maşallah . kız büyüdü sorma.İyiyiz çok şükür biz de canım..Hadi gözünüz aydın cuma geldi çok şükür..Benim iznimin bitmesine de az kaldı 30 kasım iş başı çok zor gelecek banaa..Benim emekliliğim gelmiş canım Kızım da iyi noolsun..Seninkiler nasıl oğlanlar zaten büyük maşallah kızçe de baya büyüdü di mi..öpüyorum onu
Hepimiz aynıyızfiliztoprak ah filizim ah beni suan bi sen yasamissin sanki adet donemindekileri anlatarak resmen saldiraiosun daha bikac gun oncesine kadar normalcik beslenen ben sanki o donem yaklasinca cop kovasina donuom yok boyle bisey ya resmen sicak basmasi bi yandan sinir steest yeme istegi gecen ay bu kadar olmamiatim hatta bir hafya erken oldum cok rahattim sanirim bu ay kiraz sapini az ictim heralde bugun tam gunu ama ins olurim da kurtulurum
Canım raporluydum ben babamı kemoterapiye götürüyorum ya 3 ay almıştım rapor..Eşim gelince de iznimi alıcam inşallahmaşallah . kız büyüdü sorma.
15 aylık oldu .
dunyaya gelen büyüyor demi.
iznin çok oluyor ama . gerekli oluyor size. işiniz zor .
olsun çalışmak iyidir.
emekli olmayı düşünüyor musun yoksa
Sizin saat farkını unutuyorum ben hepRumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 56.450
Bu hafta : 55.610
Fark: 840 gr öyleyse dans
Kalkar kalkmaz yazayım bekletmeyeyim dedim. Çocukları doyurup geliyorum.
Bu hafta Allaha şükür geçen haftanın acısını çıkardım ama haftaya adet olacağım için pek umutlu değilim. Yine de tartıda 55'i görmek çok mutlu etti beni. Darısı bekleyenlerin başına. Çoğumuz vermişiz zaten tebrikler.11 KASIM 2016 Tarihli Listemiz
Hayırlı Olsun
Kilo verenler
1-seylanınGunlugu%1.488
2-sersum:%0.361
3-filiztoprak:%0.134
Aynı kalanlar
sabahvesen%00
Kilo alanlar
aaadddaaa:%1.941
Cok guzel gorunuo bahcen canm te riklerKızlar maşallah bahçem yeşillenmeye başladı. Fasulyelerim ıspanaklarım falan büyüyorlar.
Aynen canım yavaş gitsin ama tam gitsin bir daha gelmesinsersum olcak bu is olcak cnm ins bende bu kez senin gbi yapiorum dukan karatay karsimi acele etmicem cnku acele ederek tam 2 yil kaybettim ber al ver al bu kez yavas ve saglikli gdicem yaza kadar cookk var ins
aynen canım bakalım belki alırım karar veremedim deValla benim kız da seviyor beyaz ekmeği..Hafta sonu kahvaltısı için alıyorum ona ve eşime..Aslında 3 saat bişey değil canım..öyle söyleyince çok geliyor..hele şimdiki makineler zaman ayarlı kur o sen uyanıncaya kadar pişirsin..E sen de benim gibi sidüklüymüşsün kalkar çalıştırırsın en kötüsüHatırladığım kadarıyla Actifry ıda sen benim tavsiyemle almıştın bunda da kandırıcam bak seni
Olsun kıss gr gr da olsa veriyoz ya..buna da şükür
Sağol canımcımAyy çok hevesliyim bu sefer kıss..Eşimin hatrına napıcan ..Yeter ki onu azcık şaşırtayım sürpriz yapayım İnşallah böyle devam eder
aynen canım idare edicez artık bu dönemleri atlatıcazfiliztoprak ah filizim ah beni suan bi sen yasamissin sanki adet donemindekileri anlatarak resmen saldiraiosun daha bikac gun oncesine kadar normalcik beslenen ben sanki o donem yaklasinca cop kovasina donuom yok boyle bisey ya resmen sicak basmasi bi yandan sinir steest yeme istegi gecen ay bu kadar olmamiatim hatta bir hafya erken oldum cok rahattim sanirim bu ay kiraz sapini az ictim heralde bugun tam gunu ama ins olurim da kurtulurum
Kızlar 3.5 km yürüdüm..geldim tartıldımEki Görüntüle 1910184 ben şokk..sevindirik oldum..ama tabii su kaybetmişimdir olsun..
