Al bnden de aynisi cnm geldi gelcek siskinligi bi dert agrisi bi dert yani
Afiyet olsunKizlar sabah sabahkofte yedim kahvaltim o dunden kalmisti hemen yedim biraz protein agirlikli gdiorum aslinda ama ceviz bademi de eksik etmiorum
Oooo super gorunuolar cnim ellerine saglikEki Görüntüle 1909775 Eki Görüntüle 1909778 Eki Görüntüle 1909781 Öğlen yemeğim Mısır unlu pırasa böreği ve zeytinyağlı pırasa
sağol bebeemmhamarat hatun neler yaptın kıs çok güzel görünüyorlar
ekmek makinesi hep düşündüm ama almadım canım isterse fırın da yapıyom bazen
tezgahı çok doldurmayı sevmiyorum yerimde yok canım ama çok özeniyorum ne güzel kendi ekmeğini kendin yap
sebze günü heee bayıldım
Ayy benim regl de yeni başladı.ben de şiştim bakalım yarın tartıya nasıl yansır...selam kızlar regl bitti ço şükür duşumu aldım inşallah tartıda yüzüm güler ama kaçamak çok yaptım 3-4 gündür dikkat ettim hiç bilmiyorum ne çıkıcam
bende yoğurt kovasından bazı şeylerden süslemeler yapıyorum bu aralar bunlara taktım bitireyim fotosunu atarım değerlendirme hemde evi süslemiş oluyorum bazı malzemeleride atmamış oluyorum çokta güzel oldular 2 tane daha kaldı onlarda bitsin paylaşırım
kahvaltım= aynı
öğlen=küçük kase yoğurt
akşam=2 tabak tarhana çorbası
Ah canım büyük geçmiş olsun....İhmale gelmez tabii canım..Allah korusun..Bunla gelsin geçsin inşallah...Selam kizlar, ben geceyi acilde gecirdim sabah dortte eve geldim 2 saatlik uykuyla duruyorum. dun is cikisi sol kolum agrimaya basladi aksam yemekte bezelyeli pilav ve yarim karniyarik yemistim. sonrasinda siskinlik ve sanci yapti. yataga yattim ama kolumun ve karnimin agrisindan uyuyamadim. bu iki agri birlikte olursa kadinlarda kalp krizi belirtisiymis ihmal edilmemesi lazimmis. esim acile goturdu hemen. sabaha kadar bir suru test yaptilar cok sukur kan ve idrar testlerim normal cikti. simdi stres test yapilacak insallah oda normal cikar.
ailemde hic kalp hastasi yok ama yinede endiselendim.
Sersum'cum ellerine saglik hepsi cok guzel gorunuyorlar afiyet bal olsun.
Ayy benimki ufaktan başladı bile..ben de acayip acıkıyorum..zor tutuyorum kendimiKizlar benm de regl kapida suan gercekten sinir strest hersey mevcut bnde sislik yemek yeme istegi yani insanlar nasi tutuo kendilerini ben bi anlasam
çok geçmiş olsun canım ihmal etme tabi inşallah diğer testlerinde normal çıkarSelam kizlar, ben geceyi acilde gecirdim sabah dortte eve geldim 2 saatlik uykuyla duruyorum. dun is cikisi sol kolum agrimaya basladi aksam yemekte bezelyeli pilav ve yarim karniyarik yemistim. sonrasinda siskinlik ve sanci yapti. yataga yattim ama kolumun ve karnimin agrisindan uyuyamadim. bu iki agri birlikte olursa kadinlarda kalp krizi belirtisiymis ihmal edilmemesi lazimmis. esim acile goturdu hemen. sabaha kadar bir suru test yaptilar cok sukur kan ve idrar testlerim normal cikti. simdi stres test yapilacak insallah oda normal cikar.
ailemde hic kalp hastasi yok ama yinede endiselendim.
Sersum'cum ellerine saglik hepsi cok guzel gorunuyorlar afiyet bal olsun.
ahh canım yaaa bende çok kötüydüm bu reglde resmen ellerim titriyodu sanki aç bırakmışlar beni ne bulursam saldırmıştım inanılmaz bi olay bu yaşayan bilirAkşam yemeği olarak 1 dolu kase çorba yedim gene..2 kupa da ayran
Şimdilik midemi doldurdum umarım bir kazaya uğramadan uyku saatini getiririm
Ahh sorma canım..Haklısın sütlü tatlı yenebilir..ben de kahve yanında bitterle idare ediyorum..çok geçmiş olsun canım ihmal etme tabi inşallah diğer testlerinde normal çıkar
ahh canım yaaa bende çok kötüydüm bu reglde resmen ellerim titriyodu sanki aç bırakmışlar beni ne bulursam saldırmıştım inanılmaz bi olay bu yaşayan bilir
bence kendini zorlama sütlü tatlılardan yiyebilirsin
regl öncesi yada içindeyken yersen rahatlatıyomuş 1 veya 2kere
bizde abartıyoz anacımmm
senin makine ne marka canım birde 3 saatte yapıyomuş ne kadar uzun bi süre ama haklısın mis gibi kokuyo bende fırında yapmıştım harika olmuştu içine ceviz üstünüde çörekotu haşhaş toumu serpmiştim farkllı şşeyler hooşuma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?