güzel vermişsin tebrik ederim. hızlı veriyorsun maşallah.Ben geldim kızlar ban yemiştim
rumuz:sabahvesen
diyeti:karışık
başlangıç kilo:75.5
baş.tarihi:24 Ekim 2016
geçen hafta:73.500
bu hafta:72.00
fark:-1.500
yüzde:%2,04
ilk hedef:68
spor:yok
anammmmmm bende kıs gece çok kalkarım sinir oluyomAhh sorma canım..Haklısın sütlü tatlı yenebilir..ben de kahve yanında bitterle idare ediyorum..
Benim makinem esse canım..manuel saati ayarlanamıyor önceden yani..sabah yemek istiyorsam sıcacık, sabah 4 gibi malzemeleri koyup çalıştırıyorum(ben sık sık wc ye kalkarım zaten gece..sidikliyim biraz)sabah 9-9.30 a hazır.3-4 saat sürüyor pişmesi..mayalama işlemi falan yavaş ve uzun sürüyor..Çok gerekli değil belki ama alınmış alınmıştır..
sersumcum aferin kıs baya dikkat ediyon canım bak artık veriyosunGelelim kiloma...Yaşasın ki regl olmama rağmen az da olsa gitmiş..Çok şükür çook uzun bir süreden sonra 82 li rakamları gördüm darısı 81 lere ve 79 lara inşallah
rumuz:sersum
diyeti:dukan karatay karışımı(regl 1.gün)
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:83 kg
bu hafta:82.7 kg
fark:-300
yüzde:%0,361
ilk hedef:75kg
spor:yok
Valla benim kız da seviyor beyaz ekmeği..Hafta sonu kahvaltısı için alıyorum ona ve eşime..Aslında 3 saat bişey değil canım..öyle söyleyince çok geliyor..hele şimdiki makineler zaman ayarlı kur o sen uyanıncaya kadar pişirsin..E sen de benim gibi sidüklüymüşsün kalkar çalıştırırsın en kötüsüanammmmmm bende kıs gece çok kalkarım sinir oluyom
iyiki almışın kıs kullan boşver
tam bize göre aslında benim kız beyaz ekmek seviyo ona alıyoz 3 gün yiyo ekmeği çünkü tost makinesinde kızartarak yağ sürerek yer bize gelince tb. kepekli falan öyle yiyoz fırından alıyorum iki kişi 2 şerden 4 dilim günlük bir ekmeği 1 haftada yiyoruz fırından alır almaz poşetleyip dondurucuya atıyom hergün 4 tane çıkarıp tüketiyoz uzun vadeli tam bize göre bu makine aslında ama kararsızım 3 saat deyince gözüm korktu
ama çeşit çeşit yapma fikri zeytinli ,cevizli vs o zamanda çok heves ediyom
çeşit çeşit yap kıs sabah kahvaltısında ye hiçde kilo aldırmıyo bence
Olsun kıss gr gr da olsa veriyoz ya..buna da şükürfiliztoprak
kalori hesabı
b.kilo= 75.o2
g. hafta=74.5
bu hafta=74.4
fark= - - 100 g
haftalık yüzde=0.134
hedef=65
spor=yok
bu hafta regl dolayısıyla hiç dikkat edemedim sadece 3-4 gün dikkat ettm oda yetmedi tabi önümüzdeki hafta 73ü görücem inşallah
Sağol canımcımsersumcum aferin kıs baya dikkat ediyon canım bak artık veriyosun
nabıyon kıssgü
güzel vermişsin tebrik ederim. hızlı veriyorsun maşallah.
iyiyim cnm ban yemiştim ben :) kafamda dalgın bayağı unutmuşm gelmeyi dün açıldı banım zaten
iyiyim sersum cum.nabıyon kıss
Amma çok banlanıyon kısss.iyiyim cnm ban yemiştim ben :) kafamda dalgın bayağı unutmuşm gelmeyi dün açıldı banım zaten
hahah cidden ya geçen hafta ayrı bu hafta ayrıAmma çok banlanıyon kısss...Aman iyi ol da
İyiyiz çok şükür biz de canım..Hadi gözünüz aydın cuma geldi çok şükür..Benim iznimin bitmesine de az kaldı 30 kasım iş başı çok zor gelecek banaa..iyiyim sersum cum.
şükür Allah a
son iş günü .
sen nasılsın. kızçe nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?