Aynen yaa nerde herkes?Kizlar nerdesinz ciddenyazarhanim35 gekmio bu aralar
Keske benimde spora beraber gidebilecegim arkadaslarim olsaydi cok ozendim.Gekdiiikkkkk bnde yuruyusumu yaptim bugun evde kimosu bandi da var ama biz yarin arkadaslarla spora yazilcaz daha eglenceli olur die
sersum menun guzel cnm masallha cok begendm bnde kendime yarindan itibaren bi diyet yazdim bak bakalim nasi sabah
Muzyogurt
Ogken tavuk ayran
Aksam kiymali sebze veya balik salata
Supersin. Ben genelde spordan sonra aclik krizine giriyorum.selam...
Yürüyüşe gittim geldim 4 km cepteHenüz acıkmadım ..Bir şey yemeden bitirebilirim günü..Çok acıkırsam ayranla geçiştiririm artık.
Canm ya ins olur ins karsina guzel bi dost cikarKeske benimde spora beraber gidebilecegim arkadaslarim olsaydi cok ozendim.
afiyet olsun.Gunaydin kizlar bugun sabah hemen ciktim o yuzden sade turk kahvesi
Oglen tavuk salata ins
Aksam da balik salata dusunuirum
Hadi bakalım hayırlısı sporunuzGekdiiikkkkk bnde yuruyusumu yaptim bugun evde kimosu bandi da var ama biz yarin arkadaslarla spora yazilcaz daha eglenceli olur die
sersum menun guzel cnm masallha cok begendm bnde kendime yarindan itibaren bi diyet yazdim bak bakalim nasi sabah
Muzyogurt
Ogken tavuk ayran
Aksam kiymali sebze veya balik salata
O banlanmıştır geneKizlar nerdesinz ciddenyazarhanim35 gekmio bu aralar
Yediklerin harika canım..Sporuna da bayılıyorumHerkes yogun gunler yasiyor galiba buraya ugrayanlar azaldi.
Ben bu sabah balli cay, bir dilim tost ekmek, biraz kaymak ve tulum peyniri yedim. hepsi minik porsiyonlarda.
sonra ise geldim yeni sekreter basladigi icin daha serbestim sabah raporlarini yapip spora gittim. yaklasik 70 dk spordan sonra gelip bir kase firinda pismis bal kabagi yedim. yanindada yesil cayimi iciyorum.
oglen yemegim kucuk bir kase domatesli az yagli makarna ve firinda pismis bruksel lahanasi.
aksam firinda tavuk, corba ve pilav var minik porsiyonlarda hepsinde yerim.
Aksam yemegini mumkun mertebe 6:00-6:30 arasi yiyip sonrasinda bir kase sirkeye batirarak marul yiyorum baskada bisey yemiyorum.
Bene yürüyüşü yalnız yapmayı tercih ederim hep..Kulağımda kulaklık müzik radyo ve benKeske benimde spora beraber gidebilecegim arkadaslarim olsaydi cok ozendim.
Sağol canım.Supersin. Ben genelde spordan sonra aclik krizine giriyorum.
ooo menü gene süperGunaydin kizlar bugun sabah hemen ciktim o yuzden sade turk kahvesi
Oglen tavuk salata ins
Aksam da balik salata dusunuirum
Ahh kıyamam süt izninin bitmesine..zor gelir sana şimdi.afiyet olsun.
benim de öğlene tavuk göğsu haşlama. turşu var.
başka bi şey alamadım yanıma. 2 paket de etiform biskvi
süt iznim bitti. tam gün başladım işe bugün.
Hadi hayirlisi olsun cnmafiyet olsun.
benim de öğlene tavuk göğsu haşlama. turşu var.
başka bi şey alamadım yanıma. 2 paket de etiform biskvi
süt iznim bitti. tam gün başladım işe bugün.
Tesekkur ederim. 1 haftadir neredeyse butun mesajlari okudum diyebilirim. Kendimi gaza getirmek icin:) Cok kararliyim ama bu defa sizi okudukca da ayri bi kararlilik oldu bende.
Hadi bakalım hayırlısı sporunuz
senin menü de süper cicim
O banlanmıştır gene
Yediklerin harika canım..Sporuna da bayılıyorumben belimden ötürü fazla yürüyemiyorum hemen bacağım kasmaya başlıyor..şu kilolar azcık gitsin o da düzelecek inşallah
Bene yürüyüşü yalnız yapmayı tercih ederim hep..Kulağımda kulaklık müzik radyo ve ben..Konuşarak yürüyüş istemem..Ama muhabbete gezmeye dolaşmaya dertleşmeye arkadaş kazım tabii..
Sağol canım..Beni tıkıyor yürüyüş ilginç aslında ama işime geliyor ..Ayran bile içmedim gece
ooo menü gene süper
Ahh kıyamam süt izninin bitmesine..zor gelir sana şimdi..Ahh ahh benim de işe başlamama 14 gün kaldı..
Hadi hayirlisi olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?