Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gekdiiikkkkk bnde yuruyusumu yaptim bugun evde kimosu bandi da var ama biz yarin arkadaslarla spora yazilcaz daha eglenceli olur die
sersum menun guzel cnm masallha cok begendm bnde kendime yarindan itibaren bi diyet yazdim bak bakalim nasi sabah
Muzyogurt
Ogken tavuk ayran
Aksam kiymali sebze veya balik salata

Herkes yogun gunler yasiyor galiba buraya ugrayanlar azaldi.

Ben bu sabah balli cay, bir dilim tost ekmek, biraz kaymak ve tulum peyniri yedim. hepsi minik porsiyonlarda.
sonra ise geldim yeni sekreter basladigi icin daha serbestim sabah raporlarini yapip spora gittim. yaklasik 70 dk spordan sonra gelip bir kase firinda pismis bal kabagi yedim. yanindada yesil cayimi iciyorum.
oglen yemegim kucuk bir kase domatesli az yagli makarna ve firinda pismis bruksel lahanasi.
aksam firinda tavuk, corba ve pilav var minik porsiyonlarda hepsinde yerim.

Aksam yemegini mumkun mertebe 6:00-6:30 arasi yiyip sonrasinda bir kase sirkeye batirarak marul yiyorum baskada bisey yemiyorum.

Keske benimde spora beraber gidebilecegim arkadaslarim olsaydi cok ozendim.

Gunaydin kizlar bugun sabah hemen ciktim o yuzden sade turk kahvesi
Oglen tavuk salata ins
Aksam da balik salata dusunuirum
afiyet olsun.

benim de öğlene tavuk göğsu haşlama. turşu var.
başka bi şey alamadım yanıma. 2 paket de etiform biskvi

süt iznim bitti. tam gün başladım işe bugün.

sabah karışık şeyler yedim. kırmızı biber yoğurtlama. sarımsaksız
yarım dilim ekmek
çay 3 yudum.
şimdi işteyim 1 paket cubuk kraker yedim .5-6 tane çekirdekli kan üzüm. çay bol bol

Hadi bakalım hayırlısı sporunuz
senin menü de süper cicim
Kizlar nerdesinz cidden yazarhanim35 gekmio bu aralar
O banlanmıştır gene
Yediklerin harika canım..Sporuna da bayılıyorumben belimden ötürü fazla yürüyemiyorum hemen bacağım kasmaya başlıyor..şu kilolar azcık gitsin o da düzelecek inşallah

Keske benimde spora beraber gidebilecegim arkadaslarim olsaydi cok ozendim.
Bene yürüyüşü yalnız yapmayı tercih ederim hep..Kulağımda kulaklık müzik radyo ve ben ..Konuşarak yürüyüş istemem..Ama muhabbete gezmeye dolaşmaya dertleşmeye arkadaş kazım tabii..
Supersin. Ben genelde spordan sonra aclik krizine giriyorum.
Sağol canım..Beni tıkıyor yürüyüş ilginç aslında ama işime geliyor..Ayran bile içmedim gece
Gunaydin kizlar bugun sabah hemen ciktim o yuzden sade turk kahvesi
Oglen tavuk salata ins
Aksam da balik salata dusunuirum
ooo menü gene süper
afiyet olsun.

benim de öğlene tavuk göğsu haşlama. turşu var.
başka bi şey alamadım yanıma. 2 paket de etiform biskvi

süt iznim bitti. tam gün başladım işe bugün.
Ahh kıyamam süt izninin bitmesine..zor gelir sana şimdi..Ahh ahh benim de işe başlamama 14 gün kaldı..

Selam kızlar...sabah kalkar kalkmaz dışarı çıktım ulus+ kızılay robotum arızalanmıştı değiştirdiğim parça da arızalı çıkmıştı onu değiştirmeye gittim..dönüşte kahvaltı yaptım dışarıda..Ankara'da ilk kar atıştırdı..Yükseklerde atıştırmaktan ziyada yağmış resmen bazı arabaların üstü kardı..
kahvaltım

yarım simit
yumurta
yeşillik salata domates
omlet
peynir zeytin
3 lokma ballı ekmek

bol yürüyüş

eve geldim Türk kahvem..Bir de deneme yaptım kızıma limon maydanoz kürü ben de yapıcam kendime robotta çektim içtim ehhh..Kilo da verdiriyormuş karaciğere de iyi geliyormuş..Kızıma şifa bana da zayıflama olur inşallah

sersum canm masallah yine baya bisey yapmissin enerjik enerjik bnde yuruyus yaparken yanimda kimse olmasin istiorum kulaklik takiorum senin gbi ama cardio veya zumba yapcaz ins ona arkadaslarla gitmek iyi olur ins cnm

kızlar bu aralar kafam çok dağınık psikolojikmen ne bulursam yiyorum iradem yerlerde resmen 1 haftadır kaçamak üstüne kaçamak derken +500 gram almışım. ama bugün yeniden başladım

sabah 7 de

1 adet salatalık

sonra uyudum 1.30 da kalktım

şimdi 1 avuç leblebi
1 fincan sade kahve

Triplimelek Megi canım beğenilerin için teşekkürler seni de aramızda görmek isteriz
Tesekkur ederim. 1 haftadir neredeyse butun mesajlari okudum diyebilirim. Kendimi gaza getirmek icin:) Cok kararliyim ama bu defa sizi okudukca da ayri bi kararlilik oldu bende.

Hadi hayirlisi olsun cnm

Herkese merhaba! Ben 26 yaş. Boy 1.65cm veeeeee 84 kiloyum 7 yaşında oğlum ve 10 aylık kizim var Kizimdan önce diyetisyene giderek 14 kilo verdim. Hamilelikti emzirme donemiydi derken 84 kilo olmuşum Eşim çok istiyor kilo vermemi çünkü ailemizde kilo yüzünden cok hastalık yaşayanlar var. İnşallah bende vericem. Pazartesi günü başladım. Hayirlisi bakalim. Bu arada hâlâ emziriyorum. Sizin listelerden de yardım alarak kendime öğün hazırlıyorum. Hepinize saygı ve sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…