen herkes sokta sanirim millet kafayi yedi burda kimse beklemiyordu.

ben brokoliyi cok az suda ve kisik ateste hasliyorum ama cok yumusamadan suzup soguk suyla yikiyorum diri kalsin diye sonra kavuruyorum.
Aynen
evet bende çok kızıyom bi kornaya bas falan derim ama nerdeee çok sakin
kıs biz bu adamlara dayak yedircezzz
Ayy aynen kıssHayır eşim diyor ki ;hadi kendin kullanırken tamam da ben kullanırken eline koluna hakim ol barii

Ruhun şad olsun..Saygıyla anıyoruz...

Ey büyük Atatürk;
Açtığın yolda,
Gösterdiğin hedefe,
Durmadan yürüyeceğime and içerim.
Varlığım;
Türk varlığına armağan olsun.
Ne mutlu Türküm diyene!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…