Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızz banlandın sandım geneŞaka bir yana yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa paylaş canım..en azından içinden gitmiş olur..Her şeyin bir çaresi vardır..Allah dermansız dert vermesin...Toparlarsın sen gene
Tesekkur ederim. 1 haftadir neredeyse butun mesajlari okudum diyebilirim. Kendimi gaza getirmek icin:) Cok kararliyim ama bu defa sizi okudukca da ayri bi kararlilik oldu bende.
Rica ederim canım..En başı karar vermek zaten..Başladın mı gerisi gelir...
Başarılar canım...Öncelikle sağlık için sonra da güzel cicilere sığabilip çııtır hatunlar olabilmek için vericez hep beraber..Yaza kadar devam...Allah bağışlasın evlatlarını da

sersum canm masallah yine baya bisey yapmissin enerjik enerjik bnde yuruyus yaparken yanimda kimse olmasin istiorum kulaklik takiorum senin gbi ama cardio veya zumba yapcaz ins ona arkadaslarla gitmek iyi olur ins cnm
Sağol canım...Ben de aynen katılıyorum yürüyüş tek toplu egzersizler arkadaşla iyi gider..

izmir soğudu kızlar artık kış geldi izmire de. her fırsatta insanı sıcak tutsun diye çay kahve tüketmeye başladık.

akşam üzeri

1 bardak şekersiz limonlu çay

akşam yemeği

2 kepçe domates çorbası. limonlu ve pul biberli

şipşak bir çorba oldu 10 dk da ama lezzetli ve insanın içini ısıtıyor bu soğuk hava da :)

bu saatten sonra başka birşey yemem birşeyler içebilirim oda şekersiz ve kalorisiz şeyler :)

izmir soğudu kızlar artık kış geldi izmire de. her fırsatta insanı sıcak tutsun diye çay kahve tüketmeye başladık.
Sen bir de Ankara'yı gör
harika...Akşamları çorba çok işe yarıyor

slm kızlar
nasılsınız bakalım
arkadaşlar az yemişsin demişsinizya inanın köy ekmeği çok tok tutuyo akşama kadar acıkmıyom bugün ara öğün bile yapmadım akşamda patates yemeğivardı tavuklu çok az pataes yedim tavuklarından yedim
sersumcum sana nasıl teşekkür etsem bilmem ekmek makinasını aldım hatta birde ekmek yaptık eşimle o da benden meraklı 7 tahıllı olanlardan o dahada doyurucuymuş harika bi duygu en sevdiğim mutfak eşyası oldu vesile oldun canım sağol
nette göörüyoduum hep ama içimizden birirninn kullanması daha bi güven verdi
resimleri eklerim daha sonra cuma günüde kek yapıcam oda yapılıyomuş ohhhh misssss
kıssssssssssss batırcan bizi bi makine daha çıkarma sersumcummmmmmmmm ne bulursak aldık töbe töbeeee

yarın için hazırlığım devam ediyor onlarla uğraşıyorum bu aralar
kızlar beni mazur görün ama gelmeye çalıllşıyorum günlerde kısaldıı hemen akkşam oluyo

Benm de var cnm hem ekmek hem kek kisacasi herseyi yapio cok memnunum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…