Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltımı yaptım

pastırmalı omlet
çeyrek simit
1 dilim mısır unlu pırasalı börek
peynir zeytin
1 mandalina

Gelelim kiloma...Yaşasın ki regl olmama rağmen az da olsa gitmiş.. Çok şükür çook uzun bir süreden sonra 82 li rakamları gördüm darısı 81 lere ve 79 lara inşallah

rumuz:sersum
diyeti:dukan karatay karışımı(regl 1.gün)
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:83 kg
bu hafta:82.7 kg
fark:-300
yüzde:%0,361
ilk hedef:75kg
spor:yok

Ben geldim kızlar ban yemiştim

rumuz:sabahvesen
diyeti:karışık
başlangıç kilo:75.5
baş.tarihi:24 Ekim 2016
geçen hafta:73.500
bu hafta:72.00
fark:-1.500
yüzde:%2,04
ilk hedef:68
spor:yok
güzel vermişsin tebrik ederim. hızlı veriyorsun maşallah.

anammmmmm bende kıs gece çok kalkarım sinir oluyom
iyiki almışın kıs kullan boşver
tam bize göre aslında benim kız beyaz ekmek seviyo ona alıyoz 3 gün yiyo ekmeği çünkü tost makinesinde kızartarak yağ sürerek yer bize gelince tb. kepekli falan öyle yiyoz fırından alıyorum iki kişi 2 şerden 4 dilim günlük bir ekmeği 1 haftada yiyoruz fırından alır almaz poşetleyip dondurucuya atıyom hergün 4 tane çıkarıp tüketiyoz uzun vadeli tam bize göre bu makine aslında ama kararsızım 3 saat deyince gözüm korktu
ama çeşit çeşit yapma fikri zeytinli ,cevizli vs o zamanda çok heves ediyom
çeşit çeşit yap kıs sabah kahvaltısında ye hiçde kilo aldırmıyo bence

filiztoprak
kalori hesabı
b.kilo= 75.o2
g. hafta=74.5
bu hafta=74.4
fark= - - 100 g
haftalık yüzde=0.134
hedef=65
spor=yok
bu hafta regl dolayısıyla hiç dikkat edemedim sadece 3-4 gün dikkat ettm oda yetmedi tabi önümüzdeki hafta 73ü görücem inşallah

sersumcum aferin kıs baya dikkat ediyon canım bak artık veriyosun

Valla benim kız da seviyor beyaz ekmeği..Hafta sonu kahvaltısı için alıyorum ona ve eşime..Aslında 3 saat bişey değil canım..öyle söyleyince çok geliyor..hele şimdiki makineler zaman ayarlı kur o sen uyanıncaya kadar pişirsin..E sen de benim gibi sidüklüymüşsün kalkar çalıştırırsın en kötüsüHatırladığım kadarıyla Actifry ıda sen benim tavsiyemle almıştın bunda da kandırıcam bak seni
Olsun kıss gr gr da olsa veriyoz ya..buna da şükür

sersumcum aferin kıs baya dikkat ediyon canım bak artık veriyosun
Sağol canımcımAyy çok hevesliyim bu sefer kıss..Eşimin hatrına napıcan..Yeter ki onu azcık şaşırtayım sürpriz yapayımİnşallah böyle devam eder

iyiyim sersum cum.
şükür Allah a
son iş günü .
sen nasılsın. kızçe nasıl
İyiyiz çok şükür biz de canım..Hadi gözünüz aydın cuma geldi çok şükür..Benim iznimin bitmesine de az kaldı 30 kasım iş başı çok zor gelecek banaa..Benim emekliliğim gelmiş canımKızım da iyi noolsun..Seninkiler nasıl oğlanlar zaten büyük maşallah kızçe de baya büyüdü di mi..öpüyorum onu

Geldim kizlar geldm sabah aklimdaydi da biton is cikti basima anca giriorum suanda
Rumuz aaadddaaa
Baslangic 65.5
Genen hafta 61.8
Bu hafta 63
Fark +1.200
Diyyet benimde dukan karatay karisik
Spor hergun yuruyus
Hedef 58
Kizlar adet oldum olcam sislik skinti biton sey biktim suanda

filiztoprak ah filizim ah beni suan bi sen yasamissin sanki adet donemindekileri anlatarak resmen saldiraiosun daha bikac gun oncesine kadar normalcik beslenen ben sanki o donem yaklasinca cop kovasina donuom yok boyle bisey ya resmen sicak basmasi bi yandan sinir steest yeme istegi gecen ay bu kadar olmamiatim hatta bir hafya erken oldum cok rahattim sanirim bu ay kiraz sapini az ictim heralde bugun tam gunu ama ins olurim da kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…