Kızz banlandın sandım genekızlar bu aralar kafam çok dağınık psikolojikmen ne bulursam yiyorum iradem yerlerde resmen1 haftadır kaçamak üstüne kaçamak derken +500 gram almışım. ama bugün yeniden başladım
sabah 7 de
1 adet salatalık
sonra uyudum 1.30 da kalktım
şimdi 1 avuç leblebi
1 fincan sade kahve
Rica ederim canım..En başı karar vermek zaten..Başladın mı gerisi gelir...Tesekkur ederim. 1 haftadir neredeyse butun mesajlari okudum diyebilirim. Kendimi gaza getirmek icin:) Cok kararliyim ama bu defa sizi okudukca da ayri bi kararlilik oldu bende.
Başarılar canım...Öncelikle sağlık için sonra da güzel cicilere sığabilip çııtır hatunlar olabilmek için vericez hep beraberHerkese merhaba! Ben 26 yaş. Boy 1.65cm veeeeee 84 kiloyum7 yaşında oğlum ve 10 aylık kizim var Kizimdan önce diyetisyene giderek 14 kilo verdim. Hamilelikti emzirme donemiydi derken 84 kilo olmuşum Eşim çok istiyor kilo vermemi çünkü ailemizde kilo yüzünden cok hastalık yaşayanlar var. İnşallah bende vericem. Pazartesi günü başladım. Hayirlisi bakalim. Bu arada hâlâ emziriyorum. Sizin listelerden de yardım alarak kendime öğün hazırlıyorum. Hepinize saygı ve sevgiler
Halledersin o zaman canım sen..Daha beter bişey olmasın dasersum klasik aşk meselesi cnm ama ben ne zaman aşık olsam çok acıkıyorum :)) kendimi toparlamam ve 5 ay sonra gayet fit olmam gerek :)
inşallah cnm ya :) şu aldığım +500'ü verebilsem salatalık detoksuna girdimHalledersin o zaman canım sen..Daha beter bişey olmasın da.Ooooooooohooooo 5 ayda tam çıtırık olursun
Sağol canım...sersum canm masallah yine baya bisey yapmissin enerjik enerjik bnde yuruyus yaparken yanimda kimse olmasin istiorum kulaklik takiorum senin gbi ama cardio veya zumba yapcaz ins ona arkadaslarla gitmek iyi olur ins cnm
inşallah cnm ya :) şu aldığım +500'ü verebilsem salatalık detoksuna girdimcumaya kadr salatalık yicem hep
Sen bir de Ankara'yı görizmir soğudu kızlar artık kış geldi izmire de. her fırsatta insanı sıcak tutsun diye çay kahve tüketmeye başladık.
harika...Akşamları çorba çok işe yarıyorakşam üzeri
1 bardak şekersiz limonlu çay
akşam yemeği
2 kepçe domates çorbası. limonlu ve pul biberli
şipşak bir çorba oldu 10 dk da ama lezzetli ve insanın içini ısıtıyor bu soğuk hava da :)
bu saatten sonra başka birşey yemem birşeyler içebilirim oda şekersiz ve kalorisiz şeyler :)
Kiz ben seni evli cocuklu falan saniodum bekar miydin cnm :)sersum klasik aşk meselesi cnm ama ben ne zaman aşık olsam çok acıkıyorum :)) kendimi toparlamam ve 5 ay sonra gayet fit olmam gerek :)
Ben asik olunca zayiflardim esim istedi 10 kilo verridm evlenirkensersum klasik aşk meselesi cnm ama ben ne zaman aşık olsam çok acıkıyorum :)) kendimi toparlamam ve 5 ay sonra gayet fit olmam gerek :)
normalde deniz olmayan şehirler daha soğuk oluyor cnm kar yağıp tutuyor ama en azından oralarda.Sen bir de Ankara'yı gör
harika...Akşamları çorba çok işe yarıyor
bende de tam tersi oluyor aşk acısı çekiyorsam hele yemeye vuruyorum kendimiBen asik olunca zayiflardim esim istedi 10 kilo verridm evlenirken
Benm de var cnm hem ekmek hem kek kisacasi herseyi yapio cok memnunum benslm kızlar
nasılsınız bakalım
arkadaşlar az yemişsin demişsinizya inanın köy ekmeği çok tok tutuyo akşama kadar acıkmıyom bugün ara öğün bile yapmadım akşamda patates yemeğivardı tavuklu çok az pataes yedim tavuklarından yedim
sersumcum sana nasıl teşekkür etsem bilmem ekmek makinasını aldım hatta birde ekmek yaptık eşimle o da benden meraklı 7 tahıllı olanlardan o dahada doyurucuymuş harika bi duygu en sevdiğim mutfak eşyası oldu vesile oldun canım sağol
nette göörüyoduum hep ama içimizden birirninn kullanması daha bi güven verdi
resimleri eklerim daha sonra cuma günüde kek yapıcam oda yapılıyomuş ohhhh misssss
kıssssssssssss batırcan bizi bi makine daha çıkarma sersumcummmmmmmmm ne bulursak aldık töbe töbeeee
evet bekarım canım :) daha 23 yaşındayım ben :))Kiz ben seni evli cocuklu falan saniodum bekar miydin cnm :)
Aaaa ficans mi burda nerdesin cnm gel yaficans ikidir görüyorum geliyorsun ama uğramıyorsun topiğe hayırdır canım..gelsene artık özlettin kendini
Ya ben sanki cocuklar falan diosun sandim ole hatrliorum cnm valla asik olmak cok guzel seyevet bekarım canım :) daha 23 yaşındayım ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?