Kızımın isteğiyle yemeği dışarıdan söyledik
yarım lahmacun
adana köfte
yarım lahmacun kadar lavaş
2 kupa ayran
salata
çok güzel görünüyo taze taze yemeside başka güzel olurKızlar maşallah bahçem yeşillenmeye başladı. Fasulyelerim ıspanaklarım falan büyüyorlar.
Gayet iyi gorunuosun cnm masallhDarısı sizlerin başına. Birazdan silcem.
Bu arada nasıl bir diyet yaptığımı da yazmak istiyorum belki bir faydam olur?
Teşekkür ederim canım 3 kilo fazlalığım kaldı. Resmî Koyduğuma pişman oldum gerçi sonradan düzenleme yapmayı kaldırmışlar.Gayet iyi gorunuosun cnm masallh
Bnde diyet yapa yapa bu hale geldim cnm insilin direncim var 3 gun ac kalsam dger gnler hep yiyip kilo aldim derken derken 10 kilo aldim auanda gobegim var cnku vucudumun seker bozuklugu oldginu gosterio suanda hicbir sekilde meyve tuketmemem lazim hamurisi zaten yemiorum hic cikolata fakan da kestim sadece protein iyi gelio bna biraz da sebze benm once cok ac kalmadan su beslenme bozuklugunu duzeltmem lazimGaliba işin sırrı tatlıdan, gazoz ve meyve suyu gibi içeceklerden, Pasta, kurabiye, börek gibi hamur işleri ve kızartmadan kesinlikle uzak durmak ve yediklerinin miktarını azaltmak. Öyle şu diyeti bu diyeti bende hiç işe yaramadı yaramıyor. Daha çok iştahım açılıyor yemediğim şeyleri canım çekiyor kendi kendime boşuna zulmediyorum. Sabah ballı çayımdan kahvaltı sonrası az şekerli kahvemden vazgeçmeme gerek olmadığını farkettim aslında. Çünkü Yukarıda yazdıklarım harici herşeyi ekmekte dahil yiyorum sadece azar azar yiyorum. Zaten zamanla mide küçülüyor az yemeye alışıyor insan.
Sporu mutlaka ama mutlaka hayatın bir parçası haline getirmek işi hızlandırıyor. Birde sabahları erken kalkıp akşam erken yatmakta çok önemli. Eşim söylemişti ciddiye almamıştım ama geç kalktığım günlerin ertesinde tartıldığımda önemini farkettim ve hergün erken yatıp kalkmaya başladım. Bunun tıpta bir açıklaması var Google da okuyabilirsiniz. Çok uzun olduğu için buraya yazmadım.
Günlük 10 bardak su içiyorum
2 bardak yeşil çay içine defne yaprakları, biberiye, taze zencefil parçaları, yarım limon sıkıp sabah ve akşam içiyorum.
Yemek aralarında bir demet yağ marul yapraklarını organik elma sirkesine banıp yiyorum kilo vermeye çok faydası oluyormuş.
Şekersiz bal kabağı, yeşil salata ve elmayı da bol bol tüketiyorum.
Zaten aç kalınarak yapılan diyetlerden sonra verilen kilo tekrar alınıyor malesef. Yemek miktarını azaltıp doğru şeyler yiyerek kilo verirsek kalıcı olur. Spor yapabiliyormusun?Bnde diyet yapa yapa bu hale geldim cnm insilin direncim var 3 gun ac kalsam dger gnler hep yiyip kilo aldim derken derken 10 kilo aldim auanda gobegim var cnku vucudumun seker bozuklugu oldginu gosterio suanda hicbir sekilde meyve tuketmemem lazim hamurisi zaten yemiorum hic cikolata fakan da kestim sadece protein iyi gelio bna biraz da sebze benm once cok ac kalmadan su beslenme bozuklugunu duzeltmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?