Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

maşallah . kız büyüdü sorma.
15 aylık oldu .
dunyaya gelen büyüyor demi.
iznin çok oluyor ama . gerekli oluyor size. işiniz zor .
olsun çalışmak iyidir.
emekli olmayı düşünüyor musun yoksa

Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 56.450
Bu hafta : 55.610
Fark: 840 gr öyleyse dans

Kalkar kalkmaz yazayım bekletmeyeyim dedim. Çocukları doyurup geliyorum.

Hepimiz aynıyız
maşallah . kız büyüdü sorma.
15 aylık oldu .
dunyaya gelen büyüyor demi.
iznin çok oluyor ama . gerekli oluyor size. işiniz zor .
olsun çalışmak iyidir.
emekli olmayı düşünüyor musun yoksa
Canım raporluydum ben babamı kemoterapiye götürüyorum ya 3 ay almıştım rapor..Eşim gelince de iznimi alıcam inşallahparalı emekliliği hakedeyim ki sanırım 3 yıl var olucam emekli inşallah canım..yoruldum artık..radyosyon da çok yıpratıyor insanı..
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 56.450
Bu hafta : 55.610
Fark: 840 gr öyleyse dans

Kalkar kalkmaz yazayım bekletmeyeyim dedim. Çocukları doyurup geliyorum.
Sizin saat farkını unutuyorum ben hepbu arada tebrik

11 KASIM 2016 Tarihli Listemiz
Hayırlı Olsun

Kilo verenler

1-seylanınGunlugu%1.488

2-sersum:%0.361

3-filiztoprak:%0.134

Aynı kalanlar

sabahvesen%00

Kilo alanlar

aaadddaaa:%1.941

Bu hafta Allaha şükür geçen haftanın acısını çıkardım ama haftaya adet olacağım için pek umutlu değilim. Yine de tartıda 55'i görmek çok mutlu etti beni. Darısı bekleyenlerin başına. Çoğumuz vermişiz zaten tebrikler.

Kızlar 3.5 km yürüdüm..geldim tartıldım ben şokk..sevindirik oldum..ama tabii su kaybetmişimdir olsun..

Kızımın isteğiyle yemeği dışarıdan söyledik

yarım lahmacun
adana köfte
yarım lahmacun kadar lavaş
2 kupa ayran
salata

sersum olcak bu is olcak cnm ins bende bu kez senin gbi yapiorum dukan karatay karsimi acele etmicem cnku acele ederek tam 2 yil kaybettim ber al ver al bu kez yavas ve saglikli gdicem yaza kadar cookk var ins

aynen canım bakalım belki alırım karar veremedim de
inşallah canım eşşin baya şaşıracak sersumcum

aynen canım idare edicez artık bu dönemleri atlatıcaz

sersum geri döndü

Kızlar maşallah bahçem yeşillenmeye başladı. Fasulyelerim ıspanaklarım falan büyüyorlar.
çok güzel görünüyo taze taze yemeside başka güzel olur

bugün çayla öğlen bişeyler yedim pastane işi
akşam=ciğer +turşu
şimdi çay iççiyorum
birazdanda yarım ayva
günü kapatıcam
yürüyüşte yapıcam
öğlen yediklerim erisin

Galiba işin sırrı tatlıdan, gazoz ve meyve suyu gibi içeceklerden, Pasta, kurabiye, börek gibi hamur işleri ve kızartmadan kesinlikle uzak durmak ve yediklerinin miktarını azaltmak. Öyle şu diyeti bu diyeti bende hiç işe yaramadı yaramıyor. Daha çok iştahım açılıyor yemediğim şeyleri canım çekiyor kendi kendime boşuna zulmediyorum. Sabah ballı çayımdan kahvaltı sonrası az şekerli kahvemden vazgeçmeme gerek olmadığını farkettim aslında. Çünkü Yukarıda yazdıklarım harici herşeyi ekmekte dahil yiyorum sadece azar azar yiyorum. Zaten zamanla mide küçülüyor az yemeye alışıyor insan.
Sporu mutlaka ama mutlaka hayatın bir parçası haline getirmek işi hızlandırıyor. Birde sabahları erken kalkıp akşam erken yatmakta çok önemli. Eşim söylemişti ciddiye almamıştım ama geç kalktığım günlerin ertesinde tartıldığımda önemini farkettim ve hergün erken yatıp kalkmaya başladım. Bunun tıpta bir açıklaması var Google da okuyabilirsiniz. Çok uzun olduğu için buraya yazmadım.
Günlük 10 bardak su içiyorum
2 bardak yeşil çay içine defne yaprakları, biberiye, taze zencefil parçaları, yarım limon sıkıp sabah ve akşam içiyorum.
Yemek aralarında bir demet yağ marul yapraklarını organik elma sirkesine banıp yiyorum kilo vermeye çok faydası oluyormuş.
Şekersiz bal kabağı, yeşil salata ve elmayı da bol bol tüketiyorum.

Bnde diyet yapa yapa bu hale geldim cnm insilin direncim var 3 gun ac kalsam dger gnler hep yiyip kilo aldim derken derken 10 kilo aldim auanda gobegim var cnku vucudumun seker bozuklugu oldginu gosterio suanda hicbir sekilde meyve tuketmemem lazim hamurisi zaten yemiorum hic cikolata fakan da kestim sadece protein iyi gelio bna biraz da sebze benm once cok ac kalmadan su beslenme bozuklugunu duzeltmem lazim

Zaten aç kalınarak yapılan diyetlerden sonra verilen kilo tekrar alınıyor malesef. Yemek miktarını azaltıp doğru şeyler yiyerek kilo verirsek kalıcı olur. Spor yapabiliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…