kızlar selam...
pazara gittim balık aldım.. Eşim istemişti turşuluk yeşil domates aldım..eski turşularımdan yarımlanana ekledim..o gelene kadar olur inşallah...sonra geldim kızımla yatağını boşalttık ben karyolasını söktüm..neyse ki kolay oldu..
sonra da balıkları temizle kızart..(Actifryda)
2. öğünüm
5 çinekop
7-8 hamsi
semizotu salatası
erik suyu(kendim yaptım hem kızıma sağlıklı ve az şekerli)
Günaydın kızlar....kızımla güzel bir kahvaltı yaptık Eki Görüntüle 1910803
yanında peynir zeytin (yeşillikler tere)
şimdi de kahvaltım..Bugün işimiz çok kızımın karyolasını söküp kaldırıcaz lakin yarın yeni aldığımız baza ve yatağı geliyor..
Eşim olmayınca iş başa düşüyor..kızımla beraber hallederiz heralderegl de tam gaz devam ağrım da var..pofffff
Şimdilik bukaa..hepinizi öptüm
Bende az önce hergünkü kahvaltımı yaptım. Eşim Küba kahvesi yapıyor biraz ondan içip yürüyüşe çıkcam. Bugün burda hava muhteşem. Türkiye'deki Mayıs ayı gibi. Sonra çocukları camiye götürcem haftasonları Kuran öğreniyorlar. Onları bırakır markete giderim dönüşte de alırım.
Öğlen muhtemelen bal kabağı ile geçiştiririm akşama da eşimin dün getirdiği balıklardan buğulama yaparım. Yanındada salata.
Bende az önce hergünkü kahvaltımı yaptım. Eşim Küba kahvesi yapıyor biraz ondan içip yürüyüşe çıkcam. Bugün burda hava muhteşem. Türkiye'deki Mayıs ayı gibi. Sonra çocukları camiye götürcem haftasonları Kuran öğreniyorlar. Onları bırakır markete giderim dönüşte de alırım.
Öğlen muhtemelen bal kabağı ile geçiştiririm akşama da eşimin dün getirdiği balıklardan buğulama yaparım. Yanındada salata.
Küba kahvesi içmedim güzel olur heralde.Yeni denemelere açığımdır ben de...Ama Türk kahvesini hiç bir kahveye değişmem..Hava burada da çok güzel..ama birkaç güne soğuyacakmış
Aferin çocuklarına ne güzel..Biz de çocukken giderdik kursa ama bu devirde ülkemizde çok zor güveniyor insan ..
Menü de harika
Günaydın güzeller...Sabah sabah yoruldum..Kızımın bazası yatağı geldi..o yerleşti..yerler silindi ev süprüldü..offf çok yoruldum...
kahvaltım
pastırmalı omlet
peynir zeytin
ceviz
1 küçük kase süzme yoğurt
çay
az önce de Türk kahvemi bir küçük parça bitter içtim..dinleniyorum
Bende bayikirim turk kahvesine bundan yaklasik 3 yil once icmsys basladim asla kahve cay icmezdim hoc cay hala icmem hic sevmiorum ama kahve tok tutuo ve yag yakma ozellgi var oglen
Tavuk salata aytan
Kahve 5 6 badem ve azcik yabanmersini
Bende bayikirim turk kahvesine bundan yaklasik 3 yil once icmsys basladim asla kahve cay icmezdim hoc cay hala icmem hic sevmiorum ama kahve tok tutuo ve yag yakma ozellgi var oglen
Tavuk salata aytan
Kahve 5 6 badem ve azcik yabanmersini
kahvaltım aynı kızlar
öğlen=nescafe+yarım müsli bar
akşam=2 tabak çorba
1 avuç leblebi çay
meyve =nar
bugün evi temizledim
yarında içli köfte yapıcam nasipse buzluğa atıcam
kahvaltım aynı kızlar
akşam=2 tabak çorba
1 avuç leblebi çay
meyve =nar
bugün evi temizledim
kahvaltım aynı kızlar
akşam=2 tabak çorba
1 avuç leblebi çay
meyve =nar
bugün evi temizledim
Akşam Çorba olayına ben de geri dönücem gene..
Güle güle temiz temiz otur sen de cicim..Ayy benim de canım istiyor içli köfte bi kalkıp yapabilsem..Bugün yapmam amaKolay gelsin canım