Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar sabah sabahkofte yedim kahvaltim o dunden kalmisti hemen yedim biraz protein agirlikli gdiorum aslinda ama ceviz bademi de eksik etmiorum

Selam kızlar...Bugün evde olmanın rahatlığıyla evi sildim süpürdüm vee kendimi mutfakta yemek yapmaya adadım..
Bu günü evdeki sebzeleri değerlendirme günü ilan ediyorum ve yanına da mısır unlu yulaf kepekli ekmek yapıyorum ekmek makinesi'nde bakalım tutturabilecek miyim
Yaptıklarım
Mısır unlu pırasa böreği(borcam da)
Zeytin yağlı pırasa yemeği
Actifry da kabak havuç kızarması
Mısır unlu yulaf kepekli ekmek(kekik ve pul biber ekledim bir de)

Ayyyy çok yoruldum..Bakalım nasıl olacaklarEkmek ve pırasa böreğinden emin değilim..Ölçüler tutmayabilir..

Şimdi de geldim kahvem ve 1 parça bitter çikolatam

Buda ekmek makinesinde yaptığım ekmeğim...Tadı da kıvamı da güzel oldu sayılır kızlar...Mükemmel diyemiyecem ne de olsa yulaf kepeği var..

Tarifi
Benim makinem küçük diğer makinelerin yarısı kadar oluyor
200 ml su
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kuru maya
pul biber kekik tuz
Yarı yarıya olmak üzere 500 gr(2 su bardağı kadar)yulaf kepeği ve mısır unu

Makineye koy çalıştır bekle

Son düzenleme:
hamarat hatun neler yaptın kıs çok güzel görünüyorlar
ekmek makinesi hep düşündüm ama almadım canım isterse fırın da yapıyom bazen
tezgahı çok doldurmayı sevmiyorum yerimde yok canım ama çok özeniyorum ne güzel kendi ekmeğini kendin yap
sebze günü heee bayıldım

selam kızlar regl bitti ço şükür duşumu aldım inşallah tartıda yüzüm güler ama kaçamak çok yaptım 3-4 gündür dikkat ettim hiç bilmiyorum ne çıkıcam
bende yoğurt kovasından bazı şeylerden süslemeler yapıyorum bu aralar bunlara taktım bitireyim fotosunu atarım değerlendirme hemde evi süslemiş oluyorum bazı malzemeleride atmamış oluyorum çokta güzel oldular 2 tane daha kaldı onlarda bitsin paylaşırım
kahvaltım= aynı
öğlen=küçük kase yoğurt
akşam=2 tabak tarhana çorbası

sağol bebeemm..ekmek makinesini çok oluyor ben alalı arkadaşım alıyordu indirim olacaktı 2 tane alınca zorla aldırmıştı banaBenimki de dolapta duruyor..tezgahta yer kaplar haklısın.Çok da gerekli değil.Ekmeği çok güzel oluyor ama haklısın..Akşam ayarlıyorum sabah miss gibi ekmek kokusuna uyanıyor insan
Ayy benim regl de yeni başladı.ben de şiştim bakalım yarın tartıya nasıl yansır...Asıl sen hamarat hatun..neler yapıyorsun bakalım..merakla bekliyorum resimlerii

Selam kizlar, ben geceyi acilde gecirdim sabah dortte eve geldim 2 saatlik uykuyla duruyorum. dun is cikisi sol kolum agrimaya basladi aksam yemekte bezelyeli pilav ve yarim karniyarik yemistim. sonrasinda siskinlik ve sanci yapti. yataga yattim ama kolumun ve karnimin agrisindan uyuyamadim. bu iki agri birlikte olursa kadinlarda kalp krizi belirtisiymis ihmal edilmemesi lazimmis. esim acile goturdu hemen. sabaha kadar bir suru test yaptilar cok sukur kan ve idrar testlerim normal cikti. simdi stres test yapilacak insallah oda normal cikar.
ailemde hic kalp hastasi yok ama yinede endiselendim.
Sersum'cum ellerine saglik hepsi cok guzel gorunuyorlar afiyet bal olsun.

Ah canım büyük geçmiş olsun....İhmale gelmez tabii canım..Allah korusun..Bunla gelsin geçsin inşallah...
Sağol canım

sersum filiztoprak masallh ya kizlar ne beceriklisiniz bnde yulaf kepeginden ekmek cok yapiorum ama burda tandir ekmegi de bulabiliorum acaba ondan mi yesem sabahlari bir dilim cok tok tutuo die de dusunuorum

Kizlar benm de regl kapida suan gercekten sinir strest hersey mevcut bnde sislik yemek yeme istegi yani insanlar nasi tutuo kendilerini ben bi anlasam

liste sıramız...

aaadddaaa:4 Kasım 2016 liste yaptı

sersum:11 Kasım 2016

sabahvesen:18 Kasım 2016

filiztoprak:25 Kasım 2016

seylanıngünlüğü:2 Aralık 2016

aaadddaaa:9 Aralık 2016

sersum:16 Aralık 2016

sabahvesen:23 Aralık 2016

Yarın liste bence kızlar....Umarım herkesler güzel güzel kilocuklar vermiştir

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım ihmal etme tabi inşallah diğer testlerinde normal çıkar

Akşam yemeği olarak 1 dolu kase çorba yedim gene..2 kupa da ayran
Şimdilik midemi doldurdum umarım bir kazaya uğramadan uyku saatini getiririm
ahh canım yaaa bende çok kötüydüm bu reglde resmen ellerim titriyodu sanki aç bırakmışlar beni ne bulursam saldırmıştım inanılmaz bi olay bu yaşayan bilir
bence kendini zorlama sütlü tatlılardan yiyebilirsin
regl öncesi yada içindeyken yersen rahatlatıyomuş 1 veya 2kere
bizde abartıyoz anacımmm
senin makine ne marka canım birde 3 saatte yapıyomuş ne kadar uzun bi süre ama haklısın mis gibi kokuyo bende fırında yapmıştım harika olmuştu içine ceviz üstünüde çörekotu haşhaş toumu serpmiştim farkllı şşeyler hooşuma gidiyo

Ahh sorma canım..Haklısın sütlü tatlı yenebilir..ben de kahve yanında bitterle idare ediyorum..
Benim makinem esse canım..manuel saati ayarlanamıyor önceden yani..sabah yemek istiyorsam sıcacık, sabah 4 gibi malzemeleri koyup çalıştırıyorum(ben sık sık wc ye kalkarım zaten gece..sidikliyim biraz)sabah 9-9.30 a hazır.3-4 saat sürüyor pişmesi..mayalama işlemi falan yavaş ve uzun sürüyor..Çok gerekli değil belki ama alınmış alınmıştır..

Bu sabah ta erkenciyim gene kızımın yol arkadaşı gelmeyince karanlıkta yalnız gitmesin diye ben götürdüm..Ne saçma oldu bu saatlerin geri alınmaması ya..Çocuklar karanlıkta gidiyor içim hiç rahat değil..İnsanlar ayılamıyor bir türlü..Çok mantıksız oldu çok

Daha tartılmadım ..Kahvaltıdan önce tartılıp yazarım..Bakalım durumlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…